Hand painted by Rebecca

Wat is mooi?

Zo vaak hoor ik in workshops en lessen dat cursisten hun werk lelijk vinden. Of niet mooi genoeg. Tja, mooi, wat is nu mooi? Is dat niet afhankelijk van je smaak? De ene houdt van de kleur rood, de ander van bruin. Je vriend of vriendin vindt een strak jurkje...
Bericht bekijken

Het leven is één grote creatie.

Je creëert jouw leven tenslotte! Wat? Zul je zeggen. Ik creëer mijn leven? Dat  wordt toch gevormd door mijn omstandigheden? Of door mijn opvoeding, mijn achtergrond of mijn financiële kansen? (meer…)
Bericht bekijken

5 redenen voor dankbaarheid:

De laatste tijd wordt ik me regelmatig bewust van het belang van dankbaarheid. Dankbaarheid is een belangrijke waarde in het leven om succesvol te kunnen zijn. En succes willen we allemaal. Succesvol zijn betekent dat je een geluksgevoel hebt, ook als het tegenzit, dat je durft om nieuwe dingen te...
Bericht bekijken

Waarom zie ik er ziek uit vandaag, terwijl ik me prima voel??

Kent u dat? Dat iemand aan u vraagt of u zich wel goed voelt vandaag? Terwijl u zich prima voelt! Wat is dat toch? Hoe komt dit? Het heeft in elk geval niets te maken met iets fysieks, maar alles met de kleuren die u op dat moment draagt. Als u...
Bericht bekijken