Hand painted by Rebecca

Zo vaak hoor ik in workshops en lessen dat cursisten hun werk lelijk vinden. Of niet mooi genoeg. Tja, mooi, wat is nu mooi? Is dat niet afhankelijk van je smaak? De ene houdt van de kleur rood, de ander van bruin. Je vriend of vriendin vindt een strak jurkje mooi en jij een losse…

Lees meer

Je creëert jouw leven tenslotte! Wat? Zul je zeggen. Ik creëer mijn leven? Dat  wordt toch gevormd door mijn omstandigheden? Of door mijn opvoeding, mijn achtergrond of mijn financiële kansen?

Lees meer

De laatste tijd wordt ik me regelmatig bewust van het belang van dankbaarheid. Dankbaarheid is een belangrijke waarde in het leven om succesvol te kunnen zijn. En succes willen we allemaal. Succesvol zijn betekent dat je een geluksgevoel hebt, ook als het tegenzit, dat je durft om nieuwe dingen te doen en uit je comfort…

Lees meer