ERVARINGEN

van deelnemers 

 

Ik vond het een leuke ervaring (8 avonturen met verf).

Al de dingen die we gedaan hebben, had ik nog nooit gedaan dus erg leuk om op deze manier uit te proberen.
Ik vond het fijn om met een groep te zijn want je inspireert elkaar en ik heb de hele tijd veilig gevoeld met de maatregelen die er getroffen waren en de lieve mede cursisten die om elkaar gaven.

Kitty de H, november 2020

Mijn ervaring is positief met de workshop 8 avonturen met verf.

Daarom volg ik nog een andere cursus bij Living Expression. Het aantrekkelijke vind ik de focus op de beleving en verwondering over het resultaat. Het is geen invuloefening. Ook de beperkte tijd per keer maakt dat je gaat DOEN i.p.v. DENKEN.
De workshop is laagdrempelig op vele manieren en dat is goed. Een aanrader voor mensen die even aan de dagelijkse beslommeringen wil ontsnappen, want de schilderworkshop is heel ontspannen door de prettige sfeer. Tot slot zijn de beschermende maatregelen in het kader van Covid19 voldoende volgens mij en die indruk kreeg ik ook van de andere deelnemers.
Vooral zo doorgaan Rebecca.

Cindy m, november 2020

De workshop is in 1 woord geweldig. (8 avonturen met verf)


Als eerste oefenen met verf gieten. Super gewoon. Daarna 2 lessen met spatel verven. Dan 2 lessen verven met structuur. En als afsluiter verven op leer ook 2 lessen.
De lessen zijn heel afwisselend. De eerste keer leer je met het materiaal omgaan en de tweede keer ga je wat zelf verzekerde mee aan de slag.
Tijdens de workshops krijg je duidelijk en helder uitleg.
Er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Ik voelde mij er veilig bij.
Kortom ik ben heel enthousiast en kom er zeker nog een keer terug voor een workshop

Mirjam B, november 2020

Alles netjes Corona proef

Hele leuke workshop gedaan. Alles netjes Corona proef. Goed begeleid en dus een leuk stuk mee naar huis genomen. Zou het zo weer doen.

Henny v.t.o. oktober 2020

Mooie dingen gemaakt alles coronaproef!

Het was een heel leuke workshop en we (mijn twee kleinzoons, mijn dochter en ik) hebben mooie dingen gemaakt alles coronaproef!

Tineke van der Z, oktober 2020

De goede begeleiding!

Een leuke, workshop!
De goede begeleiding!
Een aanrader om de diverse technieken van het acryl gieten te leren kennen.
Prima locatie!

Elly van B, oktober 2020

Voldoende beschermende maatregelen tegen Corona.

Erg leuke inspirerende workshop waarbij je jezelf kon uiten door het kleurgebruik. Bij iedereen was het resultaat weer compleet anders. Voldoende beschermende maatregelen tegen Corona.
Ik heb de cursus reeds aanbevolen bij vriendinnen.

Ingrid K, november 2020

Ik heb een leuke avond gehad.

Neline heeft veel geduld en geeft iedereen evenveel aandacht, ze neemt de tijd voor vragen.
Ze helpt waar nodig, maar neemt het niet over.

Ik heb Living al aangeraden aan verschillende personen.
Dit omdat ik het zelf leuk heb gehad. Er werd mij gevraagd of er ook nog andere dingen gedaan werden dus ik heb de website doorgestuurd.

Ik ben erg blij met mijn kunstwerk en ga hem als hij goed droog is zeker vernissen.

Myléne, oktober 2020

Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen

Dit is een erg leuke workshop. Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze workshop aan en ga gauw kijken welke workshops er nog meer aangeboden worden. Ik heb mijn vriendin dit als verjaardag cadeau gegeven, maar het was een cadeau voor ons beide gebleken. Leuk!!!

Ria, oktober 2020-10-11

Ik vond het een hele leuk workshop, acryl gieten was totaal nieuw voor mij. We kregen goede instructies met een mooi resultaat.

Lucienne, oktober 2020-10-11

Neline heeft alles prima uitgelegd en ons allemaal geholpen.


Deze workshop was een zeer leuke en ook verrassende ervaring.
Neline heeft alles prima uitgelegd en ons allemaal geholpen.
Samen met mijn dochter heb ik deze workshop gedaan en we hebben allebei een prachtig kunstwerk gemaakt.
Ook als je niet creatief bent of geen ervaring hebt is deze workshop aan te bevelen.
We waren positief verrast. Dank jullie wel!


Thérèse, oktober 2020

De uitleg van de vlotte jonge dame (even haar naam vergeten) was erg prettig en duidelijk.

Leuke workshop, lekker even je hoofd leegmaken. De uitleg van de vlotte jonge dame (even haar naam vergeten) was erg prettig en duidelijk. Er hing een ontspannen ongedwongen sfeer waarbij ieder een eigen creatie kon maken.

Patricia, oktober 2020

Kom zeker nog een keer terug met vriendinnen

Ik vond het erg leuk en gezellig
Werd goed uitgelegd
Kom zeker nog een keer terug met vriendinnen

Jacqueline T, oktober 2020

Zeer zeker een aanrader.

Ik heb de workshop acryl gieten gedaan bij living expression.
Het is een erg leuke cursus in een mooi en netjes atelier.
Goede uitleg en erg gezellig. Zeer zeker een aanrader.

Sylvia , sept. 2020

Dat was echt leuk en ik wil meer leren. Bedankt

Jurgita, sept. 2020

Hele leuke workshop, spannend resultaat,

duidelijke uitleg, zou hem zeker aanbevelen(al gedaan), mooie ruimte, corona proof, leuk dat je kon kiezen voor ondergrond.

Geraldine, sept. 2020

Zeer goede begeleiding

Was erg gaaf om te doen, zeer goede begeleiding en gebouw ook heel schoon en fijn om te werken.
Alleen 1 advies is om de stoelen tegen de muur te zetten zodat je vanachter je tafel de instructies te volgen en zo voorkom je ook dat mensen gaan staan en zo de 1,5 mtr regel niet in acht nemen. Verder heel leuk om te doen en kom zeker nog een keertje terug.

Petra sept. 2020

Ik vond de workshop erg leuk om te doen.

Het resultaat van het acryl gieten op canvas verrassend. Ik ben er blij mee. De workshop was duidelijk en in een ontspannen sfeer. Ik zou het zeker aanraden aan anderen deze workshop te gaan doen.

Lucienne, september 2020

Het resultaat is bijzonder!

Kennisgemaakt met de giettechniek die spannend is. Het resultaat is bijzonder! De workshop verliep ordelijk. Een aanrader om je creativiteit een boost te geven

Sara, juli 2020

Heel fijn is dat de Corona regels ook strikt nageleefd worden

Gezellige ontspannen ochtend waarbij je in een relaxte sfeer de technieken van het acryl-gieten,, stap voor stap, uitgelegd krijgt.
Er is voldoende ruimte om te experimenteren maar juist door het stappenplan maakt het dat iedereen met een mooi werkstuk naar huis gaat.
Heel fijn is dat de Corona regels ook strikt nageleefd worden.

Annelize, juli 2020

Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen.

Ik was samen met mijn moeder en we hebben een hele leuke avond achter de rug. Ik had acryl gieten al een paar keer op YouTube voorbij zien komen, en wilde het al een tijdje graag zelf doen. De was de uitgelezen kans! Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen. Je mag zelf de kleuren uitkiezen, je verf voorbereiden en uiteraard mengen en gieten. Alles onder deskundige begeleiding van Rebecca die bij al je vragen echt even de tijd voor je neemt.Ik heb nu een heel mooi serveerplankje en ik zou de workshop zeker aanbevelen bij anderen.

Lianne van der Boom, juli 2020

Wat een leuke workshop!

Duidelijke uitleg, en verrassende uitkomst .Leuk uitje.

Matty van W, juli 2020

Leuke workshop acryl gieten gedaan met m’n vriendin.

Alles staat overzichtelijk klaar, wat een goede voorbereiding. Rebecca legt alles goed en rustig uit. Het resultaat is erg leuk geworden. Leuk idee voor vriendinnen- of familie- of teamuitje!

Liesbet Juli 2020

Heel gezellig. Leuk om te delen met vrienden.

Jenny vd B. Juli 2020

Ik vond het erg leuk om te doen.

Het was gezellig en het resultaat mag er zijn. Zeker geen spijt van

Karin S. Juli 2020

Zou een hele leuke workshop kunnen zijn

als Rebecca iets enthousiaster is en wat meer aandacht en begeleiding aan alle cursisten geeft. Het is een beetje aanmodderen.
Ze kan geen voorbeelden laten zien, alles wat ze laat zien is weer met een andere techniek gedaan. Lastig als je voor het eerst acryl giet en dus niet weet wat de effecten en resultaten zijn.

Ingrid

Juli 2020

Ik heb de 8 avonturen met verf erg leuk gevonden.

Prettig om binnen 1 cursus 4 verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.
Volgens de corona regels zaten we goed op afstand en bij lopen droegen we ons mondkapje.
Ook stond er een ionisator om virussen te doden.

Jolanda de J, november 2020

In korte tijd veel technieken geleerd bij 8 avonturen met verf.

Super begeleiding van Rebecca gehad.
Het leukst was voor mij het verven op leer.
Een aanrader voor teambuilding en teamuitjes.
Het leuke is dat je elke keer met iets concreets naar huis gaat.
Er werd meer dan goed rekening gehouden met Corona.
Ieder een eigen tafel om te werken met meer dan 1.5 meter afstand en een ioniseerappataat aanwezig. Deze staat bekend om resultaten op de virusbestrijding.

Janneke A, oktober 2020

Super gastvrije cursus waar we weer leuke dingen geleerd hebben.

De beschermende maatregelen waren prima. Ik was samen met mijn vriendin en na de cursus mistte we de donderdag ons nieuwe verfavontuur (8 avonturen met verf).

Astrid B, november 2020

Wat een aanrader is dit!

Aan 't begin van de week keek ik naar de donderdagavond (8 avonturen met verf) uit om weer eventjes mijn "hoofd te legen" om telkens met een eigen gecreëerd kunstwerk thuis te komen. Rebecca is een hartelijk, relaxte vrouw die alles duidelijk uitlegt en je zelfvertrouwen geeft door 't gewoon te laten gebeuren wat je aan 't maken bent, doen! Want niets is fout. Ik kan niet echt een favoriet onderdeel van dit avontuur benoemen want ik heb genoten van elk onderdeel!!!

Simone T, oktober 2020

Het is heerlijk om dit te doen zo ontspannen.

ik vond alles leuk van de 8 avonturen.
ja
omdat dit rust gevend is ook als je niet goed kunt verven e.d.
heel leuk
heel goed
een cursus voor mensen op wat voor materiaal ze willen verder gaan.

Astrid M, november 2020

Leuke, verrassende workshop acryl gieten gedaan.
Gezellige sfeer en leuke begeleiding, met een juweeltje naar huis gegaan. 😉

L.A. oktober 2020

 

Hele leuke ontspannen workshop.

Het eindresultaat is echt een verrassing. Dat is het leuke aan het hele proces.
Leuke cursusleidster.
Ik zou de workshop zeker aanbevelen aan familie / vrienden.

Yvonne T, oktober 2020

Vriendelijke gezellige middag gehad met onze groep.

Prima verzorgd veilig en op afstand. Leuk!

Marijke F, oktober 2020

We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.

Het was een erg leuke en leerzame workshop. Alles werd rustig uitgelegd en alles stond keurig klaar voor gebruik. We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.
We mochten 4 kleurtjes kiezen en deze mengen met medium pour. Daarna de laagjes gieten in de gietcup. Toen kwam het spannende moment van het flippen van de cup op mijn plankje. De cup bleef 10 minuten staan terwijl wij even pauze hadden. Toen de cup oplichten en de verf laten lopen. Dat was al een wow moment. Na wat bewegen met het plankje en het laten lopen van de verf was het eindresultaat echt prachtig. Wat een leuke ervaring! Bedankt Living Expression. Ik kan het iedereen aanraden.

Marjolein L. november 2020.

Wij waren met een groep van 5 personen

en vonden de cursus allemaal erg leuk om te doen. Er werd goed uitleg gegeven over hoe om te gaan met de diverse materialen en later hoe het kunstwerk zo mooi mogelijk te maken. De beschermende maatregelen omtrent corona waren prima, er was meer dan voldoende afstand en er werd door de cursusleidster een mondkapje gedragen als ze dichterbij kwam om iets uit te leggen. Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Ik had zelf een doek, maar iemand anders van mijn groep had een plankje en die was wel een beetje aan de kleine kant.

Anja B, oktober 2020

Ik vond het enorm leuk!

Duidelijke uitleg vooraf en Neline kon bij iedereen voldoende tijd nemen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik ben enthousiast en zal de workshop zeker aan anderen adviseren.
Corona maatregelen zijn volgens mij goed.
Zou geen verbetertips weten, behalve dat ik het dienblad geen succes vind wat vorm betreft maar dat is mijn persoonlijke smaak. Iedereen kan tenslotte kiezen wat hij maakt.
Bedankt voor de fijne middag.

Edith V, oktober 2020

De organisatie was goed, duidelijk, met voldoende aandacht voor een ieder.

Ik vond de workshop acryl gieten erg leuk. De organisatie was goed, duidelijk, met voldoende aandacht voor een ieder. Ik heb ook weer wat nieuwe dingen geleerd. Ik heb eindeloos veel filmpjes bekeken, canvas doeken begoten, alleen en samen met vriendinnen die er ook weer heel enthousiast mee aan de gang gingen en eindelijk de siliconen voor de cellen kunnen bemachtigen! Dat was in het begin van mijn zoektocht naar materialen wel een dingetje hoor! Ik werk ook met de verf vd Action en dat bevalt goed. Ik ben wel benieuwd naar jouw recept van jouw pouring medium, maar ik kan me ook voorstellen dat je dat voor jezelf houdt 🙂

Hetty J, november 2020

Acryl gieten is leuk om te doen.
Het is een aparte manier om met verf bezig te zijn. Bedankt voor de goede uitleg.

Cora, oktober 2020-10-11

Vond het een super workshop,

goede uitleg, ruimte voor eigen keuze qua kleur ed. Kom zeker nog een keer terug.

Sylvia, oktober 2020-10-11

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!

Super leuke workshop.
Heel goede uitleg....het was erg tof om te doen.
Samen met nog 4 vriendinnen hebben we alle 5 een heus kunstwerk gemaakt.
Het was een grote verrassing toen we de beker met de gekozen kleuren van het schikdersdoek/serveerplank haalde......en dan het bewegen en de verf zijn weg laten zoeken........was een leuke ervaring.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!

Jacqueline S, oktober 2020

Ik heb een geweldig leuke avond gehad.

Erg leuk om acryl gieten te doen, met een verrassend resultaat.
De entourage en uitleg zijn super.
Zeer zeker een aanrader voor iedereen.

Jolanda, sept. 2020

Wij hebben met de Personeelsvereniging een workshop gevolgd.

Met en door de corona-maatregelen word goed rekening met elkaar gehouden. De uitleg was ontzettend goed en de keuze in kleuren was ruim voldoende ! Het was heel leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. Ook als je niet zo creatief of handig bent is het harstikke leuk om te doen !

Sandra september 2020

Workshop ‘gieten’ gevolgd met ons schildergroepje

Een hele leuke, gezellige en goed begeleidde workshop ‘gieten’ gevolgd met ons schildergroepje.
Bij binnenkomst ervoer ik een fijne werkruimte en goed ingedeeld qua 1,5 m afstand, tafels met lekkers en natuurlijk de benodigde materialen.
Wij ervoeren deze middag als gezellig en goed, rustig begeleid.
Uiteindelijk gingen we met een mooi gegoten serveerplank naar huis.

Jacqueline sept. 2020

Ik zou het zeker aanraden bij vrienden

Ik vind het een leuke workshop, locatie dichtbij. Het wordt goed uitgelegd en ik zou het zeker aanraden bij vrienden.
Het leukste is natuurlijk als je de beker optilt. De kleurexplosie

Eveline, sept. 2020

Super-positief!
Lekker vrij ontdekken en ontspannen tijdens het werken met verf. En het resultaat mag er ook zijn!
Voor iedereen aan te bevelen!! 

Gerdie van Baren, september 2020

Goed verzorgd. Gezellig. Leuk werkstuk gemaakt.

Jennie, juli 2020

Het acryl gieten is zo geweldig leuk.

Ik heb een super leuke avond gehad. Het acryl gieten is zo geweldig leuk om te doen. De workshop werd onder deskundige vriendelijke begeleiding gegeven en hierdoor voor iedereen mogelijk. Ook de locatie is heerlijk om in te werken

Jolanda september 2020

Fijn hoe iedereen zijn eigen plek en materiaal had, en toch interactie hebben.

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de ruimte prettig, de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen’. Ik vond alles even leuk, van het mengen tot de Flip-cup en geduldig alles laten verspreiden. Fijn hoe iedereen zijn eigen plek en materiaal had, en toch interactie hebben. Het onderscheid zich voor mij in dat wat je gaat doen. Schilder cursussen vind je wel het en der maar acryl gieten was ik nog nergens tegengekomen.
Nadat ik mijn foto’s op Facebook had geplaatst kreeg ik al veel leuke reactie en mensen die benieuwd waren waar ik dit had gedaan. Dus ja ik raad het iedereen aan en heb ze allemaal de link naar de website gegeven!

Heidi, juli 2020

Ik vond het heel leuk en spannend.

Ik ben al aan mensen te vertellen hoe leuk het is om dat acryl gieten te doen. Heb mijn kaartje al aan iemand gegeven die interesse had.
Ik raad het acryl gieten aan omdat het resultaat echt prachtig is geworden ondanks dat ik dit voor de eerste keer deed.
Ben heel blij met mijn schilderij.

Elisabeth, juli 2020

Gaaf om eens te doen!

ik vind het erg leuk om te ervaren wat je kan doen met verf, en wat je eigen invloed erop kan doen, gaaf om eens te doen, ook gezellig om samen met een vriendin te doen

Margareth N. Juli 2020

Ik vond het bijzonder leuk.

Echt veel geleerd en voor herhaling vatbaar.

Yvonne T, juli 2020

Duidelijke uitleg, Ruim opgezette workshop ruimte.

Vriendelijke ontvangst, Onbeperkte koffie en thee met wat lekkers. Duidelijke uitleg, Ruim opgezette workshop ruimte.(1.5 mtr. ruimte tussen de geplaatste werktafels. Leuke workshop met vriendin(nen) maar ook zeker individueel. Creatieve uitdaging om te doen. Resultaat is mooi kunstwerkje mee naar huis in je favoriete zelf gekozen kleuren.

Agna, Juli 2020

Heldere uitleg met gepaste afstand (ivm covid19)

Vanmorgen een workshop bij Rebecca gehad, was ontzettend leuk en duidelijke instructie hoe we het beste konden werken. Verf mengen en gieten en heldere uitleg met gepaste afstand (ivm covid19) was een grote ruimte. Mooi eindresultaat, dat ik later (mocht daar blijven om te drogen) op kan komen halen. Zou de workshop zeker aan bevelen, voor een ochtend o.a. tijdstip, een heerlijke ontspanning, ik heb mijn hoofd even leeg kunnen maken en ga thuis verder experimenteren, want gedachte kunnen zo even opzij gezet worden.

Petra D. Juli 2020

De ervaringen gaan hieronder verder...

Ontvang gratis toegang tot de video acryl gieten. 

Een mooie en praktische video waarin Rebecca je alles laat zien over het acryl gieten, hoe je de verf klaar maakt om te gieten en hoe je er thuis mee aan de slag kunt gaan!

Een hele leuke workshop.

Duidelijke uitleg, gezellig en een mooi resultaat. Zou het zeker aan anderen aanbevelen. Heb een leuke ochtend gehad

Marion L, Juli 2020

Erg leuke workshop

Goede uitleg, gezellige sfeer. Geen gehaast, echt lekker ontspannen! Prima geregeld met de covid19 maatregelen!
Vond m’n dienblaadje erg leuk geworden.

Inge van Bokhoven, juni 2020

Ik vond het heel leuk en gezellig

de workshop Acryl gieten. Heel blij met m’n dienblad. Ook had was er netjes gezorgd voor de 1,5 meter afstand tussen de werkplekken

Truus van Wijnen, juni 2020

Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen

Vandaag de workshop ‘Acryl gieten’ bij Living Expression gedaan. Rebecca legt het eerst duidelijk uit (met tips en trucs) en dan ga je aan de slag. Je kunt je kleuren kiezen en vervolgens is het ‘in spanning’ afwachten welk een kunstwerk zich uit je kleurkeuze tevoorschijn tovert.
Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen, gewoon omdat hij écht heel erg leuk is.

Carla van de Pavert, juni 2020

Leuke workshop spannend om te zien wat de verf gaat doen.!!

Marianne Oudijn, juni 2020

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig.

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig. En coronaproof. Ik vond het zeker de moeite waard. Zeker dankzij Rebecca.

Cathy Janvier, juni 2020

Goed verzorgde workshop

Ik heb een leuke en goed verzorgde workshop acryl gieten gevolgd bij Living Expression. Er was ruim voldoende materiaal aanwezig en de uitleg was uitgebreid. En ik heb er een mooi dienblad aan overgehouden. Aanrader

Margriet van tol, juni 2020

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!

Schilderen op leer is een fijne en absoluut unieke ervaring…. fascinerend! Dank Rebecca, voor de rust, die je niet alleen uitstraalt, maar óók waarmee je geduldig uitleg geeft over deze techniek: schilderen op leer. Dankjewel

Joan

Geweldige ervaring

Met een gezellig klein groepje hebben we kunnen ervaren wat het is, op leer verven. Een voor mij geheel nieuwe verf-techniek, met een verrassend resultaat. Nodigt uit om hier nog even op voort te borduren!

Els, 22 januari 2020

Ik vond het een leuke workshop.

Goed georganiseerd. Leuk om op een plank te gieten.
Acryl gieten is verrassend en heerlijk om te doen.
Ik vond de sfeer prettig en ik hou van intuïtief creëren.
Ik raad het zeker aan voor anderen.
Het is heerlijk om even los te komen van alles.

Marieke S. juli 2020

De workshop Acryl gieten gedaan.

Het was een leuke avond en je maakt een mooi kunstwerk

Laura Schot, juni 2020

Het was heel leuk om te doen.

We kregen goede uitleg over hoe we de verf moesten mengen. En hoe je het,het beste ermee kon werken Heb samen met mijn vriendin een leuk dienblad bewerkt met Acrylverf. Het is echt een aanrader voor om eens een cursus bij Rebecca te gaan volgen

Tineke Dekker, juni 2020

Ik vond het een leuke en leerzame workshop

en met goede begeleiding ga je naar huis met een mooi kunstwerk en dit alles voor een betaalbare prijs.

Jacqueline van Twist, juni 2020

Ik heb gisteren een super leuke avond gehad 🤩 bij Rebekka van living expression

Ik heb een mooi schilderij gemaakt met acryl gieten.
Het leuke ervan is, dat je nooit weet wat het wordt. Als ik in het schilderij kijk en mijn fantasie laat gaan, zie ik er ook veel vissen in waaronder ook een ijsbeer dat even zijn kop boven de golven uitsteekt, een kopmeeuw, een platvis en meerdere vissen. Iedere keer als ik opnieuw kijk, zie ik weer iets anders. Iemand anders ziet er wat anders is. Hij moet nu een paar dagen drogen. Maar zeker weten dat ik er meer ga maken. We hadden een gezellige groep en ieder had iets anders, heel bijzonder. Ik raad het iedereen aan, het is zo ontspannend 😃 en het is nooit hetzelfde.

Tini Edel, juni 2020

Zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan!

Ik heb voor Living Expression gekozen omdat ik al een een workshop acryl gieten had gedaan, bij wijze als proef om de sfeer te proeven en dat was zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan.
Bij de workshop leerde ik dat ik wat vrijer moet worden in mijn schilderen en niet alles perfect hoeft te zijn. Daarnaast heeft het mij veel ontspanning gebracht in mijn drukke leven en wat is mooier om dan creatief bezig te zijn. De tips waren ook erg leerzaam om beter te leren schilderen.

Carla R, Mei 2020

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

Anja van der Maas 23 januari 2020