ERVARINGEN

van deelnemers 

Het resultaat is bijzonder!

Kennisgemaakt met de giettechniek die spannend is. Het resultaat is bijzonder! De workshop verliep ordelijk. Een aanrader om je creativiteit een boost te geven

Sara, juli 2020

Heel fijn is dat de Corona regels ook strikt nageleefd worden

Gezellige ontspannen ochtend waarbij je in een relaxte sfeer de technieken van het acryl-gieten,, stap voor stap, uitgelegd krijgt.
Er is voldoende ruimte om te experimenteren maar juist door het stappenplan maakt het dat iedereen met een mooi werkstuk naar huis gaat.
Heel fijn is dat de Corona regels ook strikt nageleefd worden.

Annelize, juli 2020

Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen.

Ik was samen met mijn moeder en we hebben een hele leuke avond achter de rug. Ik had acryl gieten al een paar keer op YouTube voorbij zien komen, en wilde het al een tijdje graag zelf doen. De was de uitgelezen kans! Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen. Je mag zelf de kleuren uitkiezen, je verf voorbereiden en uiteraard mengen en gieten. Alles onder deskundige begeleiding van Rebecca die bij al je vragen echt even de tijd voor je neemt.Ik heb nu een heel mooi serveerplankje en ik zou de workshop zeker aanbevelen bij anderen.

Lianne van der Boom, juli 2020

Wat een leuke workshop!

Duidelijke uitleg, en verrassende uitkomst .Leuk uitje.

Matty van W, juli 2020

Leuke workshop acryl gieten gedaan met m’n vriendin.

Alles staat overzichtelijk klaar, wat een goede voorbereiding. Rebecca legt alles goed en rustig uit. Het resultaat is erg leuk geworden. Leuk idee voor vriendinnen- of familie- of teamuitje!

Liesbet Juli 2020

Heel gezellig. Leuk om te delen met vrienden.

Jenny vd B. Juli 2020

Ik vond het erg leuk om te doen.

Het was gezellig en het resultaat mag er zijn. Zeker geen spijt van

Karin S. Juli 2020

Zou een hele leuke workshop kunnen zijn

als Rebecca iets enthousiaster is en wat meer aandacht en begeleiding aan alle cursisten geeft. Het is een beetje aanmodderen.
Ze kan geen voorbeelden laten zien, alles wat ze laat zien is weer met een andere techniek gedaan. Lastig als je voor het eerst acryl giet en dus niet weet wat de effecten en resultaten zijn.

Ingrid

Juli 2020

Goed verzorgd. Gezellig. Leuk werkstuk gemaakt.

Jennie, juli 2020

Fijn hoe iedereen zijn eigen plek en materiaal had, en toch interactie hebben.

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de ruimte prettig, de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen’. Ik vond alles even leuk, van het mengen tot de Flip-cup en geduldig alles laten verspreiden. Fijn hoe iedereen zijn eigen plek en materiaal had, en toch interactie hebben. Het onderscheid zich voor mij in dat wat je gaat doen. Schilder cursussen vind je wel het en der maar acryl gieten was ik nog nergens tegengekomen.
Nadat ik mijn foto’s op Facebook had geplaatst kreeg ik al veel leuke reactie en mensen die benieuwd waren waar ik dit had gedaan. Dus ja ik raad het iedereen aan en heb ze allemaal de link naar de website gegeven!

Heidi, juli 2020

Ik vond het heel leuk en spannend.

Ik ben al aan mensen te vertellen hoe leuk het is om dat acryl gieten te doen. Heb mijn kaartje al aan iemand gegeven die interesse had.
Ik raad het acryl gieten aan omdat het resultaat echt prachtig is geworden ondanks dat ik dit voor de eerste keer deed.
Ben heel blij met mijn schilderij.

Elisabeth, juli 2020

Gaaf om eens te doen!

ik vind het erg leuk om te ervaren wat je kan doen met verf, en wat je eigen invloed erop kan doen, gaaf om eens te doen, ook gezellig om samen met een vriendin te doen

Margareth N. Juli 2020

Ik vond het bijzonder leuk.

Echt veel geleerd en voor herhaling vatbaar.

Yvonne T, juli 2020

Duidelijke uitleg, Ruim opgezette workshop ruimte.

Vriendelijke ontvangst, Onbeperkte koffie en thee met wat lekkers. Duidelijke uitleg, Ruim opgezette workshop ruimte.(1.5 mtr. ruimte tussen de geplaatste werktafels. Leuke workshop met vriendin(nen) maar ook zeker individueel. Creatieve uitdaging om te doen. Resultaat is mooi kunstwerkje mee naar huis in je favoriete zelf gekozen kleuren.

Agna, Juli 2020

Heldere uitleg met gepaste afstand (ivm covid19)

Vanmorgen een workshop bij Rebecca gehad, was ontzettend leuk en duidelijke instructie hoe we het beste konden werken. Verf mengen en gieten en heldere uitleg met gepaste afstand (ivm covid19) was een grote ruimte. Mooi eindresultaat, dat ik later (mocht daar blijven om te drogen) op kan komen halen. Zou de workshop zeker aan bevelen, voor een ochtend o.a. tijdstip, een heerlijke ontspanning, ik heb mijn hoofd even leeg kunnen maken en ga thuis verder experimenteren, want gedachte kunnen zo even opzij gezet worden.

Petra D. Juli 2020

De ervaringen gaan hieronder verder...

Ontvang gratis toegang tot de video acryl gieten. 

Een mooie en praktische video waarin ik je alles laat zien over het acryl gieten, hoe je de verf klaar maakt om te gieten en hoe je kunt starten! 

Een hele leuke workshop.

Duidelijke uitleg, gezellig en een mooi resultaat. Zou het zeker aan anderen aanbevelen. Heb een leuke ochtend gehad

Marion L, Juli 2020

Erg leuke workshop

Goede uitleg, gezellige sfeer. Geen gehaast, echt lekker ontspannen! Prima geregeld met de covid19 maatregelen!
Vond m’n dienblaadje erg leuk geworden.

Inge van Bokhoven, juni 2020

Ik vond het heel leuk en gezellig

de workshop Acryl gieten. Heel blij met m’n dienblad. Ook had was er netjes gezorgd voor de 1,5 meter afstand tussen de werkplekken

Truus van Wijnen, juni 2020

Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen

Vandaag de workshop ‘Acryl gieten’ bij Living Expression gedaan. Rebecca legt het eerst duidelijk uit (met tips en trucs) en dan ga je aan de slag. Je kunt je kleuren kiezen en vervolgens is het ‘in spanning’ afwachten welk een kunstwerk zich uit je kleurkeuze tevoorschijn tovert.
Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen, gewoon omdat hij écht heel erg leuk is.

Carla van de Pavert, juni 2020

Leuke workshop spannend om te zien wat de verf gaat doen.!!

Marianne Oudijn, juni 2020

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig.

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig. En coronaproof. Ik vond het zeker de moeite waard. Zeker dankzij Rebecca.

Cathy Janvier, juni 2020

Goed verzorgde workshop

Ik heb een leuke en goed verzorgde workshop acryl gieten gevolgd bij Living Expression. Er was ruim voldoende materiaal aanwezig en de uitleg was uitgebreid. En ik heb er een mooi dienblad aan overgehouden. Aanrader

Margriet van tol, juni 2020

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!

Schilderen op leer is een fijne en absoluut unieke ervaring…. fascinerend! Dank Rebecca, voor de rust, die je niet alleen uitstraalt, maar óók waarmee je geduldig uitleg geeft over deze techniek: schilderen op leer. Dankjewel

Joan

Geweldige ervaring

Met een gezellig klein groepje hebben we kunnen ervaren wat het is, op leer verven. Een voor mij geheel nieuwe verf-techniek, met een verrassend resultaat. Nodigt uit om hier nog even op voort te borduren!

Els, 22 januari 2020

Ik vond het een leuke workshop.

Goed georganiseerd. Leuk om op een plank te gieten.
Acryl gieten is verrassend en heerlijk om te doen.
Ik vond de sfeer prettig en ik hou van intuïtief creëren.
Ik raad het zeker aan voor anderen.
Het is heerlijk om even los te komen van alles.

Marieke S. juli 2020

De workshop Acryl gieten gedaan.

Het was een leuke avond en je maakt een mooi kunstwerk

Laura Schot, juni 2020

Het was heel leuk om te doen.

We kregen goede uitleg over hoe we de verf moesten mengen. En hoe je het,het beste ermee kon werken Heb samen met mijn vriendin een leuk dienblad bewerkt met Acrylverf. Het is echt een aanrader voor om eens een cursus bij Rebecca te gaan volgen

Tineke Dekker, juni 2020

Ik vond het een leuke en leerzame workshop

en met goede begeleiding ga je naar huis met een mooi kunstwerk en dit alles voor een betaalbare prijs.

Jacqueline van Twist, juni 2020

Ik heb gisteren een super leuke avond gehad 🤩 bij Rebekka van living expression

Ik heb een mooi schilderij gemaakt met acryl gieten.
Het leuke ervan is, dat je nooit weet wat het wordt. Als ik in het schilderij kijk en mijn fantasie laat gaan, zie ik er ook veel vissen in waaronder ook een ijsbeer dat even zijn kop boven de golven uitsteekt, een kopmeeuw, een platvis en meerdere vissen. Iedere keer als ik opnieuw kijk, zie ik weer iets anders. Iemand anders ziet er wat anders is. Hij moet nu een paar dagen drogen. Maar zeker weten dat ik er meer ga maken. We hadden een gezellige groep en ieder had iets anders, heel bijzonder. Ik raad het iedereen aan, het is zo ontspannend 😃 en het is nooit hetzelfde.

Tini Edel, juni 2020

Zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan!

Ik heb voor Living Expression gekozen omdat ik al een een workshop acryl gieten had gedaan, bij wijze als proef om de sfeer te proeven en dat was zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan.
Bij de workshop leerde ik dat ik wat vrijer moet worden in mijn schilderen en niet alles perfect hoeft te zijn. Daarnaast heeft het mij veel ontspanning gebracht in mijn drukke leven en wat is mooier om dan creatief bezig te zijn. De tips waren ook erg leerzaam om beter te leren schilderen.

Carla R, Mei 2020

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

Anja van der Maas 23 januari 2020