ERVARINGEN

van deelnemers 

Wat een ontzettend leuke workshop acryl gieten hebben wij gehad! Aan de slag met kleuren om een creatie te maken waarbij de uitkomst verrassend kan zijn. Na een lange tijd van weinig mogelijkheden, hebben we genoten van creatief bezig zijn met een groepje dames. Living Expression is bij ons op locatie gekomen. Communicatie vooraf en op de dag zelf verliep prima. Er was genoeg keus in kleuren en het knoeien viel mij alles mee. 's avonds werd er nog over gesproken hoe iedereen had genoten. Echt een aanrader voor wie een leuke creatieve activiteit wil doen met een groepje mensen.

Eline B

Ik vond het een leuke leerzame en vooral gezellige workshop. Linda was heel vriendelijk en lag alles goed uit en ik ben met mooie kunstwerken naar huis gegaan.
Kathleen

Het was een zeer verzorgde workshop met veel aandacht en goede uitleg. Heerlijk kopje koffie en thee en iets lekkers. Een leuke gezelschap. En natuurlijk een super mooie schaal gemaakt met acrylgieten.
Rochelle

Het was een leuke en gezellige workshop. Stap voor stap werd er uitgelegd wat je moest doen, en was er extra hulp of uitleg nodig dan werd deze gegeven. Het leukste vond ik het optillen van de beker met verf en dan de kleuren te zien uit lopen.

Hannie Piso

Samen met mijn vriendin deze workshop bezocht.

We wisten vooraf niet wat we konden verwachten. Maar het was een heel leuke ervaring met een enthousiaste workshop geefster, uitgebreide materiaal keuze. Koffie en thee en een leuke ruimte/showroom van de mogelijkheden. We waren heel trots op het uiteindelijke resultaat, een prachtige fruitschaal die nu op mijn eettafel staat. Kortom een leuke creatieve avond ook voor diegene die denkt niet creatief te zijn.
Hanna

Was een superleuke workshop
Gezellig en in deze tijd heel goed georganiseerd

Jenny

Ik vond het een erg leuke workshop, en ben blij met het resultaat.

Ik vond de uitleg goed en helder, en ook de begeleiding tijdens het bezig zijn.
Het was mijn eerste workshop van Living Expression, maar ben zeker nieuwsgierig naar een volgende, en kan het anderen van harte aanbevelen.
Ik was samen met mijn zusje, het was voor ons echt een welkom uitje.
Prima maatregelen inzake Corona.

Diana P

Het was erg leuk, lekker ontspannend,

werd goed uitgelegd, alles stond al klaar.
Ik raad het iedereen aan,

Margreet B

Begrijpelijk werd uitgelegd hoe we de verf moesten mengen,stapelen en daarna "flippen"op ons werkstuk.

Goede ontvangst met koffie en thee. Begrijpelijk werd uitgelegd hoe we de verf moesten mengen,stapelen en daarna "flippen"op ons werkstuk. Werd steeds goed geholpen als ik een vraag had. Het leukst vond ik de ervaring van de acrylverf stapeling en daarna t werken met de brander,en het kantelen van het werkstuk. Wij waren samen en hebben het als een zeer leerzame en gezellige ochtend ervaren en zijn tevreden met ons werkstuk naar huis gereden. Beschermende maatregelen waren in orde. Ik zou eenieder deze workshop aanbevelen en kom graag zelf ook nog eens terug voor een andere workshop.
dank aan de dame die de workshop vanochtend leiding gaf,ben haar naam vergeten.
ik heb geen verbeter tips. het was gewoon leuk/leerzaam/gezellig .

Nelleke K

Top. Hele aardige mensen die je helpen. Leuke workshops om te doen.
Ik ben vorige week voor het eerst geweest maar zeker niet voor het laatst.
Als ik nu naar kerstballen schilderen kijk, heb ik zin om te gaan. Het enige is dat ik niets met kerst heb dus ook niet met de ballen.

Liliane van P

Erg leuke workshop. Goede en duidelijke uitleg... Bescherming ivm Corona ook voldoende

Nel v W

Wat een leuke workshop!
Goede uitleg gekregen over wat we moesten doen en alles coronaproof.
Het tempo had van mij wel iets sneller gemogen door alvast de volgende stap ook uit te leggen.
Maar al met al een hele leuke workshop met een schitterend resultaat!!

Henny V 

Het leuke van de cursus 8 avonturen met verf  was dat je met verschillende technieken aan de slag ging.
Zelf had ik geen ervaring, maar vond het moment waarop niets iets werd heel bijzonder.
De groep was heel divers, sfeer gemoedelijk en alles kon.
Absoluut een aanrader voor iedereen

Yvonne de H

Ik vond het een leuke ervaring (8 avonturen met verf).

Al de dingen die we gedaan hebben, had ik nog nooit gedaan dus erg leuk om op deze manier uit te proberen.
Ik vond het fijn om met een groep te zijn want je inspireert elkaar en ik heb de hele tijd veilig gevoeld met de maatregelen die er getroffen waren en de lieve mede cursisten die om elkaar gaven.

Kitty de H

Mijn ervaring is positief met de workshop 8 avonturen met verf.

Daarom volg ik nog een andere cursus bij Living Expression. Het aantrekkelijke vind ik de focus op de beleving en verwondering over het resultaat. Het is geen invuloefening. Ook de beperkte tijd per keer maakt dat je gaat DOEN i.p.v. DENKEN.
De workshop is laagdrempelig op vele manieren en dat is goed. Een aanrader voor mensen die even aan de dagelijkse beslommeringen wil ontsnappen, want de schilderworkshop is heel ontspannen door de prettige sfeer. Tot slot zijn de beschermende maatregelen in het kader van Covid19 voldoende volgens mij en die indruk kreeg ik ook van de andere deelnemers.
Vooral zo doorgaan Rebecca.

Cindy m

De workshop is in 1 woord geweldig. (8 avonturen met verf)

Als eerste oefenen met verf gieten. Super gewoon. Daarna 2 lessen met spatel verven. Dan 2 lessen verven met structuur. En als afsluiter verven op leer ook 2 lessen.
De lessen zijn heel afwisselend. De eerste keer leer je met het materiaal omgaan en de tweede keer ga je wat zelf verzekerde mee aan de slag.
Tijdens de workshops krijg je duidelijk en helder uitleg.
Er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Ik voelde mij er veilig bij.
Kortom ik ben heel enthousiast en kom er zeker nog een keer terug voor een workshop

Mirjam B

De goede begeleiding!

Een leuke, workshop!
De goede begeleiding!
Een aanrader om de diverse technieken van het acryl gieten te leren kennen.
Prima locatie!

Elly van B

Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen

Dit is een erg leuke workshop. Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze workshop aan en ga gauw kijken welke workshops er nog meer aangeboden worden. Ik heb mijn vriendin dit als verjaardag cadeau gegeven, maar het was een cadeau voor ons beide gebleken. Leuk!!!

Ria

Ik vond het een hele leuk workshop, acryl gieten was totaal nieuw voor mij. We kregen goede instructies met een mooi resultaat.

Lucienne

De uitleg van de vlotte jonge dame (even haar naam vergeten) was erg prettig en duidelijk.

Leuke workshop, lekker even je hoofd leegmaken. De uitleg van de vlotte jonge dame (even haar naam vergeten) was erg prettig en duidelijk. Er hing een ontspannen ongedwongen sfeer waarbij ieder een eigen creatie kon maken.

Patricia

Kom zeker nog een keer terug met vriendinnen

Ik vond het erg leuk en gezellig
Werd goed uitgelegd
Kom zeker nog een keer terug met vriendinnen

Jacqueline T

Zeer zeker een aanrader.

Ik heb de workshop acryl gieten gedaan bij living expression.
Het is een erg leuke cursus in een mooi en netjes atelier.
Goede uitleg en erg gezellig. Zeer zeker een aanrader.

Sylvia 

Zeer goede begeleiding

Was erg gaaf om te doen, zeer goede begeleiding en gebouw ook heel schoon en fijn om te werken.
Alleen 1 advies is om de stoelen tegen de muur te zetten zodat je vanachter je tafel de instructies te volgen en zo voorkom je ook dat mensen gaan staan en zo de 1,5 mtr regel niet in acht nemen. Verder heel leuk om te doen en kom zeker nog een keertje terug.

Petra 

Ik vond de workshop erg leuk om te doen.

Het resultaat van het acryl gieten op canvas verrassend. Ik ben er blij mee. De workshop was duidelijk en in een ontspannen sfeer. Ik zou het zeker aanraden aan anderen deze workshop te gaan doen.

Lucienne

Het resultaat is bijzonder!

Kennisgemaakt met de giettechniek die spannend is. Het resultaat is bijzonder! De workshop verliep ordelijk. Een aanrader om je creativiteit een boost te geven

Sara

Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen.

Ik was samen met mijn moeder en we hebben een hele leuke avond achter de rug. Ik had acryl gieten al een paar keer op YouTube voorbij zien komen, en wilde het al een tijdje graag zelf doen. De was de uitgelezen kans! Wat ik heel leuk vond, was dat je alles helemaal zelf mag doen. Je mag zelf de kleuren uitkiezen, je verf voorbereiden en uiteraard mengen en gieten. Alles onder deskundige begeleiding van Rebecca die bij al je vragen echt even de tijd voor je neemt.Ik heb nu een heel mooi serveerplankje en ik zou de workshop zeker aanbevelen bij anderen.

Lianne van der Boom

Leuke workshop acryl gieten gedaan met m’n vriendin.

Alles staat overzichtelijk klaar, wat een goede voorbereiding. Rebecca legt alles goed en rustig uit. Het resultaat is erg leuk geworden. Leuk idee voor vriendinnen- of familie- of teamuitje!

Liesbet 

Het was een ontspannen workshop. Goede en duidelijke begeleiding met tips wat wel/ niet handig is om te doen.
Met een leuk dienblad naar huis gegaan.

Annelies G

Een leuke workshop waarbij de uitkomst heel verrassend is. Rebecca is gastvrij en behulpzaam geweest en geeft duidelijke instructies
 

Ineke

Acryl gieten was voor mij en mijn vriendin een nieuwe techniek en ik vond het erg leuk om het samen te leren. De uitleg was helder en het resultaat verrassend. Zeker een workshop om aan te raden. Ik heb in ieder geval een hele leuke avond gehad.
Petra

Wij hebben op een zaterdag met familieleden en vrienden een workshop gehad bij Living Expression in Barendrecht. Het was voor iedereen een heerlijke, ontspannen ervaring. Even aan niets anders denken dan aan de workshop waar je mee bezig bent. Luisteren naar de uitleg hoe de verf moet worden aangemaakt om ermee te kunnen gieten en daarna zelf aan de slag te gaan. Ondertussen lekker kletsen met elkaar, koffie drinken met iets lekkers erbij, terwijl de verf die je hebt aangemaakt door de workshop begeleidster wordt gecontroleerd op de juiste dikte. Het stapelen van de verf in de beker en alles wat er daarna komt, was voor iedereen heel spannend. Het was aan de gezichten af te lezen. Het leuke van alles was de reacties te zien, nadat de werkstukken gereed waren. Iedereen had oog voor het werkstuk van de ander en het enthousiasme spatte ervan af. Kortom: als je je verjaardag eens op een andere manier wilt vieren, dan is deze workshop een aanrader. Wij gaan het zeker nog een keer doen.

Ria H

Mijn vriendin, man en ik hebben genoten van de acht avonturen met verf.

Mijn man is halverwege ingestapt en vond het jammer dat hij niet eerder was meegegaan. De locatie is super, en er zijn goede maatregelen getroffen om een kans op besmetting met Corona te minimaliseren. De docenten zijn heel spontaan en enthousiast. Wij vinden het jammer dat de 8 lessen alweer voorbij zijn. Daarom zijn wij nu aan de online cursus acryl gieten begonnen en hebben thuis een werkplek ervoor gemaakt. Wil je iets leuks gaan doen, kijk dan eens op de website van Living Expression in Barendrecht. Er staan veel verschillende workshops op, waardoor er altijd wel iets voor je bij kan zijn. Ook al denk je dat dit niets voor je is, dan kan je na een leuke workshop wel eens van gedachten zijn veranderd. (Net zoals wij). Veel plezier.
Han en Ria

Erg leuk om te doen! Helaas pakten de kleuren bij mij iets anders uit dan ik verwacht had; gelukkig kon ik met wat hulp van Linda nog wel wat moois van maken. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader om te doen!
Nettie

Ik heb al vaker een cursus bij living Expression gedaan en ben iedere keer weer enthousiast. Dus wil je schilderen of acrylgieten, dan kan ik je LE van harte aan bevelen. Een openbaring vond ik schilderen op leer, erg leuk om te doen.
Annemiek

Het is erg leuk om mee te doen aan 8 avonturen met verf.

Doordat je met verschillende technieken werkt, ontdek je dat je niet alleen met verf en een kwast kan schilderen, maar ook met een mes en andere structuren. Een leuke ontdekking, zeker voor iemand die nog niet zoveel ervaring met schilderen heeft. De groep was erg leuk, ook omdat de deelnemers waren met meer ervaring. Je leert van elkaar en ziet gelijk de diversiteit. De verschillende manieren van schilderen en benadering van de opdracht.
Ik zou het iedereen aanraden, zeker als je er belangstelling voor hebt.
De beschermende maatregelen waren voldoende.

Yvonne S

Ik heb de 8 avonturen met verf erg leuk gevonden.

Prettig om binnen 1 cursus 4 verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.
Volgens de corona regels zaten we goed op afstand en bij lopen droegen we ons mondkapje.
Ook stond er een ionisator om virussen te doden.

Jolanda de J

In korte tijd veel technieken geleerd bij 8 avonturen met verf.

Super begeleiding van Rebecca gehad.
Het leukst was voor mij het verven op leer.
Een aanrader voor teambuilding en teamuitjes.
Het leuke is dat je elke keer met iets concreets naar huis gaat.
Er werd meer dan goed rekening gehouden met Corona.
Ieder een eigen tafel om te werken met meer dan 1.5 meter afstand en een ioniseerappataat aanwezig. Deze staat bekend om resultaten op de virusbestrijding.

Janneke 

Super gastvrije cursus waar we weer leuke dingen geleerd hebben.

De beschermende maatregelen waren prima. Ik was samen met mijn vriendin en na de cursus mistte we de donderdag ons nieuwe verfavontuur (8 avonturen met verf).

Astrid B

Wat een aanrader is dit!

Aan 't begin van de week keek ik naar de donderdagavond (8 avonturen met verf) uit om weer eventjes mijn "hoofd te legen" om telkens met een eigen gecreëerd kunstwerk thuis te komen. Rebecca is een hartelijk, relaxte vrouw die alles duidelijk uitlegt en je zelfvertrouwen geeft door 't gewoon te laten gebeuren wat je aan 't maken bent, doen! Want niets is fout. Ik kan niet echt een favoriet onderdeel van dit avontuur benoemen want ik heb genoten van elk onderdeel!!!

Simone T

Het is heerlijk om dit te doen zo ontspannen.

ik vond alles leuk van de 8 avonturen.
ja
omdat dit rust gevend is ook als je niet goed kunt verven e.d.
heel leuk
heel goed
een cursus voor mensen op wat voor materiaal ze willen verder gaan.

Astrid M

Leuke, verrassende workshop acryl gieten gedaan.
Gezellige sfeer en leuke begeleiding, met een juweeltje naar huis gegaan. 😉

L.A. 

Hele leuke ontspannen workshop.

Het eindresultaat is echt een verrassing. Dat is het leuke aan het hele proces.
Leuke cursusleidster.
Ik zou de workshop zeker aanbevelen aan familie / vrienden.

Yvonne T

We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.

Het was een erg leuke en leerzame workshop. Alles werd rustig uitgelegd en alles stond keurig klaar voor gebruik. We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.
We mochten 4 kleurtjes kiezen en deze mengen met medium pour. Daarna de laagjes gieten in de gietcup. Toen kwam het spannende moment van het flippen van de cup op mijn plankje. De cup bleef 10 minuten staan terwijl wij even pauze hadden. Toen de cup oplichten en de verf laten lopen. Dat was al een wow moment. Na wat bewegen met het plankje en het laten lopen van de verf was het eindresultaat echt prachtig. Wat een leuke ervaring! Bedankt Living Expression. Ik kan het iedereen aanraden.

Marjolein L

Wij waren met een groep van 5 personen

en vonden de cursus allemaal erg leuk om te doen. Er werd goed uitleg gegeven over hoe om te gaan met de diverse materialen en later hoe het kunstwerk zo mooi mogelijk te maken. De beschermende maatregelen omtrent corona waren prima, er was meer dan voldoende afstand en er werd door de cursusleidster een mondkapje gedragen als ze dichterbij kwam om iets uit te leggen. Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Ik had zelf een doek, maar iemand anders van mijn groep had een plankje en die was wel een beetje aan de kleine kant.

Anja B

Acryl gieten is leuk om te doen.
Het is een aparte manier om met verf bezig te zijn. Bedankt voor de goede uitleg.

Cora

Vond het een super workshop,

goede uitleg, ruimte voor eigen keuze qua kleur ed. Kom zeker nog een keer terug.

Sylvia

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!

Super leuke workshop.
Heel goede uitleg....het was erg tof om te doen.
Samen met nog 4 vriendinnen hebben we alle 5 een heus kunstwerk gemaakt.
Het was een grote verrassing toen we de beker met de gekozen kleuren van het schikdersdoek/serveerplank haalde......en dan het bewegen en de verf zijn weg laten zoeken........was een leuke ervaring.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!

Jacqueline S

Ik heb een geweldig leuke avond gehad.

Erg leuk om acryl gieten te doen, met een verrassend resultaat.
De entourage en uitleg zijn super.
Zeer zeker een aanrader voor iedereen.

Jolanda

Wij hebben met de Personeelsvereniging een workshop gevolgd.

Met en door de corona-maatregelen word goed rekening met elkaar gehouden. De uitleg was ontzettend goed en de keuze in kleuren was ruim voldoende ! Het was heel leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. Ook als je niet zo creatief of handig bent is het harstikke leuk om te doen !

Sandra 

Ik zou het zeker aanraden bij vrienden

Ik vind het een leuke workshop, locatie dichtbij. Het wordt goed uitgelegd en ik zou het zeker aanraden bij vrienden.
Het leukste is natuurlijk als je de beker optilt. De kleurexplosie

Eveline

Super-positief!
Lekker vrij ontdekken en ontspannen tijdens het werken met verf. En het resultaat mag er ook zijn!
Voor iedereen aan te bevelen!! 

Gerdie van B

Goed verzorgd. Gezellig. Leuk werkstuk gemaakt.

Jennie

Het acryl gieten is zo geweldig leuk.

Ik heb een super leuke avond gehad. Het acryl gieten is zo geweldig leuk om te doen. De workshop werd onder deskundige vriendelijke begeleiding gegeven en hierdoor voor iedereen mogelijk. Ook de locatie is heerlijk om in te werken

Jolanda 

Ik vond het heel leuk en spannend.

Ik ben al aan mensen te vertellen hoe leuk het is om dat acryl gieten te doen. Heb mijn kaartje al aan iemand gegeven die interesse had.
Ik raad het acryl gieten aan omdat het resultaat echt prachtig is geworden ondanks dat ik dit voor de eerste keer deed.
Ben heel blij met mijn schilderij.

Elisabeth

Gaaf om eens te doen!

ik vind het erg leuk om te ervaren wat je kan doen met verf, en wat je eigen invloed erop kan doen, gaaf om eens te doen, ook gezellig om samen met een vriendin te doen

Margareth N

De ervaringen gaan hieronder verder...

Ontvang GRATIS mijn ultieme gids om te starten met Acryl gieten!

Ontdek hoe je kunt beginnen met acryl gieten en ga meteen aan de slag. Deze gids is jouw ultieme hulp om de eerste stappen te zetten in het acryl gieten.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een hele leuke workshop.

Duidelijke uitleg, gezellig en een mooi resultaat. Zou het zeker aan anderen aanbevelen. Heb een leuke ochtend gehad

Marion L

Erg leuke workshop

Goede uitleg, gezellige sfeer. Geen gehaast, echt lekker ontspannen! Prima geregeld met de covid19 maatregelen!
Vond m’n dienblaadje erg leuk geworden.

Inge van B

Ik vond het heel leuk en gezellig

de workshop Acryl gieten. Heel blij met m’n dienblad. Ook had was er netjes gezorgd voor de 1,5 meter afstand tussen de werkplekken

Truus van W

Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen

Vandaag de workshop ‘Acryl gieten’ bij Living Expression gedaan. Rebecca legt het eerst duidelijk uit (met tips en trucs) en dan ga je aan de slag. Je kunt je kleuren kiezen en vervolgens is het ‘in spanning’ afwachten welk een kunstwerk zich uit je kleurkeuze tevoorschijn tovert.
Ik ga deze workshop zeker nog een keer doen, gewoon omdat hij écht heel erg leuk is.

Carla van de P

Leuke workshop spannend om te zien wat de verf gaat doen.!!

Marianne O

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig.

Workshop acryl-gieten was leerzaam en gezellig. En coronaproof. Ik vond het zeker de moeite waard. Zeker dankzij Rebecca.

Cathy J

Goed verzorgde workshop

Ik heb een leuke en goed verzorgde workshop acryl gieten gevolgd bij Living Expression. Er was ruim voldoende materiaal aanwezig en de uitleg was uitgebreid. En ik heb er een mooi dienblad aan overgehouden. Aanrader

Margriet van T

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!

Schilderen op leer is een fijne en absoluut unieke ervaring…. fascinerend! Dank Rebecca, voor de rust, die je niet alleen uitstraalt, maar óók waarmee je geduldig uitleg geeft over deze techniek: schilderen op leer. Dankjewel

Joan

Geweldige ervaring

Met een gezellig klein groepje hebben we kunnen ervaren wat het is, op leer verven. Een voor mij geheel nieuwe verftechniek, met een verrassend resultaat. Nodigt uit om hier nog even op voort te borduren!

Els

Ik vond het een leuke workshop.

Goed georganiseerd. Leuk om op een plank te gieten.
Acryl gieten is verrassend en heerlijk om te doen.
Ik vond de sfeer prettig en ik hou van intuïtief creëren.
Ik raad het zeker aan voor anderen.
Het is heerlijk om even los te komen van alles.

Marieke S

De workshop Acryl gieten gedaan.

Het was een leuke avond en je maakt een mooi kunstwerk

Laura S

Het was heel leuk om te doen.

We kregen goede uitleg over hoe we de verf moesten mengen. En hoe je het beste ermee kon werken Heb samen met mijn vriendin een leuk dienblad bewerkt met Acrylverf. Het is echt een aanrader voor om eens een cursus bij Rebecca te gaan volgen

Tineke D

Ik vond het een leuke en leerzame workshop

en met goede begeleiding ga je naar huis met een mooi kunstwerk en dit alles voor een betaalbare prijs.

Jacqueline van T

Ik heb gisteren een super leuke avond gehad ???? bij Rebekka van living expression

Ik heb een mooi schilderij gemaakt met acryl gieten.
Het leuke ervan is, dat je nooit weet wat het wordt. Als ik in het schilderij kijk en mijn fantasie laat gaan, zie ik er ook veel vissen in waaronder ook een ijsbeer dat even zijn kop boven de golven uitsteekt, een kopmeeuw, een platvis en meerdere vissen. Iedere keer als ik opnieuw kijk, zie ik weer iets anders. Iemand anders ziet er wat anders is. Hij moet nu een paar dagen drogen. Maar zeker weten dat ik er meer ga maken. We hadden een gezellige groep en ieder had iets anders, heel bijzonder. Ik raad het iedereen aan, het is zo ontspannend ???? en het is nooit hetzelfde.

Tini E

Zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan!

Ik heb voor Living Expression gekozen omdat ik al een een workshop acryl gieten had gedaan, bij wijze als proef om de sfeer te proeven en dat was zo goed bevallen dat ik ook de vervolgcursus heb gedaan.
Bij de workshop leerde ik dat ik wat vrijer moet worden in mijn schilderen en niet alles perfect hoeft te zijn. Daarnaast heeft het mij veel ontspanning gebracht in mijn drukke leven en wat is mooier om dan creatief bezig te zijn. De tips waren ook erg leerzaam om beter te leren schilderen.

Carla R

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

Anja van der M