Het leven is één grote creatie.

Je creëert jouw leven tenslotte!

Wat? Zul je zeggen. Ik creëer mijn leven? Dat  wordt toch gevormd door mijn omstandigheden? Of door mijn opvoeding, mijn achtergrond of mijn financiële kansen?

Ook alles wat ik creëer is onderhevig aan wat ik er van maak. Als ik iets wil veranderen in mijn leven moet ik daar zelf stappen voor ondernemen. Iedereen is dus ondernemer. Van jouw eigen creatie. Zo ben ik een aantal jaren geleden in beweging gekomen om mijn eigen kunst creaties te maken. Op mijn pad kom ik van alles tegen. Ik kan steeds roepen dat de omstandigheden niet meezitten of dat het aan mijn achtergrond ligt. Maar ik zal ondanks de omstandigheden aan het roer van mijn eigen creaties moeten staan. Ja, het leven is één grote creatie.

Toen Edison licht ging maken had hij ook te maken met allerlei omstandigheden. En al die andere uitvinders ook. Daar hadden ze wel degelijk rekening mee te houden. Maar het meest nog met hun eigen denken. Want soms blijf je in kringetjes denken en kom je maar niet tot de oplossing. Dan doorgaan en durven om te zoeken buiten je eigen kaders, dat is rekening houden met de omstandigheden en er dan doorheen breken.

Ons denken, het kan ons zo beperken. Ja, ik heb er ook mee te maken en moet regelmatig afscheid nemen van beperkende gedachten. Uit allerlei hokjes stappen en de gedachten die ik mee heb gekregen door wat mensen allemaal over mij zeiden, achter me laten. Zo krijg ik zicht op heel nieuwe wegen die ik kan bewandelen. Als je meekrijgt dat mensen met veel geld oneerlijk zijn, zul je nooit veel geld gaan verdienen, of alleen maar op een oneerlijke manier. Als je mee hebt gekregen dat je het toch niet kunt, dan kan je het ook niet. Tenzij…. Je die gedachten achter je laat en inruilt voor heel andere. In ons denken begint elke creatie  Een nieuwe creatie bedenk je eerst. Je gebruikt je verbeelding om het te zien en daarna ga je het maken.  Beide stappen zijn essentiële stappen om werkelijk resultaat te zien. Iets maken zonder plan, zonder beeld, kan je veel problemen opleveren. Iets bedenken maar nooit tot de uitvoering komen levert  helemaal niets op. Je leeft dan in een droomwereld.

Ik heb middelen meegekregen door middel van mijn talenten en gaven. Als ik die middelen aanwend kan ik creëren.  En als ik creëer wat bij me past, dan stap ik in mijn bestemming. Datgene wat past bij mij om voor dit leven te creëren. Wanneer we allemaal in onze bestemming stappen dan wordt de wereld mooier en completer. Wat is jouw unieke bestemming? Je hebt allemaal een bepaalde kleur die bijdraagt aan een mooiere wereld. Wat is jouw kleur? Mag ik die zien?

Mijn beschilderde tassen en jassen zijn er met een betekenis: Om jou mooier en zichtbaarder te maken en jou in je persoonlijkheid te onderstrepen. Geen massa meer, maar iets unieks voor jou.  Het benadrukt jouw mooie kanten. Op een groot feestelijk moment in je leven, omdat je een mijlpaal te vieren hebt, dan wil je iets bijzonders. Iets dat niemand anders heeft. Waarin  jij mag schitteren en jezelf, je leven en dat van je dierbaren mag vieren. Dan is een leren jasje van mijn hand, helemaal beschilderd voor jou, een mooie aanvulling op jouw feestdag. Of een bijpassende tas die je outfit compleet maakt Dat vind ik mooi om te doen. Iemand laten schitteren op een feest, of op een gewone dag. Jij mag altijd gezien worden.  Je bent waardevol!

Wil je graag onder het genot van een heerlijke high tea samen met je dochters of vriendinnen zien wat er allemaal mogelijk is? Kom dan naar mijn High Tea Inspiration Special. Een high tea met gratis workshop schilderen op leer. Je wordt dan lekker in de watten gelegd en meteen weer creatief opgeladen met mooie ideeën.  Klik voor meer informatie op de link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Of bel me voor een persoonlijke afspraak in mijn atelier om, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, te kijken wat er mogelijk is. (0650999534)

Wil je liever zelf aan de slag? Zou je veel liever je eigen ontwerp op je feest dragen?  Kom dan zeker naar mijn High Tea Inspiration Event. Want dan krijg je een gratis miniworkshop schilderen op leer  om kennis te maken met de techniek . En kun je beslissen of je de workshop schilderen op leer bij mij wil gaan doen.  Nergens anders te volgen. Dus een unieke ervaring voor jou! Reserveer de high tea via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Deze high tea is ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Dus als jullie nog op zoek zijn naar een bijzondere en unieke invulling van jullie bedrijfsuitje, neem dan contact met me op.(bel me of mail me.) Wij kijken dan naar de mogelijkheden voor een high tea op maat voor jou en je collega’s.

Rebecca