OVER LIVING EXPRESSION

Rebecca's missie & visie

Over Rebecca

Rebecca is gespecialiseerd in het beschilderen van bijzondere materialen zoals hout, leer en jeans. Rebecca houdt van zowel abstract als het beeld en experimenteren is voor haar een avontuur.

Missie

Mijn missie is meer ruimte voor creativiteit in onze maatschappij. Waardoor we weer leven vanuit onze creatieve identiteit en allemaal onze unieke bijdrage aan deze wereld kunnen geven.

Visie

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je helpen om kunst en creativiteit te beleven! Zowel door de workshops die wij geven als ook door de kunst die ik maak voor jou!

Ik help jou om je Creativiteit wakker maken en weer laten stromen door middel van creatieve workshops. Wij zijn allemaal in ons diepste wezen creatief en als dat stroomt dan voel je geluk.

Ik help je ook  graag met een mooi kunstwerk voor je nieuwe of recent verbouwde huis, dat een positieve sfeer brengt waardoor je rust en ontspanning voelt als je thuis bent.

video afspelen
video afspelen

Hallo, ik ben Rebecca Siccama

Hallo, ik ben Rebecca Siccama,

Als beeldend kunstenaar ben ik werkzaam in Barendrecht. Het is mijn passie om creativiteit in mensen wakker te maken en weer te laten stromen. Dit doe ik o.a. door het aanbieden van workshops en avonturen met verf. De workshops worden gegeven door mijzelf en andere creatieve en kunstzinnige mensen met dezelfde visie, zodat we samen iets kunnen betekenen voor jou!

Ik maak kunst die een ruimte en de mensen die daar komen mag raken met positiviteit, hoop en liefde. Er is veel negativiteit om ons heen en we worden overstelpt met politieke statements en alles wat in ons leven en dat van anderen mis gaat. Het wordt naar mijn idee tijd dat we ons meer gaan richten op het goede, het positieve en op liefde. Hoe meer we ons daar op richten, hoe meer liefde en hoop we zullen ervaren in ons leven. Ik geloof dat kunst de kracht heeft om een ruimte dat positieve gevoel te geven waardoor je blij wordt als je er bent. Een schilderij heeft veel invloed op de sfeer van de kamer waar het hangt. Ik wil dat mijn kunst een gevoel schept van rust, ontspanning, blijdschap, liefde en passie. Dat is waar ik steeds naar op zoek ben. Ik hoop dat ik dat met mijn kunst kan geven aan jou.

Heb je interesse in een workshop? Kijk dan op de pagina workshops. Er komen steeds weer nieuwe workshops bij.

Zou je graag een schilderij willen voor je nieuwe of verbouwde huis? Neem contact met me op en bespreek de mogelijkheden. Die gaan van het aankopen van een bestaand schilderij tot het maken van een schilderij speciaal voor jou en je gezin. Stuur een mail naar [email protected]

Rebecca