Ontvang GRATIS de ultieme gids om te starten met acryl gieten. 

In deze gids vertel ik je hoe je kunt beginnen met acryl gieten. Of als je vastgelopen bent omdat je tegen teveel problemen stuitte, dan kan deze gids je weer op weg helpen. Een mooie en praktische gids waarin ik alles  over het acryl gieten voor je op een rijtje zet, waarna jij meteen kunt beginnen met acryl gieten!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rebecca van Living Expression

Ook zo nieuwsgierig naar dat acryl gieten? 

Waarschijnlijk heb je al video's op YouTube bekeken met die coole filmpjes waarin ze met vloeibare verf en schijnbaar zonder moeite de mooiste en coolste dingen maken. Het ziet er allemaal zo simpel uit en je krijgt zin om zelf ook zoiets te maken. Maar waar ga ik beginnen? En hoe? Welke materialen heb ik nodig? Of misschien heb je het al eens geprobeerd, maar je kwam er nog niet helemaal uit. 

Om jou en anderen met dezelfde vragen te helpen heb ik een gids gemaakt om te kunnen starten met acryl gieten.

In mijn gids om met acryl gieten te beginnen geef ik antwoord op deze en nog meer vragen. Je leest in mijn gids meer over welke verf geschikt is, welke pouring mediums er zijn en hoe je cellen in je kunstwerk krijgt. Ook laat ik zien wat je nodig hebt om te beginnen en hoe je jouw werkplek klaar maakt. 

Vul je gegevens in en ontvang meteen toegang tot de gids in je mail.

Ik wens je heel veel plezier met acryl gieten!

Rebecca werkt als kunstenaar in Barendrecht. Zij houdt van het avontuur en heeft zich gespecialiseerd in het beschilderen van hout, leer en textiel. Acryl gieten is een geliefd onderdeel van haar werk als kunstenares. Zij houd van het onbevangene en vrije van vloeibare verf. De abstracte en losse kunstwerken die ontstaan en die steeds weer een uitdaging blijken te zijn.

Stuur mij de Gids toe