Ontvang gratis toegang tot de video acryl gieten. 

Een mooie en praktische video waarin ik je alles laat zien over het acryl gieten, hoe je de verf klaar maakt om te gieten en hoe je kunt starten! 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rebecca van Living Expression

Ook zo nieuwsgierig naar dat acryl gieten? 

Heb je die video's op YouTube bekeken met die coole filmpjes waarin ze met vloeibare verf en schijnbaar zonder moeite de mooiste en coolste dingen maken? Het ziet er allemaal zo simpel uit en je krijgt zin om zelf ook zoiets te maken? Of misschien heb je het al eens geprobeerd, maar je kwam er nog niet helemaal uit. 

Dan kan de video die ik voor jou heb gemaakt je echt op weg helpen. In de video laat ik je stap voor stap zien wat de meeste kunstenaars op YouTube niet doen. Hoe je verf vloeibaar maakt, hoe dik het moet zijn en hoe je begint met een eenvoudige techniek. Na deze video weet je hoe het gaat en kun jij het gieten zelf gaan doen.

Ik bied deze video nu gratis aan zodat je zelf aan de slag kunt met het acryl gieten. Want het is ontzettend leuk en magisch om te doen. Hoe de verf reageert en prachtige patronen ontstaan die met elke techniek weer anders zijn. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen en ik denk dat, als jij het geprobeerd hebt, hetzelfde voelt... 

Vul je gegevens in en ik stuur je de toegang tot de video. Helemaal gratis! 

Ik wens je heel veel plezier met jouw vloeibare kunst!

Rebecca werkt als kunstenaar in Barendrecht. Zij houdt van het avontuur en heeft zich gespecialiseerd in het beschilderen van hout, leer en textiel. Acryl gieten is een geliefd onderdeel van haar werk als kunstenares. Zij houd van het onbevangene en vrij van vloeibare verf. De abstracte en losse kunstwerken die ontstaan en die steeds weer een uitdaging blijken te zijn.

Geef mij toegang tot de video