WORKSHOP ACRYL GIETEN IN BARENDRECHT

Beleef de Magie nu voor maar €47,50 

Op zoek naar een leuk en creatief uitje?

Kom het acryl gieten beleven bij Living Expression in Barendrecht! Hoe heerlijk is het om weer eens een avondje voor jezelf te hebben, samen met je vriendin, zus, moeder, collega of wie jij maar wil?  Gezellig samen iets creatiefs doen waar je weer energie van krijgt en met iets moois naar huis gaat? Dat en meer ervaar je bij de magische workshop acryl gieten die Linda en Rebecca verzorgen. Het plezier van een uitje samen, het geluk van een mooi kunstwerk voor in je huis en een moment voor jezelf! 

Pak nu jouw magische ✨ moment en reserveer de leukste workshop!

video afspelen

Wat is acryl gieten?

Bij acryl gieten verdunnen we de verf met een speciaal pouring medium en gieten we het met speciale technieken uit. Je kunt zo prachtige abstracte kunst maken in de mooiste kleuren. Wij begeleiden jou met het hele proces zodat ook jij je eigen meesterwerk maakt. Wij helpen je met het juiste proces, de juiste materialen en de goede consistentie van alles. Je gaat naar huis met een kunstwerk, waar je trots op bent. 

Je kunt kiezen waarop je wil acryl gieten. Dat is zo leuk aan onze workshops en anders dan bij anderen. Je kunt acryl gieten op een taartplateau, een plateau op pootjes of een doek!

Voor komende maand kun je op een bloempot op pootjes acryl gieten. Let op! Dit is tijdelijk. Schrijf je in voor een plekje en ontvang bericht wanneer de workshop doorgang heeft! 

Hoe werkt de workshop en wat kost het?

  • Alle materialen zoals verf, pouring medium, een voorwerp om op te gieten, zijn inbegrepen
  • Je kunt kiezen om te gieten op een Plateau op pootjes, een taartplateau of een doek
  • Er is onbeperkt koffie en thee
  • Om je smaakpapillen te verwennen iets lekkers van de bakkerij erbij
  • Je wordt professioneel begeleid door Linda of Rebecca
  • De groepen zijn maximaal 10 deelnemers groot
  • Waarde = €55,-
  • Bij ons: maar €47,50 per persoon

We beginnen met koffie of thee en wat lekkers waarna we gaan beginnen met uitleg over kleuren. We maken de verf klaar en plakken het voorwerp af, zodat er alleen verf komt waar jij dat wil. 

Vervolgens gaat het echte werk beginnen en beleef je de magie van acryl gieten.   

Lees verderop ook de ervaringen van andere deelnemers.

Praktische informatie

Op dit moment kun je een voorreservering doe voor een workshop. Geef aan welke datum(s) je kunt en klik op de knop. Bij voldoende deelnemers neem ik contact met je op en regelen we de betaling. 

De locatie van de workshop is Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. Je kunt daar gratis parkeren op het parkeerterrein vlak bij de workshop. De locatie is toegankelijk voor rolstoelen. 

Wil je exclusief voor jouw groep een workshop reserveren? Dat kan. Neem dan contact met ons op. 

Schrijf je hier in en betaal als de workshop doorgaat

Bij voldoende aanmeldingen neem ik

contact met je op 

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE WORKSHOP ACRYL GIETEN


Ik vond het een leuke leerzame en vooral gezellige workshop.

Linda was heel vriendelijk en lag alles goed uit en ik ben met mooie kunstwerken naar huis gegaan

Kathleen

 

Ik vond het een erg leuke workshop, en ben blij met het resultaat.

Ik vond de uitleg goed en helder, en ook de begeleiding tijdens het bezig zijn.
Het was mijn eerste workshop van Living Expression, maar ben zeker nieuwsgierig naar een volgende, en kan het anderen van harte aanbevelen.
Ik was samen met mijn zusje, het was voor ons echt een welkom uitje.

Diana

 

Een heel leuke sfeer.

Zelf hoef je geen materialen mee te nemen, Alles is inbegrepen. Super, en je wordt goed begeleid..Voor mij is dit een goed concept..en je neemt een mooi resultaat mee naar huis .. zeer aan te bevelen .

S. Balraadjsing

 

Wij waren met een groep van 5 personen

en vonden de cursus allemaal erg leuk om te doen. Er werd goed uitleg gegeven over hoe om te gaan met de diverse materialen en later hoe het kunstwerk zo mooi mogelijk te maken. Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Ik had zelf een doek, maar iemand anders van mijn groep had een plankje en die was wel een beetje aan de kleine kant.

Anja B.

 

 

Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren

Het resultaat van het gieten is uiteindelijk het leukst . Living Expression vind ik heel professioneel. Ik zou het zeker aanbevelen .

Hetty vd L

 

Ik vond het enorm leuk!

Duidelijke uitleg vooraf en Neline kon bij iedereen voldoende tijd nemen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik ben enthousiast en zal de workshop zeker aan anderen adviseren.

Bedankt voor de fijne middag.

Edith V

 

Wie geeft de workshop acryl gieten? 

Deze workshops worden gegeven door Rebecca of Linda

Linda is een kunstenaar die zich heeft gespecialiseerd in het acryl gieten en in handlettering. Zij houdt van het nieuwe en zoekt graag de uitdaging op.

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en is gepassioneerd door verf. Zij werkt met de techniek acryl gieten, maar schildert ook op leer, hout en textiel.