WORKSHOP ACRYL GIETEN IN BARENDRECHT

nu voor maar €41,50!

TOVER EEN BAMBOE SCHAAL OM TOT EEN COOLE EYECATCHER!!

Kom nu acryl gieten op een prachtige bamboe (fruit)schaal met een doorsnede van 25 cm! Of kies om te gieten op een stoere serveerplank of een doek en een kleine stoere serveerplank!

De workshop acryl gieten is en blijft een super leuke workshop waarin je het acryl gieten eens ervaart.

Het is zo heerlijk om een moment voor jezelf te hebben, of gezellig samen met je vriendinnen, je zus of collega's. En nu al helemaal!

En dat kan bij onze workshops. Want wij hebben gezorgd voor een veilige  omgeving met de juiste aanpassingen. 

Bij de workshop acryl gieten ga je acryl verf vloeibaar maken en gieten met een bepaalde techniek. Het is vloeibare kunst die je dan maakt. Heel magisch hoe de kleuren werken met elkaar, de verf reageert en cellen geeft door het medium en er een bijzonder kunstwerk ontstaat.

Wij helpen je met de juiste techniek en de dikte van de verf. Je wordt stap voor stap hierin meegenomen, zodat ook jouw resultaat prachtig is.

En alle materialen die je nodig hebt zijn aanwezig bij de workshop! Jij hoeft alleen maar je schort voor te binden en je handschoenen aan te doen. En naar ons toe komen natuurlijk...😁.

Dit is jouw magische ✨ moment!

Heerlijk zo’n moment bezig zijn met verf 🎨. Een magische belevenis voor jou en je vriendin, zus , collega of je moeder! Wij verzorgen ook workshops voor je vrijgezellenfeest, verjaardag of familiefeest! Vraag naar de mogelijkheden voor groepen!

Acryl gieten is enorm leuk en bijzonder en als resultaat neem je een prachtig kunstwerk mee naar huis! E

Je laat even alle beslommeringen en stress van alledag los en geeft ruimte aan jouw creatieve zelf. Je ontmoet gezellige deelnemers die ook mee doen en bent er even helemaal uit!

Wij helpen jou om door een goede uitleg en begeleiding een mooie eerste kennismaking te hebben met acryl gieten. Voor alles wat je nodig hebt wordt gezorgd. 

Lees verderop ook de ervaringen van andere deelnemers.

Wanneer en waar is de workshop en wat kost het?

De workshop is op diverse data, zowel in de ochtend, middag als ook op de avonden. Hij wordt gegeven bij Living Expression in Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11. 

De waarde van de workshop acryl gieten is €55,00. Dat is wat anderen ervoor vragen.  Daarvoor ontvang je een workshop inclusief alle kostbare materialen, koffie, thee en lekkers. Tijdelijk bieden we deze workshop aan voor maar €41,50 p.p. !

Deze investering is het meer dan waard, want bij acryl gieten gebruik je veel verf en een kostbaar medium.

In september zullen we weer starten met gieten op een bamboe schaal, maar je kunt ook kiezen voor 2 bloempotten, een doek plus kleine stoere serveerplank of een stoere mangohouten serveerplank. Het wordt super leuk! 

Beleef een fantastische creatieve en waardevolle workshop in Barendrecht. Kom gezellig met een vriendin, je zus of je collega! 

Over de groepen en hoe we corona ver weg houden

De groepen zijn klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. We houden ons nog steeds aan alle corona voorschriften en zorgen dat kans op besmetting nihil is. Iedere deelnemer krijgt alle benodigde materialen op een eigen tafel waar je ook gaat gieten, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Ook is er desinfecterende hand-gel aanwezig om je handen na gebruik van toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. Onze luchtreiniger (een uv-c ionisator en luchtreiniger) die in de ruimte aanwezig is filtert de lucht en ioniseert deze zodat de virussen voor 98% gedood worden. 

Het volledige corona protocol krijg je toegestuurd na aanmelding voor de workshop. 

Mocht de workshop niet door kunnen gaan door dat je hoest of koorts hebt. Dan mag je gratis omboeken naar een andere datum. Wij zijn heel coulant in ons beleid hiermee.

Wacht niet langer en reserveer nu jouw workshop en beleef de magie!

Direct reserveren

voor jezelf of voor jullie samen!

De eerstvolgende workshop is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over Living Expression

Zij gaat ook heel correct om met de Corona regels.

Het was een leuke workshop waar ik duidelijke uitleg kreeg over het gieten. Voor een ieder die de grondbeginselen van het acryl gieten wil leren, kan ik deze workshop van Rebecca aanbevelen. Zij gaat ook heel correct om met de Corona regels.

J vd R.

 

We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.

Het was een erg leuke en leerzame workshop. Alles werd rustig uitgelegd en alles stond keurig klaar voor gebruik. We zaten mooi op anderhalve meter van elkaar dus coronaproof.
We mochten 4 kleurtjes kiezen en deze mengen met medium pour. Daarna de laagjes gieten in de gietcup. Toen kwam het spannende moment van het flippen van de cup op mijn plankje. De cup bleef 10 minuten staan terwijl wij even pauze hadden. Toen de cup oplichten en de verf laten lopen. Dat was al een wow moment. Na wat bewegen met het plankje en het laten lopen van de verf was het eindresultaat echt prachtig. Wat een leuke ervaring! Bedankt Living Expression. Ik kan het iedereen aanraden.

Marjolein L.

 

Een heel leuke sfeer met inachtneming van de covid regels.

Zelf hoef je geen materialen mee te nemen, Alles is inbegrepen. Super, en je wordt goed begeleid..Voor mij is dit een goed concept..en je neemt een mooi resultaat mee naar huis .. zeer aan te bevelen .

S. Balraadjsing

 

Wij waren met een groep van 5 personen

en vonden de cursus allemaal erg leuk om te doen. Er werd goed uitleg gegeven over hoe om te gaan met de diverse materialen en later hoe het kunstwerk zo mooi mogelijk te maken. De beschermende maatregelen omtrent corona waren prima, er was meer dan voldoende afstand en er werd door de cursusleidster een mondkapje gedragen als ze dichterbij kwam om iets uit te leggen. Ik zou de workshop zeker aanbevelen. Ik had zelf een doek, maar iemand anders van mijn groep had een plankje en die was wel een beetje aan de kleine kant.

Anja B.

 

 

Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren

Het resultaat van het gieten is uiteindelijk het leukst . Living Expression vind ik heel professioneel. Ik zou het zeker aanbevelen .

Hetty vd L

 

Ik vond het enorm leuk!

Duidelijke uitleg vooraf en Neline kon bij iedereen voldoende tijd nemen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik ben enthousiast en zal de workshop zeker aan anderen adviseren.
Corona maatregelen zijn volgens mij goed.
Zou geen verbetertips weten, behalve dat ik het dienblad geen succes vind wat vorm betreft maar dat is mijn persoonlijke smaak. Iedereen kan tenslotte kiezen wat hij maakt.
Bedankt voor de fijne middag.

Edith V

 

Wie geeft de workshop acryl gieten? 

Deze workshops worden gegeven door Rebecca of Linda

Linda is door Rebecca persoonlijk opgeleid in de technieken van het gieten en bieden jou een super goede en heldere begeleiding tijdens de workshop.

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten.