WORKSHOP ACRYL GIETEN

in Barendrecht

Ga mee op avontuur en beleef een leuke en gezellige workshop in het atelier van Living Expression.

Je gaat naar huis met een kunstwerk op een dienblad, serveerplank of doek!

Heerlijk zo’n avondje of ochtendje bezig zijn met verf. Even weg van thuis. Je gedachten gaan vanzelf tot rust komen en het is ook nog eens heel gezellig. Acryl gieten is zo’n techniek die heel gemakkelijk lijkt, maar die toch bij nader inzien wel wat van je vergt. Kleur inzicht. Hoe dik moet de verf? En dan legio verschillende technieken om te gieten…. Maar daar helpen Rebecca  en Neline van atelier Living Expression je mee. 

Heb je zin in een ontspannen moment creatief bezig zijn met verf in een kleine groep? 

Dan is de workshop acryl gieten bij atelier Living Expression echt iets voor jou! In deze workshop wordt je door Rebecca of Neline meegenomen op avontuur. Deze techniek, ook wel acrylic pouring genoemd, is eenvoudig en biedt tegelijkertijd enorm veel mogelijkheden. Er zijn legio technieken en professionele kunstenaars maken er prachtige werken mee.

Tijdens deze workshop maak jij jouw eigen kunstwerk onder begeleiding van Rebecca of Neline. Zij nemen je mee in het proces en leggen je de technieken uit. Bij deze workshops kun je gieten op een luxe dienblad, een mooie ruige serveerplank of een doek. Rebecca en Neline begeleiden je om met het mooiste resultaat  naar huis te gaan: een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt.

Wanneer en waar is de workshop en wat kost het?

De workshop is op diverse data, zowel in de ochtend, middag als ook op de avonden. Hij wordt gegeven in Barendrecht in Rebecca’s atelier aan de Boerhaavelaan 11. 

De waarde van deze workshop is €37,50. Daarvoor ontvang je een workshop met keus uit een stoere serveerplank, dienblad of schildersdoek plus alle materialen die nodig zijn voor deze workshop. Deze investering is het meer dan waard, want bij acryl gieten gebruik je veel verf en medium.  Het medium dat we gebruiken is een kostbare aanschaf. Het is een eigen recept waarmee je prachtige cellen in je werk krijgt. Bovendien is er onbeperkt koffie, thee en wat lekkers bij de workshop inbegrepen.

Maar ik heb een mooi aanbod voor je. Reserveer deze workshop nu tijdelijk voor maar €31,50 per persoon en beleef een fantastische creatieve workshop. Je doet jezelf een cadeau ermee.

Over de groepen en hoe we corona ver weg houden

De groepen zijn klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Er is 1,5 meter afstand tijdens de workshop en er zijn extra hygiëne maatregelen die Corona op afstand houden. Bovendien krijgt iedere deelnemer alle benodigde materialen op een eigen tafel waar je ook gaat gieten, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Ook is er desinfecterende hand-gel aanwezig om je handen na gebruik van toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. Ook is er een luchtreiniger in de ruimte aanwezig die virussen voor 98% uit de lucht filtert. De belangrijkste voorzorgsmaatregel blijft echter 1,5 meter afstand houden! Zo houden we onze ruimte virusvrij!

Het volledige corona protocol krijg je toegestuurd na aanmelding voor de workshop. 

Mocht de workshop niet door kunnen gaan door dat je verkouden bent, hoest of koorts hebt? Je mag dan gratis om-boeken naar een andere datum

"Rebecca weet altijd een gezellige sfeer te creëren waarin iedere deelnemer zichzelf kan zijn en zich op haar gemak voelt."

Reserveer nu meteen jouw plek en verheug je op een mooie workshop!

Direct reserveren

voor jezelf of voor jullie samen!

De eerstvolgende workshop is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over Living Expression

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!
Joan

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen, echt een aanrader. Kom het ook eens proberen. 
Anja

Een leuke manier om pratend en genietend met je vriendinnen iets te ondernemen. Een activiteit waar je later nog vaak aan terug denkt.
Mia Damen

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt verzorgd door Rebecca (links op de foto) of Neline.

Rebecca is werkzaam als kunstenares in Barendrecht en heeft zich gespecialiseerd in het beschilderen van bijzondere materialen zoals hout, leer en jeans. Rebecca houdt van zowel abstract als het beeld en experimenteren is voor haar een avontuur. 

Neline is een zeer creatief persoon die graag aan anderen haar creativiteit meegeeft. Zij heeft ervaring in het geven van workshops en is door Rebecca persoonlijk getraind in het acryl gieten. Neline heeft een brede ervaring in allerlei creatieve vormen. Zij geeft regelmatig workshops met diverse materialen, waaronder acryl gieten en handlettering.