Verzamel jij ze ook? De plaatjes van André kuipers bij die supermarkt? Heb je ook een plakboek waar je ze inplakt? Nog nooit in mijn leven, ook niet toen ik een puber was, had ik een poster van iemand die ik aanbad aan mijn slaapkamermuur hangen. Al heel jong deed ik dat heel bewust. Tot […]

Wat wil jij bereiken? En waarheen ben jij op weg?

Verzamel jij ze ook? De plaatjes van André kuipers bij die supermarkt? Heb je ook een plakboek waar je ze inplakt? Nog nooit in mijn leven, ook niet toen ik een puber was, had ik een poster van iemand die ik aanbad aan mijn slaapkamermuur hangen. Al heel jong deed ik dat heel bewust. Tot op een dag André Kuipers de ruimte in ging. Ik las zijn verhaal en was direct fan! Nee, niet een stiekeme aanbidster die verliefd is op die knappe, stoere man. Nee. Voor mij stond die poster met hem erop voor iets heel anders. Voor mij was André een beeld van iemand die zijn jongensdroom leeft en naar de top is gegaan. En dat was wat ik ook wilde. Ik voelde dat ik nog altijd niet deed wat als een soort bestemming in mij besloten lag. Maar ik wilde dat wel. Alleen wat is die bestemming? Herken je dat? Je weet het eigenlijk niet.

Die poster van André kuipers stond dus voor mijn bestemming, mijn droom op weg naar mijn top. Hij herinnerde mij eraan dat ik daarheen op weg was.

Inmiddels hangt die poster er niet meer. Maar de droom kwam wel. En ik begon steeds beter te zien wat ik wilde bereiken. Hoe kreeg ik die droom dan van vaag naar scherp?

Door steeds een stapje te nemen. En door goed te luisteren. Want mijn omgeving verteld heel veel over waar ik goed in ben en waar zij mee geholpen zijn. En ik begon langzamerhand te ontdekken waar ik energie van kreeg, waar ik blij van werd. Terwijl ik steeds een stapje nam werd alles dus steeds scherper! Heel belangrijk dus, om te bereiken waar je van droomt moet je stappen nemen en niet blijven dromen. Steeds kijk je weer terug naar waar je staat. Zit je al goed? Of moet je iets bijsturen? En waar vind ik kennis en informatie die mij helpen op mijn weg? Bakens die me de weg wijzen? Het helpt allemaal mee om te komen daar waar je van droomde. Te bereiken wat je zo graag wilde bereiken.

En nu, precies op het moment dat André kuipers spaaractie begonnen is, nu ben ik heel hard op weg  om te bereiken wat ik wil bereiken. Nogal wiedes dat ik die plaatjes spaar! Haha! Ja ach, ik wist al dat ik een beetje raar ben, maar dat maakt helemaal niets uit. Indertijd maakte het me niet uit dat ik anders was en geen posters aan de muur had hangen. En nu spaar ik met plezier de André plaatjes! Ze staan voor mijn doorbraak naar de top.

Het leuke is dat ik op dit moment ook weer een stap in de goede richting heb gezet op weg naar mijn droom, mijn bestemming. Ik heb namelijk een winkelpand in beheer gekregen! Ja, ja, een heuse winkel met mijn kunst. En dat is nog niet alles: elk ding wat je er ziet, elk meubel of accessoire is te koop. Is dat niet cool? Het wordt al heel leuk met heel bijzondere meubels erin. Echt de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen. Nu hoor ik je zeggen: ”Een winkel! Ben je gek geworden?” Ha! Nee, ik ben niet gek geworden. Die winkel die gaat werken voor mij en niet ik voor de winkel. Dus vandaar ook dat, zolang ik nog geen samenwerkingspartners heb gevonden, de winkel beperkt open is.  Want ik ben er nog niet! Ik ben onderweg. En ik geniet van elke stap die ik neem! (binnenkort eerst een feestje, en jij bent welkom!Houdt mijn updates goed in de gaten!)

En jij? Weet jij wat je wil bereiken? Weet jij waar je heen wil? Is jouw droom al scherp en heb je de eerste stap al gezet? Zou je met mij en met mijn lezers in het commentaarveld hieronder willen delen wat jij wil bereiken? Het is zo inspirerend als je dat deelt. Voor mezelf en voor mijn lezers. Net zoals dat verhaal van André mij zo inspireerde, zo kan jouw verhaal anderen inspireren!

 

Binnenkort meer info over het openingsfeest. Mis het niet, want het wordt heel bijzonder! Wil je me nu al een bezoekje brengen in mijn winkel? Ik ben er elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 17 uur. Al zijn er natuurlijk uitzonderingen! Wil je het zeker weten, stuur me dan even een mail of bericht zodat je niet voor een dichte deur staat.

Leef je droom!

 Rebecca