Het is hoogzomer en de temperatuur bereikt record hoogtes. Gelukkig is het voor velen al vakantie en dus volop genieten van het mooie weer en wat verkoeling. Zelf ga ik nog even door om in augustus van een heerlijke vakantie met mijn gezin te genieten. Nu heb ik, zoals sommigen van jullie weten, een favoriet […]

Het is hoogzomer en de temperatuur bereikt record hoogtes.

Het is hoogzomer en de temperatuur bereikt record hoogtes. Gelukkig is het voor velen al vakantie en dus volop genieten van het mooie weer en wat verkoeling. Zelf ga ik nog even door om in augustus van een heerlijke vakantie met mijn gezin te genieten.

Nu heb ik, zoals sommigen van jullie weten, een favoriet gebied in Nederland waar ik graag even een paar dagen of weken verblijf en geniet van de mooie omgeving. Het is het gebied tussen Bergen en Groet in Noord-Holland.Voor mij is dit het mooiste gebied van Nederland. Ik raak niet uitgekeken.  De kleuren zijn zo mooi en steeds weer anders. De luchten zijn bijzonder. De wind blaast er bijna altijd en het is er gemiddeld iets kouder dan in de rest van Nederland met de meeste zonuren. Waarom hou ik zo van dit gebied? Het brengt mij rust in mijn hoofd en lichaam. Een inspannende wandeling maakt mijn hoofd leeg en er komen volop nieuwe ideeën. De kleuren inspireren mij bij het schilderen. De smalle paadjes en de rust zijn geweldig. Kortom: een gebied wat ik ieder aanraadt!

Vorige vlog heb ik jullie verteld dat ik video’s ga maken. Ik heb een video school aangeschaft en ben nu volop met de materie bezig. Dus vol trots kondig ik jullie hier mijn 2e video aan die ik voor het eerst zelf bewerkt heb! En daar ben ik best trots op, al zie ik ook nog wel wat oneffenheden. Ik hoop dat ik jou ermee inspireer. Aan het einde doe ik een oproep en ik zie graag je reactie terug in het reactieveld onder deze blog of onder de video op you-tube.  Ik ben heel benieuwd!!

Nu nog een bonusvraag aan jou: is er iets van mij wat je graag op video zou willen zien?  Ik hoor het graag van je. En onder de mensen die een reactie geven zowel op de vraag in mijn video als op deze vraag, verloot ik een mooi hand beschilderd notitieboekje ter waarde van €9,- uit mijn collectie. Dus geef je reactie en laat het me weten! Ik ben echt zo benieuwd!

Klik op de video hieronder om hem te bekijken en vergeet niet om je reactie te geven!

Rebecca

https://www.youtube.com/watch?v=Y95d0PUw7lk