Lees hier ervaringen van LAG cursisten

En wat Living Expression Club is

ELLEN TINGA

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

Gerrie Baars

Na een gratis APE cursus te hebben gevolgd, de smaak goed te pakken, het is zo leuk om te doen, het werk verslavend, werkt ontspannend en je weet nooit wat het wordt.
Daarna een LAG cursus gevolgd en daarin wordt alles heel goed uitgelegd, je krijgt altijd feedback wanneer je iets vraagd.
Het is ook heel leuk om te zien wat de andere cursisten hebben gemaakt.
En door goed de filmpjes te bekijken, wat goed en duidelijk wordt uitgelegd door Rebecca gaat het je vanzelf wel lukken. 

CLAUDIA UIT NIJMEGEN
De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit in haar filmpjes en in de toelichting vind je precies wat voor materialen je nodig hebt. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis, vertelt waar je de materialen het beste kunt kopen en geeft goede tips waar je kunt besparen op de kosten.  Heb ik een vraag, dan antwoordt ze altijd heel snel.

Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

Myriam de Witte

De cursus heeft voor mij gebracht, dat ik, na eerst altijd filmpjes op YouTube te kijken, toch niet altijd het gewenste resultaat had en ik niet wist hoe het allemaal precies moest. De LAG cursus, brengt zoveel duidelijkheid door de goede uitleg. En daardoor wordt acrylgieten nog leuker, zeker als er ook dingen steeds beter gaan lukken🤗

ERIKA UIT EIBERGEN
Ik ben druk bezig met deze hobby en ik vind het heel leuk. Jouw video's zijn heel duidelijk en heb er veel aan. 

Ria Hoenderop

Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!

Aukje van den Nieuwenhoff
Ik doe nu een paar maanden mee en ben nog steeds heel blij dat ik me na de introductie heb ingeschreven voor LAG. Ik leer heel veel van de anderen maar zeker van de wekelijkse live workshop. Rebecca legt alles heel fijn uit, en we krijgen van haar ( en ook van anderen) altijd feedback.
Ik ben zo trots op wat ik maak. Het is voor mij een verrijking en ben daarom ook lid van de club.
En ja, ik zal zeker anderen in mijn omgeving aanraden om aan te sluiten.

Marga Kolle:

Ik ben een paar maanden bezig na eerst na YouTube filmpjes te hebben gekeken en daarna zelf proberen wat niet lukte. Was er snel klaar mee, zag toen Rebecca haar gratis starterscursus en was gelijk enthousiast. Duidelijke uitleg over de materialen die je nodig hebt en de technieken die je gebruikt. Ik gebruik de technieken ook op mijn werk waar men onder mijn leiding nu ook leuke dingen leert maken. Na de gratis cursus heb ik me opgegeven voor de cursus LAG en dat bevalt ook goed. Ik ben ook lid van de club met gezellige mensen en acryl gieten is nog steeds hartstikke leuk en heb leuke resultaten. Ik raad het iedereen aan om mee te doen om een goede basis te leggen om goed acryl te leren gieten.

Klaasje Teeninga

Ben nu vanaf eind 2022 club lid En wat leer ik veel de techniek. Web/ online is wel eens moeilijk maar dat leer ik steeds beter.
Vindt het fijn om te doen geeft ontspanning en de resultaten zo verschillend. Zo fijn we delen het met elkaar. Rebecca legt alles goed en duidelijk uit en gaat met veel geduld antwoorden op de vele vragen. Ben blij dat ik clublid ben en zou je aanraden.
Als je kunt ook clublid te worden. het is leuk om filmpjes op YouTube te zien, maar er is geen uitleg bij.

MARGREET UIT NIJMEGEN
Mijn giet avontuur begon met de challenge en dat smaakte naar meer! Er is zoveel te ontdekken en door het enthousiasme van Rebecca word je vanzelf nieuwsgierig naar nieuwe technieken. De uitleg in de video’s is duidelijk en je kunt ze steeds weer terugkijken. Als je toch vragen hebt, zijn Rebecca of de andere leden van de community altijd bereid om je te helpen. Kortom een aanrader voor eindeloos creatief plezier!

ANJA UIT ZEELAND
Ik heb een ontzettende leuke cursus gevolgd bij Rebecca.
“De complete cursus acryl gieten”. Veel verschillende technieken geleerd. Het leuke ervan is ook dat je gelijk resultaat heb van je werk. Het einde is ook altijd verrassend. Rebecca geeft duidelijk en heldere uitleg. Online was de cursus prima te volgen. Wat mij betreft is de cursus het geld dubbel en dwars waard. Een aanrader!

Anneke

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

Anky Tjabbes:

Dagelijks geniet ik van alle informatie en merk dat ik deze info opzuig waardoor er vele kwartjes vallen.

Jij geeft op een prettige, duidelijke manier heel veel technische snufjes door ,het wordt steeds boeiender met alle info.

Dank je Rebecca , ik ben erg blij met je.

Jacqueline Fianen:

Ik ben nu al even bezig met de cursus. Ik ben zo enthousiast! Ik vind het zo leuk om te doen en wil beter worden!

Ik heb al heel veel video 's bekeken en daar leer je veel van. Door Rebecca s cursus leer je heel veel en weet je beter waar je mee bezig bent. Langzaam aan krijg je soms mooie resultaten! Vaak anders dan de bedoeling was. Maar dat is juist leuk.

Het is een super leuke hobby en het geeft mij energie. Dus ik blijf lid van de club! Zo krijg je ook een leuk contact met mede cursisten en kun je dingen vragen. Super leuk!

Ellen Westbroek
Vanaf januari bezig. Eerst Acrylic Pouring Experience. Gelijk erg enthousiast en daarna aangemeld voor de LAG. Erg leuk. De filmpjes in de cursus zijn erg duidelijk. Rebecca legt alles goed en duidelijk uit. Vragen kun je aan Rebecca stellen of in de app aan de groep. De wekelijkse workshops vind ik erg fijn. Het is leuk om gelijk mee te doen en ik leer er veel van. Wanneer dat niet kan kijk ik ze terug. Ook fijn is dat je je werk in de app kan zetten. Hier vind je ook de schilderijen van de andere clubleden. Ze inspireren mij enorm. Ook hier kun je vragen stellen en om feedback vragen.
Ik deel zo nu en dan wat ik gemaakt heb op social media. Ik heb Living Expression en de LAG al een keer aanbevolen aan een collega dus ja, ik ben enthousiast en raad mensen die interesse hebben aan de cursus bij Rebecca te volgen.

JANNY UIT SASSENHEIM
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

Joke Berendsen
Ik ben nog maar pas bezig met acryl gieten, maar de vele video's en workshops hebben mij al veel gebracht. Ik ben heel enthousiast

Ursula van Dinther:

Na de gratis cursus, de LAG gaan doen met veel plezier. Je leert hier veel doordat alles duidelijk door Rebecca wordt uitgelegd. De live workshops zijn erg fijn en leuk en je kunt alles vragen. Ik blijf daarom ook lid en beveel deze cursus zeker aan.

Helmi Megens:

Ik ben volgens mij nu een half jaar lid van de club, meteen na de eerste introductie les. In de LAG cursus wordt alles heel erg duidelijk uitgelegd. En als je vragen hebt kan je die stellen aan Rebecca, live of via de club.
De live video's zijn heel erg fijn om tegelijkertijd mee te doen, of naderhand terug te zien. Ik vind de clubleden heel positief naar elkaar, en hoewel we elkaar nog nooit gezien hebben, voel ik de verbondenheid, en dat vind ik fijn.
Hoe dit allemaal digitaal werkt en nieuw was voor mij en vond ik soms moeilijk, maar ik word heel goed geholpen als ik vragen heb.
Ik hoop nog veel nieuwe gezichten te zien in de online club.

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

MIRJAM BRULL:

Een goede online cursus acrylgieten, lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd.

De video s zijn zeer goed en als je hulp nodig hebt dan wordt er snel op gereageerd, gewoon TOP.

video afspelen
video afspelen

Living Expression Club

Om je nog beter te helpen heb ik Living Expression Club gestart.
Naast de cursus LAG kun je ook lid worden van Living Expression Club. 

Twee x per maand een live online workshop of Q&A met regelmatig nieuwe technieken stap voor stap voorgedaan
Alle opnames van deze live workshops kun je als lid altijd terug zien
Je kunt vragen stellen aan mij en aan leden in onze community
Je kunt je resultaat delen en feedback vragen om nog beter te worden.
Je mag deelnemen aan onze challenges voor leden
Je hebt toegang tot neen hele database aan video's met techniek en tips voor allerlei leuke projecten met vloeibare verf
Als lid heb je toegang tot een enorme waarde aan extra lessen en mogelijkheden. De waarde daarvan is al gauw €72 per maand. Eén workshop online bij mij volgen kost al €35. Met Living Expression Club krijg je 2 workshops elke maand voor een fractie van de prijs!

Voor maar €7,50 per maand wordt je al lid van de club. 

Dit aanbod doe ik alleen aan deelnemers van LAG. Zonder LAG geen lid!

EN....

  • Als je nu LAG neemt, krijg je de EERSTE MAAND IS GRATIS toegang!!
  • Jouw bijdrage gaat nooit omhoog zolang je lid blijft.
  • Je kunt lid worden door het kassakoopje bij de cursus nemen.
  • Pas na 30 dagen gaat je lidmaatschap van de club in. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.
  • Bij stopzetten van je lidmaatschap behoud je altijd je toegang tot de cursus LAG. 

Het werkt zo: Neem LAG en kruis op de betaalpagina het kassakoopje lidmaatschap Living Expression Club aan. Je betaald pas over 30 dagen, maar hebt meteen toegang!