Lees hier ervaringen van LAG cursisten

En wat Living Expression Club is

CLAUDIA UIT NIJMEGEN
De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit in haar filmpjes en in de toelichting vind je precies wat voor materialen je nodig hebt. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis, vertelt waar je de materialen het beste kunt kopen en geeft goede tips waar je kunt besparen op de kosten.  Heb ik een vraag, dan antwoordt ze altijd heel snel.

Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

MARGREET UIT NIJMEGEN
Mijn giet avontuur begon met de challenge en dat smaakte naar meer! Er is zoveel te ontdekken en door het enthousiasme van Rebecca word je vanzelf nieuwsgierig naar nieuwe technieken. De uitleg in de video’s is duidelijk en je kunt ze steeds weer terugkijken. Als je toch vragen hebt, zijn Rebecca of de andere leden van de community altijd bereid om je te helpen. Kortom een aanrader voor eindeloos creatief plezier!

ELLEN TINGA

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

Anneke

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

ANJA UIT ZEELAND
Ik heb een ontzettende leuke cursus gevolgd bij Rebecca.
“De complete cursus acryl gieten”. Veel verschillende technieken geleerd. Het leuke ervan is ook dat je gelijk resultaat heb van je werk. Het einde is ook altijd verrassend. Rebecca geeft duidelijk en heldere uitleg. Online was de cursus prima te volgen. Wat mij betreft is de cursus het geld dubbel en dwars waard. Een aanrader!

ERIKA UIT EIBERGEN
Ik ben druk bezig met deze hobby en ik vind het heel leuk. Jouw video's zijn heel duidelijk en heb er veel aan. 

MIRJAM BRULL:

Een goede online cursus acrylgieten, lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd.

De video s zijn zeer goed en als je hulp nodig hebt dan wordt er snel op gereageerd, gewoon TOP.

JANNY UIT SASSENHEIM
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

Joke Berendsen
Ik ben nog maar pas bezig met acryl gieten, maar de vele video's en workshops hebben mij al veel gebracht. Ik ben heel enthousiast

Ria Hoenderop

Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!

Myriam de Witte

De cursus heeft voor mij gebracht, dat ik, na eerst altijd filmpjes op YouTube te kijken, toch niet altijd het gewenste resultaat had en ik niet wist hoe het allemaal precies moest. De LAG cursus, brengt zoveel duidelijkheid door de goede uitleg. En daardoor wordt acrylgieten nog leuker, zeker als er ook dingen steeds beter gaan lukken🤗

video afspelen
video afspelen

Living Expression Club

Om je nog beter te helpen heb ik Living Expression Club gestart.
Naast de cursus LAG kun je ook lid worden van Living Expression Club. 

Twee x per maand een live online workshop of Q&A met regelmatig nieuwe technieken stap voor stap voorgedaan
Alle opnames van deze live workshops kun je als lid altijd terug zien
Je kunt vragen stellen aan mij en aan leden in onze community
Je kunt je resultaat delen en feedback vragen om nog beter te worden.
Je mag deelnemen aan onze challenges voor leden
Je hebt toegang tot neen hele database aan video's met techniek en tips voor allerlei leuke projecten met vloeibare verf
Als lid heb je toegang tot een enorme waarde aan extra lessen en mogelijkheden. De waarde daarvan is al gauw €72 per maand. Eén workshop online bij mij volgen kost al €35. Met Living Expression Club krijg je 2 workshops elke maand voor een fractie van de prijs!

Voor maar €7,50 per maand wordt je al lid van de club. 

Dit aanbod doe ik alleen aan deelnemers van LAG. Zonder LAG geen lid!

EN....

  • Als je nu LAG neemt, krijg je de EERSTE MAAND IS GRATIS toegang!!
  • Jouw bijdrage gaat nooit omhoog zolang je lid blijft.
  • Je kunt lid worden door het kassakoopje bij de cursus nemen.
  • Pas na 30 dagen gaat je lidmaatschap van de club in. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.
  • Bij stopzetten van je lidmaatschap behoud je altijd je toegang tot de cursus LAG. 

Het werkt zo: Neem LAG en kruis op de betaalpagina het kassakoopje lidmaatschap Living Expression Club aan. Je betaald pas over 30 dagen, maar hebt meteen toegang!