LAG: Leer Acryl Gieten!

Het geheim van beginnen met acryl gieten volledig onthuld

video afspelen

ACRYL GIETEN IS SUPER LEUK!

Het is zo heerlijk om te doen, geeft zoveel energie!

En het is ook een uitdagende techniek. Want bepaalde merken verf kunnen niet bij elkaar. Een pouring medium geeft zomaar geen cellen, en voor je het weet heb je modderige kleuren. En dan zo'n resultaat. Wat moet je daarmee?

Om acryl gieten succesvol te gaan doen, heb je de juiste informatie nodig over hoe je de verschillende technieken doet, en welke materialen je nodig hebt, welke verf bij elkaar kan en welke niet en hoe de consistentie voor iedere techniek moet zijn.

De grootste misvatting over acryl gieten is dat het simpel is en dat je het gemakkelijk kunt leren met filmpjes van YouTube. 

Wat wél zo is, is dat het vanaf het begin leuk kan zijn als je meteen de juiste begeleiding en informatie voorhanden hebt.

Hoe kun je verwachten prachtige dingen te maken met vloeibare verf (acryl gieten), met tegenstrijdige informatie van YouTube video's, die je maar een deel van de waarheid laten zien? Ik kom steeds mensen tegen die het niet lukt en die gefrustreerd zijn over acryl gieten. Ik begrijp dat als geen ander. Ik heb Ook al een hele weg afgelegd om technieken, consistenties en methodes te leren. 

Om je te helpen die frustratie te voorkomen heb ik mijn cursus LAG (Leer in Acryl Gieten) gemaakt! Deze cursus is volledig op video en dus vanuit je eigen huis te volgen op jouw eigen tijd en manier.  Ik heb de uren onderzoek, proberen en verbeteren al voor jou gedaan. Jij krijgt kant en klare lessen aangeboden die je pijlsnel helpen naar succesvol uitvoeren van de technieken.

LAG (Leer Acryl Gieten) is een video-cursus waarin ik je laat zien wat echt werkt en wat niet. Ik help je met de perfecte CONSISTENTIE van de verf voor elke techniek! Ik deel met je  Alle kennis over CELLEN, zodat je precies weet van de hoed en de rand. Aan het einde weet je wat je moet weten over cellen. Ik laat een aantal TECHNIEKEN stap voor stap zien. We gaan in op COMPOSITIE, want daar heb je wel invloed op, al is het niet 100%. Ik geef je tricks en tips zodat jij steeds betere compositie en dus kunst kunt maken.

COMMUNITY EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING zijn een zeer belangrijke component om snel en goed te leren. Online kan dat net zo goed. Naast alle video's met stap voor stap uitleg is daar een warme community die je verwelkomt en helpt en kun je vragen stellen en je werk laten zien. En dat een hele maand lang!

Daarbovenop geef ik je als bonus 4 live online workshops waaraan je gratis kunt deelnemen en waarin ik nog meer tips en tricks geef en technieken voordoe.

Maar dat is nog niet alles, want als je wil kun jij je nu ook lid worden van Living Expression Club. Dit lidmaatschap biedt ik exclusief aan voor LAG cursisten en niemand anders. Als club lid krijg je toegang tot nog veel meer content, video's en live online workshops. En natuurlijk kun je ook na de eerste maand vragen blijven stellen. Voor maar €8,50 per maand ben je al lid. En waar krijg je minstens 2 live online workshops voor zo'n kleine bijdrage? Nergens! En dan hebben we het nog niet eens over alle andere extra's die je krijgt als clublid!  Je kunt het lidmaatschap nemen via het kassakoopje op de registratiepagina en krijgt dan de eerste maand gratis.

Aan het einde van deze cursus weet jij hoe je een prachtige swipe met veel mooie cellen maakt, en weet je hoe de hele basis van het acryl gieten in elkaar zit. Je bent dan in staat om prachtige vloeibare kunst te maken en hebt het fundament voor veel meer technieken gelegd.

Ga van oneindig proberen naar zelfverzekerd aan de slag met LAG!

ANNEKE STAM:

Duidelijke uitleg en ‘simpele’ aanpak van Rebecca was mijn kennismaking met acrylgieten. Door direct lid te worden van de club werd het een blijvende verslaving. Daarbij hielpen de duidelijke video’s, maar zeker ook de workshops en de online omgeving met feedback. Een succesvol voorbeeld van een geslaagde online cursus en community! Ook de masterclass is een aanrader. Vanuit het hoge noorden is het een hele expeditie, maar het is het meer dan waard!

JANNY MEEUWISSE
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan, anders was ik niet zo ver gekomen. Door de workshops in de club stimuleert dat nog meer. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

Laat me je een kijkje geven van wat er in LAG op jou wacht

COMMUNITY EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 • Een maand lang vragen stellen
 • Deel van mijn community
 • Foto's posten op het fotobord voor feedback
 • BONUS: 4 live online workshops die je een maand lang terug kunt kijken

CELLEN

 • Hoe ontstaan ze

 • Welke middelen werken wel 

 • Wat heb je nodig

 • Wanneer wil je wel cellen en wanneer niet

CONTROLE VAN TECHNIEK

 • De Flipcup
 • De Dubbele Flipcup
 • De Ringpour
 • De Colander
 • De Stripe
 • De Chain
 • De Swipe

Compositie bij Acryl Gieten

 • Jouw invloed op je compositie vergroten.

 • Tips & tricks 

 • Betere compositie, betere kunst

CONSISTENTIE VAN DE VERF

 • Hoe dik moet je verf precies zijn per techniek?

 • Leer vijf verschillende consistenties 
 • Wat gebeurt er als je verf te dik of te dun is?

CLAUDIA UIT NIJMEGEN:

De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit in haar filmpjes en in de toelichting vind je precies wat voor materialen je nodig hebt. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis, vertelt waar je de materialen het beste kunt kopen en geeft goede tips waar je kunt besparen op de kosten.  Heb ik een vraag, dan antwoordt ze altijd heel snel.

Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

Ik help je graag om het acryl gieten te leren

En de technieken meester te worden. En ik heb een mooi aanbod voor je. 

Maar eerst dit: een cursus doen bij mij of iemand anders in een atelier kost al gauw €249 om 3 technieken te leren. Als je 7 verschillende technieken wil leren kost dat al gauw €550,-.

Met LAG bied ik VEEL MEER dan 7 technieken aan, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Je hebt levenslang toegang tot de video-cursus en kunt dus lekker in je eigen huis de cursus doen op jouw eigen moment. Dat scheelt je weer heel veel reistijd en reiskosten. Mijn cursus staat voor maar €247,-.  op mijn website. En dat is hij ook waard, want daarvoor krijg je een cursus die volgepakt is met waardevolle informatie over de technieken en handige tips om geld te besparen. En dan hebben we het nog niet eens over mijn pouring medium recept ter waarde van €49, dat je er cadeau bij krijgt en waarmee je elke maand vele euro's bespaart!  Je kunt al snel leuke dingen maken en de cursus terug verdienen door wat werk te verkopen. Veel cursisten doen dat al. Je hebt die €247 dus zo terug verdiend met alles wat je bespaart.

MAAR, voor jou als deelnemer van de APE, heb ik NU een heel SPECIAAL AANBOD 

LAG (leer acryl gieten) voor maar €136,- In plaats van €247! Dat is dus de video cursus met alles wat ik zojuist heb opgenoemd ter waarde van €550! 

Waarom doe ik dit? 

Omdat acryl gieten zo leuk is dat ik geloof dat dit jou heel veel plezier zal geven voor een hele lange tijd. Het geeft energie en rust, vooral als je kennis hebt. Ik help je graag om tijd en frustratie te besparen en met een vliegende vaart heel goed in acryl gieten te worden. 

Maar... dit aanbod is maar 4 dagen geldig!

Dus als jij hulp wil om acryl gieten te leren, meld je dan snel aan en maak gebruik van dit speciale aanbod. En lees ook even verder over welke WELKOMSTCADEAUS ik voor je heb! 

De titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at molestie neque. Sed vitae condimentum velit. Fusce eget suscipit purus, eu dapibus est.

ELLEN TINGA

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

30 Dagen niet goed, geld terug garantie!

Ik ben zo zeker van mijn cursus LAG, dat het werkt als jij ermee aan de slag gaat, dat ik je een garantie van 30 dagen geef! 

Niet goed Geld terug

Ik lever kwaliteit met heldere stap voor stap video's. Voldoet het product toch niet aan jouw verwachtingen? Als jij kunt laten zien dat je de cursus hebt doorgenomen en aanwezig was bij de Lives, maar je bent niet tevreden met het resultaat, dan ontvangt je jouw volledige cursus terug. Omdat het een online cursus is, is dit op voorwaarde dat je er ook echt mee aan de slag bent gegaan. Stuur een mail om het te bespreken.

Drie welkomstcadeaus voor jou

Als je nu begint met LAG, dan geef ik je er nog drie prachtige en waardevolle cadeaus bij met een totale waarde van €187,-! 

Want hoewel je jouw cursus er in no time uit hebt door alles wat je aan materialen bespaart, en alle besparingen in mislukte schilderijen, geef ik je graag nog meer moois erbij.

PLUS DE MOGELIJKHEID OM TE BETALEN IN 2 TERMIJNEN!

Cadeaubundel 1 (t.w.v. €80,-)

Deze experience bundel geeft je toegang tot:

 • Alle video's van mijn acrylic pouring experience
 • De video acryl gieten met een eiersnijder

Cadeau bundel 2 (t.w.v. €39,-)

Cursus Kleuren, hun betekenis en zelf kleuren mengen

 • Zelf kleuren mengen
 • Kleuren slim combineren 
 • Wat kleuren ons vertellen

Cadeau bundel 3 (t.w.v. €68,-)

De geheimen van acrylic pouring bundel

 • PDF met hoeveel verf je nodig hebt voor je project
 • Het geheime recept van Rebecca's pouring medium

We hebben veel plezier gehad tijdens de Acrylic Pouring Experience

en ik vond het leuk dat je erbij was. Nu is het tijd om te kiezen. Kies je ervoor om energie, ontspanning en plezier te krijgen van acryl gieten, en snel mooie resultaten te hebben omdat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken en je precies weet wat je volgende stap is?

Of kies je ervoor om met verlangen te blijven kijken naar al die leuke filmpjes terwijl je niet weet hoe je begint met acryl gieten omdat je zoveel verschillende dingen hoort en ziet?

Als je kiest voor ontspanning, plezier en energie, klik dan op de link hieronder.

Maar wacht niet te lang. Dit aanbod duurt maar 4 dagen. Dan is het voorbij. Zorg dat je het niet mist!

Heb je een prangende vraag die je graag beantwoord wil hebben voordat je met LAG begint? 

Hieronder zie je de meest gestelde vragen. Als je op één of andere manier jouw vraag er niet bij ziet staan, neem dan contact met mij op via WhatsApp (06-50999534), of stuur me een mail met je vraag ([email protected]

Wat is de garantie die ik krijg, stel dat de cursus me tegenvalt?

In mijn cursus neem ik je mee op avontuur en Ik daag je uit om spelenderwijs alles te doen. Het is leuk, plezierig en geeft je een enorme energie boost. Je zult natuurlijk de videolessen moeten bekijken en oefenen. Het komt je niet zo maar aanwaaien. JE HEBT LEVENSLANG TOEGANG TOT DE CURSUS.

Je hebt 30 dagen niet goed geld terug garantie. Neem in dat geval contact met mij op en ik zorg dat het bedrag terug gestort wordt op je rekening. 

Ik ben een digibeet en heel slecht met computers, moet ik erg technisch zijn om dit te kunnen doen?

De cursus LAG staat op een eigen Huddle: Living Expression Club. Er is een App van Huddle en in mijn bevestigingsmail deel ik een link naar een video waarin ik laat zien hoe Living Expression Club werkt. Als je eenmaal ingelogd hebt, wijst het zich vanzelf en gaat alles heel intuïtief. Mijn cursisten hebben het allemaal voor elkaar gekregen en sommigen onder hen zijn ook verstokte digibeten. En Ik ben er altijd om je te helpen hiermee. 

Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor LAG?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus LAG, heb je direct toegang tot de cursus LAG. Je kunt meteen inloggen en de video's bekijken. Je hebt LEVENSLANG TOEGANG tot LAG. Maar wacht niet langer en ga meteen aan de slag, en ervaar meteen het enorme plezier van acryl gieten!

De eerste maand kun je ook vragen stellen op het vragenbord en foto's delen op het fotobord voor clubleden. Ook kun je meteen meedoen met onze live online workshops waarvoor je je kunt aanmelden via de link die ik altijd deel in het betreffende bord in de club en via mail. 

Wat maakt de cursisten van LAG zo succesvol?

Het succes van mijn cursisten is gebaseerd op 3 dingen:

 • Stap voor stap heldere video's:  De video's zijn super duidelijk en helder en laten je echt alles zien. Natuurlijk zorgt oefening en herhaling voor het maximale resultaat, maar dan krijg jij ook die geweldige resultaten voor elkaar.
 • Contact:  Mijn cursisten maken contact met elkaar via het vragenbord en het fotobord in mijn Living Expression Club. Zij laten alles wat ze maken zien en geven elkaar complimenten en feedback . Dit is een enorme stimulans voor mijn cursisten. Jij krijgt een maand lang gratis toegang tot Living Expression Club. Door actief mee te doen, zul je verbaasd staan van jouw succes 
 • Deelname aan de live online workshops:  Elke week is er een live online workshop voor clubleden en posten deelnemers hun resultaat. Deelnemers doen vaak meteen live mee. Maar als ze niet meteen meedoen en alleen kijken, maken ze hetgeen is voorgedaan daarna zelf. Ze posten hun resultaat daarna op ons fotobord. Dit is een enorme stimulans die je helpt om ontspannen ermee bezig te zijn. Je kunt een maand lang deze live online workshops bijwonen. En als je clublid wordt nog veel langer. Je zult zien dat het de moeite waard is.

Heb ik een aparte hobbyruimte nodig om acryl gieten te doen? 

Acryl gieten kan lekker kliederen zijn. En ook al is het heel veel fun en geeft het energie, toch kan dat een uitdaging zijn. Ik begrijp het als je daar tegenop ziet. Een aparte hobbyruimte is erg handig.

Maar ook als je geen eigen hobbykamer hebt kun je gaan acryl gieten. Diverse cursisten hebben helemaal geen groot huis en hebben allerlei creatieve manieren bedacht om dit probleem te lijf te gaan. Ze maken een krat met alle spullen die ze nodig hebben, zodat ze als ze willen beginnen alleen de krat hoeven te pakken, de tafel af te dekken in de keuken of huiskamer en  ze kunnen beginnen met hun fijne hobby! In de cursus LAG help ik jou samen met mede-cursisten om elke hindernis waar je tegenaan loopt te nemen met gemak.  

Kan ik de cursus LAG ook een ander moment aanschaffen?

Je kijkt waarschijnlijk al langere tijd naar alle leuke filmpjes op YouTube met de gedachte : dit wil ik ook wel, maar niet nu, want het komt nu niet uit.

Herkenbaar. Maar als je wil gaan rijden met je auto moet je eerst de tank vol gooien, want anders gaat hij niet vooruit. En zo is het ook met je eigen tank. Hij moet vol zitten om het leven aan te kunnen. En van acryl gieten krijg je enorm veel energie en je ervaart er veel voldoening en plezier bij. het laadt je tank op en zorgt dat je ook weer andere dingen kunt doen, waar je geen energie voor had. En dat is de keus die je NU hebt. Ga je jouw verlangens weer opzij zetten met de gedachte binnenkort doe ik het? Of: " als ik met zo en zo voel doe ik dit"? Of ga je naar jouw diepste verlangens luisteren en maak je het mogelijk VANDAAG? Want morgen komt nooit. 

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club, zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.