LAG: Leer Acryl Gieten!

"Ontdek de Kunst van Acryl Gieten: meer plezier en minder moeite"

Ontdek de Magie van Acryl Gieten!

Bereid je voor op een opwindende reis in de wereld van creativiteit en energie! Acryl gieten is niet alleen leuk, het is een intrigerende kunstvorm die je uitdaagt om je vaardigheden te ontwikkelen.

Acryl gieten is een grote puzzel. Hoe verfmerken met elkaar werken of niet, cellen die vervormen of gewoon niet mooi zijn, en de juiste consistentie vinden, er is veel wat meespeelt bij het eindresultaat. Het vermijden van kleurvermenging en het creëren van levendige composities kan een uitdaging zijn. Herken je de momenten van frustratie als je werk niet is wat je graag wil?

Maar, geen zorgen – Ik ben er om je te begeleiden! Ontdek de geheimen achter succesvol acryl gieten met een schat aan waardevolle informatie. Leer welke technieken het beste werken, welke materialen je nodig hebt en welke verfcombinaties magisch samenkomen. Ontdek de juiste consistentie voor elke methode en hoe je maximaal controle houdt over je composities.

Deze kennis vormt het krachtige fundament waarop je verder kunt bouwen in de wereld van acryl gieten. Begin nu jouw opwindende reis en dompel jezelf onder in de kunst van vloeibare creatie!"

Linda Beckers:

Hoi Rebecca, ik ervaar de cursus en de groep als heel prettig. De cursus en jouw tips besparen een berg geld i.p.v. alles kopen en proberen. Jij hebt het wiel al deels uitgevonden en daar mogen wij van meeprofiteren. De cursus zet mij aan stil te staan in mijn drukke gezinsleven. Creatief bezig zijn laat mijn hoofd tot rust komen. Doordat er bijna wekelijks een les is (na een maand via het clublidmaatschap), motiveert dat om te blijven schilderen. Merk wel dat ik achterop raak door de hectiek hier thuis, maar daar ik alles kan terugkijken kan ik de (evt. met inhaalslag) lessen en creaties op mijn tempo doen en lekker kiezen wat me leuk lijkt die dag. Liefs een heel tevreden, blije en creatieve Linda

Je hebt vast al YouTube-video's gezien. Acryl gieten ziet er dan uit alsof het een fluitje van een cent is. Maar in werkelijkheid is het een grote uitdaging. Het beheersen van vloeibare verf gaat verder dan oppervlakkige kennis. Hoe kun je verwachten prachtige dingen te maken met vloeibare verf (acryl gieten), met tegenstrijdige informatie van YouTube video's, die je maar een deel van de waarheid laten zien?

Velen raken gefrustreerd en verdwalen in tegenstrijdige informatie. Ik begrijp die zoektocht maar al te goed. Ik heb zelf urenlang geëxperimenteerd, geleerd en verbeterd om de technieken, consistenties en composities te beheersen.

En om jou deze frustratie te besparen, heb ik de LAG-cursus (Leer Acryl Gieten) ontwikkeld. Deze cursus biedt essentiële lessen aan, zodat jij direct naar succesvolle uitvoering van de technieken kunt gaan. De uren van onderzoek en toewijding die ik heb gestoken in deze cursus, brengen jou de kant-en-klare kennis die je nodig hebt. Veel van mijn cursisten verzorgen inmiddels workshops, leren hun collega's acryl gieten en gebruiken de techniek bij bijvoorbeeld de dagbesteding, en niet in de laatste plaats verkopen ze hun kunstwerken. 

LAG is een video-cursus die je laat zien wat echt werkt en wat niet. Ik onthul de perfecte consistentie voor elke techniek en de geheimen achter het vormen van prachtige cellen. Stap voor stap demonstreer ik diverse technieken en onthul ik de kunst van compositie. Ik deel handige trucs zodat jij steeds betere kunstwerken kunt maken. 

Community en persoonlijke begeleiding zijn essentieel voor snel en effectief leren. Dat kan ook online. En daarom geef ik een maand toegang tot mijn community als BONUS bij deze cursus! Naast gedetailleerde stapsgewijze video's, verwelkomt onze warme community je om vragen te stellen, foto's van werk te tonen en gedurende een hele maand jouw vragen te stellen. 

En als bonus geef ik jou 4 live online workshops ter waarde van €180 erbij. Daarin deel ik nog meer tips, tricks en technieken om jouw vaardigheid te verbeteren en je creativiteit verder te ontplooien.

En dat is nog niet alles! Als je wilt, kun je na een maand lid worden van de exclusieve Living Expression Club, speciaal voor LAG-cursisten. Hier wachten extra content, video's en live online workshops op jou, samen met de mogelijkheid om vragen te blijven stellen. Ontdek meer na een maand LAG..."

Na afloop van deze cursus heb jij het fundament gelegd voor acryl gieten. Je beheerst 8 technieken en kunt genieten van de prachtige werken die je creëert. Je hebt dan ook een stevig fundament gelegd voor het beheersen van talloze andere giettechnieken.

Ga van oneindig proberen naar zelfverzekerd aan de slag met LAG!

Aukje van den Nieuwenhoff:

"Ik doe nu een paar maanden mee en ben nog steeds heel blij dat ik me na de introductie heb ingeschreven voor LAG. Ik leer heel veel van de anderen maar zeker van de wekelijkse live workshop. Rebecca legt alles heel fijn uit, en we krijgen van haar ( en ook van anderen) altijd feedback.
Ik ben zo trots op wat ik maak. Het is voor mij een verrijking en ben daarom ook lid van de club.
En ja, ik zal zeker anderen in mijn omgeving aanraden om aan te sluiten".

video afspelen

Laat me je een kijkje geven van wat er in LAG op jou wacht

En vergeet niet dat je levenslang! Toegang hebt

CONTROLE VAN TECHNIEK

Deze 8 technieken worden stap voor stap, helder uitgelegd

 • De Wandelende Straight Pour
 • De Flipcup
 • De Dubbele Flipcup
 • De Ringpour
 • De Colander
 • De Stripe
 • De Chain
 • De Open Cup

CELLEN

 • Hoe ontstaan ze

 • Welke middelen werken wel 

 • Wat heb je nodig

 • Wanneer wil je wel cellen en wanneer niet

CONSISTENTIE VAN DE VERF

 • Hoe dik moet je verf precies zijn per techniek?

 • Leer vijf verschillende consistenties 
 • Wat gebeurt er als je verf te dik of te dun is?

COMPOSITIE BIJ ACRYL GIETEN

 • Jouw invloed op je compositie vergroten.

 • Tips & tricks 

 • Betere compositie, betere kunst

COMMUNITY EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 • Een maand lang vragen stellen
 • Deel van mijn community
 • Foto's posten op het fotobord voor feedback
 • BONUS: 4 live online workshops die je een maand lang terug kunt kijken

Tootje Hendriks:

Na meerdere keren op internet te hebben gezocht waar ik vastliep in het gebruik van materialen die alleen buiten Nederland zijn te krijgen en hoeveelheden die niet in ml zijn aangegeven, was het een verademing om jouw gratis cursus en daarna de LAG te volgen. Ben nu ook zilver lid en leer nog steeds heel veel van de workshops die elke week worden gegeven. Ben heel blij met de tips waar je goedkoop materialen kunt kopen. Moet heel eerlijk zeggen dat de workshops voor mij iets te snel gaan maar de mogelijkheid om achteraf de workshop te bekijken en te maken vind ik heel fijn omdat er dan geen tijdsdruk op zit

Marjo Meeder:

Hoi Rebecca, ik ben blij met deze cursus, het geeft zoveel meer waarde dan alleen maar kliederen met verf!!De online live cursussen heb ik al veel van geleerd door de uitleg van jou! Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb! Haha klinkt een beetje raar maar is wel zo! Ik ben helemaal enthousiast, het geeft ontspanning en zoveel voldoening, ook door jouw enthousiasme!! Dank je wel Rebecca🤗

ELLEN TINGA

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

Esther Lenaerts:

Rebecca, Ik ben zeer blij met de online cursus. Ook dat je vragen kan stellen. Als je opgenomen cursussen volgt krijg je geen feedback en dit is nu net wat het bij u beter maakt. Heb al veel geleerd en kan op laptop alles volgen. Een echte aanrader

Ursula van Dinther:

Na de gratis cursus, de LAG gaan doen met veel plezier. Je leert hier veel doordat alles duidelijk door Rebecca wordt uitgelegd. De live workshops zijn erg fijn en leuk en je kunt alles vragen. Ik blijf daarom ook lid en beveel deze cursus zeker aan.

video afspelen

Monique Oosthuizen:

Rebecca ik wil je bedanken voor de MEGA video de Flip Cup 😀😍👌🏾 Wat was die MEGA leerzaam voor mij🙏🏽

Eindelijk het geheim gevonden voor het oprekken van mijn cellen en compositie. Die ik al maanden gefrustreerd steeds opnieuw weer kwijtraak als ik dat probeerde. Of gefrustreerd mijn werkje maar klein hield om het niet te verliezen 🙈

Mega leerzaam was deze!
Samen met de Dirty Pour heb ik hier tot nu toe mijn meest gefrustreerde fouten in kunnen vinden. En niet minder geleerd in al de andere leuke verrassende technieken en van mede leerlingen. En nog wat video’s te gaan en pas een week of 2 bezig !!

CLAUDIA UIT NIJMEGEN:

De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit in haar filmpjes en in de toelichting vind je precies wat voor materialen je nodig hebt. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis, vertelt waar je de materialen het beste kunt kopen en geeft goede tips waar je kunt besparen op de kosten.  Heb ik een vraag, dan antwoordt ze altijd heel snel.

Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

Wil jij verder met acryl gieten en het geheim van acryl gieten ontrafelen?

Ik ben help je graag verder, en ik heb iets speciaals voor je.

Maar eerst even dit:

Als je mijn cursus LAG in mijn atelier zou volgen, dan zou je meer dan 15 lessen moeten volgen ter waarde van minstens €807,50. Je hebt dan elke les 1x gedaan. En live is leuk, maar wat ben je bij de volgende les alweer allemaal vergeten?

De cursus LAG is op video en je hebt levenslange toegang!! Daardoor kun je de lessen zo vaak terug kijken als je maar wil. Er is geen tijdsdruk. Je kunt elke les volgen wanneer het jou uitkomt. Hoe bijzonder is dat?

Op mijn website staat mijn uitgebreide cursus LAG voor €447. Een eerlijke prijs voor een schat aan waardevolle informatie en geld besparende tips, die je in no time weer terug hebt verdiend.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de waarde van mijn pouring medium recept, dat je als geschenk ontvangt en waarmee je maandelijks flink wat euro's bespaart. Het terugverdienen van de cursus is slechts het begin. Je krijgt levenslange toegang tot een video-cursus die je comfortabel thuis, op je eigen tempo, kunt volgen.

Bespaar jezelf tijd en reiskosten terwijl je de fijne kneepjes van deze kunst meester maakt.

Maar wacht, speciaal voor de deelnemers van de Acrylic Pouring Experience, bied ik nu een exclusieve kans aan: LAG (Leer Acryl Gieten) voor slechts €197,-! Dat is de complete video-cursus inclusief fijne extra's voor een fractie van de waarde.

Waarom deze exclusieve kans? Omdat ik geloof dat de vreugde van acryl gieten jou veel plezier zal brengen en ik doe niets liever dan jou daarmee helpen. Acryl gieten geeft energie en rust, vooral wanneer je over de juiste kennis beschikt. Het is een prachtige hobby die heel veel voldoening geeft. En als extra cadeau geef ik je ook de kans om gratis deel te nemen aan 4 live online workshops. Zodat deze cursus jou nog meer zal gaan opbrengen. 

Even alles op een rijtje: 

 • Complete cursus LAG t.w.v. €447 
 • Rebecca's Pouring Medium recept t.w.v. €49 
 • 4 Live online workshops t.w.v. €180
 • Totale waarde: €676,- Nu voor €197,-

 • Daarnaast ontvang je nog 2 welkomstcadeaus t.w.v. €144,-
 • Welkomstcadeau 1: Acryl gieten met een eiersnijder + de Acrylic Pouring Experience
 • Welkom cadeau 2: De cursus: kleur gebruik en compositie bij acryl gieten

Nu is je kans om een zeer complete cursus acryl gieten te doen, met enorm veel extra's! 

Let wel, dit aanbod is slechts 4 dagen geldig! Als je mijn begeleiding wil om acryl gieten te leren, meld je dan snel aan en ontdek hieronder ook de welkomstcadeaus die ik voor je heb!

PLUS: IK BIED JE DE MOGELIJKHEID OM TE BETALEN IN 2 TERMIJNEN!

Laura Muller:

Ik heb eerst meegedaan aan een gratis workshop, ik was hierdoor nog meer enthousiast geworden dat ik me heb aangemeld voor de LAG cursus. Ik heb hier zo veel geleerd! Leuk om er achter te komen om iets uit te willen proberen waarvan je niet van te voren kon denken dat er zoveel technieken zijn, zoveel facetten waar je rekening mee moet houden. Het is helemaal niet simpel, maar heel erg leuk om te leren!! Deze cursus is dan ook in mijn geval goud waard geweest! Ik heb zelfs ondertussen al doeken verkocht! De de cursus betaald zich dan ook weer vanzelf terug  Living Expression dankjewel voor de lessen, die heel erg duidelijk en goed te volgen zijn!

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

20 Dagen niet goed, geld terug garantie!

Ik ben zo zeker van mijn cursus LAG, dat het werkt als jij ermee aan de slag gaat, dat ik je een garantie van 20 dagen geef! 

Niet goed Geld terug

Ik lever kwaliteit met heldere stap voor stap video's. Voldoet het product toch niet aan jouw verwachtingen? Als jij kunt laten zien dat je de cursus hebt doorgenomen en aanwezig was bij de Lives, maar je bent niet tevreden met het resultaat, dan ontvang je jouw volledige cursus terug. Omdat het een online cursus is, is dit op voorwaarde dat je er ook echt mee aan de slag bent gegaan. Stuur een mail om het te bespreken.

2 welkomstcadeaus voor jou

Als je nu begint met LAG, dan geef ik je er nog twee prachtige en waardevolle cadeaus bij. 

Want hoewel je jouw cursus er in no time uit hebt geef ik je graag nog een paar leuke cadeaus erbij.

Cadeau bundel 1 (t.w.v. €57,-)

Deze experience bundel geeft je toegang tot:

 • De cursus acrylic pouring experience
 • De video acryl gieten met een eiersnijder

Cadeau bundel 2 (t.w.v. €87,-)

Cursus KLEUR GEBRUIK EN COMPOSITIE BIJ ACRYL GIETEN

 • Zelf kleuren mengen
 • Kleuren gebruiken met een kleurenwiel
 • Compositie
 • Negatieve ruimte
 • Wat kleuren ons vertellen

We hebben veel plezier gehad tijdens de Acrylic Pouring Experience

en ik vond het leuk dat je erbij was. Nu is het tijd om te kiezen. Wil je verder gaan of niet? En wil je mijn hulp daarbij?

Kies je ervoor om energie, ontspanning en plezier te krijgen van acryl gieten, en snel mooie resultaten te hebben omdat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken en je precies weet wat je volgende stap is?

Of kies je ervoor om met verlangen te blijven kijken naar al die leuke filmpjes terwijl je niet weet hoe precies omdat je zoveel verschillende dingen hoort en ziet?

Als je kiest voor ontspanning, plezier en energie, klik dan op de link hieronder.

Maar wacht niet te lang. Dit aanbod duurt maar 4 dagen. Dan is het voorbij. Zorg dat je het niet mist!

Heb je een prangende vraag die je graag beantwoord wil hebben voordat je met LAG begint? 

Hieronder zie je de meest gestelde vragen. Als je op één of andere manier jouw vraag er niet bij ziet staan, neem dan contact met mij op via WhatsApp (06-50999534), of stuur me een mail met je vraag ([email protected]

Wat is de garantie die ik krijg, stel dat de cursus me tegenvalt?

In mijn cursus neem ik je mee op avontuur en Ik daag je uit om spelenderwijs alles te doen. Het is leuk, plezierig en geeft je een enorme energie boost. Je zult natuurlijk de videolessen moeten bekijken en oefenen. Het komt je niet zo maar aanwaaien. JE HEBT LEVENSLANG TOEGANG TOT DE CURSUS.

Je hebt 30 dagen niet goed geld terug garantie. Neem in dat geval contact met mij op en ik zorg dat het bedrag terug gestort wordt op je rekening. 

Ik ben een digibeet en heel slecht met computers, moet ik erg technisch zijn om dit te kunnen doen?

De cursus LAG staat op een eigen Huddle: Living Expression Club. Er is een App van Huddle en in mijn bevestigingsmail deel ik een link naar een video waarin ik laat zien hoe Living Expression Club werkt. Als je eenmaal ingelogd hebt, wijst het zich vanzelf en gaat alles heel intuïtief. Mijn cursisten hebben het allemaal voor elkaar gekregen en sommigen onder hen zijn ook verstokte digibeten. En Ik ben er altijd om je te helpen hiermee. 

Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor LAG?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus LAG, heb je direct toegang tot de cursus LAG. Je kunt meteen inloggen en de video's bekijken. Je hebt LEVENSLANG TOEGANG tot LAG. Maar wacht niet langer en ga meteen aan de slag, en ervaar meteen het enorme plezier van acryl gieten!

De eerste maand kun je ook vragen stellen op het vragenbord en foto's delen op het fotobord voor clubleden. Ook kun je meteen meedoen met onze live online workshops waarvoor je je kunt aanmelden via de link die ik altijd deel in het betreffende bord in de club en via mail. 

Wat maakt de cursisten van LAG zo succesvol?

Het succes van mijn cursisten komt door 6 belangrijke dingen:

 • Stap voor stap heldere video's:  De video's zijn super duidelijk en helder en laten je echt alles zien. Natuurlijk zorgt oefening en herhaling voor het maximale resultaat, maar dan krijg jij ook die geweldige resultaten voor elkaar.
 • Contact en Community:  Mijn cursisten maken contact met elkaar via het vragenbord en het fotobord in mijn Living Expression Club. Zij laten alles wat ze maken zien en geven elkaar complimenten en feedback . Dit is een enorme stimulans voor mijn cursisten. Jij krijgt een maand lang gratis toegang tot Living Expression Club. Door actief mee te doen, zul je verbaasd staan van jouw succes 
 • Deelname aan de live online workshops:  Elke week is er een live online workshop voor clubleden en posten deelnemers hun resultaat. Deelnemers doen vaak meteen live mee. Maar als ze niet meteen meedoen en alleen kijken, maken ze hetgeen is voorgedaan daarna zelf. Ze posten hun resultaat daarna op ons fotobord. Dit is een enorme stimulans die je helpt om ontspannen ermee bezig te zijn. Je kunt een maand lang deze live online workshops bijwonen. En als je clublid wordt nog veel langer. Je zult zien dat het de moeite waard is
 • Vragen kunnen stellen op ons vragenbord, waar je vraag heel snel beantwoordt wordt en je dus snel weer verder kunt gaan
 • Feedback op het resultaat van hun werk. Dit zorgt voor pijlsnelle groei en ontwikkeling met prachtige kunstwerken tot gevolg
 • Levenslange toegang tot de cursus, waardoor ze alle op een tijd kunnen doen die voor hen uitkomt en waardoor ze onbeperkt de video's terug kunnen kijken

Heb ik een aparte hobbyruimte nodig om acryl gieten te doen? 

Acryl gieten kan lekker kliederen zijn. En ook al is het heel veel fun en geeft het energie, toch kan dat een uitdaging zijn. Ik begrijp het als je daar tegenop ziet. Een aparte hobbyruimte is erg handig.

Maar ook als je geen eigen hobbykamer hebt kun je gaan acryl gieten. Diverse cursisten hebben helemaal geen groot huis en hebben allerlei creatieve manieren bedacht om dit probleem te lijf te gaan. Ze maken een krat met alle spullen die ze nodig hebben, zodat ze als ze willen beginnen alleen de krat hoeven te pakken, de tafel af te dekken in de keuken of huiskamer en  ze kunnen beginnen met hun fijne hobby! In de cursus LAG help ik jou samen met mede-cursisten om elke hindernis waar je tegenaan loopt te nemen met gemak.  

Kan ik de cursus LAG ook een ander moment aanschaffen?

Natuurlijk kan dat. Maar dit speciale aanbod is maar 4 dagen geldig. En je kijkt waarschijnlijk al langere tijd naar alle leuke filmpjes op YouTube met de gedachte: dit wil ik ook wel, maar hoe? Of misschien heb je zelf al wat geprobeerd en kwam je bedrogen uit? 

Herkenbaar. En wanneer jij zelf probeert na te doen wat je net hebt gezien op die YouTube video, kom je bedrogen uit. Je mist heel veel informatie en stappen die je niet ziet in de video. Je koopt materialen die leuk zijn voor een ervaren Acryl Pouring Kunstenaar, maar die een beginner alleen maar op kosten jaagt en vervolgens ook nog eens dat kostbare materiaal kan weggooien. 

En dat is de keus die je NU hebt. Ga je voor het gemak en de ondersteuning van een cursus waarmee je het geld zo weer hebt terug verdiend? Of ga je zelf experimenteren met veel verspilling van jouw kostbare materialen en enorm veel frustratie. Wil je kostbare tijd besparen door iemand te volgen die het wiel al heeft uitgevonden? Of wil je uren besteden aan het onderzoeken van de juiste weg naar een mooi kunstwerk?

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Al sinds 2018 ben ik bezig met acryl gieten en verzorg ik workshops daarmee. Ik houd al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.