ONTDEK DE MAGIE VAN HET ACRYL GIETEN

Begin met de video "De Flipcup stap voor stap"

 

video afspelen

Creëer met vertrouwen

Stel je eens voor hoe je de mooiste dingen maakt met acryl gieten terwijl je geniet van de magie van de kleuren, om prachtige kunst te maken voor jezelf, je vrienden en misschien zelfs om te verkopen.

En denk je eens in wat een plezier je ermee hebt doordat je precies weet wat je moet doen om de leukste dingen te maken zonder de kosten van dure materialen en duur gereedschap.

Het is absoluut mogelijk om vanaf dag 1 al met plezier bezig te zijn met acryl gieten als je een paar belangrijke sleutels over de techniek en de materialen weet.

Ontsluit de magie van acryl gieten

En begin bij het begin met een goede en uitgebreide video waarin de flipcup stap voor stap wordt uitgelegd en voorgedaan. 

Dit is geen YouTube video waarin je maar een piepklein stukje uitleg krijgt, nee, dit is een minicursus waarin je alles leert over de flipcup van het mengen van de verf met je pouring medium, het stapelen van de verf in de gietbeker, het plaatsen van de flipcup en het op de juiste manier verdelen van de verf over je doek. 

Dit leer je allemaal in deze video, zodat je in staat bent om met acryl gieten op weg te gaan en meer leuke technieken uit te voeren. 

Krijg toegang tot de eerste stappen van het acryl gieten voor jou

Want zonder de juiste techniek en informatie, zonder kennis tot belangrijke geheimen, ga je veel frustratie en tegenvallers tegemoet. 

In deze video "de Flipcup stap voor stap", waartoe je op je eigen tijd en plaats 24/7 toegang hebt (ik vertel je zo hoe dat werkt) vind je:

  • Hoe je verf en pouring medium tot de juiste dikte mengt 
  • Wat de juiste dikte is
  • Waar je op moet letten bij het aanmaken van de verf
  • Hoe je de kleuren stapelt in de beker
  • Waar je op moet letten bij het stapelen van de kleuren
  • Hoe je de flipcup plaatst op je doek zodat je niet de verf overal hebt zitten en de kleuren ook netjes tevoorschijn komen
  • Hoe je de Flipcup eraf haalt
  • En als laatste hoe je de verf verdeeld over je doek met de juiste techniek

En het leukste?

Je kunt binnen meteen beginnen om jouw eerste kunstwerk te maken met acryl gieten na het bekijken van de video.

Na het doornemen van deze video heb jij het zelfvertrouwen om je eerste techniek te gaan doen en te verfijnen en kun je al super leuke dingen ermee gaan maken!

Wat mijn studenten zeggen

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!"
Ria 

"De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis. Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen"

Claudia

De video "De Flipcup stap voor stap"

Staat op een geweldig platform, Living Expression Club genaamd, dat gehost wordt door HUDDLE. Je krijgt toegang met een wachtwoord en kunt dan precies zien wat je hebt aangekocht. 

Vanaf elke computer, laptop , tablet of telefoon heb je toegang met wifi of internet. Je kunt ook de app HUDDLE downloaden op je tablet en/of telefoon en zo nog gemakkelijker bij de video komen. 

Maak nu je eerste stap met acryl gieten!

De waarde van deze video is €17,50.  Ik deel uitgebreid mijn kennis met je en heb elke stap helder en duidelijk voor je opgenomen.

En om je te helpen de eerste stap in acryl gieten zo eenvoudig mogelijk te maken bied ik je de video aan voor maar €10,-

Een heel laagdrempelige manier dus om kennis met mij te maken en tegelijk een schat aan informatie te krijgen die je nergens zomaar vindt. 

Klik eenvoudig op de link hieronder en je komt op een beveiligde betaalpagina waar je je transactie kunt uitvoeren. Daarna stuur ik je een e-mail met inlog gegevens en informatie. Om mijn mail te ontvangen kan het belangrijk zijn om mijn e-mail adres toe te voegen aan je adresboek in je mailprogramma. ([email protected])

Ontmoet Rebecca

Rebecca Siccama is oprichter van Living Expression in Barendrecht. Zij werkt daar als  beeldend kunstenaar. Rebecca gaat graag op avontuur met verf en maakt kunst met fluid art, en zij schildert op allerlei ondergronden zoals leer, hout en doek. Acryl gieten is een grote passie van haar. 

Zij vind dat creativiteit onontbeerlijk is voor het leven en dat je spelend op weg mag gaan om te genieten van de wondere wereld van het maken.