8 avonturen met verf: een creatieve belevenis

in Barendrecht

video afspelen

Neem een heerlijk creatief moment voor jezelf met 8 avonturen met verf!

Verlang je naar meer rust en creativiteit in je leven? Wil je even je hoofd uitzetten en lekker creatief bezig zijn? En wil je graag proeven aan 4 mooie technieken die elk een ander avontuur zijn?

Dan is 8 Avonturen met verf van Atelier Living Expression in Barendrecht echt iets voor jou! In deze avontuurlijke belevenis gaan we vier mooie technieken beleven: 

  • schilderen met een structuur laag die we zelf maken
  • acryl gieten, een techniek waarbij we werken met vloeibare verf
  • schilderen op leer, wat weer heel anders is en door velen wordt omarmt
  • schilderen met mes.  

Het zijn heerlijke ontspannende momenten waarin je op een avontuurlijke manier aan de slag gaat met verf. 

Dit is jouw magische ✨ moment!

Creativiteit is een magisch moment voor jezelf waarin je ruimte geeft aan de magie van iets maken, iets tot leven wekken. Want we zijn gemaakt om te maken. We hebben als mens behoefte om te maken omdat dit ons DNA is.

In 8 avonturen met verf ga je het avontuur beleven met deze technieken op een vrije en ontspannen manier. Zo kun je kennis maken met bijvoorbeeld acryl gieten of schilderen op leer en ervaren of het iets is voor jou.  Je hebt daar helemaal geen ervaring voor nodig. 

Rebecca houdt van het avontuur bij schilderen en bezig zijn met verf. Er is geen goed of fout, maar het zijn avonturen die je beleeft. Jezelf in het avontuur toe te laten en te genieten van schilderen en werken met verf op een vrije manier. 

In de lessen ga je twee keer schilderen op leer. We gebruiken restleer. De leerverf die we gebruiken is aanwezig bij de lessen. Zo ook alle penselen en andere materialen die ons helpen. Je zult verstelt staan hoe leuk dit is! En optioneel kun je ook een etui of tas beschilderen. 

Twee lessen ga je met het mes werken. Deze techniek is heel los en dus loslaten! Geen controle maar meebewegen terwijl je op weg gaat naar waar je heen wil door je mes te sturen. Niet heel precies, maar juist heel vrij en abstract.

Dan gaan we twee lessen acryl gieten op doek. Een techniek met legio mogelijkheden en dus ook net zoveel resultaten. Acryl gieten is magisch en verslavend. Dus pas maar op! Hier wil je meer van!

De overige twee lessen ga je zelf een structuur laag maken en aanbrengen op je doek. Met een structuur onder je schilderij kun je mooie effecten creëren die een heel levendig schilderij opleveren. 

Wanneer en waar is 8 avonturen met verf en wat kost het?

8 Avonturen met verf is in Barendrecht waar Living Expression gevestigd is aan de Boerhaavelaan 11.  Je kunt bij ons gratis parkeren.

We beginnen aan deze 8 avonturen op woensdagavond 22 februari om 19.30uur

Alle datums op een rijtje:

  • 22/2; 1/3; 15/3; 22/3; 12/4; 19/4; 3/5 en 10/5

De avonden duren 2 uur. 

De waarde van dit avontuur is enorm. Je proeft 4 leuke technieken, beleeft gezelligheid en plezier in dit avontuur en leert heel veel.

Voor maar €195 neem jij al deel aan deze cursus inclusief alle materialen die je nodig hebt en natuurlijk koffie, thee en wat lekkers. (etuis en tassen zijn niet inbegrepen)

Er zit 2x acryl gieten in en een workshop acryl gieten kost los als workshop €47,50! Dit komt door de zeer grote hoeveelheden verf en kostbaar pouring medium die je gebruikt voor één doek, waardoor deze techniek wat kostbaarder is dan de andere. Ook het schilderen op leer is wat kostbaarder door de hoogwaardige leerverf die we gebruiken hiervoor. 

Meld je hieronder aan voor dit avontuur.  

Aanmelden

Voor 8 avonturen met verf startend op 22 februari

De eerstvolgende 8 avonturen zijn over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over 8 avonturen met verf bij Living Expression

8 avonturen is in 1 woord geweldig. 

De lessen zijn heel afwisselend. De eerste keer leer je met het materiaal omgaan en de tweede keer ga je wat zelf verzekerde mee aan de slag.
Tijdens de workshops krijg je duidelijk en helder uitleg. 
Er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Ik voelde mij er veilig bij. 
Kortom ik ben heel enthousiast en kom er zeker nog een keer terug voor een workshop

Mirjam B, november 2020

Het is erg leuk om mee te doen aan 8 avonturen met verf.

Doordat je met verschillende technieken werkt, ontdek je dat je niet alleen met verf en een kwast kan schilderen, maar ook met een mes en andere structuren. Een leuke ontdekking, zeker voor iemand die nog niet zoveel ervaring met schilderen heeft. 
Ik zou het iedereen aanraden.

Yvonne S

 

Het is heerlijk om dit te doen zo ontspannen.

ik vond alles leuk van de 8 avonturen.
omdat dit rust gevend is ook als je niet goed kunt verven e.d.

Astrid M, november 2020

Mijn ervaring is positief met de workshop 8 avonturen met verf.

Daarom volg ik nog een andere cursus bij Living Expression. Het aantrekkelijke vind ik de focus op de beleving en verwondering over het resultaat. Het is geen invuloefening. Ook de beperkte tijd per keer maakt dat je gaat DOEN i.p.v. DENKEN.
De workshop is laagdrempelig op vele manieren en dat is goed. Een aanrader voor mensen die even aan de dagelijkse beslommeringen wil ontsnappen, want de schilder workshop is heel ontspannen door de prettige sfeer. 
Vooral zo doorgaan Rebecca.

Cindy M, november 2020

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen, echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

Anja

Wat een aanrader is dit!

Aan 't begin van de week keek ik naar de donderdagavond (8 avonturen met verf) uit om weer eventjes mijn "hoofd te legen" om telkens met een eigen gecreëerd kunstwerk thuis te komen. Rebecca is een hartelijk, relaxte vrouw die alles duidelijk uitlegt en je zelfvertrouwen geeft door 't gewoon te laten gebeuren wat je aan 't maken bent, doen! Want niets is fout. Ik kan niet echt een favoriet onderdeel van dit avontuur benoemen want ik heb genoten van elk onderdeel!!!

Simone T, oktober 2020

Wie geeft 8 avonturen met verf? 

8 Avonturen met verf wordt gegeven door Rebecca Siccama, Beeldend kunstenaar werkzaam aan de Boerhaavelaan in Barendrecht. Rebecca is een veelzijdig artiest die houdt van het avontuur bij het creëren.