8 avonturen met verf: een creatieve belevenis

in Barendrecht

Reserveer nu jouw creatieve moment met 8 avonturen met verf!

Verlang je naar meer rust en creativiteit in je leven? Is je leven best stressvol en hectisch?  Wil je even je hoofd uitzetten en lekker creatief bezig zijn? En dan niet met weer allerlei regels en moeten, maar juist dat vrije dat zo ontspannen is? 

Misschien weet je nog niet waar je hart ligt in het creatieve en wil je dat onderzoeken. Maar hoe doe je dat dan?

Dan is 8 Avonturen met verf van Atelier Living Expression in Barendrecht echt iets voor jou! In deze avontuurlijke belevenis gaan we diverse technieken beleven: 

  • schilderen met een structuurlaag die we zelf maken
  • acryl gieten, een techniek waarbij we lekker gaan kliederen met verf
  • schilderen op leer, wat weer heel anders is en door velen wordt omarmt
  • schilderen met mes.  

Het zijn heerlijke ontspannende momenten waarin je op een avontuurlijke manier aan de slag gaat met verf. 

Creativiteit is een magisch moment voor jezelf waarin je ruimte geeft aan de magie van iets maken, iets tot leven wekken. Want we zijn gemaakt om te maken. We hebben als mens behoefte om te maken omdat dit ons DNA is. Maar dat is in onze huidige maatschappij best een uitdaging met zoveel hoofdwerk!

Klik op nu reserveren en doe alvast een aanbetaling van €25,- . Je bent dan verzekerd van jouw plek!

Dit is jouw magische ✨ moment!

Het zijn heerlijke ontspannende momenten waarin je op een avontuurlijke manier aan de slag gaat met verf. 

Creativiteit is een magisch moment voor jezelf waarin je ruimte geeft aan de magie van iets maken, iets tot leven wekken. Want we zijn gemaakt om te maken. We hebben als mens behoefte om te maken omdat dit ons DNA is. Maar dat is in onze huidige maatschappij best een uitdaging met zoveel hoofdwerk!

Rebecca houdt van het avontuur bij schilderen en bezig zijn met verf. De controle loslaten en leren om van je "fout" iets moois te maken. Jezelf in het avontuur toe te laten en te genieten van schilderen en werken met verf op een vrije manier. Je hoeft niet te kopiëren, maar mag lekker vrij zijn in je verbeelding. 

In de lessen ga je twee keer schilderen op leer. We gebruiken restleer. De leerverf die we gebruiken is aanwezig bij de lessen. Zo ook alle penselen en andere materialen die ons helpen.

Twee lessen ga je met het mes werken. Deze techniek is heel los en dus loslaten! Geen controle maar meebewegen terwijl je op weg gaat naar waar je heen wil door je mes te sturen. Niet heel precies, maar juist heel vrij.

Dan gaan we twee lessen acryl gieten op doek. Een techniek met legio mogelijkheden en dus ook net zoveel resultaten. . Je zult verbaast staan over het resultaat!

De overige twee lessen ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek. Met een structuur onder je schilderij kun je mooie effecten creëren die een heel levendig schilderij opleveren. 

Wanneer en waar is 8 avonturen met verf en wat kost het?

8 Avonturen met verf is in Barendrecht waar Living Expression gevestigd is aan de Boerhaavelaan 11. Je kunt bij ons gratis parkeren.

Je kunt kiezen uit 2 groepen om mee te doen en op diverse momenten kun je instappen. We doen deze avonturen op donderdag ochtend en donderdag avond. klik op "kies een startdatum" in het aanmeld formulier om alle instapmomenten te kunnen zien.

De waarde van dit avontuur is enorm. Je ervaart ontspanning, gezelligheid en plezier en beleeft een leuk avontuur met allerlei soorten materiaal. Normaal gesproken is jouw investering hiervoor €236,-. Daarvoor ontvang je dan ook heel veel. Alle materialen zijn inbegrepen, zodat je dus vele euro's uitspaart aan allerlei materialen die je niet hoeft aan te schaffen! En dan hebben we  op dit moment ook nog een speciaal aanbod voor jou. Om je te helpen die stap naar creativiteit in je leven te nemen. 

Jouw investering voor dit avontuur is nu tijdelijk €205,-. Dat is zeker waard. Hiervoor ontvang je 8 avonturen met verf  inclusief alle materialen en koffie, thee en wat lekkers. Bij acryl gieten gebruik je veel verf en een kostbaar medium en bij schilderen op leer gebruiken we hoogwaardige en permanente leerverf die deze investering waardevol maakt. Ook alles wat je nodig hebt voor schilderen met paletmes en voor schilderen met een structuur verzorgen wij! Het is het dus helemaal waard!

Meld je nu aan voor dit avontuur. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Wanneer je op "nu reserveren" klikt volgt er een mogelijkheid de aanbetaling á €25 voor de cursus te voldoen met I-deal.  De restbetaling volgt voor aanvang van de cursus. 

Over de groepen en hoe we corona ver weg houden

De groepen zijn klein (maximaal 10 personen per groep), zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Er is 1,5 meter afstand tijdens de avonturen en er zijn extra hygiëne maatregelen die Corona op afstand houden. Bovendien krijgt iedere deelnemer alle benodigde materialen op een eigen tafel , waar je ook gaat werken, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Ook is er desinfecterende handgel aanwezig om je handen na gebruik toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. En als kers op de taart hebben we een geweldige luchtreiniger met uv-c ionisator die onze lucht zuivert en 98% van de virussen die aanwezig zijn doodt. Zo houden we onze ruimte virusvrij!

(Na aanmelding ontvang je ons volledige Corona protocol in je mailbox).  

Mocht je een les moeten missen doordat je verkouden bent, hoest of koorts hebt? Je mag dan een les inhalen bij een andere groep die 8 avonturen met verf volgt.

"Rebecca weet altijd een gezellige sfeer te creëren waarin iedere deelnemer zichzelf kan zijn en zich op haar gemak voelt."

Wacht niet langer en reserveer nu jouw avontuur met verf en beleef de magie!

Wanneer je op "nu reserveren" klikt volgt er een mogelijkheid de aanbetaling á €25 voor de cursus te voldoen met I-deal.  De restbetaling volgt voor aanvang van de cursus. 

Direct reserveren

voor jezelf of kom gezellig samen!

Je doet nu een aanbetaling á €25 en de rest volgt later.

 

De eerstvolgende avonturen cyclus is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over 8 avonturen met verf bij Living Expression

8 avonturen is in 1 woord geweldig. 

De lessen zijn heel afwisselend. De eerste keer leer je met het materiaal omgaan en de tweede keer ga je wat zelf verzekerde mee aan de slag.
Tijdens de workshops krijg je duidelijk en helder uitleg. 
Er wordt goed rekening gehouden met de corona regels. Ik voelde mij er veilig bij. 
Kortom ik ben heel enthousiast en kom er zeker nog een keer terug voor een workshop

Mirjam B, november 2020

 

Wat een aanrader is dit!

Aan 't begin van de week keek ik naar de donderdagavond (8 avonturen met verf) uit om weer eventjes mijn "hoofd te legen" om telkens met een eigen gecreëerd kunstwerk thuis te komen. Rebecca is een hartelijk, relaxte vrouw die alles duidelijk uitlegt en je zelfvertrouwen geeft door 't gewoon te laten gebeuren wat je aan 't maken bent, doen! Want niets is fout. Ik kan niet echt een favoriet onderdeel van dit avontuur benoemen want ik heb genoten van elk onderdeel!!!

Simone T, oktober 2020

Het is heerlijk om dit te doen zo ontspannen.


ik vond alles leuk van de 8 avonturen.
ja
omdat dit rust gevend is ook als je niet goed kunt verven e.d.
heel leuk
heel goed
een cursus voor mensen op wat voor materiaal ze willen verder gaan.

Astrid M, november 2020

Mijn ervaring is positief met de workshop 8 avonturen met verf.

Daarom volg ik nog een andere cursus bij Living Expression. Het aantrekkelijke vind ik de focus op de beleving en verwondering over het resultaat. Het is geen invuloefening. Ook de beperkte tijd per keer maakt dat je gaat DOEN i.p.v. DENKEN.
De workshop is laagdrempelig op vele manieren en dat is goed. Een aanrader voor mensen die even aan de dagelijkse beslommeringen wil ontsnappen, want de schilder workshop is heel ontspannen door de prettige sfeer. Tot slot zijn de beschermende maatregelen in het kader van Covid19 voldoende volgens mij en die indruk kreeg ik ook van de andere deelnemers.
Vooral zo doorgaan Rebecca.

Cindy M, november 2020

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

Anja

 
Het is erg leuk om mee te doen aan 8 avonturen met verf.

Doordat je met verschillende technieken werkt, ontdek je dat je niet alleen met verf en een kwast kan schilderen, maar ook met een mes en andere structuren. Een leuke ontdekking, zeker voor iemand die nog niet zoveel ervaring met schilderen heeft. De groep was erg leuk, ook omdat er deelnemers waren met meer ervaring. Je leert van elkaar en ziet gelijk de diversiteit. De verschillende manieren van schilderen en benadering van de opdracht. 
Ik zou het iedereen aanraden, zeker als je er belangstelling voor hebt. 
De beschermende maatregelen waren voldoende. 

Yvonne S

 

 

Wie geeft 8 avonturen met verf? 

8 Avonturen met verf wordt gegeven op de donderdag ochtend door Rebecca Siccama, Beeldend kunstenaar werkzaam aan de Boerhaavelaan in Barendrecht. Rebecca is een veelzijdig artiest die houdt van het avontuur bij het creëren.

De groep die 8 avonturen volgt op donderdag avond wordt begeleidt door Hanna van Leeuwen. Zij is beeldend kunstenaar, werkzaam in Rotterdam. Ook zij houdt van het avontuur bij het creëren en is bekend met vele technieken met verf.