DAG-WORKSHOP ACRYL GIETEN:

LEER HEEL VEEL IN 1 DAG 

Wat ga je doen tijdens deze dag Acryl Gieten?

Je maakt deze dag 3 prachtige kunstwerken met drie verschillende technieken. De techniek die je doet hangt af van je niveau van ervaring. Iemand met al wat ervaring kan bijvoorbeeld een Swipe doen, en als beginner raad ik aan om met andere technieken te beginnen. Ik bekijk altijd wat de beste techniek voor jou is om mee te beginnen. 

Je ontvangt 2 doeken van 30x30 cm en een ronde mdf plaat van 40 cm doorsnee. Tussen de middag is er genoeg tijd om te ontspannen en contact te hebben met elkaar en natuurlijk voor een heerlijke, gezonde, voedzame lunch. We eindigen de dag rond 16.30 uur.  

  Er is plaats voor 8- 10 deelnemers voor deze dag. 

  Acryl gieten is super leuk,

  Het is te gek om met vloeibare verf allerlei kunst te maken. En het is enorm leuk dat je niet alleen schilderijen kunt maken met vloeibare verf, maar nog veel meer. Een vaas, een bloempot, een lamp, een tafel, noem maar op. Het kan allemaal! Het avontuur is oneindig!

  Maar als je niet weet wat je doet, kan het ook enorm frustrerend zijn! Het lijkt heel eenvoudig, en dat is het ook, als je weet wat je doet. Maar wanneer je zonder kennis en kunde begint, kan het avontuur voortijdig aflopen. Omdat de kleuren modderig worden of de verf niet vloeit zoals jij dat wil. Of omdat de verf niet het resultaat geeft dat je gezien hebt in een leuk filmpje. En dat is natuurlijk ook heel frustrerend. En wat een verspilling van al die verf en al dat dure pouring medium! 

  Maar het kan ook een leuk avontuur zijn! En daar help ik je graag bij. Want met de juiste informatie kun je vanaf het begin super leuke dingen maken met eenvoudige materialen. Er zijn hele leuke eenvoudige technieken waarmee je al meteen heel mooie schilderijen maakt. En dat beleef je deze dag.

  Met deze workshop acryl gieten van een hele dag beleef je spelenderwijs het acryl gieten en voer je drie leuke technieken uit, zodat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een leuke nieuwe hobby, 3 mooie kunstwerken en genoeg kennis om thuis verder te gaan! En zo op avontuur te gaan met een nieuwe hobby die jou veel voldoening geeft.

  Al heel veel mensen gingen je voor die een workshop of cursus acryl gieten volgden bij mij.  

  Wil jij graag aan de slag met acryl gieten? En wil je graag beginnen met goede begeleiding van iemand die veel ervaring met acryl gieten heeft, zodat je vanaf het begin het avontuur leuk vindt en mooie dingen maakt?

  DAN IS DEZE DAG VOOR JOU! Een exclusieve dag acryl gieten vol leuke technieken en plezier!

  Marlies Prins-Valk:

  Super leuke dag! Erg leerzaam!! Kan weer verder in het proces!! Dank aan Rebecca en Linda en tot de volgende keer!!

  Thea Plooster:

  Het was zeker een leerzame maar ook weer een gezellige dag....en fijn dat Linda er ook bij was.....bedankt en vast tot ziens

  Jacquelina Matthijssen-Westerholt:

  Het was een gezellige, leerzame dag Rebecca. Dank je wel. En Linda uiteraard ook bedankt

  Deze superleuke, leerzame dag is over: 

  Dag
  Uur
  Minuut
  Seconde

  Inschrijven

  Kies je voorkeursdatum op de afrekenpagina van de aanbetaling á 25. 

  Wanneer en waar is deze dag en wat kost het?

  • In 2023 zijn de volgende datums gepland: 25 Maart en 3 Juni
  • Locatie: Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11 waar Rebecca's atelier is
  • Goed bereikbaar met de auto, ov en fiets 
  • Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerplaatsen
  • Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. 
  • Rolstoel toegankelijk
  • Inclusief koffie, thee, wat lekkers en een gezonde lunch
  • Inclusief 2 doeken en een ronde mdf plaat, alle benodigde verf en pouring medium
  • Inclusief Australische floetrol voor de Swipe

  Voor €195

  Na aanbetaling van €25 ontvang je een mail met bevestiging van je reservering. De rest volgt 2 weken voor aanvang van de cursus. 

  Wie geeft deze dag acryl gieten? 

  Deze workshops worden gegeven door Rebecca 

  Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten. Zij houdt van het losse en vrije van acryl gieten en de 1001 mogelijkheden die je hiermee hebt. Rebecca schildert ook graag op leer en andere materialen. Verf is haar passie en die deelt ze graag met je.

  Linda, Rebecca's collega kunstenaar, komt bij indien nodig helpen en zij verzorgt dan een gedeelte van het programma.