Welk verhaal heb jij te vertellen?

Allemaal hebben we een verhaal. Mooi of lelijk, goed of slecht, interessant of niet. We hebben een verhaal. En ons verhaal draait mijns inziens om bestemming. We zijn namelijk, in mijn overtuiging, geboren met een bestemming op ons leven, datgene waarin we mogen wandelen om iets bij te dragen aan de wereld. En dat heeft alles te maken met wie we zijn, welke gaven en talenten we hebben en wat voor persoonlijkheid we zijn. Wat is jouw verhaal? Waar gaat jouw leven over?

Mijn verhaal is zeker ook een zoektocht naar mijn talenten en mijn bestemming geweest, tot nu toe. Maar ik zie ook dat ik steeds meer over mezelf ontdek en dat ik nu wandel in het eerste stukje van mijn bestemming. Niet dat de rest overbodig was. Nee, juist niet. Alles wat ik heb meegemaakt heeft zijn plek in mijn verhaal. En dat verhaal ga ik vanaf nu met je delen. Niet door blogs, maar door middel van vlogs. Je kunt me blijven volgen via deze site en ook via mijn you-tube kanaal:  https://youtu.be/fWM3HWzyTvU.

En ik zal ook veel posten op Facebook: https://www.facebook.com/livingexpressionart. Is het interessant? Dat merk je vanzelf. En mocht je het niet interessant en vooral niet inspirerend vinden, dan kun jij je afmelden voor mijn blog/nieuwsbrief en al het andere. En als je mijn verhaal inspirerend vindt, wat ik natuurlijk hoop, dan ben je welkom om me te volgen!

Hier alvast het eerste filmpje met een inleiding naar mijn verhaal. Het is opgenomen tijdens een vlog training, dus de achtergrond is niet inspirerend. Maar dat geeft niet voor mijn eerste deel. Er staat op You-tube ook nog een deel twee. In de toekomst is dat natuurlijk aan elkaar geplakt, maar dat moet ik nog leren. Ik blijf leren en in beweging! Maar op You-tube kun je het andere filmpje ook vinden. Kijk hieronder het filmpje dat ik maakte.

https://youtu.be/fWM3HWzyTvU

Nu ben ik benieuwd naar hetgeen jij naar op zoek bent in je leven? Wat motiveert jou om te doen wat je nu doet? Geef je reactie in het veld onder dit bericht. Het inspireert me:)

Liefs

Rebecca