Waarom is schilderen op leer nu zo leuk?

Op leer schilderen voelt heel anders dan op een andere onderlaag zoals papier of doek. Het is glad en tegelijk stroef. De verf is op acrylbasis en droogt echt giga snel. ​Maar dat is nog geen reden om het zo leuk te vinden. De leukste reden is dat je jasje een metamorfose ondergaat en een uniek kunstwerk wordt. Dat jasje wat al jaren in je kast hangt kun je zo omtoveren tot een prachtig kunstwerk wat je weer volop wil dragen. Dus het is goed voor je kast, want daar komt weer beweging in! En wanneer jij je “nieuwe”jasje draagt krijg je natuurlijk veel bekijks en veel complimenten.

Door Rebecca beschilderd leren jack.

Voor mij is de uitdaging ook een kick.

Die jas is onbeschilderd best oké, er is in ieder geval niets mis mee. Maar wat nu als ik hem beschilder? Is hij dan nog draagbaar? Wordt het echt een mooi kunstwerk? Ga ik er echt blij mee zijn? Het is echt een stap buiten je comfortzone. Een doek kun je overschilderen of weggooien, een leren jasje niet zo snel. ​​En een leren tas ook niet. En dat is dan ook meteen de kick als het wel lukt. Dus ga ik steeds weer uit mijn comfortzone en het resultaat is geweldig leuk. Een enkele keer is het gevecht met het ontwerp een lang proces, want je moet doorwerken tot het naar je zin is. Zo levert doorzettingsvermogen iets moois op!

Zou jij graag willen leren schilderen op leer?

Wil jij ook die kick ervaren? Of ken je iemand die dat heel erg leuk zou vinden? Tijdens mijn High Tea Inspiration Special zul je, behalve heerlijk genieten van een uitgebreide high tea, ​​de beginselen van het schilderen op leer in een gratis workshop leren. Dat is dus dubbel zo veel waarde: een high tea tijdens een gezellige middag en ook nog een praktische workshop schilderen op leer! Alle materialen zijn erbij inbegrepen. De High Tea Inspiration Events zijn 1 keer per maand op zaterdag. Dus vind hier jouw ideale zaterdag en reserveer alvast jouw plek. Er is beperkt plaats. En dit wil je niet missen. Deel dit bericht ook gerust met je vriendinnen die dit ook leuk vinden zodat ook zij hiervan gebruik kunnen maken! Klik op onderstaande link voor meer informatie:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587​

Als de link niet werkt, kopieer en plak hem dan in je browser. ​​ Als je de eerstvolgende datum niet kunt, kijk dan vast welke datum wel uitkomt voor jou. En reserveer die dan nu er nog plek is!
​Weet je dat ik ook een High Tea met gratis workshop schilderen op leer kan organiseren voor jou en je vriendinnen alleen? Op een datum die jullie graag willen? Dat kan als je met minimaal 6 personen bent. Stuur voor meer info een mailtje aan mij of beantwoordt deze mail.
​​
Er gebeurt op dit moment enorm veel bij Living Expression. Allereerst ben ik aan het verhuizen naar een nieuwe locatie! Het is weer een spannende beweging en ik verwacht dat dit een nog mooiere plek oplevert die zeer geschikt is voor het geven van workshops en cursussen. Maar eerst nog even alles verhuizen. Jullie krijgen in de volgende nieuwsbrief het adres van me.

Ondertussen schrijf ik hard aan een nieuw e-boek om jou te helpen starten met het schilderen op leer. Heel praktisch en ​​het zal veel waardevolle informatie bevatten. Als het klaar is krijgen jullie bericht van me!

Zie ik jou en je vriendinnen binnenkort op een high tea bij mij? ​​
Liefs,
Rebecca