Laatst was ik bij een coole training: persoonlijk leiderschap. Ontzettend veel geleerd, veel nieuwe inzichten over mezelf gekregen. Werk aan de winkel! Ontwikkeling van mijn kwaliteiten staat hoog op mijn prioriteitenlijst. En gelukkig bij veel anderen ook. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft zo veel gedaan voor mijn uiterlijk. De manier waarop ik beweeg, mezelf kleedt, me […]

Persoonlijk leiderschap en je uiterlijk

Laatst was ik bij een coole training: persoonlijk leiderschap. Ontzettend veel geleerd, veel nieuwe inzichten over mezelf gekregen. Werk aan de winkel!

IMG_2616

Ontwikkeling van mijn kwaliteiten staat hoog op mijn prioriteitenlijst. En gelukkig bij veel anderen ook. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft zo veel gedaan voor mijn uiterlijk. De manier waarop ik beweeg, mezelf kleedt, me presenteer. Het past zich aan als je groeit in jezelf. Ooit een krachtige persoon gezien met een grijze muis uitstraling? Nee! Zo iemand heeft altijd iets in haar uiterlijk wat haar kracht ondersteunt. Er is zo veel wat onze kracht kan ondersteunen. Het kan met make-up, met je kleding, met je accessoires, je haar, je bril. Om je haar maar eens te nemen: een goed verzorgd kapsel met een passende kleur, passend bij je huid en ogen, geeft meteen een heel ander beeld dan wanneer iemand er geen aandacht aan heeft besteedt. Of je nu dik haar, dun haar, krullen of steil haar hebt, het kan voor je werken of tegen je werken. Zo geldt dit ook voor je accessoires: een rugzak van een superketen geeft een heel andere uitstraling dan een rugzak van mooi leer, die met aandacht en ambacht is gemaakt.  Vroeger zei men wel: “de kleren maken de man”. Ik dacht altijd:”wat een onzin, het is maar een huls, en als er niets in zit is hij leeg”. En dat klopt wel, en het klopt niet. Een lege huls blijft een lege huls, ook met mooie kleding. Al zijn er heus mensen die daar instinken. En iemand die kracht bezit zal dat ook uitstralen. Maar de kleding doet wel degelijk iets voor ons. Het ondersteunt je innerlijke kracht. Of als je die kracht wel hebt, maar niet ondersteunt met je uiterlijk, dan kan het zijn dat het minder zichtbaar is. Wil je dat? Wil je onzichtbaar zijn? Of wil je graag dat mensen jou echt zien, zoals je bent, met al jouw kracht, talent en het unieke aan jou?

Persoonlijk leiderschap. Het heeft te maken met verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Van jezelf houden, weten wie je bent en daarin bewegen.  Je eigen keuzes maken en daarvoor verantwoordelijk zijn. Jouw talent zichtbaar maken en delen aan de wereld waarin je leeft. Wanneer je van jezelf houdt, wil je dan ook niet zorg dragen voor je uiterlijk? Kleding en accessoires dragen, die jou laten zien met al jouw unieke eigenschappen? En ja, dat is een zoektocht. Ontdekken welke kleuren jou goed staan, welke accessoires handig zijn voor je, en ook een goede uitstraling geven. Welk kapsel past bij jouw gezichtsvorm? Hoe maak je dat het er verzorgd uitziet? Op zoek gaan naar dat wat bij je past en waarbij je een comfortabel en authentiek gevoel krijgt. Maar zoals dat gaat met dingen die je moet leren en veroveren: het kost eerst wat inspanning. Ik moet eerst bij mezelf zoeken naar mijn talenten, mijn voorkeuren en mijn stijl. Jonge meiden zijn daar heel vaak mee bezig. Al worden ze heel erg beïnvloedt door wat hun vriendinnen vinden. Ze proberen in ieder geval wel wat uit. Wat maakt nu dat dames op een bepaalde leeftijd ermee stoppen? Wat maakt dat jij ermee gestopt bent? Je leeftijd? Je werk? Je te bestedingsruimte? Je overgewicht? Of omdat je denkt dat het niet meer past bij je leeftijd? Wil je liever niet opvallen? Heel veel redenen om het er maar bij te laten zitten.

Ik daag je uit om het er niet bij te laten zitten en eens na te denken over de vraag : waar sta ik? Past mijn uiterlijk bij wie ik werkelijk ben? En zo niet, waarin zit hem dat dan? Onderzoek jezelf met vriendelijkheid, zonder jezelf te veroordelen. Vanuit vriendelijkheid en acceptatie ben je in staat jezelf lief te hebben en op zoek te gaan naar de sleutel voor een verandering.

Zou je met mij en mijn lezers willen delen wat jouw innerlijke kracht ondersteunt? Daar leer ik van, en andere lezers ook. Daarom wil ik je alvast bedanken voor je reactie.

Wil je weten welke kleuren de beste match maken met jou? Wil je weten hoe je jouw uitstraling krachtig kunt laten zijn? Wil je ontdekken hoe accessoires hun werk kunnen doen?  Wil je dat je uitstraling werkt voor jou? Of wil je weten hoe je met een beperkt budget toch supergoed voor de dag kunt komen? Kom dan naar mijn gratis High Tea Inspiration Event! Ik vraag alleen een vergoeding voor de onkosten. En het is echt super leuk en inspirerend!

Neem nu de eerste stap op weg naar de juiste zichtbaarheid voor jou en meldt je aan via de link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-event-32438185486

Tijdens dit High Tea Inspiration Event vertel ik je meer over kleur en uitstraling, de juiste accessoires en over duurzaamheid in je kleding kast. Je zult ook kennis maken met mijn unieke draagbare kunst. Je leert meer over hoe je gezien wordt en hoe jouw uitstraling kan werken voor jou. Aan het einde van dit event ga je met nieuwe kennis over jouw uiterlijke kracht naar huis.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten bij mijn High Tea Inspiration Event

Bedankt voor je reactie in het veld hieronder!