Station Slinge. Ik wacht op de metro naar Den Haag. Ik ga een dagje shoppen met mijn bijna 80 jarige moeder. Terwijl ik wacht op de metro, hoor ik luid geschreeuw. Ik kijk op en zie op de plafondbalk van het station hoe een moeder duif haar jong wat tracht te voeren. De jonge duif […]

Over wat een duif te maken heeft met jouw uiterlijk.

Station Slinge. Ik wacht op de metro naar Den Haag. Ik ga een dagje shoppen met mijn bijna 80 jarige moeder. Terwijl ik wacht op de metro, hoor ik luid geschreeuw. Ik kijk op en zie op de plafondbalk van het station hoe een moeder duif haar jong wat tracht te voeren. De jonge duif maakt al dat geluid terwijl het wild tekeer gaat met de vleugels uitgeklapt. Het lijkt net een gevecht. Alsof het jong de moeder van het randje probeert te duwen. Maar moeder zet zichzelf stevig neer en blijft op de balk zonder ook maar 1 keer haar vleugels uit te slaan. Soms denk ik dat moeder er nu wel afgeduwd wordt, maar dan doet ze weer een stap op zij, weg van het jong, dat haar weer volgt. Moeder staat haar mannetje zogezegd. Het jong daarentegen lijkt er regelmatig bijna af te vallen. Moeder heeft haar voer allang gegeven, maar de jonge duif, die bijna de afmetingen van moeder heeft, blijft schreeuwen en duwen voor meer. Het ziet er amusant uit.

Wat ik zie doet me denken aan wat ik gisterenavond las in mijn boek “thou shall prosper”door Daniel Lapin: control your movements like a lion! De leider heeft controle over haar bewegingen, geluiden en communicatie. Zij straalt kracht uit door haar beweging en door haar ogen. Moederduif is stil en behoudt met weinig beweging haar plek. Het jong blijft schreeuwen en bewegen met voortdurend uitgeklapte vleugels.

Leiderschap.

Het is dus ook uiterlijk zichtbaar. Aan je bewegingen, tijdens stress, hoe je praat,beweegt,loopt, en in mijn overtuiging ook in hoe je jezelf kleedt. Een krachtige uitstraling wordt niet versterkt door een specifieke kleur, ook al zegt men dat wel. Nee, je uitstraling wordt krachtig wanneer hij past bij jou! De kleur die jou ondersteunt in wie je bent is de kleur die past bij je huidskleur en haarkleur. Als dat niet bij elkaar past mis je een krachtig onderdeel van je uitstraling.Het kan je onzichtbaar maken. Als de ondertoon in je huid koel is, dan is het heel belangrijk dat te weten en te matchen met koele kleuren. Wanneer je een warme ondertoon in je huid hebt, halen warme kleuren je tevoorschijn. Heb je een donkere haarkleur en een lichte huid, dan voegt contrast in je kleding iets toe aan je uitstraling. Heb je een lichte haarkleur en een lichte huid, dan matchen zachte kleuren beter bij jou. Die zachte kleuren maken jou geen softie, nee! Ze maken dat je uitstraling rustig, gebalanceerd en krachtig is. Terwijl bijvoorbeeld zwart je heel erg kan overheersen. Je ziet een zwart jasje, geen krachtige persoon. Is dat wat je uit wil stralen?

Als je uiterlijk een goed match is met je uiterlijke eigenschappen zoals haarkleur, huidkleur en contrast, dan versterkt het al het mooie in jou! Wanneer dan je innerlijke kracht ook ontwikkeld is en je talent en passie zichtbaar wordt, dan zal dit samen een geheel creëren van een leider. Of je nu zachte kleuren draagt of felle kleuren.

Heb je wel eens op een terrasje gezeten en rond gekeken? Heb je wel eens iemand gezien die wel een zigeuner of een kermisattractie leek? Het komt nep over, of overdreven. Dat heeft met dit principe te maken. Alleen wanneer je de juiste kenmerken bezit in je uiterlijk, zullen felle kleuren een rustig en sterk uiterlijk opleveren. En zo precies hetzelfde met warme of zachte kleuren. Het doet niets voor je wanneer het niet matcht met jou! Dat is wat kleur doet: overdrevenheid uitstralen of zelfs ongeloofwaardigheid, of rust en kracht Zo belangrijk is het dus om te weten wat jou het beste staat. Zodat je zichtbaar wordt als een krachtige leider die zichzelf durft te zijn.

Rebecca Facebook Banner3

 

Nu ben ik benieuwd waarmee jij jouw kracht als persoon laat zien aan de wereld om je heen. Ik wil je vragen om hieronder in het commentaarveld je reactie te geven, zodat andere lezers en ikzelf daar weer van kunnen leren! Dank je voor je bijdrage!

Wil je weten welke kleuren de beste match maken met jou? Wil je weten hoe je jouw uitstraling krachtig kunt laten zijn? Wil je dat je uitstraling werkt voor jou? Kom dan naar mijn gratis high tea inspiration event! Ik vraag alleen een vergoeding voor de onkosten. Neem nu de eerste stap op weg naar de juiste zichtbaarheid voor jou en meldt je aan via de link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-event-32438185486

Tijdens dit High Tea Inspiration Event vertel ik je meer over kleur en uitstraling, en laat ik je kennis maken met mijn unieke draagbare kunst. Je leert meer over hoe je gezien wordt en hoe jouw uitstraling kan werken voor jou. Aan het einde van dit event ga je met nieuwe kennis over jouw uiterlijke kracht naar huis.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten op mijn High Tea Inspiration Event

Ik ben benieuwd waarmee jij jouw kracht als persoon laat zien aan de wereld om je heen. Ik wil je vragen om hieronder in het commentaarveld je reactie te geven, zodat andere lezers en ikzelf daar weer van kunnen leren! Dank je voor je bijdrage!