Mode koop je, stijl is wat je ermee doet. VIJF REDENEN OM JE EIGEN STIJL TE VOLGEN.

Zittend op een terrasje, kan ik zo genieten van het bekijken van mensen met stijl en eigenheid. Heerlijk in het zonnetje bij een kopje latte. Ik kijk naar kleur, hoe mooi mensen kunnen zijn en hoe goed sommige mensen weten wat bij hen past. Maar niet iedereen heeft de guts zich eigen te kleden. Het valt me op veel plaatsen op hoe grijs de massa is. Dat is alleen helemaal niet nodig. Het wordt tijd voor je eigen stijl en kleur! Daarom nu vijf redenen om vandaag te beginnen met je eigen stijl.

  •  Je bent vrij en leeft in een land met vrijheid van keuze. Soms denk ik dat het     Nederlandse uniform zwart, grijs en donker blauw is. Terwijl we de keuze hebben in ons land om te dragen wat we willen. Kijk naar het vroegere China: ze moesten allemaal een blauw pakje aan om te zorgen dat iedereen hetzelfde zou zijn. Je onderscheiden was niet toegestaan. Hoe geestdodend is dat? Wij mogen zelf kiezen, en nog volgen we graag de massa. Maak gebruik van je vrijheid! Dat is het mooiste wat er is.
  • Elke persoon is uniek, heeft een unieke huidskleur en lichaamsvorm.
  • We hebben ook allemaal een andere kleur haar, andere gezichtsvorm. Wie zegt dat dit niet mooi is? Het maakt jou wie je bent! En jij bent uniek! Dus kleed jezelf ook zo, in plaats van de voorgeschreven groepscode of trends aan jezelf op te laten leggen.
  • Jouw geest is wie jij bent. Je hebt een lichaam dat gaat stralen als je geest straalt. Jouw persoonlijkheid is uniek en verdient het om gezien te worden. met jouw stijl laat je zien wie jij bent en dat je dat ook accepteert.
  • De wereld wordt een stuk kleurrijker als we ons kleden als wie we zijn. Uniek en passend bij jou! Er is niets mooiers dan kleur en verscheidenheid,2013-09-19 12.28.29 te mogen zijn wie je bent en niet te hoeven voldoen aan groepsdruk of beperkingen. Met respect voor onszelf en anderen kunnen we de wereld kleuren. We gaan dan niet meer op in de massa. Mode gaat over vrijheid en niet het klakkeloos volgen van trends. Geef kleur aan de wereld!
  • Het is het toppunt van vrouwelijke vrijheid om je te kleden volgens jouw stijl. In veel culturen moeten vrouwen voldoen aan allerlei regels. Zij worden zelfs gestraft als ze zich daar niet aan houden. Jij laat zien dat je vrij bent wanneer je jezelf kleedt met wat past bij jou.

 Life is a party, dress like it!

Rebecca