MASTERCLASS-DAG ACRYL GIETEN:

SAMEN MEER LEREN EN PLEZIER HEBBEN

Wat gaan we doen tijdens deze masterclass-dag?

 • Heel veel plezier en fun hebben
 • De dikte van de verf nogmaals oefenen
 • Werken aan je compositie
 • Goede hulp en feedback van een professional
 • Drie technieken oefenen waarvan 1 een Swipe
 • Technieken worden in overleg met de groep afgestemd/ bepaalt
 • 2x op doek 30x30 en 1x op mdf plaat 40 cm doorsnee
 • Samen een heerlijke lunch eten
 • Je gaat naar huis met heel veel kennis en mooie kunstwerken!

Maar, mijn atelier kan geen hordes mensen aan. En ik hou het bij een kleine intieme groep, zodat ik jou persoonlijk aandacht kan geven. Ik heb plek voor maar 10 deelnemers. En er zijn al een paar plekken bezet. Dit is bovendien de laatste keer van 2023!

Dus meld je meteen aan!

Acryl Gieten = MAGIE

Ontmoet jouw mede cursisten en clubleden, beleef een hele dag in het atelier in Barendrecht en ga naar huis met 3 kunstwerken! Dit is een helemaal verzorgde dag voor jou als cursist, om nog meer MAGIE te beleven en nog meer plezier in het acryl gieten te krijgen. Een dag van 10-16.30 uur inclusief alles wat je nodig hebt, koffie, thee, lekkers en natuurlijk een heerlijke, gezonde en fijne lunch. Gezelligheid, ontmoeten, magie en veel leren zijn de thema’s van deze dag.

Wat je gaat doen? Je gaat natuurlijk allereerst verf aanmaken met pouring medium 😏, en dan ga je drie technieken oefenen. Deze worden samen met de groep gekozen op de dag zelf, maar je doet altijd wel een Swipe met Australische floetrol. En mocht je die al eens gedaan hebben, dan heb ik nog genoeg manieren om de Swipe anders te doen voor je 😊

Doe jezelf een cadeau en meld je aan voor deze dag, die je niet mag missen en zeker een keer moet hebben meegemaakt. 

Hennie Zeij:

Ik heb enorm genoten van deze dag. Ik heb veel geleerd. Het is een aanvulling op de cursus LAG omdat je meerdere technieken op 1 dag doet en meteen een indruk krijgt van wat je moet doen en hoe nauwkeurig het moet gebeuren. Je leert de dikte van de verf beter inschatten en ook ga je beter begrijpen hoe het uit rekken van cellen werkt.

Kortom voor mij was het een super dag

Emmy Fokker:

De afgelopen Zaterdag heb ik intens genoten van de hele dag. Was allereest een zeer leerzame dag door de uitleg van Rebecca die je van dichtbij mee maakt, en zeker ook met de mensen die je alleen kent van naam tijdens de cursus LAG. Zo leuk om de gezichten en handelingen van elkaar te kunnen zien, en ook samen te sparren over deze hobby die iedereen ten deel is gevallen.

Daarbij heeft Rebecca ons van een heerlijke lunch voorzien. Dus al met al voor mij een zeker leerzame maar ook een hele gezellige dag en met 3 mooie gegoten doeken huiswaarts gekeerd.

Ria en Han Hoenderop:

Wij vonden de masterclass heel fijn.  Wij hebben onder andere live gezien hoe de dikte van de verf moet zijn voor de diverse technieken. Buiten dat zijn alle andere tips over diverse technieken heel leerzaam. Vooral ook over de swipe. Die is en blijft moeilijk. 

Het was leuk om direct voor alle drie de kunstwerken verf aan te maken, waardoor je iedere keer met dezelfde kleuren kon werken en kon zien wat de technieken met je verf doen. Ook kon je vragen om een andere kleur verf van je medecursisten te gebruiken.  

Het is leuk online een cursus te volgen, maar zeker is dat je af en toe toch de moeite moet willen c.q. kunnen nemen, om klassikaal bijgeschaafd te worden. Het is leuk de medecursisten persoonlijk mee te maken en zien hoe zij werken.  Door de gesprekken met elkaar steek je ook het een en ander op. 

Gerard Raterink:

Ik heb gewaardeerd hoe jij je hebt ingezet om iedereen het optimale acrylgieten gevoel te laten ervaren en het creëren van een beschermde en liefdevolle omgeving. Zoals je had aangegeven ben ik rustig naar huis gereden en zijn de 3 werken goed overgekomen.

De masterclass acryl gieten heb ik als zeer waardevol beleefd. Het was voor mij fijn om Rebecca en de mede cursisten in levende lijve te ontmoeten. De ervaringen en problemen waar de mede deelnemers tegenaan zijn gelopen vind ik goed om te horen en neem ik mee in mijn toekomstige werkstukken. Van persoonlijk contact leer ik meer dan enkel en alleen via de video’s. Het creëren van niets tot iets unieks is wel een heel bijzonder ervaring waarbij de uitdrukking “een kind kan de was doen” totaal niet van toepassing is. Daarnaast geeft Rebecca iedereen de ruimte om zijn of haar vragen te stellen en meningen te delen.   Ze overziet de groep en waar iedereen mee bezig is. Waar nodig worden technieken van de deelnemers verfijnd.

Anneke Stam:

De masterclass was een fijne dag, waarin we hard aan het werk geweest zijn met een 3-tal werkstukken. En behoorlijk eensgezind ging iedereen bezig met de ring, de open cup en de swipe, met prachtige resultaten. Het lijkt altijd net wat beter te gaan, dan als je het alleen thuis doet. 

Tijdens de heerlijke en ontspannende lunch was er tijd voor individuele verhalen. En wat is het dan leuk om elkaar ook eens echt te ontmoeten! Zo'n dag geeft mij net even wat puntjes op de I, en je doet dingen die je niet eerder gedaan hebt. 

Ook is het leerzaam om bij de creatie van werkstukken van anderen aanwezig te zijn en verschillende aanpakken en voorkeuren te zien! Zo kom je zelf ook op het idee om zelf eens wat anders te doen, bv qua kleuren, maar bv ook qua aanpak 

Vanuit het hoge noorden is het een hele expeditie, maar het is het meer dan waard!

Sylvia Urgert:

Ik vond het super gezellig en zeer leerzaam. Ik vond ik erg leuk om mede studenten te leren kennen. Ik was best zenuwachtig maar dat ging gelukkig zo over. 

Wat ik van geleerd heb is dat je genoeg verf aan moet maken. Ik heb wat moeite  met rekenen. Je gaf goede tips we veel mee konden tijds de Masterclass.

Je had de tijden goed verdeeld, er was genoeg te drinken en te eten wat erg lekker was. 

De masterclass is zeker een aanvulling op Lag. Je kunt zo veel van elkaar leren en helpt door ze te steunen en aan te moedigen. Dat was zeker de meer waarde van de Masterclass.

Waarom deelnemen aan de Masterclass-dag?

 • Raak geïnspireerd door mede-cursisten
 • Leren terwijl Rebecca je ziet en meekijkt
 • De techniek die je uitdagend vindt met extra hulp veel beter leren 
 • Wordt opgeladen met nieuwe energie en ontspanning
 • In het atelier leer je andere dingen 
 • Ik kan jou zien en dus direct reageren als er iets mis gaat
 • Ontvang nog meer kennis van Rebecca

Wanneer en waar is de Masterclass-dag en wat kost het?

 • Kies een datum: Op zaterdag 3 juni van 10-16.30 uur
 • In Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11 waar Rebecca's atelier is
 • Goed bereikbaar met de auto, ov en fiets 
 • Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerplaatsen
 • Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. 
 • Rolstoel toegankelijk

Een hele dag dus! Inclusief koffie, thee, lekkernijen, lunch en materialen.

De waarde van deze all inclusive dag is €225,- (dat en meer betaal je bij anderen voor een dag met workshops)

Maar omdat jij al lid bent van Living Expression Club, mag jij meedoen voor maar €185,- Yes! Clubleden hebben voordeel! 

En deze dag is dat ook dubbel en dwars waard. Je ontvangt een super gezellige en leerzame dag waar je zelf niets meer voor hoeft te doen, dan alleen maar naar mij toe komen met een blij en verwachtingsvol hart. Je verdiept je ervaring met het acryl gieten en leert de kneepjes nog beter. En deze dag zal je volop nieuwe energie en inspiratie geven.

Na betaling is je reservering definitief en ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie over de dag. 

Je kunt eventueel ook betalen in 2 keer😊

Doe je mee?

Deze superleuke, gezellige masterclass is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wie geeft de Masterclass acryl gieten? 

Heb je haar nog niet ontmoet? 😉 Deze workshops worden gegeven door Rebecca 

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten. Zij houdt van het losse en vrije van acryl gieten en de 1001 mogelijkheden die je hiermee hebt.