MASTERCLASS-DAG ACRYL GIETEN:

SAMEN MEER LEREN EN PLEZIER HEBBEN

Wat gaan we doen tijdens deze masterclass-dag?

 • Heel veel plezier en fun hebben
 • De dikte van de verf nogmaals oefenen
 • Werken aan je compositie
 • Goede hulp en feedback van een professional
 • Drie technieken oefenen waarvan 1 een Swipe
 • Technieken worden in overleg met de groep afgestemd/ bepaalt
 • 2x op doek 30x30 en 1x op mdf plaat 40 cm doorsnee
 • Samen een heerlijke lunch eten
 • Je gaat naar huis met heel veel kennis en mooie kunstwerken!

Let op: Er is plaats voor maximaal 11 deelnemers voor deze dag.

Acryl Gieten = MAGIE

Ontmoet mede cursisten en clubleden, beleef een hele dag in het atelier in Barendrecht en ga naar huis met 3 kunstwerken! Dit is een helemaal verzorgde dag voor jou als cursist, om nog meer MAGIE te beleven en nog meer plezier in het acryl gieten te krijgen. Een dag van 10-16.30 uur inclusief alles wat je nodig hebt, koffie, thee, lekkers en natuurlijk een heerlijke, gezonde en fijne lunch. Gezelligheid, ontmoeten, magie en veel leren zijn de thema’s van deze dag.

Wat we gaan doen? We gaan allereerst natuurlijk verf aanmaken met pouring medium 😏, en dan gaan we drie technieken oefenen. Deze worden samen gekozen op de dag zelf, maar we doen altijd wel een Swipe met Australische floetrol. En mocht je die al eens gedaan hebben, dan heb ik nog genoeg manieren om de Swipe anders te doen voor je 😊

Doe jezelf een cadeau en meld je aan voor deze dag, die je niet mag missen en zeker een keer moet hebben meegemaakt. 

SPECIAAL AANBOD: reserveer je voor meer dan 1 persoon tegelijk? Dan ontvang je stapelkorting van €10 pp! Vraag dus aan andere clubleden of ze ook mee willen naar deze dag en meld aan voor meerdere personen tegelijk. 

Hennie Zeij:

Ik heb enorm genoten van deze dag. Ik heb veel geleerd. Het is een aanvulling op de cursus LAG omdat je meerdere technieken op 1 dag doet en meteen een indruk krijgt van wat je moet doen en hoe nauwkeurig het moet gebeuren. Je leert de dikte van de verf beter inschatten en ook ga je beter begrijpen hoe het uit rekken van cellen werkt.

Kortom voor mij was het een super dag

Ria en Han Hoenderop:

Wij vonden de masterclass heel fijn.  Wij hebben onder andere live gezien hoe de dikte van de verf moet zijn voor de diverse technieken. Buiten dat zijn alle andere tips over diverse technieken heel leerzaam. Vooral ook over de swipe. Die is en blijft moeilijk. 

Het was leuk om direct voor alle drie de kunstwerken verf aan te maken, waardoor je iedere keer met dezelfde kleuren kon werken en kon zien wat de technieken met je verf doen. Ook kon je vragen om een andere kleur verf van je medecursisten te gebruiken.  

Het is leuk online een cursus te volgen, maar zeker is dat je af en toe toch de moeite moet willen c.q. kunnen nemen, om klassikaal bijgeschaafd te worden. Het is leuk de medecursisten persoonlijk mee te maken en zien hoe zij werken.  Door de gesprekken met elkaar steek je ook het een en ander op. 

Anneke Stam:

De masterclass was een fijne dag, waarin we hard aan het werk geweest zijn met een 3-tal werkstukken. En behoorlijk eensgezind ging iedereen bezig met de ring, de open cup en de swipe, met prachtige resultaten. Het lijkt altijd net wat beter te gaan, dan als je het alleen thuis doet. 

Tijdens de heerlijke en ontspannende lunch was er tijd voor individuele verhalen. En wat is het dan leuk om elkaar ook eens echt te ontmoeten! Zo'n dag geeft mij net even wat puntjes op de I, en je doet dingen die je niet eerder gedaan hebt. 

Ook is het leerzaam om bij de creatie van werkstukken van anderen aanwezig te zijn en verschillende aanpakken en voorkeuren te zien! Zo kom je zelf ook op het idee om zelf eens wat anders te doen, bv qua kleuren, maar bv ook qua aanpak 

Vanuit het hoge noorden is het een hele expeditie, maar het is het meer dan waard!

Wanneer en waar is de Masterclass-dag en wat kost het?

 • Kies een datum: Op zaterdag 3 juni van 10-16.30 uur
 • In Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11 waar Rebecca's atelier is
 • Goed bereikbaar met de auto, ov en fiets 
 • Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerplaatsen
 • Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. 
 • Rolstoel toegankelijk

Een hele dag dus! Inclusief koffie, thee, lekkernijen, lunch en materialen.

De waarde van deze all inclusive dag is €225,- (dat en meer betaal je bij anderen voor een dag met workshops)

Maar omdat jij al lid bent van Living Expression Club, mag jij meedoen voor maar €175,- Yes! Clubleden hebben voordeel! En als je samen boekt met een ander clublid dan doe je al mee voor maar €165 p.p!

En deze dag is dat ook dubbel en dwars waard. Je ontvangt een super gezellige en leerzame dag waar je zelf niets meer voor hoeft te doen, dan alleen maar naar mij toe komen met een blij en verwachtingsvol hart. Je verdiept je ervaring met het acryl gieten en leert de kneepjes nog beter. En deze dag zal je volop nieuwe energie en inspiratie geven.

Na betaling is je reservering definitief en ontvang je een bevestigingsmail van met met alle informatie over de dag. 

Je kunt eventueel ook betalen in 2 keer😊

Doe je mee?

Deze superleuke, gezellige masterclass is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wie geeft de Masterclass acryl gieten? 

Deze workshops worden gegeven door Rebecca 

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten. Zij houdt van het losse en vrije van acryl gieten en de 1001 mogelijkheden die je hiermee hebt.