MASTERCLASS-DAG ACRYL GIETEN:

SAMEN MEER LEREN EN PLEZIER HEBBEN

Wat gaan we doen tijdens deze masterclass-dag?

 • Heel veel plezier en fun hebben
 • samen alle verf voor de dag aanmaken
 • De dikte van de verf nogmaals oefenen
 • Keuze uit een flipcup of een Ring op een doek (30x30) doen met een super leuk resultaat om trots op te zijn
 • De Open Cup op een tweede doek (30x30)
 • Samen een heerlijke lunch eten
 • De Swipe oefenen met echte Australische floetrol op een mdf plaat (40 cm) 
 • Je gaat naar huis met heel veel kennis en mooie kunstwerken!

Let op: Er is plaats voor maximaal 11 deelnemers voor deze dag.

Wil je jouw kennis van acryl gieten verdiepen? 

Wil jij een live masterclass dag in Rebecca's atelier? Wil je met live begeleiding van Rebecca nog meer en dieper leren over acryl gieten? Wil je goed weten hoe de consistentie van je verf moet zijn met een check van Rebecca, zodat je thuis daarmee verder kunt gaan?  En vind je het leuk om cursisten van LAG te ontmoeten? 

EXCLUSIEF VOOR JOU als cursist van de cursus LAG! Deze dag wordt gepland met een datumprikker!

Tijdens deze masterclass dag gaan we samen aan de slag om met vloeibare verf coole kunstwerken te maken, te oefenen en elkaar te ontmoeten. Je verdiept je kennis en leert er een heleboel bij.

Je hebt misschien lekker geoefend met alle video's van de cursus en verlangt ernaar om nog wat te verfijnen in je techniek. Nog beter te weten wat de dikte van de verf is en je wil graag bepaalde technieken live oefenen onder begeleiding van Rebecca. Of misschien heb je gewoon even een zet in de goede richting nodig om in de flow van het acryl gieten te komen. 

Kortom: dit is speciaal voor jou!

Deze dag gaat je meer kennis en zelfvertrouwen geven en helpt je om je techniek te verbeteren/ verdiepen. Het is een dag vol plezier, ontspanning en ontmoeting. Én je gaat naar huis met een aantal prachtige kunstwerken waar je blij van wordt.

Hennie Zeij:

Ik heb enorm genoten van deze dag. Ik heb veel geleerd. Het is een aanvulling op de cursus LAG omdat je meerdere technieken op 1 dag doet en meteen een indruk krijgt van wat je moet doen en hoe nauwkeurig het moet gebeuren. Je leert de dikte van de verf beter inschatten en ook ga je beter begrijpen hoe het uit rekken van cellen werkt.

Kortom voor mij was het een super dag

Anneke Stam:

De masterclass was een fijne dag, waarin we hard aan het werk geweest zijn met een 3-tal werkstukken. En behoorlijk eensgezind ging iedereen bezig met de ring, de open cup en de swipe, met prachtige resultaten. Het lijkt altijd net wat beter te gaan, dan als je het alleen thuis doet. 

Tijdens de heerlijke en ontspannende lunch was er tijd voor individuele verhalen. En wat is het dan leuk om elkaar ook eens echt te ontmoeten! Zo'n dag geeft mij net even wat puntjes op de I, en je doet dingen die je niet eerder gedaan hebt. 

Ook is het leerzaam om bij de creatie van werkstukken van anderen aanwezig te zijn en verschillende aanpakken en voorkeuren te zien! Zo kom je zelf ook op het idee om zelf eens wat anders te doen, bv qua kleuren, maar bv ook qua aanpak 

Vanuit het hoge noorden is het een hele expeditie, maar het is het meer dan waard!

Ria en Han Hoenderop:

Wij vonden de masterclass heel fijn.  Wij hebben onder andere live gezien hoe de dikte van de verf moet zijn voor de diverse technieken. Buiten dat zijn alle andere tips over diverse technieken heel leerzaam. Vooral ook over de swipe. Die is en blijft moeilijk. 

Het was leuk om direct voor alle drie de kunstwerken verf aan te maken, waardoor je iedere keer met dezelfde kleuren kon werken en kon zien wat de technieken met je verf doen. Ook kon je vragen om een andere kleur verf van je medecursisten te gebruiken.  

Het is leuk online een cursus te volgen, maar zeker is dat je af en toe toch de moeite moet willen c.q. kunnen nemen, om klassikaal bijgeschaafd te worden. Het is leuk de medecursisten persoonlijk mee te maken en zien hoe zij werken.  Door de gesprekken met elkaar steek je ook het een en ander op. 

Deze superleuke, gezellige masterclass is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Inschrijven

Kies je startdatum.

Wanneer en waar is de Masterclass-dag en wat kost het?

 • Op een dag via datumprikker uitgekozen van 10.00 uur - 16.30 uur
 • In Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11 waar Rebecca's atelier is
 • Goed bereikbaar met de auto, ov en fiets 
 • Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerplaatsen
 • Er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. 
 • Rolstoel toegankelijk

Een hele dag dus! Inclusief koffie, thee, lekkernijen, lunch en materialen.

De waarde van deze all inclusive dag is €275,- (dat en meer betaal je bij anderen voor een dag met workshops)

Maar omdat jij al cursist bij mij bent mag jij meedoen voor maar €185,-

En deze dag is dat ook dubbel en dwars waard. Je ontvangt alle benodigde materialen, maakt gebruik van Rebecca's waardevolle pouring medium en krijgt voor genoeg Australische Floetrol voor je Swipe. Bovendien is alle koffie, thee en lekker inclusief en ontvang je ook een goede voedzame lunch van mij. Je verdiept je ervaring met het acryl gieten en leert de kneepjes nog beter. En deze dag zal je volop nieuwe energie en inspiratie geven.

Je schrijft je nu alleen in voor deze dag. Als deze geweldige dag dichterbij komt stuur ik je de mogelijkheid om je betaling te doen. Na betaling is je reservering definitief en ontvang je een bevestigingsmail van me met alle informatie over de dag. 

Mocht het voor jou belangrijk zijn om geholpen te worden met betaling in 2 termijnen? Dat kan. Stuur me dan na je inschrijving een mail met het verzoek. Dan kan ik daar rekening mee houden. 

Meld je snel aan en zorg dat je erbij bent! Er is beperkt plaats, Vol = Vol!

Wie geeft de Masterclass acryl gieten? 

Deze workshops worden gegeven door Rebecca 

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten. Zij houdt van het losse en vrije van acryl gieten en de 1001 mogelijkheden die je hiermee hebt. 

Linda is beeldend creatief met acryl gieten, handlettering en meer. Linda houd ervan om nieuwe dingen te proberen en ze om te buigen tot een bruikbare techniek. Zij zal deze dag meehelpen.