Wordt nu lid van Living Expression Club!

Een gezellige online club waar je stap voor stap mee op avontuur genomen wordt in het acryl gieten en meer. Hier ontmoet je gelijkgestemden met dezelfde interesses. Een plek waar je jouw vragen kunt stellen, problemen waar je tegenaan loopt kunt bespreken en elkaar kunt inspireren. 

Stap voor stap zelf aan de slag met acryl gieten door heldere video's met instructies

Heldere pdf’s met informatie over allerlei onderwerpen

Toegang tot geheime recepten en tabellen 

Elke maand nieuwe video’s met leuke technieken 

Ontvang onbeperkt toegang tot onze club

Alles overzichtelijk geordend met een goed overzicht van wat je al gevolgd hebt

Deel je resultaat en vraag feedback zodat je nog beter wordt

Ga thuis aan het werk wanneer jij dat wil

Korting op live cursussen en workshops

Toegang met wachtwoord in een veilige omgeving 

Stel je vragen in de club en ontvang antwoorden op jouw problemen

Gezelligheid, inspiratie, en aanstekelijke energie die je helpen echt aan de slag te gaan 

video afspelen

Judith

Hele zaterdag gezellig met beide dochters met verf kliederen. Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de prima video's.

Rita

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze Club aan!

Jolanda

Prettig om binnen 1 cursus verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Heidi

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen.

Wat houdt Living Expression Club precies in en wat kost het om lid te worden?

Living Expression Club is een online club waar je onbeperkt toegang krijgt tot een hele leuke sociale omgeving. Je maakt contact met andere clubleden, kunt videolessen volgen met stap voor stap uitleg van het acryl gieten, kunt vragen stellen over problemen waar je tegenaan loopt, en je kunt elkaar helpen om te groeien hierin. Regelmatig komen er weer nieuwe video's bij met leuke creatieve ideeën om zelf te doen.

Allereerst zijn er de video's met de vijf basis technieken van de vloeibare kunst. Fijn en helder uitgelegd zodat je kunt gaan oefenen op deze technieken die de basis vormen van een heel groot deel van het acryl gieten. En daarnaast hebben we nog allerlei bonus materiaal zoals: informatie over mediums, hoe krijg je goede cellen en de flipcup nog eens goed en volledig voorgedaan. Er is ook een tabel voor hoeveelheden per oppervlak dat je wil gieten. Aan deze cursus ga je enorm veel hebben en het gaat je helpen om pijlsnel alles onder de knie te krijgen.

Daarnaast komen er steeds nieuwe video's bij met leuke doe het zelf projecten. Denk hierbij aan video's die je laten zien hoe je zelf een schaal giet, of een lampenkap of lampenvoet of rond de kerst hoe je kerstballen zelf giet. Wij hebben echt nog super veel leuke ideetjes voor doe het zelf projecten, dus je zult niet gauw verlegen zitten om een nieuw idee. En het mooie is: wij zoeken al helemaal voor je uit wat wel en wat niet werkt. Dat scheelt jou veel tijd en moeite en bovendien veel mislukkingen. 

De waarde die je in onze club ontvangt is enorm. Je leert stap voor stap alles over acryl gieten en kan er thuis mee aan de slag op jouw eigen gekozen tijdstip. De energie en stimulans die we samen creëren is heerlijk. En dat voel je, ook vanuit je eigen huis. Of waar je ook bent. Want je hebt altijd en overal toegang tot de club. Je hebt alleen internet nodig en dan kun jij zelfs via je mobiel alles in de club volgen. 

De lessen via video volgen heeft grote voordelen. Je zit er bovenop en ziet alles super goed en stap voor stap met heldere uitleg. Je ziet soms de bloopers, zodat je nog sneller kunt leren. En vanaf nu zullen we wekelijks nieuwe video's toevoegen met hele leuke projecten om zelf te doen! 

 

De videocursus heeft, los verkocht, een waarde van €147,- . Maar als lid van de club krijg jij gratis toegang tot deze video's!

Als kers op de taart geven we ook nog korting aan jou als lid voor het doen van workshops en cursussen in ons atelier! Dat is mooi meegenomen bij alle waarde die je al krijgt! Behalve een cool lidmaatschap van de club ontvang je nog veel meer extra's.

Je ontvangt als lid namelijk altijd korting op live cursussen en workshops. Zo kun je al een workshop acryl gieten doen met 25% korting op de dan geldende prijs. En je kunt 5X acryl gieten in ons atelier doen voor maar €175 in plaats van €200! (in 2021) Dat enorme voordeel krijg jij als lid erbij. Heb je al een cursus of workshop gereserveerd (nog niet gevolgd) en besluit je om lid te worden? Dan ontvang je de korting alsnog. En dan dus nog de waarde van de video's die je kunt bekijken! Alleen de videocursus heeft, los verkocht, een waarde van €147,- . Maar als lid van de club krijg jij gratis toegang tot deze video's! 

De waarde van een lidmaatschap is €19,95 per maand. Maar we hebben nu een prachtig aanbod voor jou met een enorme korting. Je kunt nu al lid worden voor nog geen 4 koppen koffie per maand! Want vanaf €9,- per maand krijg jij maandelijks toegang tot deze super leuke club.

Je hebt nu 3 weken toegang gehad tot onze club en nu kun je jouw toegang omzetten in een lidmaatschap. Na de eerste betaling wordt jouw abonnement via automatische incasso maandelijks automatisch geregeld. Jij hoeft er niet meer naar om te zien. En wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat is geen probleem. Je stuurt eenvoudig een mailtje naar [email protected] en jouw abonnement wordt per de eerstvolgende termijn automatisch stopgezet.

*de korting is geldig tijdens je lidmaatschap van Living Expression Club en geld alleen als je gelijktijdig lid bent én een cursus of workshop live volgt. 

 

"De combinatie van video's met live cursussen is de mooiste die er is!" 

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw eerste betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot de challenge behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je maandtoegang omgezet in een membership.

Wat is de meerwaarde van een cursus live te doen in het atelier als je al lid bent?

Wij denken dat een cursus in het atelier de videocursus ondersteunt en nog sterker maakt. De video's kun je steeds weer bekijken en dus ook even terug kijken als je iets niet meer helemaal zeker weet. De cursus in het atelier helpt je om echt even te voelen hoe dik die verf moet zijn, aanwijzingen te krijgen over het sturen van je verf en over compositie. Je bent met anderen samen en inspireert elkaar. Dat is een hele sterke aanvulling op de videocursus of een club lidmaatschap.

Wanneer begint 5X acyl gieten live?

In de club vind je een link naar de website van 5X acryl gieten en daar vind je alle actuele informatie hierover.

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

In onze club zijn diverse boards waar je jouw vragen kunt stellen en je resultaten kunt delen. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Mogen mijn huisgenoten meedoen met de video's?

Jazeker! Het is super leuk als zij ook meekijken en aan de slag gaan hiermee! Dus nodig ze gerust uit om met je mee te doen. De korting ontvang je alleen als betalend lid. Je huisgenoten kunnen niet profiteren van deze prachtige korting. 

Zijn er nog andere cursussen in de club te zien?

Er zijn en komen ook nog andere cursussen op het platform. Deze zijn soms toegankelijk met je lidmaatschap en soms moet je ervoor betalen. Maar je zult je niet gauw vervelen, aangezien we maandelijks video's zullen toevoegen voor leden van de club.

Hoe ontvang ik de korting voor een workshop of cursus?

In onze community vind je een link naar de workshop en cursussen en dan ontvang je ook automatisch je korting als je via die website reserveert. 

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. 

Mag ik de video's ook op de school waar ik les geef laten zien?

Jazeker, dat mag! Je mag de video's alleen niet verspreiden of delen. Ze zijn eigendom van Living Expression. Wil je een live workshop op jouw school? Neem dan contact op met [email protected] voor meer informatie.

Is deze club ook leuk voor kinderen?

Zeker weten! Kinderen vanaf een jaar of 9 zullen dit heel leuk vinden en prima kunnen volgen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Stuur eenvoudig een mailtje naar [email protected] en vermeld dat je op wil zeggen. Als jouw maand is afgelopen stopt het automatisch.

Hoe lang is mijn opzegtermijn?

De opzegtermijn is 1 maand.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur