Samen op avontuur om acryl gieten onder de knie te krijgen en er met plezier je hobby van te maken, het door te geven aan anderen en te genieten van vloeibare verf met jouw doelgroep. Hier ontmoet je gelijkgestemden met dezelfde interesses. Een plek waar je een hele video bibliotheek aan kennis vindt, jouw vragen kunt stellen, problemen waar je tegenaan loopt kunt bespreken en elkaar kunt inspireren. 

Toegang tot een zeer uitgebreide bibliotheek met video's over technieken van acryl gieten

Om de week een live online workshop met regelmatig nieuwe technieken

Stel vragen en leer snel in een fijne clubomgeving

Gezelligheid, inspiratie, en aanstekelijke energie 

video afspelen

Wat clubleden zeggen

Anneke:

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

Ria:

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om mee te doen!"

Living Expression Club

Is een online club waar je spelenderwijs leert acryl gieten, zodat jij kunt genieten van de ontspanning en energie die je krijgt van deze hobby, en zodat jij deze leuke technieken weer door kunt geven aan jouw doelgroep.

Je hebt toegang tot:

  • Een uitgebreide video base met stap voor stap uitleg hoe een techniek werkt en hoe je hem kunt toepassen
  • LAG, De cursus acryl gieten waarmee je de hele basis van acryl gieten stap voor stap leert
  • Toegang tot Rebecca's pouring medium recept
  • Toegang tot speciale producten zoals Australische floetrol
  • Handige toepassingskaarten met hoeveelheden, benodigdheden en veel meer
  • Om de week een live online workshop met steeds andere technieken
  • Bibliotheek aan leuke doe het zelf projecten om zelf thuis te doen
  • Tips om de kliederboel te beperken
  • Een online community
  • Vragen stellen en foto's delen in de club

Experimenteren, ontspannen en plezier hebben

Acryl gieten is super leuk, ontspannend en magisch. Het is de meest ontspannende manier van bezig zijn met verf die ik ken. Je ervaart de magie van de vloeibare verf en krijgt er elke keer weer een energie boost van. Je hoofd komt tot rust en je hebt weer energie om de wereld aan te kunnen. Het is gewoon therapeutisch om er mee bezig te zijn. Deze techniek is vanaf het begin al leuk en door de uitgebreide mogelijkheden blijft hij oneindig leuk. Of je nu houdt van leuke gebruiksvoorwerpen maken, prachtige kunstwerken voor aan de muur maken, of de technieken gebruiken om de doelgroep waar je mee werkt te helpen, het kan allemaal met deze club. 

Gezelligheid en ontmoeting met elkaar

Er is een gezellige sfeer in de club waarbij iedereen elkaar helpt. Je kunt altijd vragen stellen en kunt reageren op anderen. Je maakt contact met andere clubleden, en iedereen is enthousiast over de magie van het acryl gieten. 

De waarde die je in onze club ontvangt is enorm. Je leert stap voor stap alles over acryl gieten en kunt er thuis, op jouw eigen gekozen tijdstip, mee aan de slag. De energie en stimulans die we samen creëren is heerlijk. En dat voel je, ook vanuit je eigen huis. Of waar je ook bent. Want je hebt altijd en overal toegang tot de club. Je hebt alleen internet nodig en dan kun jij, zelfs via je mobiel, alles in de club volgen. 

Om de week een live online workshop

Warme Community 

Toegang tot LAG Lol in Acryl Gieten

Toegang tot heel veel Doe Het Zelf projecten

Hulp en Ondersteuning

Deel foto's op het moodbord met medecursisten

Regelmatig nieuwe technieken voorgedaan

Wat kost Living Expression Club?

Een lidmaatschap van Living Expression Club vraagt om een maandelijkse bijdrage. Je ontvangt enorm veel waarde in de vorm van lesmateriaal, connectie, community en vragen kunnen stellen. Je zult ervaren dat het een heel fijne manier van leren en ontwikkelen is met meteen het samen gevoel erbij. Het plezier en de energie die het je geeft zijn onbetaalbaar, zeker in een tijd als deze. 

De waarde van deze club is veel meer dan jouw bijdrage. Want vanaf nog geen €11 per maand (bij een jaar lidmaatschap) heb je toegang tot een gigantische database aan video's, mogelijkheid om contact te maken met andere mensen die acryl gieten leuk vinden en om de week een live online workshop met Rebecca.  Het is met recht een kleine bijdrage om zo samen een club te kunnen vormen die ons allemaal een top ervaring geeft met acryl gieten.

Kan ik gemakkelijk weer opzeggen als ik dat wil?

Ja zeker! Met een paar klikken met je muis is je lidmaatschap opgezegd. in Living Expression Club staat een video die uitlegt hoe je dat doet. Helemaal niet moeilijk en zo gepiept.  Maar wie wil er nu zo'n leuk clublidmaatschap opzeggen, met zoveel voordelen? Er is nog zoveel leuks te delen en te leren, dat ik er zeker van ben dat jij je niet snel verveelt! 

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw eerste betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot een andere cursus, behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang uitgebreid.

Wanneer zijn de online workshops?

De workshops zijn live elke week op een andere avond van 20.00 uur - ongeveer 21 uur. De avond wisselt tussen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De planning volgt regelmatig per e-mail.

Als ik niet live aanwezig kan zijn, kan ik dan een opname zien?

Jazeker! Alle opnames komen in een aparte module in de club te staan. Je kunt ze terugzien zolang je lid bent.

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

In onze club zijn diverse boards waar je jouw vragen kunt stellen en je resultaten kunt delen. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Zijn er nog andere cursussen in de club te zien?

Jawel! Een aantal zijn toegankelijk voor clubleden en sommige zijn dat niet en vallen buiten het lidmaatschap. Maar voor het grootste gedeelte van de Club heb jij als lid toegang.

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. Voor de telefoon en tablet is er een app: Huddle. Als je deze download en één keer inlogt kun je elke keer makkelijk bij alle cursussen en borden. 

Is deze club ook leuk voor kinderen?

Zeker weten! Kinderen vanaf een jaar of 9 zullen dit heel leuk vinden en prima kunnen volgen. Je kunt natuurlijk ook zelf de techniek leren en daarna doorgeven aan je (klein)kinderen of kinderen uit je klas. Ook voor verstandelijk beperkten en ouderen is dit een erg leuke bezigheid.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

In de club log je in en bij je naam in het hamburgermenu vind je instellingen. Als je daar op klikt kun je jouw abonnement zien en wijzigen of stop zetten.