Samen op avontuur om acryl gieten onder de knie te krijgen en er met plezier je hobby van te maken, het door te geven aan anderen en te genieten van vloeibare verf met jouw doelgroep. Hier ontmoet je gelijkgestemden met dezelfde interesses. Een plek waar je een hele video bibliotheek aan kennis vindt, jouw vragen kunt stellen, problemen waar je tegenaan loopt kunt bespreken en elkaar kunt inspireren. 

Toegang tot een zeer uitgebreide bibliotheek met video's over technieken van acryl gieten

Om de week een live online workshop met regelmatig nieuwe technieken

Stel vragen en leer snel in een fijne clubomgeving

Gezelligheid, inspiratie, en aanstekelijke energie 

video afspelen

Wat clubleden zeggen

Aukje van den Nieuwenhoff:

"Ik doe nu een paar maanden mee en ben nog steeds heel blij dat ik me na de introductie heb ingeschreven voor LAG. Ik leer heel veel van de anderen maar zeker van de wekelijkse live workshop. Rebecca legt alles heel fijn uit, en we krijgen van haar ( en ook van anderen) altijd feedback.
Ik ben zo trots op wat ik maak. Het is voor mij een verrijking en ben daarom ook lid van de club.
En ja, ik zal zeker anderen in mijn omgeving aanraden om aan te sluiten".

Helmi Megens:

Ik ben volgens mij nu een half jaar lid van de club, meteen na de eerste introductie les. In de LAG cursus wordt alles heel erg duidelijk uitgelegd. En als je vragen hebt kan je die stellen aan Rebecca, live of via de club.
De live video's zijn heel erg fijn om tegelijkertijd mee te doen, of naderhand terug te zien. Ik vind de clubleden heel positief naar elkaar, en hoewel we elkaar nog nooit gezien hebben, voel ik de verbondenheid, en dat vind ik fijn.
Hoe dit allemaal digitaal werkt en nieuw was voor mij en vond ik soms moeilijk, maar ik word heel goed geholpen als ik vragen heb.
Ik hoop nog veel nieuwe gezichten te zien in de online club.

Marga Kolle:

Ik ben een paar maanden bezig na eerst na YouTube filmpjes te hebben gekeken en daarna zelf proberen wat niet lukte. Was er snel klaar mee, zag toen Rebecca haar gratis starterscursus en was gelijk enthousiast. Duidelijke uitleg over de materialen die je nodig hebt en de technieken die je gebruikt. Ik gebruik de technieken ook op mijn werk waar men onder mijn leiding nu ook leuke dingen leert maken. Na de gratis cursus heb ik me opgegeven voor de cursus LAG en dat bevalt ook goed. Ik ben ook lid van de club met gezellige mensen en acryl gieten is nog steeds hartstikke leuk en heb leuke resultaten. Ik raad het iedereen aan om mee te doen om een goede basis te leggen om goed acryl te leren gieten.

.

Ursula van Dinther:

Na de gratis cursus, de LAG gaan doen met veel plezier. Je leert hier veel doordat alles duidelijk door Rebecca wordt uitgelegd. De live workshops zijn erg fijn en leuk en je kunt alles vragen. Ik blijf daarom ook lid en beveel deze cursus zeker aan.

Ria:

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om mee te doen!"

Anneke:

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

Jacqueline Fianen:

Ik ben nu al even bezig met de cursus. Ik ben zo enthousiast! Ik vind het zo leuk om te doen en wil beter worden!

Ik heb al heel veel video 's bekeken en daar leer je veel van. Door Rebecca s cursus leer je heel veel en weet je beter waar je mee bezig bent. Langzaam aan krijg je soms mooie resultaten! Vaak anders dan de bedoeling was. Maar dat is juist leuk.

Het is een super leuke hobby en het geeft mij energie. Dus ik blijf lid van de club! Zo krijg je ook een leuk contact met mede cursisten en kun je dingen vragen. Super leuk!

Ellen Westbroek:

Vanaf januari bezig. Eerst Acrylic Pouring Experience. Gelijk erg enthousiast en daarna aangemeld voor de LAG. Erg leuk. De filmpjes in de cursus zijn erg duidelijk. Rebecca legt alles goed en duidelijk uit. Vragen kun je aan Rebecca stellen of in de app aan de groep. De wekelijkse workshops vind ik erg fijn. Het is leuk om gelijk mee te doen en ik leer er veel van. Wanneer dat niet kan kijk ik ze terug. Ook fijn is dat je je werk in de app kan zetten. Hier vind je ook de schilderijen van de andere clubleden. Ze inspireren mij enorm. Ook hier kun je vragen stellen en om feedback vragen.
Ik deel zo nu en dan wat ik gemaakt heb op social media. Ik heb Living Expression en de LAG al een keer aanbevolen aan een collega dus ja, ik ben enthousiast en raad mensen die interesse hebben aan de cursus bij Rebecca te volgen en lid te worden.

Living Expression Club

Is een online club waar je steun, warmte en hulp ervaart van ene heerlijk warme community. En waar je begeleiding krijgt in de vorm van Live Online Workshops met Rebecca en de mogelijkheid om vragen te stellen en foto's te plaatsen. Leden organiseren challenges en de community is volop in ontwikkeling zodat we een volwaardige online club zijn.

Met Living Expression Club ontvang je:

  • Toegang tot een nog uitgebreidere video base met stap voor stap uitleg nog meer technieken dan behandeld in de cursus LAG
  • Om de week een live online workshop met steeds andere technieken, tips en lessen
  • Regelmatig challenges voor leden
  • Een online community die warm en levend is
  • Vragen stellen en foto's delen in de club, waardoor je veel ondersteuning hebt 
  • Korting op Masterclass dagen in het atelier met Rebecca

Kortom alles wat je nodig hebt om het acryl gieten nog beter te leren en tegelijk de gezelligheid van een club te beleven. En het leuke is, Jij bent van harte welkom om je aan te sluiten bij deze club! 

Deze Club is exclusief voor LAG  cursisten. Zonder LAG krijg je geen toegang. En dat blijft zo. Want LAG cursisten hebben de motivatie om echt verder te komen met acryl gieten. Dit zijn de mensen die de club levend en enthousiast houden. Kom je erbij?

Experimenteren, ontspannen en plezier hebben

Acryl gieten is super leuk, ontspannend en magisch. Het is de meest ontspannende manier van bezig zijn met verf die ik ken. Je ervaart de magie van de vloeibare verf en krijgt er elke keer weer een energie boost van. Je hoofd komt tot rust en je hebt weer energie om de wereld aan te kunnen. En als je als LAG cursist mee hebt gedraaid dan weet je dat. Het is gewoon therapeutisch om er mee bezig te zijn. Deze techniek is vanaf het begin al leuk en door de uitgebreide mogelijkheden blijft hij oneindig leuk. Of je nu houdt van leuke gebruiksvoorwerpen maken, prachtige kunstwerken voor aan de muur maken, of de technieken gebruiken om de doelgroep waar je mee werkt te helpen, het kan allemaal met deze club. 

Als cursist van LAG heb je een maand lang ondersteuning en live online workshops gehad. Maar hoe ga je verder na deze eerste maand? Ga je zelf gedisciplineerd aan de slag met de cursus? Of kies je voor een community, ondersteuning n veel meer handige techniek video's? 

Zelf verder gaan is best een uitdaging, vind je niet? En een heerlijk warme community is een geweldige stimulans voor jou creatieve ontwikkeling in acryl gieten. Klopt dat? Zoals je wel hebt ervaren, is ondersteuning bij het leren acryl gieten heel belangrijk en stimulerend. En daarom heb ik Living Expression Club opgericht. Voor een hele kleine bijdrage maandelijks, krijg je volop steun, warmte en gezelligheid. Zodat jij met maximaal plezier het maximale uit acryl gieten haalt!

Gezelligheid en ontmoeting met elkaar

Er is een gezellige sfeer in de club waarbij iedereen elkaar helpt. Je kunt altijd vragen stellen en kunt reageren op anderen. Je maakt contact met andere clubleden, en iedereen is enthousiast over de magie van het acryl gieten. 

De waarde die je in onze club ontvangt is enorm. Je leert steeds meer over acryl gieten en kunt er thuis, op jouw eigen gekozen tijdstip, mee aan de slag. De energie en stimulans die we samen creëren is heerlijk. En dat voel je, ook vanuit je eigen huis. Of waar je ook bent. Want je hebt altijd en overal toegang tot de club. Je hebt alleen internet nodig en dan kun jij, zelfs via je mobiel, alles in de club volgen. 

Wat kost Living Expression Club?

Een lidmaatschap van Living Expression Club kost jou een kleine bijdrage. Je ontvangt enorm veel waarde in de vorm van lesmateriaal, connectie, community en vragen kunnen stellen. Je zult ervaren dat het een heel fijne manier van leren en ontwikkelen is met meteen het samen gevoel erbij. Het plezier en de energie die het je geeft zijn onbetaalbaar, zeker in een tijd als deze. 

De waarde van deze club is veel meer dan jouw bijdrage. Met jouw bijdrage kunnen we de club blijven ontwikkelen en er nog meer moois van maken.

Voor maar €8,50 per maand ben je al lid. En als je een jaarlidmaatschap neemt, dan bespaar je 2 maanden lidmaatschapsbijdrage.

Het is met recht een kleine bijdrage om zo samen een club te kunnen vormen die ons allemaal een top ervaring geeft met acryl gieten. Want waar doe je een online workshop voor maar €4,25? En waar leer je nieuwe technieken acryl gieten voor maar €8,50 per maand? Nergens. Behalve bij Living Expression Club. Want samen met elkaar maken we het verschil en kunnen we dit doen. Doe je mee?

Kan ik gemakkelijk weer opzeggen als ik dat wil?

Ja zeker! Met een paar klikken met je muis is je lidmaatschap opgezegd. In Living Expression Club staat een video die uitlegt hoe je dat doet. Helemaal niet moeilijk en zo gepiept.  Maar wie wil er nu zo'n leuk clublidmaatschap opzeggen, met zoveel voordelen? Er is nog zoveel leuks te delen en te leren, dat ik er zeker van ben dat jij je niet snel verveelt! 

De titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at molestie neque. Sed vitae condimentum velit. Fusce eget suscipit purus, eu dapibus est.

Om de week een live online workshop

Warme Community 

Toegang tot heel veel Doe Het Zelf projecten

Hulp en Ondersteuning

Deel foto's op het moodbord met medecursisten

Regelmatig nieuwe technieken voorgedaan

De leukste Challenges voor en door leden

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw eerste betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot een andere cursus, behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang uitgebreid.

Wanneer zijn de online workshops?

De workshops zijn live elke week op een andere avond van 20.00 uur - ongeveer 21 uur. De avond wisselt tussen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De planning volgt regelmatig per e-mail.

Als ik niet live aanwezig kan zijn, kan ik dan een opname zien?

Jazeker! Alle opnames komen in een aparte module in de club te staan. Je kunt ze terugzien zolang je lid bent.

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

In onze club zijn diverse boards waar je jouw vragen kunt stellen en je resultaten kunt delen. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Zijn er nog andere cursussen in de club te zien?

Jawel! Een aantal zijn toegankelijk voor clubleden en sommige zijn dat niet en vallen buiten het lidmaatschap. Maar voor het grootste gedeelte van de Club heb jij als lid toegang.

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. Voor de telefoon en tablet is er een app: Huddle. Als je deze download en één keer inlogt kun je elke keer makkelijk bij alle cursussen en borden. 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

In de club log je in en bij je naam in het hamburgermenu vind je instellingen. Als je daar op klikt kun je jouw abonnement zien en wijzigen of stop zetten.