Samen op avontuur om acryl gieten onder de knie te krijgen en er met plezier je hobby van te maken. Hier ontmoet je gelijkgestemden met dezelfde interesses. Een plek waar je jouw vragen kunt stellen, problemen waar je tegenaan loopt kunt bespreken en elkaar kunt inspireren. 

Stap voor stap zelf aan de slag met acryl gieten door heldere video's met instructies

Elke week een live online workshop met regelmatig nieuwe technieken

Stel vragen en leer snel in een fijne clubomgeving

Gezelligheid, inspiratie, en aanstekelijke energie 

video afspelen

Wat clubleden zeggen

Anneke:

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

Ria:

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om mee te doen!"

Living Expression Club

Is een online club waar je leert en speelt met je hobby acryl gieten.

Je hebt toegang tot:

  • Heel veel video's met stap voor stap uitleg hoe een techniek werkt en hoe je hem kunt toepassen
  • De cursus acryl gieten waarmee je de hele basis van acryl gieten stap voor stap leert
  • Wekelijks een live online workshop met steeds andere technieken
  • Een kaart met hoeveel verf je nodig hebt
  • Bibliotheek aan leuke projecten om zelf thuis te doen
  • Tips om de kliederboel te beperken
  • Een online community
  • Vragen stellen

Experimenteren, ontspannen en plezier hebben

Acryl gieten is super leuk, ontspannend en magisch. Het is de meest ontspannende manier van bezig zijn met verf die ik ken. Je ervaart de magie van de vloeibare verf en krijgt er elke keer weer een energie boost van. Je hoofd komt tot rust en je hebt weer energie om de wereld aan te kunnen. Het is gewoon therapeutisch om er mee bezig te zijn. Deze techniek is vanaf het begin al leuk en door de uitgebreide mogelijkheden blijft hij oneindig leuk. Of je nu houdt van leuke gebruiksvoorwerpen maken, of prachtige kunstwerken voor aan de muur maken, het is allemaal is aanwezig in deze club. 

Gezelligheid en ontmoeting met elkaar

Er is een gezellige sfeer in de club waarbij iedereen elkaar helpt. Je kunt altijd vragen stellen en kunt reageren op anderen. Je maakt contact met andere clubleden, en iedereen is enthousiast over de magie van het acryl gieten. 

De waarde die je in onze club ontvangt is enorm. Je leert stap voor stap alles over acryl gieten en kunt er thuis, op jouw eigen gekozen tijdstip, mee aan de slag. De energie en stimulans die we samen creëren is heerlijk. En dat voel je, ook vanuit je eigen huis. Of waar je ook bent. Want je hebt altijd en overal toegang tot de club. Je hebt alleen internet nodig en dan kun jij, zelfs via je mobiel, alles in de club volgen. 

Elke week een live online workshop

Warme Community 

Toegang tot LAG Lol in Acryl Gieten

Toegang tot heel veel Doe Het Zelf projecten

Hulp en Ondersteuning

Wat kost Living Expression Club?

Een lidmaatschap van Living Expression Club vraagt om een maandelijkse bijdrage. Je ontvangt enorm veel waarde in de vorm van lesmateriaal, connectie, community en vragen kunnen stellen. Je zult ervaren dat het een heel fijne manier van leren en ontwikkelen is met meteen het samen gevoel erbij. Het plezier en de energie die het je geeft zijn onbetaalbaar, zeker in een tijd als deze. 

De waarde van deze club is €9 per maand. De eerste 100 leden kunnen lid worden voor maar €5 per maand. Een hele kleine bijdrage voor zoveel mogelijkheden, kennis en begeleiding. Na ons 100ste lid gaat de prijs omhoog. 

Wat zit NIET in het clublidmaatschap?

De club is heel compleet. Je hebt enorm veel aan materiaal en video's tot je beschikking . Er mist eigenlijk niets. MAAR er zijn mensen die graag het geheim van Rebecca's pouring medium willen weten. Begrijpelijk, want het werkt enorm goed en geeft ook meteen mooie cellen.

Je ontvangt GEEN TOEGANG tot Rebecca's pouring medium mix. Je kunt elk pouring medium gebruiken voor acryl gieten, en in de cursus vertelt Rebecca ook over middelen die je kunt gebruiken om cellen te krijgen. Rebecca's recept kun je aanschaffen als je dat wil. Het is niet inbegrepen.

Koop jij de cursus apart erbij? Dan ontvang je het recept t.w.v. €49 er gratis bij. Je hebt dan levenslange toegang. Ga voor de cursus LAG naar https://livingexpression.nl/cursus-acryl-gieten-2/ je kunt dan het lidmaatschap er voordelig bijnemen.

Kan ik gemakkelijk weer opzeggen als ik dat wil?

Acryl gieten is super leuk, ontspannend en magisch. Het is de meest ontspannende manier van bezig zijn met verf die ik ken. Je ervaart de magie van de vloeibare verf en krijgt er elke keer weer een energie boost van. Je hoofd komt tot rust en je hebt weer energie om de wereld aan te kunnen. Het is gewoon therapeutisch om er mee bezig te zijn. En voor de kliederboel hebben we genoeg tips die je helpen dat te beperken. Deze techniek is vanaf het begin al leuk en door de uitgebreide mogelijkheden blijft hij oneindig leuk. Of je nu houdt van leuke gebruiksvoorwerpen maken, of prachtige kunstwerken voor aan de muur maken, het is allemaal is aanwezig in deze club. 

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw eerste betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot een andere cursus, behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang uitgebreid.

Wanneer zijn de online workshops?

De workshops zijn live elke week op een andere avond van 20.00 uur - ongeveer 21 uur. De avond wisselt tussen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Als ik niet live aanwezig kan zijn, kan ik dan een opname zien?

Jazeker! Alle opnames komen in een aparte module in de club te staan. Je kunt ze terugzien zolang je lid bent.

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

In onze club zijn diverse boards waar je jouw vragen kunt stellen en je resultaten kunt delen. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Mogen mijn huisgenoten meedoen met de video's?

Jazeker! Het is super leuk als zij ook meekijken en aan de slag gaan hiermee! Dus nodig ze gerust uit om met je mee te doen. 

Zijn er nog andere cursussen in de club te zien?

Jawel! Een aantal zijn toegankelijk voor clubleden en sommige zijn dat niet en vallen buiten het lidmaatschap.

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. Voor de telefoon en tablet is er een app: Huddle. Als je deze download en één keer inlogt kun je elke keer makkelijk bij alle cursussen en borden. 

Is deze club ook leuk voor kinderen?

Zeker weten! Kinderen vanaf een jaar of 9 zullen dit heel leuk vinden en prima kunnen volgen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Stuur eenvoudig een mailtje naar [email protected] en vermeld dat je op wil zeggen. Als jouw termijn is afgelopen stopt het automatisch.

Hoe lang is mijn opzegtermijn?

De opzegtermijn is 1 maand.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur