LAG: Leer Acryl Gieten!

Het geheim van beginnen met acryl gieten volledig onthuld

video afspelen

Ontdek de Magie van Acryl Gieten!

Bereid je voor op een opwindende reis in de wereld van creativiteit en energie! Acryl gieten is niet alleen leuk, het is een intrigerende kunstvorm die je uitdaagt om je vaardigheden te ontwikkelen.

Acryl gieten is een grote puzzel. Hoe verfmerken met elkaar werken of niet, cellen die vervormen of gewoon niet mooi zijn, en de juiste consistentie vinden, er is veel wat meespeelt bij het eindresultaat. Het vermijden van kleurvermenging en het creëren van levendige composities kan een uitdaging zijn. Herken je de momenten van frustratie als je werk niet is wat je graag wil?

Maar, geen zorgen – Ik ben er om je te begeleiden! Ontdek de geheimen achter succesvol acryl gieten met een schat aan waardevolle informatie. Leer welke technieken het beste werken, welke materialen je nodig hebt en welke verfcombinaties magisch samenkomen. Ontdek de juiste consistentie voor elke methode en hoe je maximaal controle houdt over je composities.

Deze kennis vormt het krachtige fundament waarop je verder kunt bouwen in de wereld van acryl gieten. Begin nu jouw opwindende reis en dompel jezelf onder in de kunst van vloeibare creatie!"

Je hebt vast al YouTube-video's gezien. Acryl gieten ziet er dan uit alsof het een fluitje van een cent is. Maar in werkelijkheid is het een grote uitdaging. Het beheersen van vloeibare verf gaat verder dan oppervlakkige kennis. Hoe kun je verwachten prachtige dingen te maken met vloeibare verf (acryl gieten), met tegenstrijdige informatie van YouTube video's, die je maar een deel van de waarheid laten zien?

Velen raken gefrustreerd en verdwalen in tegenstrijdige informatie. Ik begrijp die zoektocht maar al te goed. Ik heb zelf urenlang geëxperimenteerd, geleerd en verbeterd om de technieken, consistenties en composities te beheersen.

En om jou deze frustratie te besparen, heb ik de LAG-cursus (Leer Acryl Gieten) ontwikkeld. Deze cursus biedt essentiële lessen aan, zodat jij direct naar succesvolle uitvoering van de technieken kunt gaan. De uren van onderzoek en toewijding die ik heb gestoken in deze cursus, brengen jou de kant-en-klare kennis die je nodig hebt. Veel van mijn cursisten verzorgen inmiddels workshops, leren hun collega's acryl gieten en gebruiken de techniek bij bijvoorbeeld de dagbesteding, en niet in de laatste plaats verkopen ze hun kunstwerken. 

LAG is een video-cursus die je laat zien wat echt werkt en wat niet. Ik onthul de perfecte consistentie voor elke techniek en de geheimen achter het vormen van prachtige cellen. Stap voor stap demonstreer ik diverse technieken en onthul ik de kunst van compositie. Ik deel handige trucs zodat jij steeds betere kunstwerken kunt maken. 

Community en persoonlijke begeleiding zijn essentieel voor snel en effectief leren. Dat kan ook online. En daarom geef ik een maand toegang tot mijn community als BONUS bij deze cursus! Naast gedetailleerde stapsgewijze video's, verwelkomt onze warme community je om vragen te stellen, foto's van werk te tonen en gedurende een hele maand jouw vragen te stellen. 

En dat is nog niet alles! Als je wilt, kun je na een maand lid worden van de exclusieve Living Expression Club, speciaal voor LAG-cursisten. Hier wachten extra content, video's en live online workshops op jou, samen met de mogelijkheid om vragen te blijven stellen. Ontdek meer na een maand LAG..."

Na afloop van deze cursus heb jij het fundament gelegd voor acryl gieten. Je beheerst 8 technieken en kunt genieten van de prachtige werken die je creëert. Je hebt dan ook een stevig fundament gelegd voor het beheersen van talloze andere giettechnieken.

Ga van oneindig proberen naar zelfverzekerd aan de slag met LAG!

Laura Muller:

Ik heb eerst meegedaan aan een gratis workshop, ik was hierdoor nog meer enthousiast geworden dat ik me heb aangemeld voor de LAG cursus. Ik heb hier zo veel geleerd! Leuk om er achter te komen om iets uit te willen proberen waarvan je niet van te voren kon denken dat er zoveel technieken zijn, zoveel facetten waarmee je rekening moet houden. Het is helemaal niet simpel, maar heel erg leuk om te leren!! Deze cursus is dan ook in mijn geval goud waard geweest! Ik heb zelfs ondertussen al doeken verkocht! De de cursus betaald zich dan ook weer vanzelf terug   Living Expression dankjewel voor de lessen, die heel erg duidelijk en goed te volgen zijn!

Ursula van Dinther:

Na de gratis cursus, de LAG gaan doen met veel plezier. Je leert hier veel doordat alles duidelijk door Rebecca wordt uitgelegd. De live workshops zijn erg fijn en leuk en je kunt alles vragen. Ik blijf daarom ook lid en beveel deze cursus zeker aan.

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

Ellen Tinga:

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

ANNEKE STAM:

Duidelijke uitleg en ‘simpele’ aanpak van een aantal technieken tijdens een challenge van Rebecca was mijn kennismaking met acrylgieten. Door direct lid te worden van de club ontstond ritme en werd het een blijvende verslaving. Daarbij hielpen de duidelijke video’s, maar zeker ook de workshops en de online omgeving met feedback en reacties van Rebecca. Een succesvol voorbeeld van een geslaagde online cursus en community!

Joke Berendsen:

Ik ben nog maar pas bezig met acryl gieten, maar de vele video's en workshops hebben mij al veel gebracht. Ik ben heel enthousiast

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. 

Laat me je een kijkje geven van wat er in LAG op jou wacht

CONTROLE VAN TECHNIEK

 • De Flipcup
 • De Dubbele Flipcup
 • De Wandelende Straight Pour
 • De Ringpour
 • De Colander
 • De Stripe
 • De Chain
 • De Open Cup

COMPOSITIE BIJ ACRYL GIETEN

 • Jouw invloed op je compositie vergroten.
 • Tips & tricks
 • Betere compositie, betere kunst

CELLEN

 • Hoe ontstaan ze
 • Welke middelen werken wel
 • Wat heb je nodig
 • Wanneer wil je wel cellen en wanneer niet

CONSISTENTIE VAN DE VERF

 • Hoe dik moet je verf precies zijn per techniek?
 • Leer vijf verschillende consistenties
 • Wat gebeurt er als je verf te dik of te dun is?

Een maand lang vragen stellen

 • Neem deel aan de community van Clubleden
 • Stel een maand lang je vragen
 • Snel weer verder kunnen
 • Feedback vragen op je werk

Wil jij verder met acryl gieten en het geheim van acryl gieten ontrafelen?

Ik ben help je graag verder, en ik heb iets speciaals voor je.

Maar eerst even dit:

Als je mijn cursus LAG in mijn atelier zou volgen, dan zou je meer dan 15 lessen moeten volgen ter waarde van minstens €807,50. Je hebt dan elke les 1x gedaan. En live is leuk, maar wat ben je bij de volgende les alweer allemaal vergeten?

De cursus LAG is op video en je hebt levenslange toegang!! Daardoor kun je de lessen zo vaak terug kijken als je maar wil. Er is geen tijdsdruk. Je kunt elke les volgen wanneer het jou uitkomt. Hoe bijzonder is dat?

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de waarde van mijn pouring medium recept, dat je als geschenk ontvangt en waarmee je maandelijks flink wat euro's bespaart. Het terugverdienen van de cursus is slechts het begin. Je krijgt levenslange toegang tot een video-cursus die je comfortabel thuis, op je eigen tempo, kunt volgen.

Bespaar jezelf tijd en reiskosten terwijl je de fijne kneepjes van deze kunst meester maakt.

Maar wacht, speciaal voor jou, bied ik nu een exclusieve kans aan: LAG (Leer Acryl Gieten) voor slechts €447,-! Dat is de complete video-cursus inclusief fijne extra's voor een fractie van de waarde. Een eerlijke prijs voor een schat aan waardevolle informatie en geld besparende tips, die je in no time weer terug hebt verdiend.

Ik geloof dat de vreugde van acryl gieten jou veel plezier zal brengen en ik doe niets liever dan jou daarmee helpen. Acryl gieten geeft energie en rust, vooral wanneer je over de juiste kennis beschikt. Het is een prachtige hobby die heel veel voldoening geeft.  

PLUS: IK BIED JE DE MOGELIJKHEID OM TE BETALEN IN 2 TERMIJNEN!

eloof dat de vreugde van acryl gieten jou veel plezier zal brengen en ik doe niets liever dan jou daarmee helpen. Acryl gieten geeft energie en rust, vooral wanneer je over de juiste kennis beschikt.

video afspelen
video afspelen

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club. Zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.