LAG: Leer Acryl Gieten!

Het geheim van beginnen met acryl gieten volledig onthuld

video afspelen

ACRYL GIETEN IS SUPER LEUK!

Het is zo heerlijk om te doen, geeft zoveel energie!

En het is ook een uitdagende techniek. Want bepaalde merken verf kunnen niet bij elkaar. Een pouring medium geeft zomaar geen cellen, en voor je het weet heb je iets in de consistentie van je verf niet helemaal goed en heb je modderige kleuren. Terwijl je zulke leuke dingen op YouTube voorbij ziet komen en een idee in je hoofd hebt. En dan zo'n resultaat. Wat moet je daarmee?

Om acryl gieten succesvol te gaan doen, heb je de juiste informatie nodig over hoe je de verschillende technieken doet, en welke materialen je nodig hebt, welke verf bij elkaar kan en welke niet en hoe de consistentie voor iedere techniek moet zijn.

De grootste misvatting over acryl gieten is dat het simpel is dat je het gemakkelijk kunt leren met filmpjes van YouTube. Het kost uren van je kostbare tijd en bakken met geld. 

Hoe kun je verwachten prachtige dingen te maken met vloeibare verf (acryl gieten), met tegenstrijdige informatie van YouTube video's, die je maar een deel van de waarheid laten zien? 

Dat kost enorm veel tijd en frustratie. Want je moet op zoek naar de informatie, krijgt een heel klein stukje en moet vervolgens uitvinden of het ook werkt! Het kost bakken met geld aan materialen die je hebt aangeschaft die je niet nodig hebt en tegen blijken te vallen. Veel tijd en veel geld kost het dus. Zonde!

Wil je Leren Acryl Gieten? Dan is de cursus LAG (Leer Acryl Gieten) helemaal voor jou! Bekijk hieronder hoe je voor deze cursus kunt registreren. 

Maar, als je het wel eens wil proberen, omdat het je zo leuk lijkt. Of misschien ben je er mee begonnen, maar kwam je allemaal problemen tegen en ben je er een beetje gefrustreerd van, 

Dan is de Acrylic Pouring Experience iets voor jou! Een week lang toegang tot video's met stap voor stap technieken voorgedaan, alle informatie om te beginnen met acryl gieten erbij en als klap op de vuurpijl ook nog twee live online workshops bij kunnen wonen. En het mooie is: HET IS HELEMAAL GRATIS! 

Ja, bijzonder hé? Ik laat je graag kennismaken met acryl gieten, en met mijn online omgeving, om je, als je dat wil, verder te helpen met een cursus acryl gieten. En na de Acrylic pouring Experience doe ik je een heel mooi aanbod waar je zeker blij van wordt. 

Klik op onderstaande knop en ga naar de website met alle informatie en wanneer de volgende Acrylic Pouring Experience is:

ANNEKE STAM:

Duidelijke uitleg en ‘simpele’ aanpak van een aantal technieken tijdens een challenge van Rebecca was mijn kennismaking met acrylgieten. Door direct lid te worden van de club ontstond ritme en werd het een blijvende verslaving. Daarbij hielpen de duidelijke video’s, maar zeker ook de workshops en de online omgeving met feedback en reacties van Rebecca. Een succesvol voorbeeld van een geslaagde online cursus en community!

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

ELLEN TINGA:

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

JOKE BERENDSEN

Ik ben nog maar pas bezig met acryl gieten, maar de vele video's en workshops hebben mij al veel gebracht. Ik ben heel enthousiast

Wil je Leren Acryl Gieten?

Of wil je het wel eens proberen, omdat het je zo leuk lijkt? Of misschien ben je er mee begonnen, maar kwam je allemaal problemen tegen en ben je er een beetje gefrustreerd van? 

Dan is de cursus LAG iets voor jou! 

LAG (Leer Acryl Gieten) is een video-cursus waarin ik je laat zien wat echt werkt en wat niet. Ik help je met de perfecte CONSISTENTIE van de verf voor elke techniek! Ik deel met je  Alle kennis over CELLEN, zodat je precies weet van de hoed en de rand. Aan het einde weet je wat je moet weten over cellen. Ik laat een aantal TECHNIEKEN stap voor stap zien. We gaan in op COMPOSITIE, want daar heb je wel invloed op, al is het niet 100%. Ik geef je tricks en tips zodat jij steeds betere compositie en dus kunst kunt maken.

COMMUNITY EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING zijn een zeer belangrijke component om snel en goed te leren. Online kan dat net zo goed. Naast alle video's met stap voor stap uitleg is daar een warme community die je verwelkomt en helpt en kun je vragen stellen en je werk laten zien. En dat een hele maand lang!

Daarbovenop geef ik je als bonus 4 live online workshops waaraan je gratis kunt deelnemen en waarin ik nog meer tips en tricks geef en technieken voordoe.

Aan het einde van deze cursus weet jij hoe je een prachtige swipe met veel mooie cellen maakt, en weet je hoe de hele basis van het acryl gieten in elkaar zit. Je bent dan in staat om prachtige vloeibare kunst te maken en hebt het fundament voor veel meer technieken gelegd.

Ga van oneindig proberen naar zelfverzekerd aan de slag met LAG!

video afspelen
video afspelen

LAG (Leer Acryl Gieten)

Ik help je graag om het acryl gieten te leren
En de technieken meester te worden. Voor €247,- krijg jij direct toegang tot LAG! 

Met LAG bied ik VEEL MEER dan 7 technieken aan, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Je hebt levenslang toegang tot de video-cursus en kunt dus lekker in je eigen huis de cursus doen op jouw eigen moment. Daarnaast krijg je mijn recept voor mijn pouring medium erbij, wat je heel veel geld en moeite zal besparen. 

Dus als jij hulp wil om acryl gieten te leren, meld je dan snel aan. 

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club. Zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.