LAG: Leer Acryl Gieten!

Het geheim van beginnen met acryl gieten volledig onthuld

video afspelen

ACRYL GIETEN IS SUPER LEUK!

Het is zo heerlijk om te doen, geeft zoveel energie!

En het is ook een uitdagende techniek. Want bepaalde merken verf kunnen niet bij elkaar. Een pouring medium geeft zomaar geen cellen, en voor je het weet heb je iets in de consistentie van je verf niet helemaal goed en heb je modderige kleuren. Terwijl je zulke leuke dingen op YouTube voorbij ziet komen en een idee in je hoofd hebt. En dan zo'n resultaat. Wat moet je daarmee?

Om acryl gieten succesvol te gaan doen, heb je de juiste informatie nodig over hoe je de verschillende technieken doet, en welke materialen je nodig hebt, welke verf bij elkaar kan en welke niet en hoe de consistentie voor iedere techniek moet zijn.

De grootste misvatting over acryl gieten is dat het simpel is dat je het gemakkelijk kunt leren met filmpjes van YouTube. Het kost uren van je kostbare tijd en bakken met geld. 

Hoe kun je verwachten prachtige dingen te maken met vloeibare verf (acryl gieten), met tegenstrijdige informatie van YouTube video's, die je maar een deel van de waarheid laten zien? 

Dat kost enorm veel tijd en frustratie. Want je moet op zoek naar de informatie, krijgt een heel klein stukje en moet vervolgens uitvinden of het ook werkt! Het kost bakken met geld aan materialen die je hebt aangeschaft die je niet nodig hebt en tegen blijken te vallen. Veel tijd en veel geld kost het dus. Zonde!

Om je dat te helpen voorkomen heb ik mijn video-cursus LAG (Leer Acryl Gieten) gemaakt! Deze cursus is volledig op video en dus vanuit je eigen huis te volgen op jouw eigen tijd en manier.  Er zijn 29 video's en 12 modules voor jou gemaakt, zodat jij in no time coole dingen kunt maken met acryl gieten! 

Met LAG  heb je vanaf het begin plezier in Acryl Gieten en heb je meteen toegang tot alle informatie die je nodig hebt om succesvol te beginnen. Je hoeft geen dingen aan te schaffen die erg duur zijn, en onnodig, maar kunt to de point zijn en budget vriendelijk. Je leert wat je nodig hebt om acryl gieten te doen, wat je niet nodig hebt en hoe elke techniek werkt. 

Ben jij de persoon die een nieuwe hobby start en vervolgens vastloopt? Of ben jij degene die meteen toegang tot de juiste informatie regelt en stap voor stap processen volgt om het acryl gieten goed te leren?

Ga je door met zelf aanmodderen of geef je jezelf toestemming om de basis goed te leren met een goede cursus en ondersteuning van een professional en een fijne groep?

Ik geef je met mijn heldere stap voor stap video’s en processen, simpelweg de handvaten om de hele basis van het acryl gieten te beheersen en er plezier in te hebben. Je hoeft niets te proberen dat niet werkt En ik geef waardevolle budget tips, want acryl gieten hoeft niet megaduur te zijn.

JE LEERT ACRYL GIETEN VEEL SNELLER EN MET MOOIER RESULTAAT! 

Je hoeft niet het hele internet over om alle stukjes aan elkaar te leggen en honderden uren onderzoek te doen naar wat werkt en wat niet. Ik deel wat bewezen werkt en wat niet werkt in deze cursus, zodat jij alleen maar aan de slag hoeft te gaan met de technieken en te oefenen, en kunt genieten van snel, mooi resultaat. Dit is een investering in jezelf die je in de toekomst enorm veel geld bespaart!

Na deze cursus kun jij met een klein budget acryl gieten met mooie resultaten en weet je hoe elke techniek werkt. Je krijgt er energie van, en kunt zonder de frustratie van dure materialen bezig zijn met je nieuwe hobby.

ANNEKE STAM:

Duidelijke uitleg en ‘simpele’ aanpak van een aantal technieken tijdens een challenge van Rebecca was mijn kennismaking met acrylgieten. Door direct lid te worden van de club ontstond ritme en werd het een blijvende verslaving. Daarbij hielpen de duidelijke video’s, maar zeker ook de workshops en de online omgeving met feedback en reacties van Rebecca. Een succesvol voorbeeld van een geslaagde online cursus en community!

JANNY MEEUWISSE
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan, anders was ik niet zo ver gekomen. Door de workshops in de club stimuleert dat nog meer. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

Laat me je een kijkje geven van wat er in LAG op jou wacht

De cursus LAG is gebouwd op de 5 essentiële pijlers voor Acryl Gieten

COMMUNITY EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

 • 4 live online workshops die je terug kunt kijken

 • Een maand lang vragen stellen

 • Deel van mijn community

Cellen

 • Welke middelen werken wel

 • Wat heb je nodig

 • Wanneer wil je wel cellen en wanneer niet

CONTROLE VAN TECHNIEK

 • De Flipcup
 • De Dubbele Flipcup
 • De Ringpour
 • De Colander
 • De Stripe
 • De Chain
 • De Swipe

Compositie bij Acryl Gieten

 • Jouw invloed op je compositie vergroten.
 • Tips & tricks
 • Betere compositie, betere kunst

CONSISTENTIE VAN DE VERF

 • Hoe dik moet je verf precies zijn per techniek?
 • Leer vijf verschillende consistenties
 • Wat gebeurt er als je verf te dik of te dun is?

Myriam de Witte

De cursus heeft voor mij gebracht, dat ik, na eerst altijd filmpjes op YouTube te kijken, toch niet altijd het gewenste resultaat had en ik niet wist hoe het allemaal precies moest. De LAG cursus, brengt zoveel duidelijkheid door de goede uitleg. En daardoor wordt acrylgieten nog leuker, zeker als er ook dingen steeds beter gaan lukken🤗

CLAUDIA UIT NIJMEGEN:

De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit in haar filmpjes en in de toelichting vind je precies wat voor materialen je nodig hebt. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis, vertelt waar je de materialen het beste kunt kopen en geeft goede tips waar je kunt besparen op de kosten.  Heb ik een vraag, dan antwoordt ze altijd heel snel.

Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

Ik help je graag om het acryl gieten te leren

En de technieken meester te worden. En ik heb een mooi aanbod voor je. Maar eerst dit: een cursus doen bij mij of iemand anders in een atelier kost al gauw €249 om 3 technieken te leren. Als je dus 7 verschillende technieken wil leren kost dat al gauw €550,-.

In LAG bied ik VEEL MEER dan 7 technieken aan, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Je hebt levenslang toegang tot de video-cursus en kunt dus lekker in je eigen huis de cursus doen op jouw eigen moment. Dat scheelt je weer heel veel reistijd en reiskosten. Mijn cursus is €247,-. En dat is hij ook waard, want daarvoor krijg je een cursus die volgepakt is met waardevolle informatie over de technieken en handige tips om geld te besparen. Veel meer dan ik je in 1 dag kan leren. Veel meer waarde dus ook. En daarnaast ontvang je het pouring medium recept ter waarde van €49, dat je er cadeau bij krijgt en waarmee je elke maand vele euro's bespaart! Je hebt die €247 dus zo terug verdiend met alles wat je bespaart.

Ik geef je er ook een paar leuke cadeaus bij als welkom: 

 • de cursus kleuren, hun betekenis, gebruik ervan en zelf kleuren mengen
 • Toegang tot de video's van mijn Acrylic Pouring Experience
 • Een werkkaart die je precies laat zien hoeveel verf en pouring medium je nodig hebt voor welke maat drager

Wil jij leren acryl gieten? Meld je dan aan. Wil je eerst meer weten? Mail dan naar [email protected]

Lees hieronder wat de cursisten van LAG zeggen over deze cursus

video afspelen

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

ANJA DE VRIES:

Ik heb een ontzettende leuke cursus gevolgd bij Rebecca.
“De complete cursus acryl gieten”. Veel verschillende technieken geleerd. Het leuke ervan is ook dat je gelijk resultaat heb van je werk. Het einde is ook altijd verrassend. Rebecca geeft duidelijk en heldere uitleg. Online was de cursus prima te volgen. Wat mij betreft is de cursus het geld dubbel en dwars waard. Een aanrader!

ELLEN TINGA:

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

MIRJAM BRULL:

Een goede online cursus acrylgieten, lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd.

De video s zijn zeer goed en als je hulp nodig hebt dan wordt er snel op gereageerd, gewoon TOP.

ERIKA WOERTMAN

Ik ben druk bezig met deze hobby en ik vind het heel leuk. Jouw video's zijn heel duidelijk en heb er veel aan. 

JOKE BERENDSEN

Ik ben nog maar pas bezig met acryl gieten, maar de vele video's en workshops hebben mij al veel gebracht. Ik ben heel enthousiast

Het clublidmaatschap

Naast de cursus LAG kun je ook lid worden van Living Expression Club. 

 • 2x per maand een live online workshop of Q&A met regelmatig nieuwe technieken stap voor stap voorgedaan
 • Alle workshops altijd terug kunnen zien
 • Je kunt vragen stellen aan mij en aan leden in onze community
 • Je kunt je resultaat delen en feedback vragen om nog beter te worden.
 • Je mag deelnemen aan onze challenges voor leden
 • Je hebt toegang tot een hele bibliotheek met video's met technieken en projecten
 • Je mag met korting deelnemen aan masterclass workshops

Je kunt alleen lid worden als je cursist van LAG bent. Als lid heb je toegang tot een enorme waarde aan extra lessen en mogelijkheden. De waarde daarvan is al gauw €80 per maand. Eén workshop online bij mij volgen kost al €37. Met Living Expression Club krijg je minimaal 2 workshops elke maand voor een fractie van de prijs!

Als je nu LAG neemt, mag je er lid van de club bij worden voor maar €9,00 per maand (bij een jaarabonnement), EN DE EERSTE MAAND IS GRATIS!! 

Jouw bijdrage gaat nooit omhoog zolang je lid blijft.

Je kunt lid worden door het kassakoopje bij de cursus nemen. Pas na 30 dagen is de eerste incasso van het abonnement. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Bij stopzetten van je lidmaatschap behoud je altijd je levenslange toegang tot de cursus LAG.

. De meerwaarde van een community is enorm!

Het werkt zo: Neem LAG en kruis op de betaalpagina het kassakoopje lidmaatschap Living Expression Club aan. Je betaald pas over 30 dagen, maar hebt meteen toegang!

Rebecca Siccama

Anneke

Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Na de eerste challenge werd het een positieve verslaving, die geen moment gaat vervelen, maar doet verlangen naar experimenteren, onderzoeken en uitvinden van ontelbare nieuwe mogelijkheden om volgende creaties te maken.
Een echte aanrader!

100% garantie! 14 dagen niet goed, geld terug

Ik ben zo zeker van mijn cursus LAG, dat het werkt als jij ermee aan de slag gaat, en daarom heb ik een keiharde garantie 14 dagen niet goed geld terug! 

Aan het einde van deze cursus kun je zelf de mooiste kunst maken met de kosten besparende verf en materialen. Je weet hoe je cellen krijgt en welke geheimen er zijn in het acryl gieten voor beginners. Je weet wat je nodig hebt en kunt je lekker verder ontwikkelen in deze leuke techniek. 

Mijn cursus LAG is zo gemaakt dat iedereen die wil beginnen met acryl gieten het kan. De video's zijn helder en stap voor stap wordt alles uitgelegd wat je nodig hebt. En mocht je toch nog vragen hebben, dan sta ik voor je klaar!

Heb je een vraag die je graag beantwoord wil hebben voordat je met LAG begint? 

Hieronder zie je de meest gestelde vragen. Als je op één of andere manier jouw vraag er niet bij ziet staan, neem dan contact met mij op via WhatsApp (06-50999534), of stuur me een mail met je vraag ([email protected]

Wat is de garantie die ik krijg, stel dat de cursus me tegenvalt?

In mijn cursus neem ik je mee op avontuur en Ik daag je uit om spelenderwijs alles te doen. Het is leuk, plezierig en geeft je een enorme energie boost. Je zult natuurlijk de videolessen moeten bekijken en oefenen. Het komt je niet zo maar aanwaaien. JE HEBT LEVENSLANG TOEGANG TOT DE CURSUS.

Je hebt 14 dagen niet goed geld terug garantie. Neem in dat geval contact met mij op en ik zorg dat het bedrag terug gestort wordt op je rekening. 

Ik ben een digibeet en heel slecht met computers, moet ik erg technisch zijn om dit te kunnen doen?

De cursus LAG staat op een eigen Huddle: Living Expression Club. Er is een App van Huddle en in mijn bevestigingsmail deel ik een link naar een video waarin ik laat zien hoe Living Expression Club werkt. Als je eenmaal ingelogd hebt, wijst het zich vanzelf en gaat alles heel intuïtief. Mijn cursisten hebben het allemaal voor elkaar gekregen en sommigen onder hen zijn ook verstokte digibeten. En Ik ben er altijd om je te helpen hiermee. 

Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor LAG?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus LAG, heb je direct toegang tot de cursus LAG. Je kunt meteen inloggen en de video's bekijken. Je hebt LEVENSLANG TOEGANG tot LAG. Maar wacht niet tot je tijd hebt en ga meteen aan de slag, en ervaar meteen het enorme plezier van acryl gieten! Tijd moet je maken.

De eerste maand kun je ook vragen stellen op het vragenbord en foto's delen op het fotobord voor clubleden. Ook kun je meteen meedoen met onze live online workshops waarvoor je je kunt aanmelden via ene link die ik altijd deel in het betreffende bord in de club. 

Wat maakt de cursisten van LAG zo succesvol?

Het succes van mijn cursisten is gebaseerd op 3 dingen:

 • Stap voor stap heldere video's:  De video's zijn super duidelijk en helder en laten je echt alles zien. Natuurlijk zorgt oefening en herhaling voor het maximale resultaat, maar dan krijg jij ook die geweldige resultaten voor elkaar.
 • Contact:  Mijn cursisten maken contact met elkaar via het vragenbord en het fotobord in mijn Living Expression Club. Zij laten alles wat ze maken zien en geven elkaar complimenten en feedback . Dit is een enorme stimulans voor mijn cursisten. Jij krijgt een maand lang gratis toegang tot Living Expression Club. Door actief mee te doen, zul je verbaasd staan van jouw succes 
 • Deelname aan de live online workshops:  Elke week is er een live online workshop voor clubleden en posten deelnemers hun resultaat. Deelnemers doen vaak meteen live mee. Maar als ze niet meteen meedoen en alleen kijken, maken ze hetgeen is voorgedaan daarna zelf. Ze posten hun resultaat daarna op ons fotobord. Dit is een enorme stimulans die je helpt om ontspannen ermee bezig te zijn. Je kunt een maand lang deze live online workshops bijwonen. En als je clublid wordt nog veel langer. Je zult zien dat het de moeite waard is.

Heb ik een aparte hobbyruimte nodig om acryl gieten te doen? 

Acryl gieten kan lekker kliederen zijn. En ook al is het heel veel fun en geeft het energie, toch kan dat een uitdaging zijn. Ik begrijp het als je daar tegenop ziet. Een aparte hobbyruimte is erg handig.

Maar ook als je geen eigen hobbykamer hebt kun je gaan acryl gieten. Diverse cursisten hebben helemaal geen groot huis en hebben allerlei creatieve manieren bedacht om dit probleem te lijf te gaan. Ze maken een krat met alle spullen die ze nodig hebben, zodat ze als ze willen beginnen alleen de krat hoeven te pakken, de tafel af te dekken in de keuken of huiskamer en  ze kunnen beginnen met hun fijne hobby! In de cursus LAG help ik jou samen met mede-cursisten om elke hindernis waar je tegenaan loopt te nemen met gemak.  

Kan ik de cursus LAG ook een ander moment aanschaffen?

Je kijkt waarschijnlijk al langere tijd naar alle leuke filmpjes op YouTube met de gedachte : dit wil ik ook wel, maar niet nu, want het komt nu niet uit.

Herkenbaar. Maar als je wil gaan rijden met je auto moet je eerst de tank vol gooien, want anders gaat hij niet vooruit. En zo is het ook met je eigen tank. Hij moet vol zitten om het leven aan te kunnen. En van acryl gieten krijg je enorm veel energie en je ervaart er veel voldoening en plezier bij. het laadt je tank op en zorgt dat je ook weer andere dingen kunt doen, waar je geen energie voor had. En dat is de keus die je NU hebt. Ga je jouw verlangens weer opzij zetten met de gedachte binnenkort doe ik het?  Of ga je naar jouw diepste verlangens luisteren en maak je het mogelijk VANDAAG? Want morgen komt nooit. En tijd moet je MAKEN!

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club. Zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.