Draag jij weleens rood? Of vind je het maar een schreeuwerige kleur?

Draag jij wel eens rood? Of vind je het maar een schreeuwerige kleur? En vermijdt je liever de kleur rood zo veel mogelijk? Rood is mijn favoriete kleur. En rood is een kleur die iedereen aan kan. Wil je weten waarom? In mijn vlog hieronder vertel ik je waarom.

Draag jij graag rood? Of vermijdt je het? Geef je reactie in het reactieveld hieronder.

Wil jij meer weten over kleuren? En wil je meer weten over rood? Kom dan naar mijn High Tea Inspiration Special. Behalve een gratis workshop over kleur krijg je ook nog een geweldige High Tea geserveerd. En het allerleukste: je mag met 1 ticket gratis een vriendin meenemen! Klik dus snel op de link voor meer info over tijden en data en reserveer snel jouw plek. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Het wordt een super inspirerende middag, dus laat dit niet aan je neus voorbij gaan en reserveer hem nu! De aanbieding voor de tweede persoon gratis is tijdelijk. Dus loop hem niet mis en kom samen met jouw vriendin :

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Zie ik je daar?

Rebecca

2 antwoorden
 1. Nel Wallet
  Nel Wallet zegt:

  Ik ben een cobi van voor- en najaarskleuren. Mijn basis is oranje-rood. Dit geeft mijn gezicht een warme uitstraling. Vroeger had ik rood haar en werd er gezegd dat je geen rood kon dragen. Droeg toen veel blau en groen. Ben heel blij dat ik nu toch rood kan dragen.

  Beantwoorden
  • Rebecca Siccama
   Rebecca Siccama zegt:

   Hoi Nel, vroeger zeiden ze dat inderdaad. En dat is dus helemaal niet waar! Je zag bij oilily indertijd al dat ze het doorbraken door kinderen met rood haar te kleden in kleurrijke rood en roze tinten. Je kunt als warm kleuren type inderdaad de oranje roden aan of de meer bruin/steen roden. Die komen uit het herfst type en dat past ook bij bepaalde kleuren rood haar heel goed. Fijn dat jij nu wel rood kunt dragen, het is een mooie kleur! Groetjes Rebecca

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *