Draag jij wel eens rood? Of vind je het maar een schreeuwerige kleur? En vermijdt je liever de kleur rood zo veel mogelijk? Rood is mijn favoriete kleur. En rood is een kleur die iedereen aan kan. Wil je weten waarom? In mijn vlog hieronder vertel ik je waarom. Draag jij graag rood? Of vermijdt […]

Draag jij weleens rood? Of vind je het maar een schreeuwerige kleur?

Draag jij wel eens rood? Of vind je het maar een schreeuwerige kleur? En vermijdt je liever de kleur rood zo veel mogelijk? Rood is mijn favoriete kleur. En rood is een kleur die iedereen aan kan. Wil je weten waarom? In mijn vlog hieronder vertel ik je waarom.

https://youtu.be/zXdDxDRdhNc

Draag jij graag rood? Of vermijdt je het? Geef je reactie in het reactieveld hieronder.

Wil jij meer weten over kleuren? En wil je meer weten over rood? Kom dan naar mijn High Tea Inspiration Special. Behalve een gratis workshop over kleur krijg je ook nog een geweldige High Tea geserveerd. En het allerleukste: je mag met 1 ticket gratis een vriendin meenemen! Klik dus snel op de link voor meer info over tijden en data en reserveer snel jouw plek. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Het wordt een super inspirerende middag, dus laat dit niet aan je neus voorbij gaan en reserveer hem nu! De aanbieding voor de tweede persoon gratis is tijdelijk. Dus loop hem niet mis en kom samen met jouw vriendin :

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Zie ik je daar?

Rebecca