Maak zelf thuis de coolste kerstballen met mijn uitgebreide doe het zelf pakket

ter waarde van €42,50 nu voor maar €27,50! inclusief materialen!!

video afspelen

Maak zelf coole kerstballen!

En maak er een mooie wijnkist of XXL kerstster bij.

Wat doe jij allemaal om je huis in kerstsferen te brengen? Wil jij de coolste kerstballen ooit in je boom hangen of in een vaas doen? 

Hoe belangrijk is het om in deze drukke maand de beste tijd met elkaar te beleven en niet alleen maar te rennen? Wil je gezelligheid en creativiteit met de mooiste resultaten beleven in je eigen huis? Gezellig samen met je broers, zussen, kinderen, moeder, kleinkinderen, collega's of vriend(innen) een moment hebben en, terwijl je samen iets moois maakt, elkaar te vieren. Met mijn doe het zelf pakket kun je samen de mooiste kerstballen maken die je ooit hebt gezien. Dat is toch het allermooiste van deze tijd van het jaar? Samen herinneringen maken waarop je met veel plezier terugkijkt. Investeren in de beste tijd met elkaar. Want tijd is er maar 1 keer! En kerst 2021 is zo weer voorbij!

Speciaal voor jou:

Het complete doe het zelf pakket met materialen en heldere video's zodat je samen een super avond of middag kunt hebben. Met dit complete materialen pakket en duidelijke stap voor stap video's sla je twee vliegen in één klap: samen erg veel plezier en samen iets maken!

Samen maak je hele leuke veelkleurige kerstballen die jouw huis extra veel sfeer geven in december. En maak met de restverf uit je beker een kerstster(leuk voor je kinderen) OF een leuke wijnkist (leuk om cadeau te doen). Want wat is er leuker dan een zelfgemaakt cadeau te geven aan je geliefden? Je kunt kiezen voor een ster of een wijnkist zolang de voorraad van elk artikel strekt. Is de voorraad op dan hebben wij een alternatief artikel voor je restverf wat wij in je pakket stoppen. (ook erg leuk ????)

Organiseer een speciale dag bij jou aan de keukentafel met je geliefden. Dit pakket is vorig jaar, dankzij de Lock down, uitgebreid getest door diverse oma's, moeders en hun kinderen en kleinkinderen. En dus gegarandeerd  voor een paar uur met veel creatief plezier samen!

Dit pakket is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Wij raden aan om voor kinderen de kerstster te kiezen om de restverf mee te doen. De wijnkist is voor de leeftijd vanaf 14 jaar goed te doen.

Wat zit er in het doe het zelf kerstballen pakket?

 • 9 kerstballen van glas, doorsnede 6 cm
 • 250ml medium
 • 4 kleuren x 25 ml verf (je kunt kiezen uit 7 kleurensetjes met ieder 4 kleuren)
 • 4 wegwerp lepels
 • Een Mdf kerstster XXL formaat OF een wijnkist naar keus
 • satéprikkers
 • 1 vel bakpapier
 • 1 paar wegwerp handschoenen
 • Een stuk piepschuim om de ballen op te zetten tijdens het gieten
 • potje glanzende vernis 

Je kunt kiezen uit een XXL kerstster of een wijnkist. Keuze is mogelijk zolang de voorraad strekt. 

Als het product van jouw keus op is, krijg je automatisch het alternatief.

Welke video's helpen jou straks bij het maakproces?

 • Een video met introductie en hoe je de verf vloeibaar maakt en tot welke dikte
 • De Opstelling van je kerstballen
 • Het stapelen van de verf in de verfbeker
 • De kerstballen techniek, hoe doe je het
 • Een kerstster met je restverf
 • Een wijnkist met je restverf
 • De afwerking (pdf)

Totale waarde van dit pakket = €42,50

Living Expression Club

De video's staan in mijn online club waar ik meerdere cursussen via video aanbied. Je krijgt toegang tot 8 januari 2022 (de hele kerstvakantie dus nog) met een wachtwoord en kunt inloggen zo vaak je wil en wanneer je maar wil. En het leuke is dat je op het vragenbord je vragen kunt stellen en op het moodbord kun je foto's delen van jullie kunstwerken en met het resultaat van anderen meegenieten. 

Ontvang nu gratis een potje metallic verf erbij!

In elk pakket stoppen wij deze maand een extra potje verf in de metallic kleur koper, goud of zilver (we doen dat random)

Hoe werkt het en wat kost het?

 • Koop het Doe het zelf pakket door te klikken op de knop. Je kunt er maximaal 4 per reservering bestellen. Doorloop voor meer pakketten de link 2 x
 • Je ontvangt een mail ter bevestiging van je aankoop, en een toegangsmail met inloggegevens voor de video's. 
 • Organiseer jouw magische ✨ dag thuis met je dierbaren en beleef samen een top dag!
 • bekijk de video's in Living Expression Club en zet alles klaar om te beginnen
 • Maak je kerstballen en een kerstster of wijnkist
 • Laat de kerstballen en de wijnkist/ster drogen
 • Voorzie ze van een mooie glanzende vernislaag
 • Maak je boom mooi of doe je ballen in een vaas met lichtjes
 • Hang de XXL kerstster in de boom
 • Doe een fles wijn in je wijnkist
 • Verpak je wijnkist in een mooi cadeau papiertje en leg hem onder de boom
 • Vergeet niet om foto's te maken van jullie samenzijn!

De waarde van deze doe het zelf inclusief alle materialen is €42,50. Nu speciale feestdagen aanbieding voor €27,50. Bestel voor iedere persoon een kant en klaar pakket! Je hoeft niets meer aan te schaffen.

Je kunt tegen verzendkosten je pakket(ten) op laten sturen. Vink dit dan bij afrekenen aan. Wil je het ophalen? Maak daarvoor dan een afspraak per mail of WhatsApp. 

Dit pakket is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Wij raden aan om voor kinderen de kerstster te kiezen om de restverf mee te doen. De wijnkist is voor de leeftijd vanaf 14 jaar goed te doen. alles zit er in voor een super leuke middag of avond samen!

Lees verderop ook de ervaringen van andere doehetzelfvers van vorig jaar.

Wat anderen zeggen over het doe het zelf pakket van Rebecca


We hebben een erg leuke creatieve avond gehad met mooie resultaten Dankjewel voor de heldere video's!

Odette

 

Ik vond het erg leuk om de kerstballen te maken ze zijn erg leuk geworden. De kerstster ging niet helemaal goed die ga ik nog een keer weer doen. De video was heel duidelijk dank je wel voor een heel leuk kerstballen pakket. 

Monique 2021

Onze ballen en ster zijn erg leuk geworden!! Bedankt voor het mooie pakket!

Corine

 

Mijn ervaring met doe het zelf kerstballen acryl gieten is zeer positief.

De filmpjes waren qua instructie heel duidelijk. Jij was goed verstaanbaar, tempo qua uitleg was goed en de doorloop van de fasen prima afgestemd. Kortom: heel helder allemaal.

Het doe het zelf pakket was compleet, snel bezorgd en betaalbaar.

De kerstballen heb ik met mijn 6 jarige dochter gedaan en zij vond het een hele leuke ervaring. We hebben al het materiaal op 2 grote vuilniszakken op tafel geplaatst en konden lekker knoeien op tafel.

De opdracht is niet helemaal gegaan volgens uitleg, omdat zij de kerstballen in de verfbeker heeft lopen roeren, maar dat heeft de ballen er niet lelijker op gemaakt. Het ging om het plezier en dus een aanrader ook voor kinderen. Ze was heel trots op haar eigen gemaakte kerstballen!. En volgend jaar kunnen ze weer opnieuw in de boom hangen of in een ronde vaas geplaatst worden.

Jovana 2021

Met mijn dochters en vriendinnetje hebben super leuke kerstballen gemaakt. Was een groot succes en iedereen is blij met het resultaat!! Bedankt!

Marije

Eenvoudig uit te voeren, met een duidelijke beschrijving. Het resultaat is prachtig.

Lidwien 2021

Wie is Rebecca?

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en is gepassioneerd door verf. Zij werkt met de techniek acryl gieten, maar schildert ook op leer, hout en textiel. 

Rebecca geeft haar kennis graag door op een begrijpelijke heldere manier en heeft een daarom een coole cursus acryl gieten gemaakt.