Maak zelf de mooiste onderzetters 

En leer hoe je ze afwerkt met epoxy

 

Creëer met vertrouwen

Stel je eens voor hoe je de mooiste onderzetters maakt met acryl gieten, die je afwerkt met epoxy. Ze zijn zo mooi dat je niet alleen een set voor jezelf maakt, maar ook je vrienden en familie regelmatig verrast met je eigen creaties. En zeer waarschijnlijk zijn ze zo mooi, dat je ze verkoopt op kunstmarkten en in je eigen webshop. Bovendien kun je deze kennis weer inzetten voor andere projecten die je gaat doen. 

En denk je eens in wat een plezier je in het maken hebt doordat je precies weet wat je moet doen om de mooiste onderzetters te maken met vloeibare verf, en omdat elke stap met epoxy helder en duidelijk is, zodat je resultaat ook super mooi en bevredigend is! 

Met de Video-cursus Onderzetters Acryl Gieten en afwerken met Epoxy wordt het een eitje.

Over de Video-cursus

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee met het maken van mooie onderzetters met een techniek van het acryl gieten en daarna hoe je jouw onderzetters afwerkt met epoxy. Werken met epoxy kan ene grote uitdaging zijn. Vooral als je er mee gaat beginnen. Er zijn wat foefjes en tricks die ik in deze videocursus met je deel en waarmee het epoxy aanbrengen ook meteen vanaf de eerste keer lukt. Deze onderzetters maak ik zelf ook en ze zijn een favoriet product.

In 6 video's en 5 Pdf's wordt alles helder uitgelegd, zodat jij het ook kan.

Doordat je levenslange toegang krijgt tot de cursus kun je steeds weer terug naar alle informatie en video's, zodat je ze zo vaak als je wil kunt bekijken en je resultaten steeds kunt verbeteren. 

Maak jouw onderzetters op jouw tijd en in je eigen huis

 • Levenslange toegang tot de cursus
 • Geen gedoe met reistijd en files  
 • Tips en tricks voor werken met epoxy
 • Eenvoudig uit te voeren pouring techniek
 • Meteen mooi resultaat
 • Bespaar jezelf veel mislukkingen en frustratie
 • Werkblad met alle materialen die je nodig hebt  

Hoe werkt het?

Meld je aan via de knop. Je komt dan op een beveiligde betaalpagina. Na betaling ontvang je een mail met factuur en een aparte mail met toegang tot Living Expression Club waarmee je direct toegang hebt tot deze Video-cursus. Je kunt inloggen zo vaak je wil en aan de slag wanneer jij maar tijd maakt voor jezelf. 

Welke onderdelen komen aan bod in de cursus?

 • Wat heb je nodig voor het maken van de onderzetters
 • De opstelling
 • Verf aanmaken met pouring medium en de juiste consistentie
 • Nogmaals de verf aanmaken en nu ook stapelen in de beker
 • De Flipcup in je dienblad en hoe je de beker eraf haalt
 • Belangrijke tips en aanwijzingen voor de techniek en het afwerken
 • Hoe gebruik je de gasbrander en waarom?
 • Benodigdheden en tips voor epoxy aanbrengen
 • Epoxy aanbrengen op je onderzetters
 • De kurk laag aanbrengen

Wat cursisten van Living Expression zeggen

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!"
Ria 

"De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis. Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen"

Claudia

Wat kost het?

Als je hier bent gekomen op deze pagina, dan weet je inmiddels dat de waarde van deze cursus enorm is. In deze cursus zit de kennis verwerkt die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Werken met epoxy vraagt kennis van de fijne kneepjes voor een mooi resultaat.  Die kennis deel ik met je in deze cursus. Dat is kennis die je na deze cursus kunt gebruiken voor andere projecten die je wil afwerken met epoxy. Maar ook de techniek van het acryl gieten is waardevol. Ik heb de techniek verfijnd en verbeterd zo dat je het gemakkelijk thuis kunt uitvoeren zonder heel veel geklieder. De cursus is heel compleet, zodat je van A-Z geholpen bent.

Je kunt met deze kennis je aankoopwaarde al heel snel terug verdienen met de verkoop van je onderzetters en met het delen van die kennis. Maar om een fijne cursus te hebben gedaan die je weer kennis en plezier geeft in nog meer projecten, dat is goud waard.

Doe je een cursus epoxy gieten in het atelier, dan ben je voor een cursus van een halve dag al €95 kwijt. In het atelier kun je maar 1 laag aanbrengen. De rest zul je daarna thuis zelf moeten doen. 

Deze cursus bevat materiaal voor meerdere lessen en heeft een waarde van €149,- . En voor maar €79 krijg jij levenslang toegang tot al deze gouden informatie. 

Ontmoet Rebecca

Rebecca Siccama is oprichter van Living Expression in Barendrecht. Zij werkt als  beeldend kunstenaar. Rebecca gaat graag op avontuur met verf en maakt kunst met fluid art, en zij schildert op allerlei ondergronden zoals leer, hout en doek. Acryl gieten is een grote passie van haar. 

Zij vind dat creativiteit onontbeerlijk is voor het leven en dat je spelend op weg mag gaan om te genieten van de wondere wereld van het maken.