Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig naar nieuwe dingen?

Op creatief vlak is er zó veel te beleven en ik ben altijd weer nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Ken je dat? Je houdt van knutselen, plakken, knippen, met viltstift of op textiel, op leer, noem maar op. Nieuwe dingen, nieuwe technieken zijn een spannend avontuur voor je! Voor mij in elk geval wel.

Ik ben me dus eens gaan verdiepen in iets nieuws. Een leuke techniek waar je snel resultaat mee kunt behalen en die ook heel mooi is. Lekker kliederen en proberen dus: acrylic pouring oftewel acryl gieten… In dit filmpje dat ik opgenomen heb, laat ik je zien hoe het werkt:

Dit is echt heel leuk om te doen! En zo mooi ook! Ik wil meer… mijn hersens zijn al aan het denken over nieuwe toepassingen. En ja, dit is alleen maar een tussendoortje hoor. Maar super leuk voor een workshop toch? Wil je graag komen kliederen in mijn atelier? Samen met je vriendinnen of zussen? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://livingexpression.nl/workshops-events/

Geef je snel op want er is veel belangstelling en maar beperkt plaats!

Wat is een leuke creatieve techniek die ik echt nog eens moet proberen? Deel het met me, want ik ben reuze benieuwd!

Rebecca

www.livingexpression.nl