WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

WORKSHOP ACRYL GIETEN

De workshops acryl gieten bij atelier Living Expression zijn toffe avonturen met verf. Je gaat acrylverf verdunnen zodat je deze kunt gieten. Daar zijn allerlei giettechnieken voor. We gaan in deze workshop met 1 van deze technieken gieten. Je kunt gieten op een luxe dienblad, een mooie ruige serveerplank of een doek. Het is een magische ervaring met een prachtig resultaat waar je met veel plezier op terug kijkt. Je wordt goed begeleid zodat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt. Deze workshop wordt afwisselend gegeven door Rebecca en Neline. Beide zijn ervaren met het geven van workshops en het acrylic pouring.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen?

Deze workshop is te reserveren voor groepen* vanaf 6 personen. Een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty of een zussendag of vriendinnendag zijn heel geschikt hiervoor. Voor groepen gelden geen aanbiedingen. Jullie investering voor deze workshop hangt af van het aantal deelnemers dat meedoet. Bij 6 deelnemers is de bijdrage €37,50 p.p.; bij 7 deelnemers is de bijdrage €34 p.p. en met 8 deelnemers €32 p.p. Vanaf 9 deelnemers is de bijdrage €31,50 p.p.  Het maximaal aantal personen is 20 verdeeld over twee groepen begeleidt door Rebecca en Neline. Wij komen ook op locatie wanneer de voorzieningen voldoende zijn voor een goede workshop beleving. 

*bij een exclusieve workshop voor groepen gelden geen aanbiedingen

Neem contact met Living Expression

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer. (Corona proof)

Voor 8 avonturen met verf hoef je geen schilderservaring te hebben. Je werkt aan de opdrachten op je eigen niveau onder begeleiding van Rebecca en haalt het beste uit jezelf naar boven. Wat ga je beleven?

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen ga je met het mes werken. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek. De overige twee keer ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek. 

Je kunt je nu al inschrijven voor januari 2021. Klik op de knop hieronder en schrijf je in. Je doet nu een aanbetaling zodat we jouw plek kunnen reserveren voor jou!

 

WORKSHOP SCHILDEREN OP LEER

In deze workshop beschilder jij onder begeleiding van Rebecca een echt leren portemonnee of een leren etui. En ga je naar huis met een prachtig zelf beschilderd exemplaar! Dat doen we met speciale verf voor leer die permanent en slijtvast is. Je begint op een stukje restleer. Daarna gaan we op een portemonnee of etui schilderen.  Rebecca heeft voldoende middelen om ook de ongeoefende schilder te helpen met een prachtig eindresultaat. Daar hebben we diverse hulpmiddelen voor. Je hoeft geen ervaring te hebben.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Dat kan!

Reserveren kan voor groepen vanaf 6 personen. Neem gerust even contact met me op voor meer informatie. De datum en tijd worden in overleg bepaald. De investering voor deze workshop is €42,50 per persoon. Daarvoor krijg je een bijzondere workshop inclusief gebruik van verf en penselen en een portemonnee of etui van echt leer. Ook de koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Kortom een compleet uitje waarbij je naar huis gaat met een prachtige eyecatcher! 

Neem contact met Living Expression

 

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Je rationele denken wordt even stil gezet om ruimte te geven aan je geest. Je intuïtie krijgt zo ruimte.

Geïnspireerd schilderen wat is dat?

Geïnspireerd is dat jij samen met God (je mag hier jouw term voor God invullen) iets gaat schilderen wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt. Je krijgt een ontmoeting met de diepere verlangens en behoeftes van jezelf.

Je maakt elke les een schilderij op een groot formaat opgespannen papier op een echte schildersezel en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cyclus geinspireerd schilderen en beleef het zelf!

Voor dit avontuur heb je geen schilderservaring nodig.