WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

APE: Acrylic Pouring Experience

Lijkt het acryl gieten jou wel leuk, maar weet je niet hoe je moet starten?

Of je hebt het al wel geprobeerd maar was het resultaat niet wat je wilde? 

In mijn Acrylic Pouring Experience neem ik je op een speelse manier mee in het acryl gieten. 10 Dagen toegang tot diverse video's en technieken, online vragen stellen en 3 x een live online workshop. Een mooiere manier om te beginnen met acryl gieten is er niet! En dat voor maar €27! 

LAG: Lol in Acryl Gieten

De waarde van deze videocursus is enorm! Want wil je leren acryl gieten met plezier, dan is een goede cursus onontbeerlijk. Alles is voor je uitgezocht en je weet meteen wat bewezen werkt en wat niet. Dat bespaart je enorm veel materialen die je niet nodig hebt. Alleen dat al is de cursus meer dan waard! Acryl gieten is zo enorm leuk! En als je er eenmaal aan geproefd hebt, wil en kun je niet meer stoppen! 

Klik op de knop voor meer informatie.

WORKSHOP ACRYL GIETEN

Acryl gieten is een magische belevenis met vloeibare verf! 

Heb je interesse om deze workshop te doen? Doe dan een voorreservering. Je kunt uit een aantal datums kiezen en je al voor opgeven. Bij voldoende deelnemers neem ik contact met je op. Je betaald pas wanneer de workshop doorgang gaat hebben. 

Deze workshop is ook te reserveren voor groepen.

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Je rationele denken wordt even stil gezet om ruimte te geven aan je geest. Je intuïtie krijgt zo ruimte.

Je maakt elke les een schilderij op een groot formaat opgespannen papier op een echte schildersezel en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cyclus geïnspireerd schilderen en beleef het zelf!

Voor dit avontuur heb je geen schilders-ervaring nodig.

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer. (Corona proof)

Plaats jezelf op de wachtlijst voor de volgende 8 avonturen met verf. We houden deze altijd op de donderdag avond. Sta je op de wachtlijst, dan ontvang je een mail met uitnodiging om je definitief in te schrijven.

Lees hier meer over deze avonturen met verf en onze wachtlijst