WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

WORKSHOP ACRYL GIETEN

De workshops acryl gieten bij atelier Living Expression zijn toffe avonturen met verf. Je gaat acrylverf verdunnen zodat je deze kunt gieten. Daar zijn allerlei giettechnieken voor. We gaan in deze workshop met 1 van deze technieken gieten. Je kunt gieten op een luxe dienblad, een mooie ruige serveerplank of een doek. Het is een magische ervaring met een prachtig resultaat waar je met veel plezier op terug kijkt. Je wordt goed begeleid zodat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt. Deze workshop wordt afwisselend gegeven door Rebecca en Neline. Beide zijn ervaren met het geven van workshops en het acrylic pouring.

Klik op "meer informatie en reserveren"voor de data en reserveren.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Deze workshop is te reserveren voor groepen* vanaf 6 personen. Een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty of een zussendag of vriendinnendag zijn heel geschikt hiervoor. Jullie investering voor deze workshop is €42,50 p.p. Zolang de corona maatregelen er zijn kunnen we met maximaal 20 personen verdeeld over twee groepen begeleiden.

Wij komen ook op locatie wanneer de voorzieningen voldoende zijn voor een goede workshop beleving. 

*bij een exclusieve workshop voor groepen gelden geen aanbiedingen

Neem contact met Living Expression

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer. (Corona proof)

Wat ga je beleven?

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen ga je met het mes werken. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek. De overige twee keer ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek. 

Voor 8 avonturen met verf hoef je geen schilderservaring te hebben. Je elk avontuur op je eigen niveau onder begeleiding van Rebecca of Hanna en haalt het beste uit jezelf naar boven.

Je kunt je nu al inschrijven voor diverse startmomenten 2021. Klik op de knop hieronder voor de datums en om je in te schrijven. Je doet nu een aanbetaling zodat we jouw plek kunnen reserveren voor jou!

 

DE MAGIE VAN 5X Acryl gieten

In deze cursus 5X acryl gieten ga je 5 verschillende technieken van het acryl gieten beleven. Je maakt 5 kunstwerken in 5 verschillende technieken van vloeibare kunst en krijgt alle ins en outs van elke techniek zodat jij straks ook thuis aan de slag kunt met deze techniek. Wij laten je zien wat je nodig hebt voor een goed resultaat, hoe de verschillende technieken werken en hoe je verfdikte en je medium moet zijn. 

Je gaat elke keer naar huis met een prachtig kunstwerk met een techniek in acryl gieten gemaakt. De cursus wordt gegeven door Neline die je goed stap voor stap meeneemt in het proces en je alles laat zien.

Bij deze cursus hoef je zelf helemaal geen materialen aan te schaffen. Wij zorgen dat jij alles hebt wat je nodig hebt bij de cursus. Dat spaart jou heel veel geld en moeite uit en zo kun je eerst zien wat je nodig hebt en alleen het nodige inkopen naderhand.

In 2021 starten er een aantal groepen op diverse startdatums met maximaal 10 deelnemers per groep. Eén groep overdag en één groep in de avond. We hebben nu een aanbieding voor deze cursus. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer info en de data.

Wacht niet te lang met aanmelden want de groepen zijn snel vol.

 

WORKSHOP SCHILDEREN OP LEER

In deze workshop beschilder jij onder begeleiding van Rebecca een echt leren portemonnee of een leren etui. En ga je naar huis met een prachtig zelf beschilderd exemplaar! Dat doen we met speciale verf voor leer die permanent en slijtvast is. Je begint op een stukje restleer. Daarna gaan we op een portemonnee of etui schilderen.  Rebecca heeft voldoende middelen om ook de ongeoefende schilder te helpen met een prachtig eindresultaat. Daar hebben we diverse hulpmiddelen voor. Je hoeft geen ervaring te hebben.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Dat kan!

Reserveren kan voor groepen vanaf 6 personen. Neem gerust even contact met me op voor meer informatie. De datum en tijd worden in overleg bepaald. De investering voor deze workshop is €42,50 per persoon. Daarvoor krijg je een bijzondere workshop inclusief gebruik van verf en penselen en een portemonnee of etui van echt leer. Ook de koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Kortom een compleet uitje waarbij je naar huis gaat met een prachtige eyecatcher! 

Neem contact met Living Expression

 

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Je rationele denken wordt even stil gezet om ruimte te geven aan je geest. Je intuïtie krijgt zo ruimte.

Geïnspireerd schilderen wat is dat?

Geïnspireerd is dat jij samen met God (je mag hier jouw term voor God invullen zoals bijvoorbeeld: energie, goddelijke, het hogere) iets gaat schilderen wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt. Je krijgt een ontmoeting met de diepere verlangens en behoeftes van jezelf.

Je maakt elke les een schilderij op een groot formaat opgespannen papier op een echte schildersezel en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cyclus geinspireerd schilderen en beleef het zelf!

Voor dit avontuur heb je geen schilderservaring nodig.