WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

Living Expression Club.

Ontvang nu 2 weken gratis toegang tot de Club en een aantal video's (ter waarde van €47)!
Een super gezellige en inspirerende online club waar je alles leert over vloeibare kunst met heel veel heldere video's en informatie. 

Living Expression Club is een prachtige online club waar je video's en doe het zelf projecten vind om zelf thuis te doen. Je wordt stap voor stap meegenomen in heldere video's en informatie en kunt heerlijk op je eigen tijd ermee aan de slag. Behalve mooie video's en doe het zelf projecten kun je er ook vragen stellen, je resultaten delen en vragen stellen aan andere deelnemers. Het is een echt Club waar je heel veel waarde ontvangt. 

Probeer nu 2 weken gratis en ervaar hoe mooi het is! Je zult verbaasd staan van de enorme waarde. 

Klik op "meer informatie" en ontvang de gratis toegang tot een aantal video's!

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Je rationele denken wordt even stil gezet om ruimte te geven aan je geest. Je intuïtie krijgt zo ruimte.

Geïnspireerd schilderen wat is dat?

Geïnspireerd is dat jij samen met God (je mag hier jouw term voor God invullen zoals bijvoorbeeld: energie, goddelijke, het hogere) iets gaat schilderen wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt. Je krijgt een ontmoeting met de diepere verlangens en behoeftes van jezelf.

Je maakt elke les een schilderij op een groot formaat opgespannen papier op een echte schildersezel en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cyclus geinspireerd schilderen en beleef het zelf!

Voor dit avontuur heb je geen schilderservaring nodig.

WORKSHOP ACRYL GIETEN

De workshops acryl gieten bij atelier Living Expression zijn toffe avonturen met verf. Je gaat acrylverf verdunnen zodat je deze kunt gieten. Je kunt gieten op een voorwerp naar keus en afhankelijk van het seizoen. Het is een magische ervaring met een prachtig resultaat waar je met veel plezier op terug kijkt. Je wordt goed begeleid zodat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt. 

Klik op "meer informatie en reserveren" voor alle informatie.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Deze workshop is te reserveren voor groepen* vanaf 6 personen. Een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty of een zussen dag of vriendinnen dag zijn heel geschikt hiervoor. Jullie investering voor deze workshop is vanaf €42,50 p.p. Wij komen ook op locatie wanneer de voorzieningen voldoende zijn voor een goede workshop beleving. 

*bij een exclusieve workshop voor groepen gelden geen aanbiedingen

DE MAGIE VAN 5X Acryl gieten in het atelier

In deze cursus 5X acryl gieten ga je 5 verschillende technieken van het acryl gieten beleven. Je maakt 5 kunstwerken in 5 verschillende technieken van vloeibare kunst en krijgt alle ins en outs van elke techniek zodat jij straks ook thuis aan de slag kunt met deze techniek. Je gaat elke keer naar huis met een prachtig kunstwerk met een techniek in acryl gieten gemaakt. De cursus wordt gegeven door Neline die je goed stap voor stap meeneemt in het proces en je alles laat zien.

Bij deze cursus hoef je zelf helemaal geen materialen aan te schaffen. Wij zorgen dat jij alles hebt wat je nodig hebt bij de cursus. Dat spaart jou heel veel geld en moeite uit en zo kun je eerst zien wat je nodig hebt en alleen het nodige inkopen naderhand.

In 2021 starten er een aantal groepen op diverse startdatums met maximaal 10 deelnemers per groep. Eén groep overdag en één groep in de avond. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer info en de data.

WORKSHOP SCHILDEREN OP LEER

In deze workshop beschilder jij onder begeleiding van Rebecca een echt leren portemonnee of een leren etui. En ga je naar huis met een prachtig zelf beschilderd exemplaar! Dat doen we met speciale verf voor leer die permanent en slijtvast is. Je begint op een stukje restleer. Daarna gaan we op een portemonnee of etui schilderen.  Rebecca heeft voldoende middelen om ook de ongeoefende schilder te helpen met een prachtig eindresultaat. Daar hebben we diverse hulpmiddelen voor. Je hoeft geen ervaring te hebben.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Dat kan!

Reserveren kan voor groepen vanaf 6 personen. Neem gerust even contact met me op voor meer informatie. De datum en tijd worden in overleg bepaald. De investering voor deze workshop is €42,50 per persoon. Daarvoor krijg je een bijzondere workshop inclusief gebruik van verf en penselen en een portemonnee of etui van echt leer. Ook de koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen. Kortom een compleet uitje waarbij je naar huis gaat met een prachtige eyecatcher! 

Neem contact met Living Expression

 

5X Acryl Gieten, de Video Cursus

In deze videocursus 5X acryl gieten wordt je meegenomen in 5 verschillende technieken van het acryl gieten . Stap voor stap laten we jou elke techniek op video zien. En daarnaast hebben we bij een aantal technieken een verdieping toegevoegd, zodat je de techniek ook nog eens op een andere manier kunt doen met ander resultaat.

Het is een videocursus met nu al 11 video's en hij wordt nog steeds uitgebreid met verdiepingsvideo's waarin de techniek nogmaals op een andere wijze wordt uitgelegd en voorgedaan.  

Je krijgt alle ins en outs van elke techniek goed te zien zodat jij straks ook thuis aan de slag kunt met deze techniek. Wij laten je zien wat je nodig hebt voor een goed resultaat, hoe de verschillende technieken werken en hoe je verfdikte en je medium moet zijn. 

De waarde van deze videocursus is enorm! Het zal je zeker niet teleurstellen. En wij geven een niet goed geld terug garantie.

 

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer. (Corona proof)

Wat ga je beleven?

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen ga je met het mes werken. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek. De overige twee keer ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek. 

Voor 8 avonturen met verf hoef je geen schilderservaring te hebben. Je elk avontuur op je eigen niveau onder begeleiding van Rebecca of Hanna en haalt het beste uit jezelf naar boven.

Je kunt je nu al inschrijven voor diverse startmomenten 2021. Klik op de knop hieronder voor de datums en om je in te schrijven. Je doet nu een aanbetaling zodat we jouw plek kunnen reserveren voor jou!