WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

5X Acryl Gieten, de complete beginners Cursus

In deze cursus leer je 5X zo snel acryl gieten met 5X meer resultaat. Ik laat je precies zien hoe dik je verf moet zijn, hoe je cellen krijgt en hoe elke techniek werkt met behulp van heldere stap voor stap video's.  Elke techniek wordt weer verdiept met verdiepingslessen, zodat je zeker zes maanden lang aan de slag kunt met elke week een les en een oefening.  

De waarde van deze videocursus is enorm! Ik heb hier 6 maanden fulltime aan gewerkt om kwaliteit en met diepgang neer te zetten om je te helpen het acryl gieten goed te leren. Acryl gieten is zo enorm leuk! En als je er eenmaal aan geproefd hebt, wil en kun je niet meer stoppen! 

Klik op de knop voor meer informatie.

WORKSHOP ACRYL GIETEN

Acryl gieten is een magische belevenis met vloeibare verf! Het is zo enorm leuk om te doen! En dat kun je in onze workshops komen proeven. Je kunt gieten op een voorwerp naar keus en afhankelijk van het seizoen. 

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Deze workshop is te reserveren voor groepen* vanaf 6 personen. Een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty of een zussen dag of vriendinnen dag zijn heel geschikt hiervoor. Jullie investering voor deze workshop is vanaf €42,50 p.p. Wij komen ook op locatie wanneer de voorzieningen voldoende zijn voor een goede workshop beleving. 

*bij een exclusieve workshop voor groepen gelden geen aanbiedingen

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer. (Corona proof)

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen ga je met het mes werken. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek. De overige twee keer ga je schilderen met een zelfgemaakte structuur.

Voor 8 avonturen met verf hoef je geen schilders-ervaring te hebben. Je elk avontuur op je eigen niveau onder begeleiding van Rebecca of Hanna en haalt het beste uit jezelf naar boven.

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Je rationele denken wordt even stil gezet om ruimte te geven aan je geest. Je intuïtie krijgt zo ruimte.

Je maakt elke les een schilderij op een groot formaat opgespannen papier op een echte schildersezel en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cyclus geïnspireerd schilderen en beleef het zelf!

Voor dit avontuur heb je geen schilders-ervaring nodig.