WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

WORKSHOP ACRYL GIETEN

De workshops acryl gieten bij atelier Living Expression zijn toffe avonturen met verf. Bij deze workshops kun je gieten op een luxe dienblad, een mooie ruige serveerplank of een doek. Het is een magische ervaring met een prachtig resultaat waar je met veel plezier op terug kijkt.Je wordt goed begeleid zodat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt. Deze workshop wordt afwisselend gegeven door Rebecca en Neline.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Neem gerust even contact met me op voor meer informatie. De datum en tijd worden in overleg bepaald.

Deze workshop is te reserveren voor groepen vanaf 6 personen. Een bedrijfsuitje of vrijgezellenparty of een zussendag of vriendinnendag zijn heel geschikt hiervoor. Voor groepen gelden geen aanbiedingen. 

Neem contact met Rebecca van Living Expression

8 Avonturen met verf!

8 Avonturen met verf is een belevenis. In 8 avonturen beleef je diverse technieken. (Corona proof)

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen ga je met het mes werken. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek. De overige twee keer ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek. 

Deze unieke opzet voor een schildersavontuur vind je nergens anders. In dit avontuur beleef je echt super veel in een korte tijd en ervaar je goed waar jouw hart ligt.

Geef je nu hier op en reserveer jouw plek!

 

WORKSHOP SCHILDEREN OP LEER

In deze workshop beschilder jij een echt leren portemonnee. En ga je naar huis met een prachtig zelf beschilderd exemplaar! Dat doen we met speciale verf voor leer die permanent en slijtvast is. Je begint op een stukje restleer. Daarna gaan we op een portemonnee of etui schilderen.  Rebecca heeft voldoende middelen om ook de ongeoefende schilder te helpen met een prachtig eindresultaat. Je hoeft echt geen ervaring te hebben. Rebecca helpt je om op jouw niveau iets heel bijzonders te maken. Daar heeft zij haar methodes voor.

Heb je interesse om deze workshop met een groep te doen? Dat kan! Reserveren kan voor groepen vanaf 6 personen. Neem gerust even contact met me op voor meer informatie. De datum en tijd worden in overleg bepaald.

Neem contact met Rebecca van Living Expression

 

GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

Geïnspireerd schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest (intuïtie), en op een ander niveau je creativiteit beleeft. 

Geïnspireerd schilderen wat is dat? Geïnspireerd is dat God (je mag hier jouw term voor God invullen) samen met jou iets gaat maken wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt

Je maakt elke les een schilderij en krijgt oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Voor dit avontuur hoef je niet te kunnen schilderen. De oefeningen zijn zo gemaakt dat iedereen ze kan!