RESERVEER NU DE

LIVE ONLINE

WORKSHOP ACRYL GIETEN

MET REBECCA

nu voor maar €37,50 incl. materialen en extra's!

DOE MEE MET DEZE MAGISCHE WORKSHOP ACRYL GIETEN!

Tijdens deze online live workshop gaan we samen aan de slag om met vloeibare verf een cool kunstwerk te maken. En met mijn live hulp gaat het ook jou lukken. Ik neem jou op jouw gereserveerde moment stap voor stap mee in het hele proces zodat je kunt genieten van een mooi resultaat. 

Je gaat tijdens deze workshop een kunstwerk maken op een doek. Maar tijdens de workshop van 14 oktober hebben we een special waarbij we een bamboeschaal gaan transformeren in een cool kunstwerk. Wil jij dus een bamboeschaal doen? Reserveer dan jouw workshop op 14 oktober!

Acryl gieten is en blijft een super leuke en magische techniek met vloeibare verf waar je echt een kick van krijgt. Ik houd mij nu al een tijdje bezig met deze techniek en er blijft altijd nog meer te ontdekken. 

Tijdens de workshop maak jij jouw kunstwerk op een doek van 30x30 cm. 

Bij de workshop acryl gieten ga je acryl verf vloeibaar maken en gieten met een bepaalde techniek. Wij helpen je met de juiste techniek en de dikte van de verf. Je wordt stap voor stap hierin meegenomen, zodat ook jouw resultaat prachtig is.

En alle materialen die je nodig hebt worden naar je opgestuurd, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken! Jij hoeft alleen maar je schort voor te binden, je handschoenen aan te doen, je vooraf doorgegeven spulletjes klaar te zetten en ervoor te gaan op de avond die je reserveert. 

Wanneer en waar is de workshop?

De workshop is live bij jou thuis op jouw gereserveerde moment. Je hoeft nergens heen en kunt het lekker vanuit jouw vertrouwde omgeving doen. Je kunt mij even zien aan het begin en einde van de workshop en verder richten wij de camera op wat ik doe zodat jij het na kunt doen. Ik kan jou niet zien, maar we kunnen met elkaar contact hebben via de chat. Je kunt dus gewoon je vragen stellen en zo leid ik je door de workshop heen.

En als je met een groepje meedoet kun je in één van jullie huizen afspreken en de workshop van daar uit doen met elkaar. Geen reistijd meer en rijden door het donker, lekker vanuit jouw eigen plekje. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, tablet of computer met wifi. De workshop is live online zodat jij altijd en overal vandaan deze workshop mee kunt doen.

Geen gedoe meer met regen, het vervoeren van je nog natte werk, de afstand die je moet afleggen om bij mij te komen en het gaan door het donker. 

Je ontvangt een link waarmee je inlogt op de workshop en live mee kunt doen. Ik neem je stap voor stap mee op jouw gekozen tijdstip. Jij kunt mij zien, maar ik kan jou niet zien. Je kunt vragen stellen via de chat.

Reserveer jouw moment, vraag je buurvrouwen, vriendinnen en zussen om mee te doen en beleef een fantastische avond samen!

Ik help jou door met een goede uitleg en begeleiding een mooie eerste kennismaking te hebben met acryl gieten. Voor alles wat je nodig hebt wordt gezorgd. 

Lees verderop ook de ervaringen van andere deelnemers.

En wat kost het?

De waarde van alleen de workshop acryl gieten is €55,00. Dat is wat anderen hiervoor vragen. Bij acryl gieten gebruik je veel verf en veel kostbaar medium, wat de waarde verklaart.

Maar ik bied deze live online workshop aan voor maar €37,50! Je ontvangt ALLE materialen (t.w.v. €19) bij jou thuis via de post, dus met een kopje thee of koffie ben je er:) 

Dit is natuurlijk erg nieuw en onwennig, ook al heb ik er inmiddels zelf wel ervaring mee. Zo online live is wel spannend voor jou als deelnemer. Gaat het lukken? Kan ik het volgen? 

Ik kan je geruststellen: ik werk met de beste techniek en laat alles met een zeer goede camera live aan je zien, zodat je het zeker kunt. En om je te helpen om deze workshop eens te proberen geef ik er tijdelijk nog iets extra's bij: een DIY videoserie met daarin:

 •  video's stap voor stap hoe je de schaal giet die je in de workshop doet
 •  video hoe je een bloempot giet
 •  video hoe je met de restverf nog notitieboekjes kunt voorzien   van een fraai design met vloeibare verf.

De waarde van deze DIY videoserie DIY is €29,50. Ik deel mijn kennis en ervaring met je in deze DIY. En jij ontvang hem er nu gratis bij! Je krijgt levenslang toegang en kunt er dus nog veel extra plezierige momenten mee beleven!

Nog even op een rijtje: wat ontvang je allemaal als je deze online live workshop reserveert? 

 •  een online live workshop op jouw gereserveerde moment
 •  alle materialen die je nodig hebt
 •  een DIY video serie

Wat zit er in je materialen pakket?

 •  een fles van Rebecca's eigen pouring medium t.w.v. €6,50
 •  een doos met 24 tubes acryl verf van 22ml elk t.w.v. €5
 •  een doek met een doorsnede van 30 cm t.w.v. €7,50
 •  en voor de workshop special van 14 oktober een bamboeschaal

Wat zit er bij de DIY?

 • de video's van een bamboe schaal stap voor stap uitgelegd
 • Video een terracotta bloempot transformeren met acryl gieten
 • Video wat je kunt met de restverf

En dat allemaal met een totale waarde van €89 voor maar €37,50!!

Reserveer jouw workshop en beleef de magie!

Direct reserveren

Laat je vriendinnen zelf ook reserveren

Prijs:
Hidden
Hidden
Avontuurlijke tips
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De eerstvolgende online live workshop is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over Living Expression

Het was een leuke workshop waar ik duidelijke uitleg kreeg over het gieten.

Voor een ieder die de grondbeginselen van het acryl gieten wil leren, kan ik deze workshop van Rebecca aanbevelen. 

J vd R.

 

Zelf hoef je geen materialen aan te schaffen, Alles is inbegrepen. Super, en je wordt goed begeleid. Voor mij is dit een goed concept en je hebt een mooi resultaat aan het eind. zeer aan te bevelen .

Sanne. 

 

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze cursus aan!

Riet

Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren

Het resultaat van het gieten is uiteindelijk het leukst . Living Expression vind ik heel professioneel. Ik zou het zeker aanbevelen .

Hetty 

 

Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de heldere stap voor stap uitleg.

Jennifer

Wie geeft de online live workshop acryl gieten? 

Deze workshops worden gegeven door Rebecca 

Rebecca is werkzaam als beeldend kunstenaar in Barendrecht en werkt  met de techniek acryl gieten. Zij houdt van het losse en vrije van acryl gieten en de 1001 mogelijkheden die je hiermee hebt. Rebecca schildert ook graag op leer en andere materialen. Verf is haar passie en die deelt ze graag met je.