Verhuizen is eerst een hoop rommel maken….

Verhuizen is eerst een hoop rommel maken. En daarna alles weer opruimen…. Tja, van een pand van 70 m2 naar een pand met 38 m2 vraagt om een flinke dosis creativiteit, opruimen en vernieuwen. Als je alles hebt verzamelt en afgezet op je nieuwe plek, staat het er helemaal vol met dozen en zeggen omstanders: “wat heb jij veel spullen zeg!” Klopt ja, een fijn atelier is voorzien van de nodige materialen, ezels, kwasten en potten, om nog maar te zwijgen over mooie showkasten voor mijn werk. Tja. Waar moet dat allemaal heen?

Mijn creatieve brein ging dus meteen heel hard aan de slag voor alle oplossingen. Meubels die niet meer passend zijn op mijn nieuwe locatie, verkopen. Thuis ook een rotzooi ervan maken. Wat kan er weg? En vooral: hoe maak ik van mijn nieuwe plekje mijn thuis waar mijn creativiteit meteen actief wordt? En ook de bezoeker: hoe voelt zij zich hier thuis? En wordt zij creatief uitgedaagd? Mijn denktank maakte overuren. Ja, dat is dus ook creativiteit! En als er eenmaal ideeën stromen wordt het super leuk! In de loop van het proces blijkt dat die nieuwe ruimte eigenlijk heel praktisch en fijn is. Dat de meubels hier een andere uitstraling moeten hebben omdat dat beter past. Maar dat mijn nieuwe indeling heel veel voordelen heeft. Hieronder dus een foto overzicht van mijn proces. Het is nog lang niet klaar. Maar het begint langzamerhand ergens op te lijken! Kijk even mee:

  

  

En nu is het tijd om te starten met een workshop schilderen op leer. Want ik heb veel kennis en ervaring opgedaan in het beschilderen van leren jassen en tassen en er vele tientallen klanten mee blij gemaakt. Maar er zijn ook mensen die het lekker zelf willen doen, of het willen proberen. Daarom heb ik een zaterdag georganiseerd met een workshop. Een hele dag, want dat geeft tijd voor een mooi resultaat en het maakt dat je er echt even een hele dag uit bent en heerlijk je creatieve zelf kunt opladen. De pilote zal zijn op 3 maart 2018 en omdat dit de eerste workshop is in schilderen op leer, kunnen er tien mensen met korting aan deelnemen. Als je nu al denkt: “dit wil ik”dan is hier de link om hem te reserveren met een flinke korting:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-schilderen-op-leer-jouw-tas-of-jas-een-echte-must-have-42910287826?discount=kortingsvoucher

Tijdens deze dag wordt je in de watten gelegd met een fijn programma, onbeperkt koffie en thee, wat lekkers erbij, en voor de lunch een heerlijke uitgebreide maaltijd. Deze dag is een belevenis die je even helmaal uit je dagelijkse stress haalt en je andere hersenhelft in actie zet. Natuurlijk is het handig als je al kunt schilderen, maar dat is niet puur noodzakelijk. We kunnen met weinig tot geen schilderervaring ook al hele mooie creaties gaan maken. Durf jij?  Reserveer hier:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-schilderen-op-leer-jouw-tas-of-jas-een-echte-must-have-42910287826?discount=kortingsvoucher

Je hoeft voor deze dag maar 2 dingen mee te nemen: jouw positieve mindset en een oude tas of jas. (tip: koop een tweedehands jas of tas, marktplaats staat er vol mee). Voor al het overige zoals verf, kwasten en andere benodigdheden wordt gezorgd. Het zal een heerlijke zorgeloze dag zijn, helemaal voor jou. En je vriendinnen natuurlijk, want neem die vooral mee voor de gezelligheid. Heb je vragen? Stel ze gerust en mail me. Wil je liever eerst een high tea bijwonen en een introductie les schilderen op leer? ( je gaat naar huis met een tastbare creatie van jezelf) Reserveer dan jouw high tea (en die voor je vriendinnen) via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-high-tea-inspiration-special-37804603587

Zie ik je daar? Ik ontmoet je graag!

Rebecca

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *