Hoe ik schilder en hoe dat anders is dan anders…

Deze keer heb ik een video opgenomen waarin ik wat vertel over iets waar ik nooit zo open over ben geweest. Behalve met een groep mensen waarvan ik wist dat ze het waarderen. Het gaat over een andere manier van schilderen waar ik me mee bezig hou en die in mijn beleving veel meer inhoud en diepte geeft aan wat ik maak. Deze manier van schilderen onderwijs ik ook in mijn cursus profetisch schilderen en omdat deelnemers er zo diep door worden geraakt, vindt ik het tijd dat het gewoon open is dat ik dit ook doe. Het hoort bij mij, en ik geloof dat het meer mensen mag gaan raken en helpen in hun creativiteit. Dus daar vertel ik meer over in deze video. Ik wens jullie veel kijkplezier en inspiratie toe bij het kijken.

Groetjes van Rebecca

Ps: Ik kan je helpen met iets moois en bijzonders voor een bruiloft of jubileum dat je te vieren hebt. Iets dat past bij je outfit en dat niemand anders heeft. Waarin jij helemaal tot je recht komt en mag stralen. Stuur me een bericht of mail als je meer wil weten!

Op 25 mei 2019 is er een hele zaterdag een workshop profetisch schilderen in mijn atelier. Voor deze dag hoef je niet te kunnen schilderen. Het zijn oefeningen die je gaat doen en het schilderen is een middel om ergens te komen en je creativiteit ruimte te geven. Je ervaart in deze dag vrijheid, ruimte, er mogen zijn, rust en ontspanning en nieuwe inspiratie. Het helpt je om je creativiteit op een andere manier te benaderen en dagelijks te gebruiken bij alles wat je doet. Heb je interesse in deze dag? Stuur me dan een mail!

Op 10 mei 2019 start er een cursus spelenderwijs techniek leren om te schilderen. Een cursus van 5 lessen die op vrijdagochtend plaatsvinden in mijn atelier. Vindt je het leuk om mee te doen? Wil je wel beter leren schilderen, maar op een ontspannen manier en in een rustige en inspirerende omgeving? Stuur me dan een mail en ik help je met alle informatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *