Maak 2 coole bloempotten met de online workshop acryl gieten

 

 • Doe mee met een super leuke ONLINE workshop acryl gieten
 • Thuis live meedoen en twee leuke bloempotten maken
 • Stap voor stap meegenomen worden in het proces
 • Stel je vragen in de chat
 • Inclusief benodigde materialen
 • Ook geschikt om samen met je vriendinnen, zussen, collega's te doen
 • Gewoon in je eigen huiskamer omdat een workshop in ons atelier even niet mag

We kunnen even geen workshops in ons atelier doen. Maar op deze manier beleef je toch een super leuke workshop vanuit je eigen huis. Doe je mee?

Tijdens deze workshop transformeer je 2 bloempotten in coole eyecatchers voor in je huis. Wij, Linda, Neline en Rebecca, nemen je stap voor stap mee in het hele proces van het acryl gieten, terwijl jij thuis lekker aan de slag gaat! Met een speciaal medium maak je de verf vloeibaar om vervolgens met speciale giettechnieken je bloempot te transformeren in een cool item voor in je huis. Natuurlijk kun je dit samen doen. Je reserveert ieder een workshop en spreekt af bij wie je thuis de workshop gaat doen. 

Hoe werkt het?

Je schrijft je in voor de workshop en rekent af in onze betaalpagina. Je ontvangt dan een mail met de link om online mee te doen. Op het tijdstip dat jij hebt gekozen om de workshop te doen, komt iemand uit ons team live. Via de link die je hebt ontvangen kun je inloggen op dat tijdstip en de workshop bijwonen. Jij kunt ons live zien, maar wij kunnen jou niet zien. Je kunt vragen stellen via de chat die één van ons bij houdt. 

De workshop is inclusief alle benodigde materialen. Dat wil zeggen dat je een pakket ontvangt met daarin:

 • 24 tubes verf van 22 ml in 24 kleuren
 • een fles speciaal pouring medium. Het is een huisrecept met medium voor acryl gieten waarmee je ook mooie effecten in je verf ziet ontstaan.
 • iets lekkers voor bij de koffie
 • een potje gesso primer
 • En je ontvangt 2 terracotta bloempotten met een doorsnede van 15 cm. 

De workshop wordt live vanuit het atelier gegeven. Eén van ons neemt je stap voor stap mee in het proces en doet je voor hoe je elke stap doet. Je krijgt steeds tijd om een volgende stap te nemen. En ondertussen kun je vragen stellen via onze chat. 

Als voorbereiding op de workshop sturen we je een mail met een overzicht van wat je verder nog moet doen om goed voorbereid mee te doen met de workshop. Wij sturen je zo volledig mogelijke informatie zodat je aan het begin van de workshop ook al echt klaar staat en kunt beginnen. 

Wat is jouw bijdrage voor deze workshop?

De bijdrage voor deze workshop is €25 per persoon. Daarvoor ontvang je ons pakket met alle benodigde materialen en neem je deel als we live de workshop geven. Je kunt het pakket zelf ophalen op onze "ophaalmomenten" OF je kunt het pakket tegen verzendkosten op laten sturen naar je huis. Je kunt dit aangeven bij het afrekenen.

Daarnaast ontvang je vooraf goed advies over wat je klaar moet zetten en wat je zelf nog nodig hebt aan huis tuin en keuken materiaal om de workshop handig thuis te doen. Wij hebben deze workshop vooraf helemaal uitgeprobeerd en zo uitgedacht dat je met minimaal kliederen een verbluffend resultaat thuis krijgt.  De materialen die je erbij krijgt zijn ruim voldoende voor twee bloempotten en van de verftubes hou je voldoende over om nog een paar potten te doen. (de enige aanvulling die je dan nog nodig hebt is een fles goed medium, en daar kunnen wij je altijd mee helpen)

Wil jij je pakket zelf ophalen? Dat kan! Wij hebben de volgende ophaalmomenten voor je:

 • 10 mei 16-17 uur
 • 11 mei 17-18 uur
 • 19 mei 17-18 uur
 • 20 mei 16-17 uur

Ophalen op de Boerhaavelaan 11 in Barendrecht!

Wil je het liever thuisbezorgd hebben? Dat kan ook! Voor €6,75 sturen wij het op naar je huis adres. Alles wat je hoeft te doen is bij boeking aangeven dat je het wil laten opsturen. Dat kun je doen op onze betaalpagina.

Wie zijn wij?

Living Expression is opgericht door Rebecca Siccama, beeldend kunstenaar in Barendrecht. Samen met haar team verzorgd zij workshops en avonturen met verf. Rebecca houdt van het creatie proces en het meebewegen met je creativiteit. Zij maakt schilderijen in een vrije stijl, schildert op leer en maakt kunst met de giettechnieken. 

Neline is geeft workshops acryl gieten en de cursus 5X acryl gieten waarin ze je vijf belangrijke technieken van het gieten leert. Zij is handlettering specialist en zij geeft ook danslessen.

Linda is ook handlettering specialist en zij geeft ook de workshops acryl gieten. Linda houdt van vrije creatieve processen waarin je lekker intuïtief werkt.

Op dit moment bestaat het team van Living Expression uit Rebecca, Hanna en Neline en Linda. Stuk voor stuk zijn zij creatieven in hart en nieren met elk hun specialisatie.