ONTDEK DE MAGIE VAN HET ACRYL GIETEN

Doe mee met de live online workshop 

video afspelen

Een workshop voor mensen van 8-80 jaar!

Ben je op zoek naar een leuke manier om kennis te maken met acryl gieten en thuis iets leuks te maken onder begeleiding van een professional? En dan graag zonder al het geklieder?

Acryl gieten is super leuk en met de juiste hulp ook goed te doen voor zo'n beetje elke leeftijd. En omdat er al veel mensen aan mij gevraagd hebben of ik een leuke workshop kan geven waaraan je vanuit heel Nederland kunt deelnemen en die voor alle leeftijden geschikt is, heb ik deze mogelijkheid gemaakt voor jou.

Doe je mee met de live online workshop acryl gieten op 14 juli aanstaande? We gaan onderzetters maken met acryl gieten.  Je maakt deze avond de mooiste onderzetters voor in je eigen huis!

Hoe werkt het?

De workshop doe je bij jou thuis. Alleen, of samen met je kinderen, kleinkinderen of vriendinnen. Dat kan allemaal. Je ontvangt een kijklink voor de workshop als jij je opgeeft. Op de dag en tijd dat de workshop is, klik je op de link en kun je mij live zien. Ik leg je stap voor stap uit wat we gaan doen, doe het voor en vervolgens ga jij zelf ook aan de slag ermee. Jij kunt mij zien, maar ik kan jou of andere deelnemers niet zien. We hebben contact via de chat die op het programma is aangesloten. En je ziet en hoort mij natuurlijk. 

Als je meedoet, ontvang je alle materialen thuis. Die stuur ik naar je toe. Je hoeft dus niets te doen, dan alleen bij de workshop zijn en klaar te zitten volgens mijn instructies. De instructies ontvang je in een mail. 

Wat kost deze workshop?

De workshop kost €39 per persoon, inclusief alle materialen die je nodig hebt, instructies van wat je klaar moet zetten en waar je die spullen eventueel op de kop kunt tikken (veel zul je gewoon in huis hebben), inclusief verzending van je pakket en inclusief de live online workshop avond. Ook ontvang je instructies voor de afwerking van je onderzetters.

In de instructies help ik je om alles zo op te zetten dat het geklieder tot een minimum wordt beperkt en je gewoon een leuke avond aan de keukentafel kunt hebben, samen met je vrienden, (klein)kinderen of andere verwanten. Zeer geschikt om met je kinderen te doen vanaf een jaar of 8. En ook als je al op zekere leeftijd bent is deze workshop heel leuk. Verzamel een groep in de flat waar je woont, bestel ieder de workshop met materialen. Regel een leuke ruimte om samen te komen en een laptop en ga aan de slag met deze super leuke workshop!!

Wat mijn cursisten zeggen van online workshops

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!"
Ria 

"De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis. Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen"

Claudia

In het pakket dat je ontvangt voor de workshop zit het volgende:

  • Vier kleuren acrylverf
  • Eén metallic kleur verf
  • Een flesje pouring medium
  • 6 onderzetters van hout
  • 6 kurkvellen voor onder de onderzetters
  • Handschoenen
  • 4 Plastic wegwerp bekers
  • een potje vernis
  • Verzending naar jou huis

Wanneer is de workshop en hoe werkt het?

De workshop is live op 14 juli om 19.30 uur. Je doet live mee met Rebecca die je stap voor stap naar het eindresultaat leidt. Je kijkt mee via laptop of tablet. Je hebt daarvoor internet nodig.

Bij aanmelding ontvang je een mail (uit het systeem, deze mail wordt automatisch verzonden), met een link om de workshop bij te wonen.

Je ontvangt ook een mail met instructies over hoe je de werkplek/ tafel waar je gaat gieten, moet inrichten voor een prettig resultaat. Daarin leg ik alles uit wat je moet voorbereiden voordat we beginnen. 

Op de avond zelf klik je om 19.20 uur op de kijklink en wacht tot we beginnen. Je hebt alles klaarstaan. Om 19.30 uur kom ik live en begin de workshop met alle deelnemers. We doen steeds een stap en wachten dan op elkaar voordat we de volgende stap nemen. Vragen kun je stellen in de chatfunctie. 

De avond duurt ongeveer 1,5-2 uur. Afhankelijk van hoe snel de groep is. 

Na de workshop ontvang je nog een mail met instructies over hoe je jouw kunstwerk kunt afwerken en het een mooie plek kunt geven in je huis. 

Klik eenvoudig op de link hieronder en je komt op een beveiligde betaalpagina waar je je transactie kunt uitvoeren. Daarna stuur ik je een e-mail met inlog gegevens en informatie. Om mijn mail te ontvangen kan het belangrijk zijn om mijn e-mail adres toe te voegen aan je adresboek in je mailprogramma. ([email protected])

Ontmoet Rebecca

Rebecca Siccama is oprichter van Living Expression in Barendrecht. Zij werkt daar als  beeldend kunstenaar. Rebecca gaat graag op avontuur met verf en maakt kunst met fluid art, en zij schildert op allerlei ondergronden zoals leer, hout en doek. Acryl gieten is een grote passie van haar. 

Zij vind dat creativiteit onontbeerlijk is voor het leven en dat je spelend op weg mag gaan om te genieten van de wondere wereld van het maken.