LAG plus

De complete video cursus acryl gieten voor beginners

PLUS masterclass dag live in het atelier

video afspelen

ACRYL GIETEN IS SUPER LEUK!

Maar zonder goed fundament zink je weg in modderige verf. En hoe leg je beter het fundament dan met LAG +?

Met LAG+ investeer je in een goede basis en een pijlsnelle ontwikkeling van jezelf. Je begint met de video's en neemt later ook deel aan een geweldige masterclass dag in Rebecca's atelier, waardoor je de puntjes op de i zet en de stof nog beter kunt toepassen.

Om acryl gieten succesvol te gaan doen, heb je de juiste informatie nodig over hoe je de verschillende technieken doet, en welke materialen je nodig hebt, welke verf bij elkaar kan en welke niet en hoe de consistentie voor iedere techniek moet zijn.

De voordelen van LAG+:

 1.     Toegang tot de video-cursus LAG met 12 modules video lessen acrylgieten
 2.      Een maand community en persoonlijke begeleiding
 3.      Een maand lang feedback krijgen op je werk
 4.      4 Live online workshops
 5.      3 welkomstcadeaus t.w.v. €185
 6.      Een hele dag in het atelier van Rebecca t.w.v. €249
 7.      Incl. materialen, koffie, thee, lekkers en een voedzame lunch
 8.     3 technieken oefenen onder professionele begeleiding
 9.      Datum masterclass dag wordt gekozen via datumprikker
 10.     Meteen beter inzicht in de consistentie van de verf en de technieken

Na LAG+ kun jij acryl gieten met mooie resultaten en weet je hoe elke techniek werkt. Je krijgt er energie van, en weet hoe je een prachtige Swipe maakt met heel veel mooie cellen. En als je vriendinnen vragen iets te maken voor hun huis, doe jij dat met zelfverzekerdheid. 

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

JANNY MEEUWISSE
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan, anders was ik niet zo ver gekomen. Door de workshops in de club stimuleert dat nog meer. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

ANNEKE STAM:

Naast de cursus LAG nam ik deel aan de masterclass van Living Expression in Barendrecht. Het was een fijne dag, waarin we hard aan het werk geweest zijn met een 3-tal werkstukken. Er was tijd voor ontmoeting met andere cursisten tijdens de lunch. Vanuit het hoge noorden is het een hele expeditie, maar het is het meer dan waard!

Daarbij hielpen de duidelijke video’s, maar zeker ook de workshops en de online omgeving met feedback en reacties van Rebecca. Een succesvol voorbeeld van een geslaagde online cursus en community!

Hennie Zeij:

Ik heb enorm genoten van de masterclass dag bij LAG+.

Ik heb veel geleerd. Het is een aanvulling op LAG omdat je meerdere technieken op 1 dag doet en meteen een indruk krijgt van wat je moet doen en hoe nauwkeurig het moet gebeuren.

Je leert de dikte van de verf beter inschatten en ook ga je beter begrijpen hoe het uitrekken van cellen werkt. Kortom voor mij is LAG+ het helemaal waard!

ELLEN TINGA:

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

MIRJAM BRULL:

Een goede online cursus acrylgieten, lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd.

De video s zijn zeer goed en als je hulp nodig hebt dan wordt er snel op gereageerd, gewoon TOP.

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

LAG+ is voor mensen die meer willen

LAG+ is niet voor iedereen. Het is speciaal voor mensen die gemotiveerd zijn om in korte tijd te leren waar ik jaren over heb gedaan. Die bereid zijn om wat meer te investeren en daar ook de resultaten bij zullen zien. Want Live in het atelier betekent begeleiding van Rebecca zelf die je helpt om nog beter het gevoel te krijgen dat je nodig hebt voor Acryl Gieten. 

Maar... er is een BEPERKT aantal plaatsen beschikbaar voor LAG+!

Want ik heb maar een beperkt aantal plaatsen in mijn atelier. Dus als LAG+ helemaal past bij jou, bij hoe jij in het leven staat, meld je dan direct aan

Hoe werkt het?

Na aanmelden: 

 • Ontvang je direct toegang tot de video cursus LAG
 • Bekijk ik of jij kunt deelnemen
 • Ontvang je, als je bent toegelaten, een datum prikker om een datum te plannen voor de masterclass dag  
 • Als jouw aanmelding niet in aanmerking komt voor de masterclass dag, dan ontvang je het teveel betaalde terug
 • Mensen die op de wachtlijst staan, hebben voorrang
 • Heb je meteen een maand toegang tot het stellen van vragen en je werk laten zien in Living Expression Club 
 • Kun je meteen deelnemen aan de live online workshops die 4 weken lang worden gegeven

100% 30 dagen niet goed, geld terug garantie!

Ik ben zo zeker van mijn cursus LAG, dat het werkt als jij ermee aan de slag gaat, dat ik je een keiharde garantie 30 dagen niet goed geld terug geef! 

Wij leveren kwaliteit met heldere stap voor stap video's. Voldoet het product toch niet aan jouw verwachtingen? Als jij kunt laten zien dat je de cursus hebt doorgenomen en aanwezig was bij de Lives, maar je bent niet tevreden met het resultaat, dan heb je 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je ontvangt jouw volledige cursus terug. Omdat het een online cursus is, is dit op voorwaarde dat je er ook echt mee aan de slag bent gegaan. Stuur een mail om het te bespreken.

Drie welkomstcadeaus voor jou

Als je nu begint met LAG, dan geef ik je er nog drie prachtige en waardevolle cadeaus bij met een totale waarde van €187,-! 

Want hoewel je jouw cursus er in no time uit hebt door alles wat je aan materialen bespaart, en alle besparingen in mislukte schilderijen, geef ik je graag nog meer moois erbij.

PLUS DE MOGELIJKHEID OM TE BETALEN IN 2 TERMIJNEN!

Cadeaubundel 1 (t.w.v. €80,-)

Deze experience bundel geeft je toegang tot:

 • Alle video's van mijn acrylic pouring experience
 • De video acryl gieten met een eiersnijder

Cadeau bundel 2 (t.w.v. €39,-)

Ontdek alles over kleuren:

 • Zelf kleuren mengen
 • Kleuren slim combineren 
 • Wat kleuren ons vertellen

Cadeau bundel 3 (t.w.v. €68,-)

De geheimen van acrylic pouring bundel

 • PDF met hoeveel verf je nodig hebt voor je project
 • Het geheime recept van Rebecca's pouring medium

Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor LAG+?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus LAG, heb je direct toegang tot de cursus LAG. Je kunt meteen inloggen en de video's bekijken. Je hebt LEVENSLANG TOEGANG tot LAG. 

De eerste maand kun je ook vragen stellen op het vragenbord en foto's delen op het fotobord voor clubleden. Ook kun je meteen meedoen met onze live online workshops waarvoor je je kunt aanmelden via een link die ik altijd deel in het betreffende bord in de club. 

Je ontvangt meteen een datum prikker waarin je aan kunt geven wanneer jij de masterclass dag kunt doen. Als alle LAG+ deelnemers deze hebben ingevuld ontvang je de definitieve datum hiervoor per mail. 

Wat maakt de cursisten van LAG+ zo succesvol?

Het succes van mijn cursisten is gebaseerd op 3 dingen:

 • Stap voor stap heldere video's:  De video's zijn super duidelijk en helder en laten je echt alles zien. Natuurlijk zorgt oefening en herhaling voor het maximale resultaat, maar dan krijg jij ook die geweldige resultaten voor elkaar.
 • Contact:  Mijn cursisten maken contact met elkaar via het vragenbord en het fotobord in mijn Living Expression Club. Zij laten alles wat ze maken zien en geven elkaar complimenten en feedback . Dit is een enorme stimulans voor mijn cursisten. Jij krijgt een maand lang gratis toegang tot Living Expression Club. Door actief mee te doen, zul je verbaasd staan van jouw succes 
 • Deelname aan de live online workshops:  Elke week is er een live online workshop voor clubleden en posten deelnemers hun resultaat. Deelnemers doen vaak meteen live mee. Maar als ze niet meteen meedoen en alleen kijken, maken ze hetgeen is voorgedaan daarna zelf. Ze posten hun resultaat daarna op ons fotobord. Dit is een enorme stimulans die je helpt om ontspannen ermee bezig te zijn. Je kunt een maand lang deze live online workshops bijwonen. En als je clublid wordt nog veel langer. Je zult zien dat het de moeite waard is.
 • De masterclass dag in het atelier, die je helpt om je techniek te verfijnen en nog beter te weten wat je wel en niet moet doen. 

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club. Zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.