LAG (Lol in Acryl Gieten)

De complete video cursus acryl gieten voor beginners

video afspelen

ACRYL GIETEN IS SUPER LEUK!

Het is heerlijk intuïtief, magisch gewoon hoe de verf beweegt en reageert. Je krijgt er energie van en wordt zo blij van het resultaat! Maar zonder goed fundament zink je weg in modderige verf. En hoe leg je beter het fundament dan met LAG (Lol in Acryl Gieten)?

Met LAG investeer je in een goede basis. Je begint met de video's en leert stap voor stap alles wat je nodig hebt om uiteindelijk succesvol een Swipe te doen.  

Je leert hoe je pouring medium mengt met verf en welke consistentie nodig is voor de technieken van LAG. 

Je leert de technieken stap voor stap en leert alles over cellen. Hoe ontstaan ze en welk middel is het makkelijkst om te gebruiken? Ik hou van eenvoud en heb dus allerlei dingen ontwikkelt om het gemakkelijk en eenvoudig te maken. O.a. door het recept van mijn pouring medium met je te delen, zodat je eenvoudig en heel goedkoop je eigen pouring medium kunt maken waarmee je makkelijk mengt met acrylverf en ook geweldige cellen kunt krijgen. 

De Swipe is een techniek voor gevorderden en de ultieme techniek in deze cursus. Je leert alles over de celactivator die ik gebruik en hoe je die prachtige kantpatronen van cellen kunt krijgen. 

Met LAG heb jij vanaf dag 1 plezier in het acryl gieten en maak je snelle vorderingen. Alle kennis die je nodig hebt staat voor je klaar.

De voordelen van LAG:

  1.     Toegang tot de cursus LAG met 12 modules video lessen acrylgieten
  2.     Toegang tot Rebecca's geheime recept Pouring Medium
  3.     Meteen beter inzicht in de consistentie van de verf en de technieken
  4.     Elke techniek stap voor stap voorgedaan
  5.     Alles wat je nodig hebt om de Swipe succesvol uit te voeren

Na LAG kun jij acryl gieten met mooie resultaten en weet je hoe elke techniek werkt. Je krijgt er energie van, en kunt een prachtige Swipe maken met heel veel mooie cellen. En als je vriendinnen vragen iets te maken voor hun huis, doe jij dat met zelfverzekerdheid. 

RIA HOENDEROP:

De cursus van Rebecca is heel duidelijk uitgelegd
Mijn man en ik hebben thuis een werkplekje gemaakt en zijn super blij met de duidelijke cursus! 

Bekijk de video om te horen wat Ria zegt over de cursus, Rebecca en Living Expression

JANNY MEEUWISSE
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan, anders was ik niet zo ver gekomen. De video's zijn makkelijk te volgen en erg duidelijk. Ook de masterclass is een aanrader. 

Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

ELLEN TINGA:

Ik deed al acryl gieten voordat ik met de cursus begon, maar merk nu dat ik een hoop niet goed deed. Veel YouTube filmpjes gekeken waar je net de de fijne kneepjes niet mee krijgt. In de cursus LAG van Rebecca wel. En ook de feedback van Rebecca en mijn medecursisten is enorm waardevol. 

MIRJAM BRULL:

Een goede online cursus acrylgieten, lekker in je eigen tempo en in je eigen tijd.

De video s zijn zeer goed en als je hulp nodig hebt dan wordt er snel op gereageerd, gewoon TOP.

DINIE VAN BUUREN:

Het is handig om technieken even terug te kunnen kijken via een video, dus ik ben zeker enthousiast dat dit mogelijk is. Ik ben nog beginner, dus blijven oefenen.

FEESTELIJK AANBOD VOOR JOU

De cursus LAG heeft een hele mooie update gehad en is nu nog beter geworden! En om dat te vieren biedt ik nu LAG (Lol in Acryl Gieten) aan voor geen €247 en ook geen €147, maar voor maar €77! 

Nog nooit eerder deed ik zo'n bijzonder aanbod.  En ik weet ook niet wanneer het weer komt. Want de waarde van deze cursus is enorm. Ik heb geïnvesteerd in kennis, geëxperimenteerd met materialen , verf en pouring mediums en alles helde r op een rijtje gezet voor jou. Al de video's zijn opgenomen, zodat je stap voor stap alles kunt beheersen. En je kunt hier even mee vooruit, want er is heel veel te bekijken en te doen. 

Als je wel eens bij een webinar-workshop bent geweest, dan weet je dat ik een aanbod doe voor €147 en dan weet je dus ook hoe bijzonder dit aanbod is. En ik geef je er ook nog een cadeau bij: het is bijna kerst en daarom geef ik de kerst DIY (doe het zelf) er gratis bij! Hierin staan 5 video's met uitleg hoe je glazen kerstballen heel cool maakt en hoe je met de overgebleven verf een prachtige mdf kerstster maakt. Super leuk om juist u te doen. En je kunt hem ook heel goed doen met je (klein)kinderen of neefjes, nichtjes, vriendinnen. Hij is super leuke n ik krijg er al een paar jaar lovende reacties op. En deze DIY is mijn cadeau aan jou als je nu LAG aanschaft voor deze belachelijk lage prijs. 

Let op: Dit aanbod is 3 dagen geldig! Dus reageer meteen en klik op de knop om je in te schrijven!

100% 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Ik ben zo zeker van mijn cursus LAG, dat het werkt als jij ermee aan de slag gaat, en daarom heb ik een keiharde garantie 14 dagen niet goed geld terug! 

Aan het einde van deze cursus kun je zelf de mooiste kunst maken. Je weet hoe je cellen krijgt en welke geheimen er zijn in het acryl gieten voor beginners. Je weet wat je nodig hebt en kunt je lekker verder ontwikkelen in deze leuke techniek. Je maakt de mooiste Swipes met veel cellen en vriendinnen gaan je vragen voor een schilderij in hun huis. 

Mijn cursus LAG is zo gemaakt dat iedereen die wil beginnen met acryl gieten het kan. De video's zijn helder en stap voor stap wordt alles uitgelegd wat je nodig hebt. En mocht je toch nog vragen hebben, dan sta ik voor je klaar!

Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor LAG?

Zodra je je aanmeldt voor de cursus LAG, heb je direct toegang tot de cursus. Je kunt meteen inloggen en de video's bekijken. Je hebt LEVENSLANG TOEGANG tot LAG. 

Deze cursus is volledig op video. Je wordt met de video's uitstekend begeleid om alles toe te eigenen. Je gaat zelf op je eigen tijd aan de slag in je eigen omgeving. je ontvangt ook tips van mij om thuis het acryl gieten te doen. 

Daarnaast ontvang je direct toegang tot de Kerst DIY, zodat je meteen aan de slag kunt en de leukste kerstballen kunt maken.

Wat maakt de cursisten van LAG zo succesvol?

Het succes van mijn cursisten is gebaseerd op 3 dingen:

  • Stap voor stap heldere video's:  De video's zijn super duidelijk en helder en laten je echt alles zien. Natuurlijk zorgt oefening en herhaling voor het maximale resultaat, maar dan krijg jij ook die geweldige resultaten voor elkaar.
  • Handige Pdf met wat je benodigdheden en dan allemaal met super goedkope spullen
  • Het recept van Rebecca's pouring medium wat acryl gieten stukken makkelijker maakt en nog goed voor je portemonnee ook. 

Wie is Rebecca Siccama?

Ik ben als beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Ik houdt al sinds mijn vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn mijn grote passie. Ik houdt van het avontuur met de verf. Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg. 

Ik schilder op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilder ik leren jassen en tassen, maak ik schilderijen en ben ik actief met vloeibare kunst. Ik maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheffen, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Over Rebecca van Living Expression

Ik geloof dat creativiteit en kunst onontbeerlijk zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Ik wil je kunst en creativiteit laten beleven! Met LAG en Living Expression Club. Zodat jij je dagelijkse boost aan energie kunt krijgen met creatieve momenten voor jezelf.