GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

een belevenis in Barendrecht

Verlang jij naar meer ruimte in je creativiteit? En om je creativiteit nog dieper te beleven? Creativiteit als reset te ervaren? In het moment te leven elke dag?

Wil je graag kunnen creëren vanuit jouw geest, vanuit wie jij bent, terwijl je nieuwe verbindingen legt in je hersenen? Bij geïnspireerd schilderen werken we intuïtief, met onze geest terwijl we ook verbinding maken met God, het goddelijke.  Ieder mens heeft een eigen beeld van wat god  of de onzichtbare is.  En dat mag er zijn. We zijn allemaal verschillend en ervaren dit ook allemaal anders. In dit avontuur ga je het onzichtbare zichtbaar maken en dieper ervaren. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest, en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Ben je nieuwsgierig geworden?

Dan is geïnspireerd schilderen echt iets voor jou! Ik neem je 5 avonden mee in een bijzondere belevenis. Je beleeft hoe je schildert met je geest, hoe je de verbinding legt en hoe je daarin verdieping aanbrengt, terwijl je tegelijk meer kennis van het onderwerp geïnspireerd schilderen krijgt. Het schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft.

Over het schilderen

We schilderen op grote vellen opgespannen papier op ezels en met acrylverf. Je maakt elke les een schilderij met oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Voor dit avontuur hoef je niet te kunnen schilderen. De oefeningen zijn zo gemaakt dat iedereen ze kan!

Geïnspireerd schilderen: wat is dat? Geïnspireerd is dat God (je mag hier jouw term voor God invullen) samen met jou iets gaat maken wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt. Een liefdevolle ervaring waarin jij helemaal mag zijn wie je bent. Je ervaart geen veroordeling, maar alleen acceptatie en liefde.

Schilderen is een uitdrukking van jouw geest. Het heeft te maken met iets creëren. Elk mens is creatief omdat we zo gemaakt zijn. We hebben makers DNA! Als je nu iets kunt creëren samen met God dan is dat geïnspireerde creatie. En dat is een prachtige dynamiek. 

Rebecca neemt je in deze cursus mee en verteld je hoe dit proces bij haar werkt, zonder jou op te leggen hoe jij het moet doen. Je krijgt ruimte en vrijheid om alles op jouw manier te doen en ervaren en wordt meegenomen in een liefdevolle acceptatie van wie jij bent en hoe jij de dingen beleeft. Het is een meditatieve belevenis, waarin je wordt uitgedaagd om op een liefdevolle manier naar jezelf en anderen te kijken.

Wil je meedoen? Geef je dan snel op, want er is beperkt plaats. Maximaal 10 deelnemers. Zo is er ook voldoende aandacht voor iedereen

Wil je nog even contact met me hebben?  Je kunt me mailen via: rebecca@livingexpression.nl

Jouw investering:

Deze bijzondere cursus bied ik aan voor maar €125 per persoon. Dat is het ook waard. Vijf avonden beleef je een verdieping met elke avond een praktische oefening in geïnspireerd schilderen. We nemen uitgebreid de tijd om diep in het proces te gaan zodat je verrijkt naar huis gaat. Je ontvangt ook alle materialen, gebruik van kwasten en ezels en koffie/thee en wat lekkers bij de lessen.  Dus reserveer nu meteen jouw plekje en beleef dit bijzondere avontuur. Het is het meer dan waard!

Je doet nu alleen een aanbetaling van €25 en de rest volgt voor aanvang van de cursus.

De groepen zijn klein, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Er is 1,5 meter afstand tijdens de workshop en er zijn extra hygiëne maatregelen die Corona op afstand houden. Bovendien krijgt iedere deelnemer alle benodigde materialen op een eigen tafel waar je ook gaat gieten, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Ook is er desinfecterende hand-gel aanwezig om je handen na gebruik toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. We hebben in het atelier een luchtreiniger die 99% van alle virussen filtert en vernietigd. Maar de belangrijkste regel blijft 1,5 meter afstand houden van elkaar. Zo houden we onze ruimte virusvrij! Na aanmelding ontvang je het volledige Corona protocol via een mail.

Mocht de les niet door kunnen gaan door dat je verkouden bent, hoest of koorts hebt? Je mag dan een andere datum de les inhalen.

Direct reserveren

Dit is een aanbetaling van €25. De rest volgt voor aanvang van de cursus

De eerstvolgende workshop is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over geïnspireerd schilderen bij Rebecca

Nieuw voor mij! Ik keek ernaar uit en deze cursus werkte bevrijdend. Ik ben vrij en mag mijn creativiteit laten stromen!
Corina

God heeft me creativiteit gegeven om te schilderen. Deze creativiteit zat verborgen in mij en mag nu tevoorschijn komen. Door de cursus ben ik daar achter gekomen.
Jeanette

Ik verlangde al om wat in mijn hart leefde op papier /doek te zetten, maar ik wist niet hoe.  Deze cursus had zoveel impact dat ik verbluft ben. Het voelde als een fontein in me die werd geopend. 
Doina

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt verzorgd door Rebecca. Zij is werkzaam als kunstenares in Barendrecht en heeft zich gespecialiseerd in het beschilderen van bijzondere materialen zoals hout, leer en jeans. Rebecca houdt van zowel abstract als het beeld en experimenteren is voor haar een avontuur. Rebecca's kunst is deels intuïtief of geïnspireerd geschilderd.