GEÏNSPIREERD SCHILDEREN

een belevenis in Barendrecht

Verlang jij naar meer ruimte in je creativiteit? En om je creativiteit nog dieper te beleven? Creativiteit als reset te ervaren? In het moment te leven elke dag?

Wil je graag kunnen creëren vanuit jouw diepste binnenste, vanuit wie jij bent, terwijl je nieuwe verbindingen legt in je hersenen? Bij geïnspireerd schilderen werken we intuïtief, met onze geest, ook wel inner Being genoemd in het Engels, terwijl we ook verbinding maken met God, het goddelijke, onvoorwaardelijke Liefde.  Ieder mens heeft een eigen beeld van wat god  of de onzichtbare is.  En dat mag er zijn. We zijn allemaal verschillend en ervaren dit ook allemaal anders. In dit avontuur ga je het onzichtbare zichtbaar maken en dieper ervaren. Je leert hoe je kunt schilderen vanuit jouw geest, en op een ander niveau je creativiteit beleeft. Ben je nieuwsgierig geworden?

Dan is geïnspireerd schilderen echt iets voor jou! Ik neem je 5 ochtenden mee in een bijzondere belevenis. Je beleeft hoe je schildert met je geest, hoe je de verbinding legt en hoe je daarin verdieping aanbrengt, terwijl je tegelijk meer kennis van het onderwerp geïnspireerd schilderen krijgt. Het schilderen is als een soort meditatie die helderheid, rust en ontspanning geeft.

video afspelen

Over het schilderen

We schilderen op grote vellen opgespannen papier op ezels en met acrylverf. Je maakt elke les een schilderij met oefeningen die jouw creativiteit openen. Je stapt in een nieuwe wereld die mooi en liefdevol is. 

Voor dit avontuur hoef je niet te kunnen schilderen. De oefeningen zijn zo gemaakt dat iedereen ze kan!

Geïnspireerd schilderen: wat is dat?

Geïnspireerd is dat jij met je intuïtie iets maakt in connectie en samenwerking met God, Onvoorwaardelijke Liefde (je mag hier jouw term voor God invullen)  wat buiten jouw rationele denken ligt. Het is verbluffend wat er dan gebeurt. Een liefdevolle ervaring waarin jij helemaal mag zijn wie je bent. Je ervaart geen veroordeling, maar alleen acceptatie en liefde.

Schilderen is een uitdrukking van jouw geest. Het heeft te maken met iets creëren. Elk mens is creatief omdat we zo gemaakt zijn. We hebben makers DNA! Als je nu iets kunt creëren samen met God dan is dat geïnspireerde creatie. En dat is een prachtige dynamiek. 

Rebecca neemt je in deze cursus mee en verteld je hoe dit proces bij haar werkt, zonder jou op te leggen hoe jij het moet doen. Je krijgt ruimte en vrijheid om alles op jouw manier te doen en ervaren en wordt meegenomen in een liefdevolle acceptatie van wie jij bent en hoe jij de dingen beleeft. Het is een meditatieve belevenis, waarin je wordt uitgedaagd om op een liefdevolle manier naar jezelf en anderen te kijken.

Wil je meedoen? Geef je dan snel op, want er is beperkt plaats. Maximaal 10 deelnemers. Zo is er ook voldoende aandacht voor iedereen

Wil je nog even contact met me hebben?  Je kunt me mailen via: [email protected]

"De workshop heeft me meer inzichten gegeven over mezelf. Blokkades kunnen loslaten. Het is fijn om samen met anderen te zijn, de veilige omgeving waar alle emoties mogen zijn. De rustige manier waarmee je de groep begeleid is erg prettig waardoor je voelt dat je kan en mag praten over situaties in je leven."

Janette

"In een woord; wauw! Een ervaring om nooit te vergeten door de verbinding die je op meerdere manieren ervaart! Als groep is er eenheid, vrijheid en acceptatie en alles mag er zijn. Veiligheid, ontspanning en 'kind' ZIJN passen bij deze cursus en op avontuur gaan is geweldig op deze manier! Zeer aan te bevelen!"

Gerdi

Jouw investering:

Deze bijzondere cursus bied ik aan voor slechts €125 per persoon. Vijf woensdag ochtenden beleef je een verdieping met elke ochtend een praktische oefening in geïnspireerd schilderen. We nemen uitgebreid de tijd om diep in het proces te gaan zodat je verrijkt naar huis gaat. Je ontvangt ook alle materialen, gebruik van kwasten en ezels en koffie/thee en wat lekkers bij de lessen. Reserveer nu meteen jouw plekje en beleef dit bijzondere avontuur. Het is het meer dan waard!

Stuur [email protected] een mail voor informatie wanneer de volgende geïnspireerd schilderen zal zijn.

Meld je aan voor de wachtlijst

Zodra er weer een cursus begint ontvang je een mail en kun jij als eerste inschrijven

De eerstvolgende geïnspireerd schilderen is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over geïnspireerd schilderen bij Rebecca

God heeft me creativiteit gegeven om te schilderen. Deze creativiteit zat verborgen in mij en mag nu tevoorschijn komen. Door de cursus ben ik daar achter gekomen.
Jeanette

Nieuw voor mij! Ik keek ernaar uit en deze cursus werkte bevrijdend. Ik ben vrij en mag mijn creativiteit laten stromen!
Corina

Ik verlangde al om wat in mijn hart leefde op papier /doek te zetten, maar ik wist niet hoe.  Deze cursus had zoveel impact dat ik verbluft ben. Het voelde als een fontein in me die werd geopend. 
Doina

Altijd al een hele grote wens gehad om te leren schilderen.
Rebecca’s filmpje op YouTube maakte me enthousiast en heb ik de stoute schoenen aangetrokken .
Zo blij dat deze cursus van haar op mijn pad is gekomen .
Aanvankelijk had ik niet zo’n hoge dunk van mijn “ talent “
Maar Rebecca’s talent is om mensen te stimuleren en aan te moedigen om vooral dicht bij jezelf te zijn en te blijven . Het kind in jezelf wakker te maken en heerlijk aan de slag te gaan met verf en inspiratie .
Alles is goed en Alles mag er zijn .
Rebecca bedenkt prachtige opdrachten om in de “ flow” te komen !!
Op de fijne locatie in Barendrecht waar iedereen zijn eigen tafel met verf en kwasten en een schildersezel
tot zijn beschikking heeft , kun je heerlijk ontspannen en aan je schilderij werken .
Na afloop elkaars werk bekijken .
Ik heb ga door met me te “bekwamen “ in schilderen .
Marian

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt verzorgd door Rebecca. Zij is werkzaam als kunstenares in Barendrecht en heeft zich gespecialiseerd in het beschilderen van bijzondere materialen zoals hout, leer en jeans. Rebecca houdt van zowel abstract als het beeld en experimenteren is voor haar een avontuur. Rebecca's kunst is deels intuïtief of geïnspireerd geschilderd.