Een bijzonder gesprek met Meinou Bos over God, en wat Hij voor mij betekent…

Vandaag deel ik een vlog met jullie waarin ik geïnterviewd wordt door Meinou Bos die ik via een training ontmoette. Zij is psychologe met een eigen praktijk en we hadden een mooie ontmoeting in Petten. Het interview is extra interessant omdat zij heel andere vragen stelt dan veel anderen. Dit komt ook omdat zij vanuit haar perspectief met nieuwsgierigheid de vragen aan mij stelde. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik heb gedaan op het moment dat we daar samen in Petten waren voor dit gesprek. Je kunt het interview hier bekijken! Kijk je mee?

Verlang jij ernaar om je creativiteit de ruimte te geven en blokkades in je leven op te ruimen? Durf je uit je comfortzone te stappen en te gaan doen waar Vader God je voor bestemt heeft? Verlang je naar meer van Hem in je leven? Dan is de workshop/cursus profetisch schilderen/ creëren iets voor jou!  Kijk voor meer informatie op www.livingexpression.nl/workshops.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *