Skip to content

CREATIEVE WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF

Over Living Expression 

Wij geloven dat creativiteit en kunst van groot belang zijn in ons dagelijkse leven. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning. Wij willen je kunst en creativiteit laten beleven! Zowel door de workshops die wij geven als ook door de kunst die we maken voor jou!

Ik wens je veel creativiteit toe!

Rebecca

p.s. al onze workshops en avonturen zijn Corona proof!

Workshop acryl gieten

 

De workshops acryl gieten bij atelier Living Expression zijn toffe avonturen met verf waarvan je helemaal rustig wordt en stress even verdwijnt. Bij deze workshops kun je gieten op een luxe dienblad, een mooie ruige serveerplank of een doek. Je wordt begeleid naar een mooi resultaat zodat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerk, door jou gemaakt.

Bij acryl gieten wordt de verf verdund met een speciaal pouring medium.  Het resultaat is betoverend en de belevenis magisch. Doe je mee? 

8 Avonturen met verf!

8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken gaat doen.

Je gaat twee keer schilderen op leer. Twee avonturen beleef je het mes. Dan gaan we twee keer acryl gieten op doek.  En de overige twee keer ga je zelf een structuurlaag maken en aanbrengen op je doek

In dit avontuur beleef je echt super veel in een korte tijd en ervaar je goed waar jouw hart ligt.

Geef je nu hier op en reserveer jouw plek!

Ontvang gratis toegang tot de video acryl gieten. 

Een mooie en praktische video waarin ik je alles laat zien over het acryl gieten, hoe je de verf klaar maakt om te gieten en hoe je kunt starten!