Skip to content

WORKSHOPS EN AVONTUREN MET VERF!

Over Living Expression 

Wij geloven dat creativiteit en kunst een grote bron van ontspanning en rust zijn. Jij bent gemaakt om te maken. Het versterkt jouw gevoel van geluk, vertrouwen en ontspanning.

Wij willen je kunst en creativiteit laten beleven! Zowel door de workshops die wij geven als ook door de kunst die we maken voor jou!

Ik wens je veel creativiteit toe!

Team Living Expression

p.s. al onze workshops en avonturen zijn Corona proof!

Workshop acryl gieten

Maak een prachtig kunstwerk met vloeibare verf. Je gaat naar huis met iets gaafs dat jij hebt gemaakt met de acryl giet techniek. Elk seizoen veranderd de workshop en doen we een andere spannende workshop! Kijk snel verder voor meer info!

Klik op "meer informatie" voor de datums en reserveren.

8 Avonturen met verf!

Geef jezelf een cadeau van 8 bijzondere avonturen die je dat creatieve moment voor jezelf geven. Stap uit de wereld van stress in de wereld van ultieme ontspanning en avontuur. 8 Avonturen met verf is een belevenis met verf waarin je 4 technieken beleeft in 8 keer.

Klik hier voor meer informatie een aanmelden.

5 X Acryl gieten in het atelier!

Beleef vijf magische momenten met vloeibare verf met elke week een andere techniek van het acryl gieten. Super leuk om te doen met geweldige resultaten!

Klik hier voor meer informatie een aanmelden.

5 X Acryl gieten de video cursus

In deze videocursus 5X acryl gieten wordt je meegenomen in 5 verschillende technieken van het acryl gieten . Stap voor stap laten we jou elke techniek op video zien. En daarnaast hebben we bij een aantal technieken een verdieping toegevoegd, zodat je nog dieper op de techniek in kunt gaan. Een videocursus boordevol kwalitatieve lessen vloeibare kunst.

Online live workshop 2 bloempotten gieten

Op 11, 12 en 20 mei om 19.30 uur geven wij een live online workshop acryl gieten op 2 bloempotten. We nemen je stap voor stap mee. Je kunt vragen stellen en je maakt die avond 2 coole bloempotten. De bijdrage is nu €25 (i.p.v. €35). De workshop is inclusief materialen. 

Living Expression Club

Ontvang nu 3 weken gratis toegang tot een gedeelte van de Club!

Een super gezellige en inspirerende online club waar je alles leert over vloeibare kunst met heel veel heldere video's en informatie. 

Klik op "meer informatie" en ontvang 3 weken gratis toegang tot de club en een aantal video's!

Ontvang gratis toegang tot de video acryl gieten. 

Een mooie en praktische video waarin Rebecca je alles laat zien over het acryl gieten, hoe je de verf klaar maakt om te gieten en hoe je er thuis mee aan de slag kunt gaan!