MAAK JOUW EIGEN COOLE SCHAAL MET ONZE DIY  

 

TOVER EEN (BAMBOE) SCHAAL OM TOT EEN COOLE EYECATCHER!!

Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met acryl gieten? Wil je graag meteen een cool resultaat?

Acryl gieten is super leuk om te doen en met mijn uitleg en stap voor stap video's kun jij dit ook! Deze DIY (doe het zelf) bevat alle informatie en hulp om een prachtige  (fruit)schaal te transformeren in jouw eigen ontwerp!  Je kunt acryl gieten op steen, hout of bamboe met een prachtig resultaat!

Rebecca heeft voor jou een goede stap voor stap video serie gemaakt waarin je uitleg krijgt over:

  • wat je nodig hebt
  • informatie over verf en medium
  • hoe verdun je jouw acrylverf
  • hoe werk je jouw kunstwerk af
  • stap voor stap hoe je hem giet met vloeibare verf

En als bonus hebben we ook nog video's toegevoegd met stap voor stap voorgedaan hoe je een (terracotta) bloempot giet en hoe je de restverf gebruikt voor nog een leuk project met notitieboekjes. 

Alles is super helder en duidelijk op video gezet, zodat jij het zo na doet. Ik help je met de juiste techniek en de dikte van de verf. Je wordt stap voor stap hierin meegenomen, zodat ook jouw resultaat prachtig is.

Toegang tot de DIY in een beveiligde omgeving

Deze DIY staat op een beveiligde omgeving waar jij toegang toe krijgt met een wachtwoord en je e-mail adres. Je kunt elk moment en vanaf elke plek inloggen met een laptop, computer of telefoon met wifi en zo alle video's van de DIY bekijken op het tijdstip dat jou uitkomt. 

Op Living Expression Club, waar de DIY staat, kun je vervolgens ook vragen stellen via het vragenbord. Mocht je er niet uitkomen, dan help ik je. 

Je hebt levenslang toegang tot de DIY. Zodra je afgerekend hebt, wordt jou toegang verleent en kun je aan de slag.

Wil je graag wat materialen erbij? Dat kan. Je kunt optioneel bij afrekenen nog een schaal van bamboe (doorsnede 25 cm) toevoegen en een fles(500ml)  van Rebecca's geheime recept medium, waarmee je mooie effecten in je verf krijgt. 

Wat kost de DIY?

De waarde van dit DIY pakket is €47,50. Er zitten 5 video's en 5 documenten met uitleg in het pakket waar wij zelf makkelijk 3 workshops mee kunnen vullen van €42,50 per stuk. Veel waarde dus! Jij moet alleen nog de materialen verzorgen. (optioneel erbij te bestellen)

Omdat jij hebt deelgenomen aan onze challenge van 5 dagen acryl gieten heb ik voor jou een mooi aanbod gemaakt. Jij hebt al kennis gemaakt met het acryl gieten en ervaren hoe leuk het is. En om je nu verder kennis te laten maken met acryl gieten bied ik jou deze enorm leuk DIY aan voor slechts €29,50. 

Wij willen jou hiermee aanmoedigen om door te gaan met acryl gieten en er heel veel plezier mee te beleven! 

Wat anderen zeggen over Living Expression

Erg leuk om te doen met de instructie video's.

Ik Leer hier veel van ondanks dat ik al een tijdje bezig ben met acryl gieten. 

An

 

Je hebt me een nieuwe kunst techniek aangeleerd

die ik nog niet kende en mij en de kids leuke dingen laten maken. Onwijs bedankt voor de duidelijke uitleg en creatieve inspiratie we hebben genoten. En zelfs een schoolschrift voor komend schooljaar hebben we gepimpt met restverf die voor gebruik in een kunstklas nog wel wat gespreksstof geven.

Patricia

 

Wat is dit leuk om te doen! 

Ben begonnen met een opschrijfboek. 2 insteekhoezen gebruikt om de rest te beschermen. En al het andere ook gemaakt.

Janny

 

Leuk, leerzaam en duidelijk uitgelegd! Bedankt Rebecca!

Ben bang dat het verslavend is.

Angelique

Het is super leuk! Je legt het enorm goed uit!

Carla

 

Dit is mijn flip cup geworden!!

Ik vind hem best wel goed gelukt aangezien in nog maar 13 jaar ben. Ik vind het echt super leuk om te doen, ik heb al 5 gietingen gemaakt!!

Julia

 

Wie is Rebecca Siccama? 

Rebecca is beeldend kunstenaar werkzaam in Barendrecht. Zij houd van het avontuurlijke van verf en acryl gieten. De toepassingen zijn legio en de techniek blijft spannend en magisch!

Rebecca schildert op leer, hout, kleding en maakt ook schilderijen. Zij werkt op dit moment veel met de techniek acryl gieten. Voor beginners die deze techniek ook zouden willen leren heeft zij een prachtige cursus gemaakt.