• Ontvang drie weken lang toegang tot heldere stap voor stap video's waarmee je zelf aan de slag kunt 
  • Toegang tot een besloten Club
  • Tips en Tricks ontvangen
  • De leukst zelf maak projecten met vloeibare kunst
  • Stel vragen in de community
  • Ook geschikt om met je kinderen vanaf ongeveer 8 jaar te doen
  • Leuk om samen met je vriendin of zus te doen!

Wil je meer weten over acryl gieten en vloeibare kunst? Meld je aan en ontvang 3 weken lang gratis toegang (ter waarde van €47,-) tot een aantal video's in onze club!  GRATIS!

 

Wil jij graag meer weten over het acryl gieten? Zou je zelf vloeibare kunst willen maken?

Of misschien wil je gewoon hobbymatig aan de slag met deze techniek. Living Expression Club is een online beleving met toegang tot een besloten groep en waar je heldere stap voor stap video's over acryl gieten en de technieken ervan kunt bekijken. Je wordt meegenomen in een magische avontuur van vloeibare kunst en kunt thuis zelf aan de slag. Met de video's en de ondersteuning in de groep wordt het een eitje! Leer de basis technieken en wordt meegenomen in leuke doe het zelf projecten met vloeibare verf. 

Rebecca van Living Expression helpt je graag om deze kunst onder de knie te krijgen en tegelijk te ervaren hoe je ook online een hechte community kunt zijn. Rebecca heeft een aantal prachtige video's voor je opgenomen met hele leuke projecten om zelf iets moois te maken. Rebecca houd erg van het maken van kunst waar je iets mee kunt en daarnaast van pure kunst. Beide zijn dus ook vertegenwoordigd en maken je projecten extra leuk. Denk aan het gieten van een wijnkist, een notitieboekje of een vaas. Super leuk om te doen!

Je kunt nu gratis 3 weken lang een aantal video's bekijken en ervaren hoe leuk het is!

Als jij je inschrijft krijg je drie weken lang toegang en kun je ervaren hoe  super leuk en gezellig dit is! Want in de groep ben je, ook al is het virtueel, niet alleen. We gaan elkaar laten zien wat we gemaakt hebben, helpen elkaar met alle vragen die er komen en ook over de materialen die je nodig hebt krijg je tips voor het aanschaffen. Kunstenares Rebecca helpt je met haar duidelijke video's op weg.

De waarde van deze video's en alles wat je erbij krijgt is €47. Maar ik bied het jou gratis aan. En aan het einde van deze 3 weken bieden wij je aan om lid te worden van Living Expression Club. En ik kan je nu al vertellen dat je zoiets waardevols nergens vindt voor een kop koffie per week.

Meld je meteen aan en doe gezellig mee! Het wordt echt heel gaaf en je gaat het super leuk vinden! Meld je aan via de aanmeldknop, vul je gegevens in, klik op aanmelden, en je bent erbij!

Na je aanmelding ontvang je een mail met toegangsgegevens om een account aan te maken met een wachtwoord. Als je op de toegangslink klikt kom je in een besloten omgeving met allerlei cursussen en is het belangrijk om even een wachtwoord aan te maken en te onthouden, zodat je ook echt drie weken lang de video's kunt bekijken.

Het lijkt me super leuk je daar 3 weken lang als gast te mogen verwelkomen! Het is gratis!

  • Diverse video cursussen en een gezellige community waarin we elkaar helpen
  • Stel vragen aan Rebecca en aan de groep.
  • Video's met heldere stap voor stap uitleg.
  • Leef met elkaar mee en geef elkaar complimenten, vraag naar de werkwijze en inspireer elkaar!

Waarom doen we dit?

We willen de magie van acryl gieten laten ervaren

We willen jouw creativiteit een boost geven

Wij geloven dat verbinding met elkaar altijd en overal mogelijk is

Wij geloven dat positiviteit en creativiteit energie en geluk geven

Wij geloven dat elkaar helpen het mooiste is dat er bestaat

Wij geloven dat video's en cursussen in het atelier elkaar versterken

Wie zijn wij?

Living Expression is opgericht door Rebecca Siccama, beeldend kunstenaar in Barendrecht. Samen met haar team verzorgd zij workshops en avonturen met verf. Rebecca houdt van het creatie proces en het meebewegen met je creativiteit. Zij maakt schilderijen in een vrije stijl, schildert op leer en maakt kunst met de giettechnieken. Ook houdt zij ervan om creatieve dingen te maken van mooie vondsten die zij doet.

Op dit moment bestaat het team van Living Expression uit Rebecca, Hanna en Neline en Linda. Stuk voor stuk zijn zij creatieven in hart en nieren met elk hun specialisatie.