ONTDEK DE MAGIE VAN HET ACRYL GIETEN

Meld je aan voor de Acrylic Pouring Experience!

Van 21 april- 1 mei 2022

 

Beleef het Acryl Gieten in 10 dagen:

 • Leer de eerste beginselen
 • Toegang tot video's met 4 technieken van Acryl gieten
 • Hoe je een flipcup doet
 • Hoe een dirty pour gaat
 • Hoe de verfdikte moet zijn
 • Hoe je een dippour doet
 • Hoe de basis van het acryl gieten werkt
 • 3 (drie) avonden een live online workshop door Rebecca!

Wil je graag meer weten over acryl gieten?

Lijkt het jou ook wel leuk, maar weet je niet hoe je moet starten? Of je hebt het al wel geprobeerd maar was het resultaat niet wat je wilde? 

Je hebt vast die leuke filmpjes op YouTube gezien.

Maar Acryl gieten leren van YouTube filmpjes is de slechtste manier om het te leren. In de filmpjes vertellen ze maar een deel. Het kost duizenden uren om alle informatie bij elkaar te leggen en er werkelijk mee aan de slag te kunnen. En vervolgens heb je honderden uren nodig om te zien wat werkt en wat niet. Acryl gieten is een prachtige kunst die voor beginners met de juiste informatie al heel leuk kan zijn, en die uitdagend blijft voor kunstenaars die er dagelijks mee werken. Er valt heel veel te ontdekken! 

In mijn Acrylic Pouring Experience neem ik je op een speelse manier mee in het acryl gieten en krijg je opdrachten aangereikt met goede heldere uitleg. Je hebt toegang tot diverse leer-video's die je stap voor stap laten zien hoe elke techniek moet worden uitgevoerd en je kunt in mijn online club ook vragen stellen en laten zien wat je gemaakt hebt. Maar ik geef je er nog veel meer waarde bij door ook nog eens 3 x een live online workshop te geven met de technieken van de Acrylic Pouring Experience. Een mooiere manier om te beginnen met acryl gieten is er niet! En dat voor maar €27! 

Wat? Zul je denken. Maar €27? En dat voor zo veel waarde? 

Ja, klopt, het is ongelofelijk want de waarde die deze Acrylic Pouring Experience eigenlijk heeft, is €65,- Maar omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen bij hun eerste stappen met acryl gieten heb ik besloten om deze APE een paar keer per jaar aan te bieden voor maar €27. Een mooie manier om kennis te maken met elkaar en met het Acryl Gieten. En je loopt helemaal geen risico, want aan het einde van de APE kun je het volledige bedrag van deze 10-daagse terugverdienen! Hoe dat kan, dat hoor je nog...

Heb je zin om mee te doen? klik dan op de knop en reserveer een plaats voor jou. Je ontvangt meteen een bevestigingsmail en een mail met informatie over wat je nodig hebt om mee te kunnen doen. (deze komt een dag later bij je aan)

Dit kun je verwachten als je meedoet:

Op 21 april om 10 uur ontvang je een mail met de opening van de Acrylic Pouring Experience en krijg je toegang tot mijn APE gedeelte in Living Expression Club. Je kunt vanaf dan meteen de video's zien en aan de slag. De live online workshops zijn op donderdag 21 april, maandag 25 april en donderdag 28 april om 19.30 uur. De avonden duren meestal tot ongeveer 9 uur. 

Tijdens de live workshops zie je mij en wat ik doe, maar ik zie jou niet. Jij kunt chatten met de chat functie en mij zo vragen stellen. En je kunt meteen meedoen met de workshop! in de Club kun je al vragen stellen, maar op deze avonden beantwoord ik live meteen je vraag. 

Het is ook een heel gezellige 10-daagse met heel veel plezier en ontmoeting. Want ook al is het online, je ontmoet elkaar zeker! 

Geef je meteen op en doe mee met deze unieke Acrylic Pouring Experience!

Inschrijven

Schrijf je in voor de startdatum van jouw voorkeur. Je mag ook beide aanvinken als je beide opties kunt

"Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!"

Ria 

"Duidelijke video's, goede uitleg, ik heb ervan genoten!"

Janny

"De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Ze deelt ruimhartig haar ervaring en kennis. Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen"

Claudia

Waarom meedoen aan de Acrylic Pouring Experience en waarom bij Rebecca van Living Expression?

Ik geef al sinds 2019 workshops en cursussen acryl gieten.

Ik ben werkzaam als kunstenaar in Barendrecht, waar ik werk met vloeibare verf. Ik hou enorm van spelen met de verf en schilder graag op allerlei materialen, zoals leer, hout en textiel. Het acryl gieten heeft mijn hart gestolen omdat het zo heerlijk los en magisch is. Het geeft snel resultaat en vanaf het begin is het leuk om te doen. Het is de leukste verslaving die er is! Je hoeft niet eerst een hele weg te gaan voordat je resultaten leuk zijn en toch blijft het uitdagend.

Ik heb gemerkt dat er vooral veel Engelstalige cursussen acryl gieten zijn, en nog maar weinig goede in het Nederlands. Er zijn ook veel mensen die filmpjes kijken met deze techniek, maar wie helpt ze om het te leren? Daar wil ik graag mijn hulp aanbieden en de kneepjes van het vak doorgeven. 

De Acrylic Pouring Experience is uitermate geschikt als je wil beginnen met acryl gieten, of als je wel al eens wat geprobeerd hebt, maar tegen allerlei problemen aanliep. De APE is een 10-daagse met toegang tot waardevolle informatie, waar je echt mee aan de slag kunt vanaf het begin. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, en kom je er niet uit, dan kun je hulp krijgen. De live online workshops zijn daar nog een extra aanvulling op, en die zorgen voor nog meer diepte leren. 

Is dat dan niet erg intensief, zo'n 10 daagse APE? 

Het is net zo intensief als jij wil. Je kunt op een geschikt moment er net zoveel tijd in steken als je wil. Je kunt ervoor kiezen alleen de live workshops bij te wonen en dan heb je al een waardevolle 10-daagse gehad. Maar als je meer wil kun je proberen om elke dag iets te maken. En met mijn tips lukt dat ook. 

Deze APE is zo opgezet dat je het maximale eruit kunt halen met een minimale input. Het geeft je een enorme kick aan energie en je zult merken hoe blij je ervan wordt.  Het is als het ware een mini-cursus acryl gieten. En dat voor maar €27! Dat is ongekend! 

 • 3 LIVE ONLINE WORKSHOPS
 • 9 video's met 4 technieken stap voor stap
 • Krijg een energie boost en ervaar de ontspanning
 • Stel vragen in onze besloten community en deel je resultaten met ons!

HOE WERKT DE APE?

Meld je aan via de knop 

Je ontvangt een bevestigingsmail met instructies over wat je nodig hebt voor de APE

Op 21 april ontvang je een mail die de startsein geeft en een tweede mail met een inlog link.

Je hebt nu toegang tot de APE en kunt op je eigen tijd video's bekijken en gaan acryl gieten

Op donderdagavond, dinsdag avond en donderdag avond is er een live online workshop. 

Je ontvangt hiervoor een mail met een kijklink. Daarmee kun je in de workshop komen als hij begint.

Je hebt toegang tot de video's tot zondagavond 24 uur

Wie ben ik?

Rebecca Siccama is oprichter van Living Expression in Barendrecht. Zij werkt daar als  beeldend kunstenaar. Rebecca gaat graag op avontuur met verf en maakt kunst met fluid art, en zij schildert op allerlei ondergronden zoals leer, hout en doek. Acryl gieten is een grote passie van haar.