Beleef 5 x ACRYL GIETEN! Nu van €275 voor maar €200

Inclusief alle kostbare materialen, koffie, thee en lekkers

Ga mee op avontuur en beleef 5 magische momenten met  acryl gieten in Barendrecht! 

Acryl gieten is een super leuke techniek. We maken bij deze techniek de verf vloeibaar om er vervolgens mee te gaan vloeien of gieten, zodat er mooie kunstwerken uit ontstaan. Het is zo magisch om te  zien wat de verf doet! Er ontstaan op deze manier prachtige abstracte werken, waarbij je wel degelijk kunt sturen op compositie en kleur gebruik, maar niet de volledige controle hebt. Heel spannend dus!

Misschien heb je al een workshop acryl gieten gedaan, en eigenlijk vond je het zo leuk dat je wel meer wil.  Dan is dit het moment! En dit is voorlopig jouw enige kans, want we gaan deze cursus voorlopig niet herhalen! Dus schrijf je meteen in en mis het niet!

Vijf fantastische momenten waarin je 5 technieken van het gieten uitgelegd krijgt en daarna zelf gaat proberen. Je wordt goed begeleidt door Neline van Living Expression die al veel ervaring met gieten heeft. Ook ontvang je het recept van het medium voor prachtige cellen. Na deze 5 keer heb jij meer kennis van de diverse technieken in het gieten en kun jij er thuis verder mee. 

Welke technieken ga je doen? 

 • de ring
 • de swipe
 • de Colander
 • de stripe
 • en de chain pull

Heb je één van deze technieken al eens gedaan? Oefen hem dan eens op een andere manier onder goede begeleiding.

Wanneer en waar is 5x acryl gieten en wat kost het?

 • Groep 1 start op 25 mei 10-12 uur
 • Groep 2 start op 26 mei 19.30-21.30 uur
 • Maximaal 10 deelnemers per groep
 • 5 ochtenden of avonden
 • 5 unieke kunstwerken
 • 5 technieken
 • inclusief kostbare materialen, koffie, thee, lekkers
 • Nu voor maar €200 (in plaats van €275)
 • zelf geen kostbare materialen aanschaffen tot je weet wat je wil

De cursus wordt gegeven bij Living Expression in Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11. 

 Deze cursus is eenmalig en wordt voorlopig niet herhaald. Dus geef je snel op en zorg dat je er bij bent!

Over de groepen en hoe we corona ver weg houden

De groepen zijn klein(maximaal 10 deelnemers per groep), zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Er is 1,5 meter afstand tijdens de workshop en er zijn extra hygiëne maatregelen die Corona op afstand houden. Bovendien krijgt iedere deelnemer alle benodigde materialen op een eigen tafel waar je ook gaat gieten, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Ook is er desinfecterende hand-gel aanwezig om je handen na gebruik van toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. Onze luchtreiniger (een uv-c ionisator en luchtreiniger) die in de ruimte aanwezig is filtert de lucht en ioniseert deze zodat de virussen voor 98% gedood worden. De belangrijkste voorzorgsmaatregel blijft echter 1,5 meter afstand houden! Zo houden we onze ruimte virusvrij!

Het volledige corona protocol krijg je toegestuurd na aanmelding voor aanvang van de cursus.

Mocht je een les moeten missen doordat je klachten hebt van koorts, verkoudheid of hoesten, dan kijken wij hoe we dit kunnen compenseren.

Dit is jouw magische ✨ moment!

Je laat even alle beslommeringen en stress van alledag los en geeft ruimte aan je creatieve zelf. In dit avontuur wordt je door Neline meegenomen op avontuur. Zij is getraind in alle technieken van het gieten die wij aanbieden.  Na deze 5x heb jij de basis technieken geoefend en kun je ze thuis toepassen.

Voor acryl gieten maak je gebruik van kostbare mediums en materialen. Deze zijn allemaal inbegrepen. Waar je bij anderen één enkele workshop volgt voor €45, kun je nu bij ons deze ene cursus doen voor maar €200!

Direct reserveren

Je doet nu een aanbetaling

en de rest volgt 2 weken voor aanvang van de cursus

De eerstvolgende 5x acryl gieten is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over Living Expression

Ik vond het een erg leuke workshop, en ben blij met het resultaat.

Ik vond de uitleg goed en helder, en ook de begeleiding tijdens het bezig zijn.
Het was mijn eerste workshop van Living Expression, maar ben zeker nieuwsgierig naar een volgende, en kan het anderen van harte aanbevelen.
Ik was samen met mijn zusje, het was voor ons echt een welkom uitje.
Prima maatregelen inzake Corona.

Diana P, november 2020

Wat een leuke workshop!

Goede uitleg gekregen over wat we moesten doen en alles coronaproof.
Het tempo had van mij wel iets sneller gemogen door alvast de volgende stap ook uit te leggen.
Maar al met al een hele leuke workshop met een schitterend resultaat!!

Henny V november 2020

Vrijdagochtend een hele leuke workshop gevolgd acryl gieten.

Goede tips gekregen en een mooi stuk mee kunnen nemen. Qua “Corona-gevaren” was alles perfect geregeld. Ik was aangenaam verrast over de verscheidenheid van de gemaakte creaties.

Hannie H, november 2020

Begrijpelijk werd uitgelegd hoe we de verf moesten mengen,stapelen en daarna "flippen"op ons werkstuk.

Werd steeds goed geholpen als ik een vraag had. Het leukst vond ik de ervaring van de acrylverf stapeling en daarna t werken met de brander,en het kantelen van het werkstuk. Wij waren samen en hebben het als een zeer leerzame en gezellige ochtend ervaren en zijn tevreden met ons werkstuk naar huis gereden. Beschermende maatregelen waren in orde. Ik zou eenieder deze workshop aanbevelen en kom graag zelf ook nog eens terug voor een andere workshop.
dank aan Neline die de workshop vanochtend leiding gaf

Nelleke K, november 2020

 

Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren

Het resultaat van het gieten is uiteindelijk het leukst . Living Expression vind ik heel professioneel. Ik zou het zeker aanbevelen .

Hetty vd L

 

Ik vond het enorm leuk!

Duidelijke uitleg vooraf en Neline kon bij iedereen voldoende tijd nemen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik ben enthousiast en zal de workshop zeker aan anderen adviseren.
Corona maatregelen zijn volgens mij goed.
Zou geen verbetertips weten, behalve dat ik het dienblad geen succes vind wat vorm betreft maar dat is mijn persoonlijke smaak. Iedereen kan tenslotte kiezen wat hij maakt.
Bedankt voor de fijne middag.

Edith V

 

Wie geeft 5x acryl gieten? 

Deze 5x acryl gieten worden gegeven door Neline. Neline is opgeleid in de technieken van het gieten en biedt jou een super goede en heldere begeleiding tijdens de lessen.