Beleef 5 x ACRYL GIETEN!

En ervaar de verschillende technieken

Ga mee op avontuur en beleef 5 magische momenten met  acryl gieten in Barendrecht! 

Acryl gieten is een super leuke techniek met wel 1001 mogelijkheden en technieken. We maken bij deze techniek de verf vloeibaar om er vervolgens mee te gaan vloeien of gieten, zodat er mooie kunstwerken uit ontstaan. Het is zo magisch om te  zien wat de verf doet! Er ontstaan op deze manier prachtige abstracte werken, waarbij je wel degelijk kunt sturen op compositie en kleur gebruik, maar niet de volledige controle hebt. Heel spannend dus!

Misschien heb je al een workshop acryl gieten gedaan, en eigenlijk vond je het zo leuk dat je wel meer wil.  Maar je wil wel alles leren met goede begeleiding. Er zijn genoeg YouTube filmpjes te zien over acryl gieten, maar ze geven stuk voor stuk niet alle informatie door, zodat het best lastig is om de techniek zelf toe te passen. Bovendien vergt deze techniek toch wel iets meer oefening voor je haar goed beheerst. En daarom bieden wij nu dit magische avontuur met 5x acryl gieten! 

Vijf fantastische momenten waarin je diverse technieken van het gieten uitgelegd krijgt en daarna zelf gaat proberen. Je wordt goed begeleidt door Neline van Living Expression die al veel ervaring met gieten heeft.

In deze cursus ontvang je goede informatie over de technieken die worden gebruikt en oefen je elke les een techniek. Ook ontvang je het recept van het medium voor prachtige cellen. Dit geheime recept van Rebecca en Neline, gaat zij je in deze lessen geven zodat jij er thuis mee aan de slag kunt gaan. Na deze 5 keer heb jij meer kennis van de diverse technieken in het gieten en kun jij er thuis verder mee. 

Welke technieken ga je doen? We zijn nog aan het bekijken welke technieken het beste zijn om het eerste te leren. Dit kan dus nog aangepast worden. Maar zeer waarschijnlijk zit dit in de 5X acryl gieten:

  • de ring
  • de swipe
  • de Colander
  • de stripe
  • en de chain pull

Heb je één van deze technieken al eens gedaan? De technieken zijn nog op heel veel andere manieren toe te passen en altijd leuk om nog eens te oefenen. Probeer hem dan in een andere variatie nog eens. Een techniek gaat ook nooit de eerste keer helemaal zuiver, dus een keer opnieuw doen is heel verrijkend. De ring techniek kun je bijvoorbeeld op een andere manier gieten waardoor een ander soort ring patroon ontstaat. Spannend toch?

Dit is je kans om een heerlijk moment voor jezelf te hebben en bezig te zijn met vloeibare verf. Even weg van thuis. Je gedachten gaan vanzelf tot rust komen en het is ook nog eens heel gezellig.

We hebben groepen van maximaal 10 personen zodat iedereen voldoende begeleiding en aandacht kan krijgen. 

Je doet nu een aanbetaling van €25 en twee weken voor aanvang van de cursus ontvang je een verzoek om de restbetaling te doen.

Dit is jouw magische ✨ moment!

Je laat even alle beslommeringen en stress van alledag los en geeft ruimte aan je creatieve zelf. Je ontmoet gezellige deelnemers die ook mee doen en bent er even helemaal uit! In dit avontuur wordt je door Neline meegenomen op avontuur. Zij is getraind in alle technieken van het gieten die wij aanbieden. Deze techniek, ook wel acrylic pouring genoemd,lijkt eenvoudig, maar blijkt toch wel wat uitdagend te zijn! Ze biedt tegelijkertijd enorm veel mogelijkheden. Er zijn legio technieken en professionele kunstenaars maken er prachtige werken mee. Wij helpen jou om door een goede uitleg en begeleiding een mooie eerste kennismaking te hebben met acryl gieten. Na deze 5x heb jij de basis technieken geoefend en kun je ze thuis toepassen.

Je krijgt alle uitleg over de dikte van de verf bij de verschillende technieken, over de mediums die we gebruiken en over de diverse technieken die we behandelen. En het mooie is: deze cursus is all in! Je hoeft zelf helemaal nog niets aan te schaffen. Wij verzorgen alle materialen voor jou. Zodat je niets in huis haalt dat je niet nodig hebt! Al die kostbare mediums en andere materialen worden door ons voorzien tijdens de lessen. Fijn toch?

Wanneer en waar is 5x acryl gieten en wat kost het?

Je kunt kiezen om dit avontuur te starten op diverse momenten. Klik op "kies een startdatum voor 5x acryl gieten" en je ziet meteen alle instap datums die nu gepland zijn.

De cursus wordt gegeven bij Living Expression in Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11. 

De waarde van dit avontuur 5xacryl gieten is €275,-. Vergelijkbare losse workshops worden elders gegeven voor €55 per stuk.

Je beleeft 5 ochtenden of 5 avonden bij ons in het atelier en maakt 5 kunstwerken met acryl gieten in 5 verschillende technieken.

Alle materialen die nodig zijn voor deze workshop zitten erbij. En zoals je misschien wel weet vraagt gieten om erg veel verf en kostbaar medium, dus dat is het al meer dan waard. Bovendien ontvang je gratis onbeperkt koffie of thee naar keus en is er altijd wat lekkers voor erbij 🎨. Deze cursus is helemaal compleet verzorgd voor jou zodat je niet ook nog eens honderden euro's aan materialen hoeft uit te geven!

En voor jou hebben wij nu een mooie aanbieding: 5x acryl gieten voor maar €200!

Je doet nu een aanbetaling van €25 en de rest volgt 2 weken voor aanvang van de cursus.

Over de groepen en hoe we corona ver weg houden

De groepen zijn klein(maximaal 10 deelnemers per groep), zodat er veel persoonlijke aandacht is voor jou. Er is 1,5 meter afstand tijdens de workshop en er zijn extra hygiëne maatregelen die Corona op afstand houden. Bovendien krijgt iedere deelnemer alle benodigde materialen op een eigen tafel waar je ook gaat gieten, zodat er weinig heen en weer gelopen hoeft te worden. Als er wordt gelopen door de ruimte dragen we een mondkapje. Ook is er desinfecterende hand-gel aanwezig om je handen na gebruik van toilet en bij binnenkomst te desinfecteren. Onze luchtreiniger (een uv-c ionisator en luchtreiniger) die in de ruimte aanwezig is filtert de lucht en ioniseert deze zodat de virussen voor 98% gedood worden. De belangrijkste voorzorgsmaatregel blijft echter 1,5 meter afstand houden! Zo houden we onze ruimte virusvrij!

Het volledige corona protocol krijg je toegestuurd na aanmelding voor aanvang van de cursus.

Mocht je een les moeten missen doordat je klachten hebt van koorts, verkoudheid of hoesten, dan mag je die les inhalen bij een andere groep.

"Neline legt alles erg goed en duidelijk uit en neemt je mee in een mooi proces bij het gieten. Zij weet altijd een gezellige sfeer te creëren waarin iedere deelnemer zichzelf kan zijn en zich op haar gemak voelt."

Wacht niet langer en reserveer nu dit avontuur en beleef de magie! Er is beperkt plaats en wij verwachten veel interesse voor dit avontuur, dus stel niet langer uit, maar reserveer je plekje meteen...

Je doet nu een aanbetaling á €25 en de rest volgt 2 weken voor aanvang van de cursus.

Direct reserveren

Je doet nu een aanbetaling

en de rest volgt 2 weken voor aanvang van de cursus

De eerstvolgende 5x acryl gieten is over: 

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Wat anderen zeggen over Living Expression

Ik vond het een erg leuke workshop, en ben blij met het resultaat.

Ik vond de uitleg goed en helder, en ook de begeleiding tijdens het bezig zijn.
Het was mijn eerste workshop van Living Expression, maar ben zeker nieuwsgierig naar een volgende, en kan het anderen van harte aanbevelen.
Ik was samen met mijn zusje, het was voor ons echt een welkom uitje.
Prima maatregelen inzake Corona.

Diana P, november 2020

Wat een leuke workshop!

Goede uitleg gekregen over wat we moesten doen en alles coronaproof.
Het tempo had van mij wel iets sneller gemogen door alvast de volgende stap ook uit te leggen.
Maar al met al een hele leuke workshop met een schitterend resultaat!!

Henny V november 2020

Vrijdagochtend een hele leuke workshop gevolgd acryl gieten.

Goede tips gekregen en een mooi stuk mee kunnen nemen. Qua “Corona-gevaren” was alles perfect geregeld. Ik was aangenaam verrast over de verscheidenheid van de gemaakte creaties.

Hannie H, november 2020

Begrijpelijk werd uitgelegd hoe we de verf moesten mengen,stapelen en daarna "flippen"op ons werkstuk.

Werd steeds goed geholpen als ik een vraag had. Het leukst vond ik de ervaring van de acrylverf stapeling en daarna t werken met de brander,en het kantelen van het werkstuk. Wij waren samen en hebben het als een zeer leerzame en gezellige ochtend ervaren en zijn tevreden met ons werkstuk naar huis gereden. Beschermende maatregelen waren in orde. Ik zou eenieder deze workshop aanbevelen en kom graag zelf ook nog eens terug voor een andere workshop.
dank aan Neline die de workshop vanochtend leiding gaf

Nelleke K, november 2020

 

Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren

Het resultaat van het gieten is uiteindelijk het leukst . Living Expression vind ik heel professioneel. Ik zou het zeker aanbevelen .

Hetty vd L

 

Ik vond het enorm leuk!

Duidelijke uitleg vooraf en Neline kon bij iedereen voldoende tijd nemen om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ik ben enthousiast en zal de workshop zeker aan anderen adviseren.
Corona maatregelen zijn volgens mij goed.
Zou geen verbetertips weten, behalve dat ik het dienblad geen succes vind wat vorm betreft maar dat is mijn persoonlijke smaak. Iedereen kan tenslotte kiezen wat hij maakt.
Bedankt voor de fijne middag.

Edith V

 

Wie geeft 5x acryl gieten? 

Deze 5x acryl gieten worden gegeven door Neline. Neline is opgeleid in de technieken van het gieten en biedt jou een super goede en heldere begeleiding tijdens de lessen.