5 X ACRYL GIETEN

Heerlijke ontspanning en energie!

Ga mee op avontuur en beleef 5 X het magische acryl gieten in Barendrecht! 

Heb je al een tijdje de wens om te leren acryl gieten? Met een cursus die je een goede basis geeft om verder te gaan? Kom dan 5X acryl gieten bij Rebecca. en Linda. Vijf speelse, heerlijke avonden onder professionele begeleiding, waarin vijf technieken worden behandeld. En het is geen theorie, maar echt zelf aan de slag gaan met de technieken. Elke week maak jij een mooi kunstwerk!

Deze cursus geven wij maar heel af en toe. Dat komt omdat we al een online cursus acryl gieten hebben die eigenlijk veel meer biedt voor  veel minder investering. Maar misschien wil jij graag live deze cursus beleven. En heb je er dan ook wat voor over. Dan is dit jouw kans. Zeer waarschijnlijk draait hij alleen deze cyclus dit jaar. Dus als je dit echt wil, dan is dit helemaal voor jou!

Acryl gieten ziet er zo gemakkelijk uit, maar je hebt kennis nodig van de technieken, welke materialen je wel en niet moet gebruiken en welke middelen je nodig hebt voor elke techniek. Iedereen kan vanaf dag 1 iets moois maken met de juiste begeleiding in informatie. Zonder goede begeleiding zul je tegen problemen aanlopen zoals modderige verf, stroperige verf, geen mooie kleuren, geen cellen en nog veel meer. En dat is precies waar wij je mee helpen in deze cursus!

Wil je graag meer gaan doen met acryl gieten? Of wil je het gewoon eens vijf X beleven? Er aan ruiken en ervaren of je het ook echt leuk gaat vinden? Geef je dan snel op. Je kunt je opgeven voor jouw voorkeursstartdatum. Begin op maandagavond 2 mei 19.30 uur-21.30 uur of op vrijdagochtend 22 april van 10-12 uur. Of als je beide kunt, kun je dat aangeven. De startdatum met de meeste deelnemers gaat door. Je krijgt bericht als we gaan starten. 

video afspelen

Wat gaan we doen tijdens 5X acryl gieten?

We doen elke week een andere techniek: 

 • De Open Cup op een taartplateau (super leuk zo'n taartplateau)
 • De Ring op een doek
 • De Stripe op een bloempot (heel gezellig resultaat voor in je huis)
 • De Swipe op een doek
 • De Chain Pull op een doek

Het zijn belangrijke basistechnieken van acryl gieten die een stevige basis vormen om zelf verder te gaan. En twee keer maak je dus een leuk voorwerp dat je in je huis kunt gebruiken. Wij denken dat je daar heel blij van wordt...

Wanneer en waar is 5x acryl gieten en wat kost het?

Acryl gieten vraagt om veel verf en pouring medium. Daarnaast ga je twee keer een voorwerp doen met een waarde van €12 per stuk, wat de totale waarde van deze cursus €275 maakt. Je begrijpt dat wij voor deze professionele begeleiding een investering van jouw kant vragen. En dat is hij zeker waard! Je krijgt er heel veel energie, ontspanning en kennis voor terug. En wij bieden de cursus nu aan voor maar €225! Een korting van €50!! 

 • Er is nog geen datum gepland
 • Je krijgt bericht zodra we een planning hebben
 • Maximaal 10 deelnemers per groep
 • 5 Unieke kunstwerken
 • 5 Technieken
 • Inclusief kostbare materialen, koffie, thee, lekkers
 • Kosten: €225,- per persoon
 • zelf geen kostbare materialen aanschaffen tot je weet wat je nodig hebt

De cursus wordt gegeven bij Living Expression in Barendrecht aan de Boerhaavelaan 11. 

Let op: je schrijft je nu alleen in voor de cursus. Bij voldoende inschrijvingen nemen we contact met je op om de definitieve inschrijving te regelen. 

Dit is jouw magische moment!

Je laat even alle beslommeringen en stress van alledag los en geeft ruimte aan je creatieve zelf. Dit zijn jouw avonden waarin je even helemaal oplaadt met energie en ontspanning. Dat is het mooiste cadeau dat jij jezelf geeft met deze cursus!

Schrijf je in voor de wachtlijst en betaal pas 1 á 2 weken voor aanvang van de cursus. Je ontvangt bericht als de cursus die jij hebt gekozen doorgaat. 

Inschrijven

Schrijf je in voor de startdatum van jouw voorkeur. Je mag ook beide aanvinken als je beide opties kunt

Wat anderen zeggen over Living Expression

CLAUDIA 
De pouring cursus van Rebecca is ontzettend leuk om te doen. Elke techniek legt ze duidelijk uit. Ik kan de cursus van Rebecca van harte aanbevelen. 

ANJA
Ik heb een ontzettende leuke cursus gevolgd bij Rebecca.
“5X acryl gieten”. Veel verschillende technieken geleerd. Het leuke ervan is ook dat je gelijk resultaat heb van je werk. Het einde is ook altijd verrassend. Rebecca geeft duidelijk en heldere uitleg. Wat mij betreft is de cursus het geld dubbel en dwars waard. Een aanrader!

ANNEKE 
Ontspanning, rust, even los van alles, lekker creatief bezig zijn, de magie van het proces, de kleurrijke verrassende resultaten, het gevoel van creativiteit en verbondenheid met anderen: dat alles en nog veel meer woorden beschrijven wat acrylgieten voor mij betekent!
Een echte aanrader!

MARGREET

Er is zoveel te ontdekken en door het enthousiasme van Rebecca word je vanzelf nieuwsgierig naar nieuwe technieken. Kortom een aanrader voor eindeloos creatief plezier!

JANNY UIT SASSENHEIM
Ik heb erg genoten van deze cursus en technieken geleerd die ik anders niet zo snel zou hebben gedaan. Ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb.

 

Ria

Nooit geweten dat spelen met verf en zeker in de de vorm van acryl gieten zo leuk en ontspannend kon zijn. Als je even alles wat er in de wereld speelt van je af wilt zetten, is het een aanrader om eens mee te doen!

 

Wie geeft 5x acryl gieten? 

5x acryl gieten worden gegeven door Rebecca en Linda. Zij nemen beide afwisselend de avond voor hun rekening. Ze hebben beide hun kennis en specialisatie. 

Rebecca is beeldend kunstenaar en werkt met acryl gieten en allerlei andere technieken met verf.

Linda is een allround creatieveling met een door Rebecca aangestoken passie voor acryl gieten.