5X ACRYL GIETEN EEN COMPLETE CURSUS: 5X ZO SNEL 5X MEER RESULTAAT!

Heb jij die leuke video's gezien op YouTube? 

En dacht je bij je zelf: "dat wil ik ook doen! Dat lijkt me zo cool om te doen!" Of misschien heb je het geprobeerd. Je kocht wat medium en wat verf en begon er mee. Filmpje kijken op YouTube en dan zelf doen. Maar je resultaat viel erg tegen. En dat terwijl het er zo eenvoudig en simpel uitziet! 

Acryl gieten is echt een super leuke en ontspannende techniek met een scala aan mogelijkheden. Heel leuk om te doen. Maar je hebt wel de juiste informatie nodig!

Zou je die informatie graag overzichtelijk bij elkaar willen hebben? In het Nederlands? En daarnaast persoonlijk begeleid willen worden? 

Ik help je graag om het acryl gieten te leren en het resultaat te behalen dat jij graag wil. Ik neem je in mijn cursus  stap voor stap mee op reis om de hele techniek in een sneltrein tempo te leren, zodat jij in staat bent om prachtige kunst te maken en kunt genieten van het maken van vloeibare kunst. 

Op You Tube vind je alles over acryl gieten, maar alle informatie is versplinterd over het internet. En elke acrylic pouring kunstenaar gebruikt andere recepten en andere middelen. De één weegt alles en de ander doet iets op gevoel. Ze praten over het gebruik van een vergiet, maar het blijkt niet te werken met jouw vergiet omdat je net een ander model nodig hebt... Bovendien is alles in het Engels en gebruiken zij veelal materialen die hier niet zo makkelijk te koop zijn of schreeuwend duur.... 

In deze cursus vind je alle informatie in het Nederlands overzichtelijk bij elkaar. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken en tonnen video's te bekijken. Dat heb ik al voor jou gedaan. Ik deel precies dat wat werkt in deze cursus zodat jij alleen maar aan de slag hoeft om de verschillende technieken te oefenen tot je ze beheerst. Na deze cursus weet je precies welke materialen je nodig hebt voor elke techniek en weet je alles over cellen, compositie en kleur. Je vind uit welke techniek jouw favoriete techniek is en kunt lekker gaan spelen met vloeibare verf terwijl je zeker weet dat je altijd resultaat zult halen. 

Persoonlijke begeleiding door Rebecca en haar team

Alles overzichtelijk bij elkaar, je weet wat je volgende stap is in jouw proces

Toegang tot recepten en tabellen 

Levenslang toegang tot de cursus

Goede, heldere stap voor stap video's van elke techniek

Deel je resultaat en vraag feedback zodat je nog beter wordt

Ga thuis aan het werk wanneer jij dat wil

Toegang met wachtwoord in een veilige omgeving 

Bonus: 1x gratis masterclass acryl gieten naar keuze online of in het atelier!

Een fijne community van gelijkgestemden die elkaar helpen 

Verdiepingslessen bij elke techniek

Rebecca:

"Toen ik begon met acryl gieten dacht ik dat ik met een boek wel flink op weg zou zijn. Maar niets was minder waar. Ik had nog steeds geen idee van de dikte van de verf en allerlei andere technische details. Mijn verf vertoonde soms kraters en onregelmatigheden en cellen bleven uit.

Ik bezocht YouTube met een enorme hoeveelheid filmpjes die ik kon gaan bekijken. Maar ook daar stuitte ik op misinformatie en dat lang niet alles werd verteld. Alles moest ik zelf uittesten om te zien of het werkte. Regelmatig werkte het bij mij helemaal niet. Ik dook er diep in en inmiddels weet ik hoe ik prachtige kunst ermee kan maken.

Ik help jou graag met mijn opgedane kennis en ervaring. Op vragen zoals: hoe krijg ik cellen in mijn werk? Welk medium moet ik gebruiken? Hoe verbeter ik mijn compositie? Welke hulpmiddelen werken echt? geef ik in deze cursus antwoord, zodat jij het niet allemaal hoeft uit te vinden". 

Jennifer

 Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de prima video's.

Riet

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze cursus aan!

Jannie

Prettig om binnen 1 cursus verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Marjan

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen.

Na deze cursus weet je alles over cellen en hoe die ontstaan, over gebruik van medium en verf, over technieken van het gieten en hoe je resultaat krijgt.

Na aanmelding ontvang je de mogelijkheid om jouw masterclass te reserveren

Wat is de inhoud van deze cursus en hoe werkt het??

 

Deze cursus  staat  in een veilige online omgeving waar je in komt door in te loggen met je wachtwoord. Je ontvangt levenslange toegang tot de video's uit de cursus 5 X Acryl gieten en ontvangt persoonlijke begeleiding van Rebecca en haar team. Je wordt deel van de community en kunt regelmatig meedoen met onze Q&A's . De cursus bestaat nu al uit 11 modules met 29 lessen en 18 video's. Rebecca vult nog steeds aan met meer video's en meer verdieping. Er is goede informatie over mediums, cellen en afwerking van je kunstwerk. Er zijn verdiepingsvideo's toegevoegd, zodat je nog meer over de technieken te weten komt. 

De cursus is heel compleet en met zorg gemaakt, zodat je stap voor stap het hele proces kunt volgen en nadoen. Wij hebben alles al uitgezocht voor je en weten wat werkt en wat niet. Bovendien ontvang je persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat je vragen kunt stellen en hulp krijgt waar nodig. Lukt iets niet? Wij kijken met je mee en helpen je.

Waarom zou je deze cursus doen als je ook alle video's op YouTube kunt vinden?

De video's op YouTube zijn  leuk en je kunt er veel van leren, maar ze zijn nooit volledig open over hoe het werkt. De informatie is versplinterd over het kanaal en op het moment dat je de informatie hebt moet je alsnog uitzoeken wat echt werkt, omdat blijkt dat het toch niet werkt zoals je in de video zag. Er zijn zoveel verschillende kunstenaars zijn die allemaal wat anders zeggen en doen. Dat sla je allemaal over wanneer je deze cursus doet. Je kunt je lekker focussen op het plezier in het gieten en hoeft niet steeds te zoeken naar antwoorden op jouw problemen. Bovendien kun je vragen stellen als iets niet lukt of niet is gegaan zoals je gedacht had.

 

De lessen via video volgen heeft grote voordelen:

  • Je zit er bovenop en ziet alles super goed en stap voor stap met heldere uitleg. Dichter bij kun je niet komen.
  • Bekijk elke video wanneer jij tijd hebt en terwijl je kijkt ga je meteen aan de slag
  • Bekijk ze zo vaak als je maar wil
  • Ga gieten waar en wanneer jij dat maar wil. Je hebt altijd en overal toegang
  • Daarnaast krijg je super goede persoonlijke begeleiding. Stel je vragen in onze community en je wordt geholpen door je medestudenten of door het team van Rebecca
  • en als super bonus ontvang je nu een gratis masterclass acryl gieten t.w.v. €44,50 live bij ons in het atelier!  

Ik geloof heel erg in de combinatie van video en live in het atelier.  Tijdens de masterclass ervaar je hoe de dikte van de verf moet zijn en hoe het gieten in de basis werkt. En je kunt de hele cursus vervolgens online bekijken zo vaak en zo lang je maar wil. De video cursus blijft levenslang toegankelijk voor jou. En als we updates hebben voegen we die toe.

De waarde die je ontvangt is enorm. Je leert stap voor stap de basis technieken van acryl gieten en kan er thuis mee aan de slag op jouw eigen tijd. Ik heb al enorm veel tijd gestoken in het uitvinden van allerlei aspecten van het gieten zoals hoe je mooie cellen krijgt en hoe de techniek het beste werkt. Dat werk heb ik al voor je gedaan en maakt dat jij direct aan de slag kunt gaan en kunt genieten van deze magische kunstvorm.

Na deze cursus ken jij de technische basis van het gieten en weet je hoe elke techniek werkt, je weet alles over cellen en hoe die ontstaan, je kunt alles toepassen, maakt prachtig werk en je kent jouw favoriete techniek

 

Na aanmelding ontvang je een mogelijkheid om jouw masterclass datum te kiezen en reserveren. Kom het acryl gieten beleven in Rebecca's atelier of volg een masterclass online als dat jou beter uitkomt.

Voor wie is deze cursus en wat is jouw investering?

Deze cursus is voor mensen die zelf echt aan de slag willen met acryl gieten. Als jij alleen maar de video's wil bekijken zoals op YouTube, dan is deze cursus niet voor jou. Maar als jij werkelijk zelf thuis aan de slag wil en de magie van het acryl gieten wil beleven en ook resultaat wil zien, dan is deze cursus voor jou! Het acryl gieten lijkt makkelijk, maar resultaat komt niet vanzelf. Wij helpen jou zo goed mogelijk, zodat je er echt thuis mee aan de slag kunt. We helpen je met informatie om met weinig geklieder thuis aan de slag te kunnen en er echt van te genieten. Maar als jij niet in actie komt heb je niets aan deze cursus.

Deze cursus levert jou veel tijdwinst en plezier op. De waarde die je ontvangt is enorm en als jij werkelijk met alles wat je leert aan de slag gaat zul je prachtige werken kunnen maken en echt kunnen genieten van het acryl gieten. Jouw investering voor  deze cursus is €234 en dat is hij ook dubbel en dwars waard. Ik weet hoeveel uren ik er in gelegd heb om deze cursus beschikbaar te maken voor jou en wat een schat aan informatie je krijgt. Ik sta hier helemaal voor in en weet dat de waarde zelfs vele malen hoger ligt. 

En je krijgt ook nog eens een garantie van 14 dagen niet goed geld terug. 

De waarde van deze cursus wordt alleen maar meer met de tijd, omdat ik hem zo compleet mogelijk wil maken, om mensen die hierin willen investeren het maximaal haalbare te geven.

Wil jij heel graag aan de slag met vloeibare verf? Wil je snel en goed resultaat? Wil je goede begeleiding waar dat nodig is? Reserveer dan meteen jouw plek in deze geweldige cursus. Je krijgt er geen spijt van.

 

"De combinatie van video's, persoonlijke begeleiding en een live masterclass zorgt voor gegarandeerd succes

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot de challenge behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang voor de cursus toegevoegd. Je mag de video's van de challenge ook blijven bekijken.

Wanneer krijg ik de gratis bonus masterclass?

Na betaling van je videocursus ontvang je een uitnodiging met mogelijke datums om de workshop te doen in ons atelier

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

Ja zeker! Daarvoor zijn we er. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Zijn er nog andere cursussen in de toekomst gepland?

Rebecca gaat in de toekomst zeker nog een mooie masterclass vloeibare kunst met je delen. Je hoort daarover wanneer hij klaar is.

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. 

Stel dat de cursus me tegen valt. Kan ik dan mijn geld terug krijgen? 

Je krijgt van ons een garantie op de cursus van 2 weken. Bevalt het niet dan kun je het geld terug krijgen. Je neemt in dat geval contact op met Rebecca.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur