LEER ACRYL GIETEN: 5X ZO SNEL EN 5X MEER RESULTAAT!

Nu voor maar €97!

Speciaal aanbod voor jou:

Als jij denkt: "Dit wil ik echt heel graag maar ik heb de middelen nu niet" dan is dit aanbod voor jou!

Omdat het soms wel een uitdaging is om te investeren in een goede cursus, en omdat ik graag mijn kennis wil delen om mensen vooruit te helpen met het acryl gieten, heb ik voor jou een speciaal aanbod. Het kan zijn dat je niet zomaar zoveel cash flow hebt dat je meteen alles kunt doen wat je graag wil. En dat begrijp ik ook. 

In mijn cursus acryl gieten laat ik je zien hoe je een meester wordt in het acryl gieten zo dat jij in staat zult zijn de mooiste kunst ermee te maken zonder heel veel geld te hoeven weggooien door mislukkingen en uit te geven aan onnodige materialen. En dat speciaal voor jou nu voor maar €97!

video afspelen

Ik bied je alle informatie overzichtelijk bij elkaar in een beveiligde cursusomgeving met goede, heldere stap voor stap video's en documenten die je helpen om een pro te worden op de snelste en efficiëntste manier. Je krijgt antwoord op je vragen en wordt professioneel begeleid.

Acryl gieten is echt een super leuke en ontspannende techniek met een scala aan mogelijkheden. Maar...Er kan een hoop mis gaan, zoals een modderig resultaat of stroperige verf. Of dat je materialen aanschaft die peper duur zijn, maar die niet het gewenste resultaat geven of die op een veel goedkopere manier kunnen.  Je hebt wel de juiste informatie nodig!  En die informatie heb ik voor jou beschikbaar gemaakt in mijn cursus acryl gieten! 

Je hoeft niet alles zelf meer uit te zoeken Dat heb ik al voor jou gedaan. Ik deel wat werkt en wat niet in deze cursus zodat jij alleen maar aan de slag hoeft te gaan en kunt genieten van snel, mooi resultaat. Na deze cursus kun jij acryl gieten met mooie resultaten en weet je hoe elke techniek werkt.

Persoonlijke online begeleiding door Rebecca en haar team

Alles overzichtelijk bij elkaar, je weet wat je volgende stap is in jouw proces

Toegang tot recepten en tabellen 

Verdiepingslessen bij elke techniek

Levenslang toegang tot de cursus

Bonus: 1 gratis masterclass acryl gieten live online

Goede, heldere stap voor stap video's van elke techniek

Deel je resultaat en vraag feedback zodat je nog beter wordt

Ga thuis aan het werk wanneer jij dat wil

Toen ik begon met acryl gieten dacht ik dat ik met een boek wel flink op weg zou zijn. Maar niets was minder waar. Ik had nog steeds geen idee van de dikte van de verf en allerlei andere technische details. Mijn verf vertoonde soms kraters en onregelmatigheden en cellen bleven uit. Of een techniek werkte helemaal niet....

Ik bezocht YouTube met een enorme hoeveelheid filmpjes die ik kon gaan bekijken. Maar ook daar stuitte ik op misinformatie en dat lang niet alles werd verteld. Ik dook er diep in en inmiddels weet ik hoe ik prachtige kunst ermee kan maken.

Met mijn opgedane kennis en ervaring laat ik je de snelste manier zien om het goed te leren. Op vragen zoals: hoe krijg ik cellen in mijn werk? Welk medium moet ik gebruiken? Hoe verbeter ik mijn compositie? Welke hulpmiddelen werken echt? geef ik in deze cursus antwoord, zodat jij het niet allemaal hoeft uit te vinden.

En speciaal voor jou heb ik een aanbod dat onweerstaanbaar aantrekkelijk is!

Jennifer

 Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de prima video's.

Riet

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze cursus aan!

Jannie

Prettig om binnen 1 cursus verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Marjan

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen.

Een cursus acryl gieten is de beste en meest effectieve manier om prachtige resultaten te krijgen bij het acryl gieten.

Wat is de inhoud van deze cursus en hoe werkt het??

 

Deze cursus  staat  in een veilige online sociale omgeving waar je in komt door in te loggen met je wachtwoord. Je ontvangt levenslange toegang tot de video's uit de cursus Acryl gieten voor beginners en kunt vragen stellen online. Je wordt deel van de community en kunt regelmatig meedoen met onze challenges. De cursus bestaat uit 11 modules met 30+ lessen.  Rebecca en haar team vullen nog steeds aan met meer video's en meer verdieping. Er is goede informatie over mediums, cellen en afwerking van je kunstwerk. Er zijn verdiepingsvideo's toegevoegd, zodat je nog meer over de technieken te weten komt. 

De cursus is heel compleet en zorgt voor pijlsnelle groei in jouw techniek van het gieten. Wij hebben alles al uitgezocht voor je en weten wat werkt en wat niet. 

En als bonus ontvang je er nu 1 gratis live online masterclass bij!

De lessen via video volgen heeft grote voordelen:

Je zit er bovenop en ziet alles super goed en stap voor stap met heldere uitleg. Dichter bij kun je niet komen.
Bekijk elke video wanneer jij tijd hebt en terwijl je kijkt ga je meteen aan de slag
Bekijk ze zo vaak als je maar wil
Ga gieten waar en wanneer jij dat maar wil. Je hebt altijd en overal toegang
Daarnaast krijg je super goede persoonlijke begeleiding. Stel je vragen in onze community en je wordt geholpen door je medestudenten en door het team van Rebecca.

Geef niet meer onnodig veel geld uit aan materialen en mediums doordat je gebrek aan kennis hebt, Maar Investeer in een goede cursus acryl gieten! Laat mij je helpen om in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk te leren en te genieten van de magie van het acryl gieten.

Na deze cursus ken jij de technische basis van het gieten en weet je hoe elke techniek werkt, je weet alles over cellen en hoe die ontstaan, je kunt alles toepassen, maakt prachtig werk en je kent jouw favoriete techniek

Voor wie is deze cursus en wat is jouw investering?

Deze cursus is voor mensen die graag willen starten met acryl gieten, en voor mensen die het geprobeerd hebben, maar tegen problemen aanlopen. Als jij alleen maar de video's wil bekijken op bijvoorbeeld YouTube, dan is deze cursus niet voor jou. Maar als jij de techniek wil leren en zelf thuis aan de slag wil met goed  resultaat en zonder verspilling van geld aan materialen, dan is deze cursus voor jou! Dan laat ik je graag zien hoe je een meester in het acryl gieten wordt zo dat je in staat bent om de mooiste creaties te maken met vloeibare verf, zonder dat je veel mislukkingen hoeft weg te gooien en zonder zoveel geld te spenderen aan materialen die je niet nodig hebt.  Het acryl gieten lijkt makkelijk, maar zonder cursus gaat het je veel tijd kosten om alles uit te vinden.

De waarde van deze cursus is €624 en dat is hij ook dubbel en dwars waard. Als je 18 lessen (= 18 x €41,50) bij ons in het atelier zou volgen zou je nog steeds niet al de kennis van deze cursus hebben. Je kunt elke les bovendien terug kijken zo vaak je wil. En last but not least heb je de mogelijkheid om in onze club vragen te stellen die wij persoonlijk beantwoorden en waarmee we jou een top begeleiding geven. Je kunt alles volgen op jouw tijd en zonder te hoeven reizen. In een groep zie je bovendien altijd minder goed hoe het wordt voor gedaan en dat zie je op video op de eerste rang. En dan hebben we het nog niet gehad over alle materiaal kosten die je uitspaart door minder mislukkingen en minder onnodig materiaal!

Deze cursus is jouw investering volledig waard. Ik weet hoeveel waarde ik er in gelegd heb om deze cursus beschikbaar te maken voor jou en hoeveel materialen en doeken ik gebruikt heb met een slecht resultaat. 

Ik help je graag bij het leren van deze bijzonder leuke technieken en bied je in mijn ogen echt een no-brainer aan....

Omdat jij deelgenomen hebt aan de challenge acryl gieten heb ik dit bijzondere aanbod voor jou!

Voor maar €97,-! heb je levenslang toegang tot al de video's van de  cursus plus de bonus van één masterclass live online. 

Daar bovenop geven wij je ook nog eens een garantie van 14 dagen niet goed geld terug. 

Wil jij met plezier en gemak leren acryl gieten? Wil je snel en goed resultaat? Wil je goede begeleiding? Reserveer dan meteen jouw plek in deze geweldige cursus. Je krijgt er geen spijt van.

Maar dit heel speciale aanbod is er maar voor een beperkte tijd. Je kunt er nu een week lang gebruik van maken en dan is het weer weg... Dus als je dit aanbod niet aan je neus voorbij wil laten gaan, Wacht dan niet langer en ga meteen van start met deze mooie cursus!

Module 1: De eerste basiskennis over medium, cellen en afwerking

 • Tips voor het gieten
 • Hoeveel verf heb je nodig en hoe bereken je dat?
 • Alles over medium, met regelmatig aanvullingen
 • Cellen, het, hoe wat en waarom
 • De afwerking en hoe bescherm je jouw kunstwerk 

Module 2: De dikte van de verf en het stapelen in de gietbeker

 • Hoe dik moet je verf eigenlijk precies zijn?
 • Wat gebeurt er als je verf te dik is?
 • Wat gebeurt er als je verf te dun is?
 • Hoe doe je de verf als laagjes op elkaar in een gietbeker

Module 3:De Flipcup techniek: alle ins en outs, een belangrijke basis

 • Hoe krijg ik meer cellen in mijn flipcup?
 • Stap voor stap voor gedaan

 

Module 4: Dubbele Flipcup

 • Hoe je met meerdere cups tegelijk kunt werken
 • Hoe je hiermee invloed hebt op je resultaat
 • Stap voor stap uitgelegd en voorgedaan

Module 5: De Ring techniek 

 • Handige informatie om te weten over de Ring
 • Stap voor stap video
 • Hoe krijg je een zuiver resultaat?
 • Wat kan er mis gaan?
 • De Ring met een net iets andere techniek
 • Een andere beweging die weer ander resultaat oplevert.

Module 6: De Swipe techniek 

 • Wat is de Swipe
 • Welke materialen heb je nodig?
 • Beginnen met een Puddle pour
 • Cellen activator test
 • Het proces stap voor stap 

Module 7: verdieping op de Swipe techniek

 • Hoe kun je de Swipe techniek nog meer doen?
 • Een basislaag gebruiken
 • Problemen oplossen
 • Hoe krijg je grotere cellen?
 • Stap voor stap video's

Module 8: Swipe met restverf

 • Restverf is heel bruikbaar
 • Hoe bewaar je restverf?
 • Wat kun je wel en niet doen met restverf
 • Het magische resultaat

Module 9: De Colander techniek:

 • Lol hebben met een vergiet
 • Hoe dik moet de verf?
 • Werken met een onderlaag, de dikte van deze laag en hoe breng je hem aan
 • Draaien om je ontwerp groter te maken en je design symmetrisch te houden
 • Kies hoeveel negatieve ruimte je wil
 • Een geweldige bloem als resultaat

Module 10: De Stripe techniek

 • De techniek uitgelegd
 • Op een doek
 • Gebruik op leuke voorwerpen
 • Trouble shooting

Module 11: De Chain techniek 

 • Welke ketting gebruik je?
 • De basis laag: hoe werkt hij het beste?
 • Kleuren op allerlei manieren toepassen
 • Stap voor stap video
 • Een roos met de Chain techniek

 

"De combinatie van heldere stap voor stap video's, persoonlijke begeleiding en 5 masterclasses online zorgt voor gegarandeerd succes

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

 • Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw betaling hebt gedaan, ontvang je toegang tot de cursusomgeving. Wanneer je al toegang had tot de challenge behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang voor de cursus toegevoegd. Je mag de video's van de challenge ook blijven bekijken.

 • Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

Ja zeker! Daarvoor zijn we er. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

 • Kan ik altijd en overal inloggen in de online leeromgeving?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

 • Waarom zou je deze cursus doen als je ook alle video's op YouTube kunt vinden?

De video's op YouTube zijn  leuk en je kunt er veel van leren, maar ze zijn nooit volledig open over hoe het werkt. De informatie is versplinterd over het kanaal en op het moment dat je de informatie hebt moet je alsnog uitzoeken wat echt werkt, omdat blijkt dat het toch niet werkt zoals je in de video zag. Er zijn zoveel verschillende kunstenaars zijn die allemaal wat anders zeggen en doen. Dat sla je allemaal over wanneer je deze cursus doet. Je kunt je lekker focussen op het plezier in het gieten en hoeft niet steeds te zoeken naar antwoorden op jouw problemen. Bovendien kun je vragen stellen als iets niet lukt of niet is gegaan zoals je gedacht had.

 • Zijn er nog andere cursussen in de toekomst gepland?

Rebecca gaat in de toekomst zeker nog een cursussen acryl gieten met je delen. Je hoort daarover wanneer hij klaar is.

 • Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. Er is een app genaamd Huddle waarop je met tablet en telefoon makkelijk toegang krijgt tot de cursus. 

 • Stel dat de cursus me tegen valt. Kan ik dan mijn geld terug krijgen? 

Je krijgt van ons een garantie op de online cursus van 2 weken. Bevalt het niet dan kun je het geld terug krijgen van het online gedeelte. De masterclasses kun je annuleren minus de al gevolgde masterclasses. Je neemt in dat geval contact op met Rebecca.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur