LEER ACRYL GIETEN: 5X ZO SNEL EN 5X MEER RESULTAAT!

Geniet je van het kijken naar YouTube video’s waarin ze acryl gieten laten zien maar wil je het nu wel eens zelf doen?

Of misschien heb je het acryl gieten geprobeerd. Je kocht wat medium en wat verf en begon er mee. Maar je resultaat viel tegen? Je hebt veel vragen waar je geen antwoord op hebt?

Stop met tijd verspillen aan het kijken naar you-tube video’s die je nergens mee verder helpen. Stop met het verspillen van geld aan dure materialen en leer nu stap voor stap hoe je prachtige resultaten krijgt met acryl gieten!

In mijn cursus acryl gieten voor beginners vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar in een beveiligde cursusomgeving met goede, heldere stap voor stap video's en documenten die je helpen om te beginnen met acryl gieten of je er verder in te bekwamen en te genieten van de resultaten. Je krijgt antwoord op al je vragen en wordt professioneel begeleid.

video afspelen

Acryl gieten is echt een super leuke en ontspannende techniek met een scala aan mogelijkheden. Heel leuk om te doen. Er zijn veel mensen die het proberen en vervolgens tegen te veel problemen aanlopen. Dat is niet leuk en zorgt er ook nog eens voor dat je veel geld steekt in producten die niet blijken te werken. Je hebt wel de juiste informatie nodig!  En die informatie heb ik voor jou beschikbaar gemaakt in mijn cursus acryl gieten! 

Ik help je graag om het acryl gieten te leren en het resultaat te behalen dat jij wil. Te kunnen genieten van de magie van het acryl gieten als nieuwe of verder ontwikkelende hobby. En geen verf, dure mediums en doeken te verspillen omdat het niet lukt.

Op You Tube is alles in het Engels en gebruiken zij veelal materialen die hier niet zo makkelijk te koop zijn of schreeuwend duur.... Het is natuurlijk frustrerend als je geld uitgeeft aan je nieuwe hobby, maar er uiteindelijk geen plezier mee beleefd!

In mijn cursus vind je alle informatie, in het Nederlands, overzichtelijk bij elkaar. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken Dat heb ik al voor jou gedaan. Ik deel precies wat werkt en wat niet in deze cursus zodat jij alleen maar aan de slag hoeft te gaan en kunt genieten van snel, mooi resultaat. Na deze cursus kun jij acryl gieten met mooie resultaten en weet je hoe elke techniek werkt.

Persoonlijke begeleiding door Rebecca en haar team

Alles overzichtelijk bij elkaar, je weet wat je volgende stap is in jouw proces

Toegang tot recepten en tabellen 

Levenslang toegang tot de cursus

Bonus I:1X gratis masterclass acryl gieten naar keuze online of in het atelier!

Bonus II: 4 Live online masterclasses die je vanaf elke plek kunt volgen.

Verdiepingslessen bij elke techniek

Goede, heldere stap voor stap video's van elke techniek

Deel je resultaat en vraag feedback zodat je nog beter wordt

Ga thuis aan het werk wanneer jij dat wil

Toegang met wachtwoord in een veilige omgeving 

Toen ik begon met acryl gieten dacht ik dat ik met een boek wel flink op weg zou zijn. Maar niets was minder waar. Ik had nog steeds geen idee van de dikte van de verf en allerlei andere technische details. Mijn verf vertoonde soms kraters en onregelmatigheden en cellen bleven uit. Of een techniek werkte helemaal niet....

Ik bezocht YouTube met een enorme hoeveelheid filmpjes die ik kon gaan bekijken. Maar ook daar stuitte ik op misinformatie en dat lang niet alles werd verteld. Ik dook er diep in en inmiddels weet ik hoe ik prachtige kunst ermee kan maken.

Ik help jou graag met mijn opgedane kennis en ervaring. Op vragen zoals: hoe krijg ik cellen in mijn werk? Welk medium moet ik gebruiken? Hoe verbeter ik mijn compositie? Welke hulpmiddelen werken echt? geef ik in deze cursus antwoord, zodat jij het niet allemaal hoeft uit te vinden.

En om te zorgen dat jij een vliegende start maakt geef ik er nu tijdelijk 5 masterclasses bij, waarmee je meteen grote vooruitgang boekt met acryl gieten !

Jennifer

 Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de prima video's.

Riet

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze cursus aan!

Jannie

Prettig om binnen 1 cursus verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Marjan

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen.

Na deze cursus weet je alles over cellen en hoe die ontstaan, over gebruik van medium en verf, over technieken van het gieten en hoe je resultaat krijgt.

Wat is de inhoud van deze cursus en hoe werkt het??

 

Deze cursus  staat  in een veilige online sociale omgeving waar je in komt door in te loggen met je wachtwoord. Je ontvangt levenslange toegang tot de video's uit de cursus Acryl gieten voor beginners en ontvangt persoonlijke begeleiding van Rebecca en haar team. Je wordt deel van de community en kunt regelmatig meedoen met onze challenges. De cursus bestaat nu al uit 11 modules met 29 lessen, 11 documenten en 18 video's. Rebecca en haar team vullen nog steeds aan met meer video's en meer verdieping. Er is goede informatie over mediums, cellen en afwerking van je kunstwerk. Er zijn verdiepingsvideo's toegevoegd, zodat je nog meer over de technieken te weten komt. 

De cursus is heel compleet en met zorg gemaakt, zodat je stap voor stap het hele proces kunt volgen en nadoen. Wij hebben alles al uitgezocht voor je en weten wat werkt en wat niet. Bovendien ontvang je persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat je vragen kunt stellen en hulp krijgt waar nodig. Lukt iets niet? Wij kijken met je mee en helpen je.

Geef niet meer onnodig veel geld uit aan materialen en mediums doordat je gebrek aan kennis hebt!

De lessen via video volgen heeft grote voordelen:

Je zit er bovenop en ziet alles super goed en stap voor stap met heldere uitleg. Dichter bij kun je niet komen.
Bekijk elke video wanneer jij tijd hebt en terwijl je kijkt ga je meteen aan de slag
Bekijk ze zo vaak als je maar wil
Ga gieten waar en wanneer jij dat maar wil. Je hebt altijd en overal toegang
Daarnaast krijg je super goede persoonlijke begeleiding. Stel je vragen in onze community en je wordt geholpen door je medestudenten en door het team van Rebecca.

Je kunt meedoen met de masterclasses op woensdag ochtend van 10-12 of woensdagavond van 19.30-21.30 uur. 
De masterclasses starten op 15 september 2021 live online.  De vier vervolg masterclass zijn op 22 september; 6, 13 en 20 oktober en zijn live online. Je ontvangt daarvoor een link om deel te nemen. 

Kun je een keer niet, dan kun je aansluiten bij een ander tijdstip of de opname terug zien.

Na aanmelden kun je kiezen wanneer jouw masterclasses starten.

Na deze cursus ken jij de technische basis van het gieten en weet je hoe elke techniek werkt, je weet alles over cellen en hoe die ontstaan, je kunt alles toepassen, maakt prachtig werk en je kent jouw favoriete techniek

Voor wie is deze cursus en wat is jouw investering?

Deze cursus is voor mensen die graag willen starten met acryl gieten, en voor mensen die het geprobeerd hebben, maar tegen problemen aanlopen. Als jij alleen maar de video's wil bekijken zoals op YouTube, dan is deze cursus niet voor jou. Maar als jij de techniek wil leren en zelf thuis aan de slag wil met goed  resultaat en zonder verspilling van geld aan materialen, dan is deze cursus voor jou! Het acryl gieten lijkt makkelijk, maar resultaat komt niet vanzelf. Wij helpen jou optimaal, zodat je de hele basis van het acryl gieten eigen maakt. We helpen je met informatie om met weinig geklieder thuis aan de slag te kunnen en er echt van te genieten. Maar als jij niet in actie komt heb je niets aan deze cursus.

Deze cursus levert jou veel tijdwinst en plezier op. De waarde die je ontvangt is enorm en als jij werkelijk met alles wat je leert aan de slag gaat zul je prachtige werken kunnen maken en echt kunnen genieten van het acryl gieten.

De waarde van deze cursus is €624 en dat is hij ook dubbel en dwars waard. Als je 18 lessen bij ons in het atelier zou volgen zou je waarschijnlijk nog steeds niet al de kennis van deze cursus hebben. Je kunt elke les bovendien terug kijken zo vaak je wil. En last but not least heb je de mogelijkheid om in onze club vragen te stellen die wij persoonlijk beantwoorden en waarmee we jou een top begeleiding geven. Je kunt alles volgen op jouw tijd en zonder te hoeven reizen. In een groep zie je bovendien altijd minder goed hoe het wordt voor gedaan en dat zie je op video op de eerste rang.

Deze investering is het dus volledig waard. Ik sta daar helemaal achter. Ik weet hoeveel uren ik er in gelegd heb om deze cursus beschikbaar te maken voor jou en hoeveel materialen en doeken ik gebruikt heb met een slecht resultaat.

DOE JE MEE MET ONZE CHALLENGE? Zorg dan dat je mijn speciale aanbod voor deze cursus niet mist!

Module 1: De eerste basiskennis over medium, cellen en afwerking

 • Tips voor het gieten
 • Hoeveel verf heb je nodig en hoe bereken je dat?
 • Alles over medium, met regelmatig aanvullingen
 • Cellen, het, hoe wat en waarom
 • De afwerking en hoe bescherm je jouw kunstwerk 

Module 2: De dikte van de verf en het stapelen in de gietbeker

 • Hoe dik moet je verf eigenlijk precies zijn?
 • Wat gebeurt er als je verf te dik is?
 • Wat gebeurt er als je verf te dun is?
 • Hoe doe je de verf als laagjes op elkaar in een gietbeker

Module 3:De Flipcup techniek: alle ins en outs, een belangrijke basis

 • Hoe krijg ik meer cellen in mijn flipcup?
 • Stap voor stap voor gedaan

 

Module 4: Dubbele Flipcup

 • Hoe je met meerdere cups tegelijk kunt werken
 • Hoe je hiermee invloed hebt op je resultaat
 • Stap voor stap uitgelegd en voorgedaan

Module 5: De Ring techniek 

 • Handige informatie om te weten over de Ring
 • Stap voor stap video
 • Hoe krijg je een zuiver resultaat?
 • Wat kan er mis gaan?
 • De Ring met een net iets andere techniek
 • Een andere beweging die weer ander resultaat oplevert.

Module 6: De Swipe techniek 

 • Wat is de Swipe
 • Welke materialen heb je nodig?
 • Beginnen met een Puddle pour
 • Cellen activator test
 • Het proces stap voor stap 

Module 7: verdieping op de Swipe techniek

 • Hoe kun je de Swipe techniek nog meer doen?
 • Een basislaag gebruiken
 • Problemen oplossen
 • Hoe krijg je grotere cellen?
 • Stap voor stap video's

Module 8: Swipe met restverf

 • Restverf is heel bruikbaar
 • Hoe bewaar je restverf?
 • Wat kun je wel en niet doen met restverf
 • Het magische resultaat

Module 9: De Colander techniek:

 • Lol hebben met een vergiet
 • Hoe dik moet de verf?
 • Werken met een onderlaag, de dikte van deze laag en hoe breng je hem aan
 • Draaien om je ontwerp groter te maken en je design symmetrisch te houden
 • Kies hoeveel negatieve ruimte je wil
 • Een geweldige bloem als resultaat

Module 10: De Stripe techniek

 • De techniek uitgelegd
 • Op een doek
 • Gebruik op leuke voorwerpen
 • Trouble shooting

Module 11: De Chain techniek 

 • Welke ketting gebruik je?
 • De basis laag: hoe werkt hij het beste?
 • Kleuren op allerlei manieren toepassen
 • Stap voor stap video
 • Een roos met de Chain techniek

 

"De combinatie van video's, persoonlijke begeleiding, 5 live masterclasses online zorgt voor gegarandeerd succes

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

 • Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw betaling hebt gedaan, ontvang je toegang tot de cursusomgeving. Wanneer je al toegang had tot de challenge behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang voor de cursus toegevoegd. Je mag de video's van de challenge ook blijven bekijken.

 • Wanneer start de livemasterclass?

Na betaling van je videocursus ontvang je een uitnodiging met mogelijke datums om de masterclass te doen in ons atelier. Je kunt kiezen uit woensdag ochtend of woensdag avond vanaf 15 september. 

 • Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

Ja zeker! Daarvoor zijn we er. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

 • Kan ik altijd en overal inloggen in de online leeromgeving?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

 • Waarom zou je deze cursus doen als je ook alle video's op YouTube kunt vinden?

De video's op YouTube zijn  leuk en je kunt er veel van leren, maar ze zijn nooit volledig open over hoe het werkt. De informatie is versplinterd over het kanaal en op het moment dat je de informatie hebt moet je alsnog uitzoeken wat echt werkt, omdat blijkt dat het toch niet werkt zoals je in de video zag. Er zijn zoveel verschillende kunstenaars zijn die allemaal wat anders zeggen en doen. Dat sla je allemaal over wanneer je deze cursus doet. Je kunt je lekker focussen op het plezier in het gieten en hoeft niet steeds te zoeken naar antwoorden op jouw problemen. Bovendien kun je vragen stellen als iets niet lukt of niet is gegaan zoals je gedacht had.

 • Zijn er nog andere cursussen in de toekomst gepland?

Rebecca gaat in de toekomst zeker nog een cursussen acryl gieten met je delen. Je hoort daarover wanneer hij klaar is.

 • Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. Er is een app genaamd Huddle waarop je met tablet en telefoon makkelijk toegang krijgt tot de cursus. 

 • Stel dat de cursus me tegen valt. Kan ik dan mijn geld terug krijgen? 

Je krijgt van ons een garantie op de online cursus van 2 weken. Bevalt het niet dan kun je het geld terug krijgen van het online gedeelte. De masterclasses kun je annuleren minus de al gevolgde masterclasses. Je neemt in dat geval contact op met Rebecca.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur