Heldere stap voor stap video's over 5 basis technieken van de vloeibare kunst !

Leer alles over de Ring, de Swipe, de Colander, de Stripe, de Chain, en ontvang alle info over medium, cellen en meer. 

Goede, heldere uitleg van elke techniek

Heldere pdf’s met informatie over allerlei onderwerpen

Toegang tot recepten en tabellen 

Levenslang toegang

Bonus video: Flipcup, helemaal uitgelegd met alles over de cellen en je compositie

Deel je resultaat en vraag feedback zodat je nog beter wordt

Ga thuis aan het werk wanneer jij dat wil

Korting op live cursus 5 X Acryl gieten in het atelier

Toegang met wachtwoord in een veilige omgeving 

Stel je vragen en ontvang antwoorden op jouw problemen

Verdiepingslessen bij de diverse technieken

Jennifer

 Tevreden over het resultaat. Rebecca dank voor de prima video's.

Riet

Verrassend resultaat. Stap voor stap word je meegenomen door het proces. Duidelijk, vriendelijk en ruimte voor vragen. Goede info vooraf. Ik raad iedereen deze cursus aan!

Jannie

Prettig om binnen 1 cursus verschillende technieken te ontdekken. Rebecca gaf goede tips.
Veel geleerd en weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Marjan

Mijn ervaring met living expression is heel positief. Ik vond de uitleg duidelijk en prima begeleiding terwijl je ook zelf lekker mag ‘aanrommelen.

Wat is de inhoud van deze video cursus en hoe werkt het??

 

Deze videocursus  staat  in een veilige online omgeving waar je in komt door in te loggen met je wachtwoord. Je ontvangt toegang tot de video's uit de cursus 5 Technieken van het Acryl gieten. De bonus video zit al in deze cursus. Ook staan hier alle pagina's met informatie over mediums, cellen en afwerking van je kunstwerk. Er zijn bij een aantal technieken verdiepingsvideo's toegevoegd, zodat je nog meer over de techniek te weten komt. Je kunt elke techniek namelijk op verschillende manieren doen. En zodra we meer verdieping voor je hebben, voegen we dat toe.

De cursus is heel compleet en met zorg gemaakt, zodat je stap voor stap het hele proces kunt volgen en nadoen. 

Waarom zou je deze cursus doen als je ook alle video's op YouTube kunt vinden?

De video's op YouTube zijn  leuk en je kunt er veel van leren, maar ze zijn nooit volledig open over hoe het werkt. De informatie is versplinterd over het kanaal en op het moment dat je de informatie hebt moet je alsnog uitzoeken wat echt werkt, omdat er zoveel verschillende kunstenaars zijn die allemaal wat anders zeggen en doen. Dat sla je allemaal over wanneer je deze cursus doet. Je kunt je lekker focussen op het plezier in het gieten en hoeft niet steeds te zoeken naar antwoorden op jouw problemen. 

De waarde die je ontvangt is enorm. Je leert stap voor stap de basis technieken van acryl gieten en kan er thuis mee aan de slag op jouw eigen tijd. Je krijgt advies over materialen en hebt beschikking tot allerlei hulpmiddelen online die je helpen om het acryl gieten snel te leren. Ik heb al enorm veel tijd gestoken in het uitvinden van allerlei aspecten van het gieten zoals hoe je mooie cellen krijgt en hoe de techniek het beste werkt. Dat werk heb ik al voor je gedaan en maakt dat jij direct aan de slag kunt gaan.

 

De lessen via video volgen heeft grote voordelen. Je zit er bovenop en ziet alles super goed en stap voor stap met heldere uitleg. Rebecca heeft al voor jou uitgezocht wat werkt en wat niet, ze heeft oplossingen voor problemen bedacht en die deelt ze allemaal met je. 

Ik geloof ook heel erg in de combinatie van video en live in het atelier.  Omdat je dan na een les alle informatie weer terug kunt kijken. Meestal onthoud je namelijk maar een gedeelte van een live les en dan is het super handig om ook terug te kunnen zien wat je niet meer weet. Ik merk ook dat als ik een leerboek lees en terug kijk, dan blijkt dat ik nog dingen gemist heb omdat ik er nog niet aan toe was. Dat is het grote voordeel van een video cursus waar je steeds terug in kunt. Je kunt de lessen terug kijken zo vaak en zo lang je maar wil. De video cursus blijft levenslang toegankelijk voor jou.

Je kunt deze videocursus combineren met een cursus in het atelier met extra korting! 

Als jij dit aanbod afrekent kun je na betaling nog beslissen om de cursus live in het atelier erbij aan te schaffen voor een gereduceerde prijs. Zo wordt deze cursus nog krachtiger voor je. 

Hier is mijn speciale aanbod voor jou!: Deze videocursus heeft, los verkocht, een waarde van €147,- . Maar nu kun jij hem aanschaffen voor maar €47! Dat is meer dan 50% korting! 

Je hebt misschien een workshop gedaan bij ons, of gratis video's gezien en nu kun je verder met de 5 technieken van het acryl gieten. Na betaling wordt jouw toegang automatisch gegeven voor deze cursus met levenslange toegang.

 

"De combinatie van video's met live cursussen is de mooiste die er is!" (Rebecca)

Wie is Rebecca Siccama?

Rebecca is beeldend kunstenaar, werkzaam in Barendrecht. Zij houdt al sinds haar vroegste herinneringen van schilderen, tekenen en dingen maken. Verf en schilderen zijn haar grote passie. Zij houdt van het avontuur met de verf. "Elke keer als ik een kunstwerk maak voelt het als een avontuur waar ik heel veel energie van krijg". 

Rebecca schildert op diverse materialen en vind het ook leuk om gebruiksvoorwerpen om te toveren tot een kunstwerk. Zo beschilderd zij leren jassen en tassen, maakt schilderijen en is actief met vloeibare kunst. Ze maakt graag creaties die een gebruiksvoorwerp tot kunst verheft, zoals schalen, bloempotten, een lampenkap of iets anders. Het acryl gieten heeft haar hart gestolen omdat het elke keer weer magisch is en zoveel toepassingsmogelijkheden heeft.

Veel Gestelde Vragen

Wanneer krijg ik toegang?

Zodra je jouw betaling hebt gedaan, ontvang je toegang. Wanneer je al toegang had tot de challenge behoud je dezelfde inloggegevens en wordt je toegang voor de cursus toegevoegd. Je mag de video's van de challenge ook blijven bekijken.

Wanneer begint 5X acyl gieten live?

Na de lockdown gaan we zo snel mogelijk beginnen. Er is een cursus op dinsdag morgen en een cursus op woensdag avond. Deze wordt gegeven door Neline Joosse, die hiervoor getraind is door Rebecca. Na betaling van de video cursus krijg je nog een aanbod om de live cursus mee te doen. 

Kan ik vragen stellen als het niet lukt?

Ja zeker! Daarvoor zijn we er. Zowel andere leden als begeleiders kunnen antwoorden op je vraag.

Kan ik altijd en overal inloggen in de club?

Zolang je internet hebt kun je overal en op elk gewenst moment inloggen.

Zijn er nog andere cursussen in de toekomst gepland?

Rebecca gaat in de toekomst zeker nog een mooie masterclass vloeibare kunst met je delen. Je hoort daarover wanneer hij klaar is.

Hoe ontvang ik de korting voor de live cursus?

Je ontvangt een aanbod van ons na afrekenen van deze cursus. Mocht het nu nog niet uitkomen en je hem liever later in het jaar doen, dan kun je Rebecca een mail sturen : rebecca@livingexpression.nl Zij zal dan in overleg met jou een cursus reserveren voor je.

Ik heb geen computer, kan ik alles ook zien op mijn tablet of telefoon?

Jazeker, alles is te volgen via elk device wat je mogelijkerwijs gebruikt. 

Stel dat de cursus me tegen valt. Kan ik dan mijn geld terug krijgen? 

Je krijgt van ons een garantie op de cursus van 2 weken. Bevalt het niet dan kun je het geld terug krijgen. Je neemt in dat geval contact op met Rebecca.

Acryl gieten is een Magisch Avontuur